172092
  • Thanatos
    ésa ezvsz ez ajó, semmi rételem a sprint + ugrás +180as fordulat közbe lemákolok bárkit stilusnak... az amradjonc sak emg a cs-nek szvsz
  • Thanatos
    csak single-t proibáltad... ezzel kb mindent elmondtál... ha single érdekel bf-et lehet felejteni de nagyon... :)
  • Borg
    Én hasalásból egész jól tudtam lőni.
    De futás közben kétségtelen hogy mindenhova megy, csak az ellenségre nem...
  • Pharaoh
    Szerintem nem olyan vészes a fegyverek szórása, csak mindig le kel gugolni és a fegyvert a jobb klikkel szemhez kell hozni hogy ne csípőből tüzeljen.
  • steweee
    a battlefield megvan eredetiben,és rengeteget játszottam vele a neten, nem is voltam rossz, bár nem tartoztam az élvonalba mint tesóm.nem vagyok ut vagy quake fan bár azok is nagyszerű progik és sokat játszottam velük. a bf és főleg a dc mod nagyon bejött nekem, de a bf2 inkább mintha visszalépés lenne bizonyos tekintetben.bár még a végleges verzióig javíthatnak rajta. valóban egy nemtetszést kinyilvánító hozzászólás volt, és kíváncsi lennék rá mások is hasonlóan értékelik e, vagy ha a játék neve bf akkor az csak naccerű lehet?
  • Borg
  • Gh0st
    hát nemazért de nemsemmi parasztok jutottak hozzá a magyarok közül ehhez a damohoz... külföldi serveren még nem láttam basecampert... de a magyarok? eddig mindig akadt 1-2... és milyen boldog mikor ő az első és milyen sok pontja van és húúú meg haaa
  • Frankie
    itttanultam :P
  • Ahhoj
    teszemetminekkellengemisszivatniilyenhulyeegybemondatokkal?
  • Frankie
    demarhárafárasztótagolatlanmondatokatolvasni

Amúgy ha az UT bejön és ez nem akkor nem kell erőltetni :) Nem egy stílus :)
  • Borg
    Te figyelj, a bekezdéseket, a pontot és a mondat eleji nagybetűt tanultad már? :D
  • steweee
    még csak singlében próbáltam , de nagy csalódás lesz , ha nem változtatnak a végleges verzióra. először is a gép tiszta hülye, de végül is nem is lenne akkora baj hiszen úgyis neten emberek ellen lesz majd az igazi játék.viszont az addig rendben van hogy a fegyvereknek sokkal nagyobb a szórása, viszont a sebzés az tök szar, van hgoy egy egész tárat lövök vkibe míg megfekszik.inkább csinálták volna olyanra mint az opflashban hogy ha mozogsz akkor utána pár másodpercig mozoga célkereszt a lihegéstől, így nemcsak a fegyver alapszórása van hanem a célkereszt kilengése is ami nehezíti a lövést.és úgy általábanvéve nem jön be, sztem az alapot kellett volna inkább tuningolni, mert a növényzet is eléggé gyatra és idétlen, ráadásul megint csak ott tartunk hogy van egy bokor és a közepén elakadsz benne.meg megintcsak nem kellene annyira erőltetni ezt a húdeszuper 3d modellezést mert annak általában nincs túl jó vége, legalábbis az én szememnek még mindig sokkal szebbek és jobban láthatóak mondjuk az ut tournament figurái mint az utána következő részeké ut 2003 ut2004 pedig azok részletesebbek ugyan, de vhogy mégse úgy mutatnak, és én úgy látom itt is ez a helyzet.egy pörgős, lövöldözős játékban nem azzal leszek elfoglalva hogy közelről csodálgassam a szépen kidolgozott egyenruhát és arcokat, hanem beérem annyival hogy távolról is jól felismerhető legyen barát vagy ellenség sziluett alapján(bf42)közelről úgy sem él sokáig egyikünk.a járművek is mintha nem teljesen arányosak lennének , túl magas a dzsipszerűség, a humvee túl széles a tank meg felismerhetetlen, abrams lenne?
  • Pink Tiger
  • Pink Tiger
    egyébként sok futástól kifáradhat a connection is már én is tapasztaltam, bf2ben meg lehet futkározni
  • Pink Tiger
    én esküszöm indítottam már két bf42ettőt anno ami a feladatkezelőben nem mindig látszik kettőnek :)) ha pedig dczel sokszor hiába csukod be, bizonyos progikat feladatkezelőből kell lenyomni :DDD

hh tiger :)
  • Zs0lt1
    Én szinte mindíg medic vagyok, szivesen élesztek meg hp-t is adok.
    De sokaknak nem kell.
    Volt olyan, h rohanok az ember felé, h adjak neki hp-t, erre az a barom meg elrohan előllem :Ð
    Én meg golndoltam, h akkó menjél, ha nem kell :-)
    Mondanom sem kell, h kicsit odébb meg lelőtték, szal mehettem éleszteni :Ð
  • Zsoltika 007
    De mondom csak ennél a játéknál csinálja. Szóval nem értem mitől lehet.
  • csabito
    enyém?

Ja, király. de ne 'csábító'-nak olvasd, hanem 'csabító'-nak.
    Csaba, tudod.
  • Zsoltika 007
    Persze.
  • csabito
    ilyen ping ugrálások amúgy nekem amcsi szervereken szoktak lenni. 20-ról 300-ra..
    ugye magyar szervert próbáltál?
  • Zsoltika 007
    Majd mindjárt átfutok rajta. Köszi!
  • dr Kotász
    [fliph][flipv]Király a neved.[/flipv][/fliph]

• csabito
    izé, itt:

http://forums.battleforeurope.com/bf1942/viewtopic.php?t=7411
  • csabito
    Ha tudsz angolul, itt egy jó leírás BF1942-höz ping-ekről, tcpip-ről, udp-ről. Szépen logikusan végigvezet a dolgokon, bár BF2 demoban pl. nem tudod állítani a netsebességet.
  • munka_gorilla
    Azz... :)))
  • Zsoltika 007
    Na látom te vagy az ügyeletes humor herold.
  • Kandurex
    Megszokásként mondom a géped, persze, hogy Billi bá a ludas, csak már szegénykém megdöglött a sok csuklásba
  • Pink Tiger
    chello :)
    bár az is lehet hogy egyszerre két bf2őt indítasz...
  • csabito
    Meg ez is lehet, de nekem 2 nap alatt 2* forult csak elő ilyen connection error, néhány másodpercig.
  • Zsoltika 007
    Khm esetleg a win. Ha a reinstall megoldja...
  • csabito
    A 'connecion error' azt jelzi, hogy egy ideje nem kapsz csomagot a szervertől. Ez a géped konfigjától független, hálózati probléma. Lehet a szolgáltató, lehet a te gépeden beállított csomagméret (!), lehet egy hibásan konfigolt node amin keresztül 'áthaladsz'.Próbálj meg ilyenkor egy kábelmodem resetet is, hátha.
  • qrz
    A hiba ami miatt neked conn warning van az lehet szerveroldali is pl elfogy a sávszél a szever alól.
  • Kandurex
    Nekem is volt ilyen, bár a Counter - Srike alatt produkálta, elképzelésem se volt, hogy miért, néha fogta magát és felugrott 200 - 500 pingre és lagolt egyet, majd visszaállt mintha mise történt volna, majd kisvártatva megint, átellenőriztem vírusírtóktól kezdve ad -ware cuccoktól a Spyboot -ig mindennel és semmit nem talált. Egyedül a win reinstall oldotta meg.

A játéknak SEMMI BAJA, a géped a szar.
  • Zsoltika 007
    Levettem high-ról de ugyanúgy megakad a connection error miatt pár másodpercre. De mikor működik néha 1-2 percig, akkor nem akad.
  • Rafia
    ez persze bőven elég. A pinged felugrása szerintem már következménye valaminek. Próbáld meg no sound, grafika lebutít stb-vel lokalizálni a bajt. Lehet persze bug is, de nem hinném, gyengébb ATI-kon is megy.
  • Zsoltika 007
    3000+ athlon 64 1gb ram ati 9800pro Sztem elég. A net meg chello 1500/512. És játék közben nem használja más a netet. (Tűzfalon ellenőriztem) Szóval szerintem a game bugos.
  • TDC Geronimo
    Valaki összefoglalna? :)
  • Rafia
    Egy szerveren velem is előfordultak több másodperces connection warningok, de mindig visszaállt a game. Sávszélesség megvan? Még azt is el tudom képzelni, hogy sebesség gondok vannak, és a géped egész egyszerűen nem bírja a változásokat követni (=updatelni az objekteket).
  • Zsoltika 007
    Igen. De más játékoknál nincs ilyen. Ad-aware + nod32 megvolt.
  • Rafia
    több szerveren is ugyanez?