172094
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#12633 Intro egyszerű átugrása: ki kell törűlni a movies mappából a dolgokat, kivéve a menüét.
Úgy látom ez a zip is valami hasonlót csinál. -
Seat #12632 estét :)
Joe és a többi extársam!
asszem - vérzőszívvel - de el kell hagynom a csapatot,továbbra is szeretnék lenni a csapat nótafája! :) -
#12631 egy tk sem volt
hanem felrobantotuk az elenfél ütegét mega radarját meg bombát tetem a repülöre és mikor felszált felrobantotam -
haxoror #12630 ctrl -
CUCLI #12629 ha tankban géppityunál ülök akkor hogy tudok "bebújni" a tankba?
beültem és kölső nézetből láttam ,h a faszi be-be bújik :) talán véd ha nagy harc van kint. behúzom a buksit vagy valami :) -
#12628 a nevem sipi01 de mindegy szarfaszu banda mert én ugy tudom ez csapatorientált játék -
haxoror #12627 öööö izé
ez nem egy igazi háború ám, ez egy játék aminek a szórakoztatás a célja :) -
Thanatos #12626 *pofályukat *leszórással *mert *vele ... gépelés még midnig nem megy :/ -
#12625 ha még nem volt akkor:
felraktam slyra az intro kihagyo zippet,
\movies konyvtarba kell kicsomagolni,
fps-t igy lehet elohozni consoleba:
renderer.drawfps 1 -
Thanatos #12624 dehogynem mert ha odatolják bofályukat simán le lehet őket szedni... az ágyu elszórásal meg szarra sem mész emrt fél perc alatt ujratermelődnek az ágyuik...
ez a tipikus esete az értelmetlenségnek mivel 0 skill kell hozzá..., nem mondom hogy meg lehet vlee fogni bármit is de azért idegesitő... -
#12623 For example, one of the most commonly requested commands is to run BF2 in 1280x1024 resolution (or another custom resolution) - particularly for LCD displays which display the best image at their native resolution. To do this, change your command line to look like this:
"C:\Program Files\EA Games\Battlefield 2 Demo\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Note the addition of the +szx and +szy commands which respectively set the width and height of the resolution to be used. Substitute other values for other resolutions (e.g. +szx 1900 +szy 1200).
-
#12622 Mi meg 8 szoktunk összejátszani de még nem rugtak ki miatta. -
#12621 Akinek gondjai vannak a gémmel -
#12620 Csak úgy senkit nem basznak ki. Lehet sok volt a TK-d. -
#12619 Figy nem érzem a külömbséget ,hogy lebombáznak mindent vagy leágyuznak ugyanúgy nem tudsz ellene semmit csinálni. Amugy meg elág lassan van újra ágyu addig fel lehet szálni minimum egyszer és leszórjátok az ágyúit :). -
#12618 Mi a nicked a játékban? -
#12617 csá na kirugtak a szerveröl mert jól játszik az ember
keten öszejátszotunk erre kirugnak
bocs és kirugnak hát szép már most van fasz bf2 be
pedig kedvenc szerverem volt bg klános faszok -
#12616 Nemhiszem.Nekem 1.5gig van és nem swappol a vinyesz.Mined maxon papu... ;) -
Thanatos #12615 nem érted ugytünik... én nem azt modnom hogy ne puszticsák el csak ne két katt legyen már mert igy ennek 0 értelme... ha el akarják pusztitani bombázák le, menyen oda heli vagy mittomén, küzgyenek is emg érte ne csak 2-t kattog a commander és máris vége összes cuccnak... -
#12614 hát óriási ez a játék, kezdőponton ott áll vagy 2 ellenséges tank és a feltámadtakat öli, hát ez igen, ez játék gratulálok a sok idiótának aki ezt élvezi -
#12613 -
#12612 Magyar szervereket! :) -
#12611 Hát nézd stratégiailag az is fontos hogy az ellenség a járműveit ne tudja használni. Lehet nem etikus de hát egy háboruban mi nem az :). Toljatok ágyút ti is az ő repterükre. -
#12610 Lehet, elöször nekem is lefagyott a demó. -
#12609 akkor nállam kiakadt mert már vagy 5 perce megy? -
#12608 kb 2 perc!
-
#12607 mennyi idő kell ennek a sz*nak az account kreáláshoz? -
Thanatos #12606 nem fogja mivel összes maygar szerveren a csapatjáték kb 0... -
#12605 1.5Ghz-es AMD-vel 1giga rammal és 9600Proval vígan játszok 1024X768-ban és minden mediumon van azt egy pillanatig nem akad!
Egyébként tényleg nem megy titaniummal? (csak kiváncsiságból) -
#12604 sziasztok!
Ma kipróbáltam a medic-et, nagyon jó a fegyvere is, és hatékony támogatás lehet a csapatnak. Persze, hogy igazán hatékony legyen, még gyakorolnom kell picit! :)
-
ACE #12603 Ha valóban így van, akkor ez egyedi hiba lehet, mert nem emlékszem hogy bárki is panaszkodott volna ilyesmire.... -
Rafia #12602 remélhetőleg lelépteti a csapata a tüzérségi támogatás hiánya miatt... -
izb #12601 Nekem nem swappol,csak simán beakad!!
Viszont mikor akad az egér,akkor a keybordal nyugodtan tudom irányítani a cuccost,ezért nem értem a helyzetet. -
Thanatos #12600 én nem is erről beszéltem hanem arról amikro arty-t semmi értelmesre nem hazsnálja csak arra hogy pl enemy basre repcsikre meg helire rányomja hogy azt szedje ki..., gyk minden értelme megszünik hogy támogasd a csapatot vagy akármi és csak basekempeled vele a jármüveket... és szó nicns arrol hogy beszorulsz ez megy akkor is ha titetek épp az összes pont... egyszerüen csak idegesitő... -
ACE #12599 Miaz hogy beakad az egér? Nekem elég rendesen beakad néha, bár olyankor a vinyóra nézek, és swappol rendesen, sza'l minden High beállításon meg 4x AA-val kell neki a 2 Giga RAM... -
#12598 Az én hozzászólásaim is hasonlóak voltak! -
izb #12597 Tud már valaki megnyugtató megoldást az egér problémára??
Hogy néha néha beakad,miközben a játék tökéletesen fut????
Mert nagyon idegesítő!!!!!!!!
-
#12596 bocsi
elinditottam (illetve megprobáltam) de semmi reakico
yoda meg bekaphatja :) -
ACE #12595 Bezony, én mindig így csinálom, Amcsi oldalon kicsit nehezebb pont középre bedobni, hogy mindkettőt feljavítsa, de MEC-nél könnyebb. -
#12594 Tedd vagy ne tedd. De ne próbáld.
Yoda mondta.