172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#12591 Na ezt csináljátok utánam! :)
-
#12590 Amúgy lérdezném még hogy mikor lesz már demó??? -
#12589 Amúgy lérdezném még hogy mikor lesz már demó??? -
#12588 Nyugi má' :D -
#12587 1026 új üzenet... :)
Nemrossz.
HÁTTIMEG MI A F**ZT CSINÁLTOK???? :D:D:D:D:D
Amúgy van itt egy kis gond... :(
Elindítom a játékot ééés:
(nem, nem fekete képernyő... ;-))
Elindúl. Mondom hurrá. Azonban a kérdésem a köveztkező:
Mennyi idő amíg megcsinálja az online accountot?
Mert én nézem a creating account feliratot 30 percen keresztül de semmi nem történik :( -
#12586 Generációs bf betegség, refresh lock progikat lődd le ha van. -
#12585 #12578 -
#12584 Összefoglaló:
-szar a demo
-jó a demo
-köcsög nvidia
érdemi információ a #12425 és a #12426-os postban -
#12583 nem, Radeon 9600XT (ABIT) -
#12582 Gef4? :) -
#12581 csá
Nem akarok 10 oldalt vissza olvasni (sry) de amikor elindítom a demót akkor egy másodpercig van fekete képernyő utána kilép és nem ír ki semmit.
Valaki orvosságot plz.
Előre is htxvm -
#12580 Valaki mondja el, hogy kell vadászgéppel bombázni, mert odáig oké, hogy kiválaszt, meg ellő, csak soha nem oda talál. -
#12579 Ja, és valaki foglalja össze :D -
#12578 mééééég -
#12577 - Battlefield 2 (743 új üzenet)
Tegnap délután 3 óta.
Há nooooooooooooormális? -
haxoror #12576 BENNE LESZEK A TÉÉVÉÉÉBEN -
#12575 www.fritz.amigo.hu -innen már csak kattintgatni kell :) -
#12574 A lustaságom fog a halálba vinni :P
-
haxoror #12573 copypaste? -
#12572 Hmm szép link de honnan tudom letölteni? :D -
#12571 Helis múvi.
Fritz feat CB Tomi :)
http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.6.avi
-
#12570 Bazzeg én inkább játszom mint olvasom a forumot lehet hogy azért volt eddig 1500 hozászólás? :D -
haxoror #12569 Reptér kempelése mindettől független és sztem nem éppen etikus -
haxoror #12568 Ja, és az is megérne egy próbát hogy a lerongyolt épület mellé dobott supply meggyorsítja-e az újraépülést -
haxoror #12567 "fel is újratöltödött"
Jóvan tudom, nem kell kommentálni... -
haxoror #12566 Commanderes cucchoz még néhány apróság:
Az UAV mire lejár szinte már fel is újratöltödött
A SCAN rohatt gyorsan töltődik
A Supply viszont nagyon lassan :(
Az Artillery randomra üti a célterületet magyarán nem lehet tank ellen használni mert csak mák ha telibe kapja :)
A fennt említett fícsörökhöz tartozó épületek 2db C4-ből megvannak de tankkal vagy bármi mással a kilövésük csak egyheti hideg élelemmel ajánlott (hogy ez most jó vagy rossz mindenki döntse el)
Ja, és úgy néz ki hogy a teljesen szétbarmolt pl. Artillery ha senki sem nyúl hozzá akkor is regenerálódik pár perc alatt -
#12565 Vagy kemp ellen pl sniper etc. -
#12564 Szerintem teljesen jó az altillery ,ha már be vagytok szorulva egy bázisra az már amugy is rossz ágyúzás ide vagy oda. Amugy is annyira késleltetre van ,hogy nem lehet gyalogság ellen hetékonyan bevetni legfeljebb egy zászló megtámadása elött lehet jó. -
Temporal Vortex #12563 Üdv,
Miután megcsináltam az online game-hez az account-om, belépek a multiplayer menübe és lefagy a game... Valaki help! Please! Amúgy minden jól müxik.
-
Rafia #12562 Eddig mindenki CTD-re panaszkodott, már fake-et emlegetnek. -
#12561 Nekem alapból jó a joy tengelyei, nekem kizárólag a tolóerőszabályzó kar működik fordítva. De már megszoktam. :) -
el nino #12560 Gef4-gyel is lehet játszani állítólag működik!
1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework)
2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar
3) Extract to a folder on desktop
4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right
5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR)
6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt
7) Click Apply, and tn click RUN on the top. -
#12559 LCD-sek figyelmébe:
bf2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024 -
Rafia #12558 battlefield light? -
#12557 Beállításokat ajánlom! :) -
#12556 esetleg a controls és ott az inver mouse -
#12555 Srácok! ne dobáljatok meg kővel amiért nem olvasok vissza 28oldalt,de valaki megtudja mondani,hogy a Joy-t miért csak reverse-ben használja a játék?
Felhúzom->lenyomja a gép orrát és fordítva.......valahogy meglehet fordítani a tengelykiosztást? -
Thanatos #12554 amugy ez a spawnkemp artyval télleg gáz, kéne vlamai hogy bázisokat ne lehesen vele lőni, mert amugy itt simán kivédhető spawnkemp de artylery kemp elég idegesitő, nem erre kéne hazsnálni... -
Thanatos #12553 jaja azok a legjobbak, meg amikor egy egy pont kész ostrom alatt van, folyamatosan jön hullámokban az enemy, durva nagyon :) -
#12552 Csak hasalásból meg max. térdelésből tudtam lőni én is, fél méterrel távolabbra legalábbis biztosan. Azok a harcok a jók, ami a parton levő 3 bázis közt szoktak kialakulni a gyalogosok közt, messziről puffogtatunk egymásra, azokat nagyon szeretem :)