172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #12352 és ez a jó, balance szempontjábol nem jók a halhatatlan überweaponok... :) -
Thanatos #12351 de pedig elég... :) -
Thanatos #12350 nekem multkor 2 kelelt, leeht itt is számit hova rakod, a titkokat meg ne áruljuk el midnenki jöjjön rá magátol )
amugy aki bfezett már az selyti hol kell meglőni a tankocskát... :P -
Thanatos #12349 nem nehéz mostse... és eddigiekben se volt könnyeb hanem az a lényeg hogy elkezdeni könyü de profi szintre emelkedni nehéz... -
Thanatos #12348 adsl-el bf2 demoval 20 fölé csak akkor megy a pingem ha lagos a szerver vagy ha töltök közbe valamit :) -
Thanatos #12347 ez már rég kint volt demo megjeenés elött is csak az okosak basznak elolvasni iyleneket... :) -
Thanatos #12346 -
Thanatos #12345 16os mapot inkább felejtsük, arra ott a single :) -
Seat #12344 Süni!
Itt vagyok a kecskeméti Tesconál,csomagold a kártyát! :)
Továbbra is várom az adományokat illetve a csere ajánlatokat egy tökéletes GF4 cseréjéhez! :)
ez a szar gép a meloban is...alaplapi... :(
sőt! az összes - már mind megnéztem.. :) -
Nagydög #12343 "Ez a sniperes-megjelölős dolog hogy megy? Be kell célozni az ellenséges egységeket, majd Q, és Spotted?"
Igen, de nem csak a sniper tudja. Mindenkivel meg tudod csinalni. -
#12342 Tényleg, claymore-t még nem néztem, az hogy működik? -
#12341 Ez a sniperes-megjelölős dolog hogy megy? Be kell célozni az ellenséges egységeket, majd Q, és Spotted? -
Nagydög #12340 "Felmászva darura vagy háztetőre, sniperrel jelezni az ellenséges egységeket"
Csak ne feledd Claymorokkal biztositani a hatadat. :) -
Nagydög #12339 "Kilövöd és meglátsz mondjuk egy tankot akkor csak simán rákattintasz bal gombbal és a rakéta oda megy, a lényeg hogy nem egérrel irányítod (szal nem olyan mint DC-ben)"
Bazzz! Akkor csak en vagyok hulye hozza, azert nem nagyon talaltam be vele. -
Hamlet #12338 Észrevételek. Sebzés gyenge, de majd lesz mod.
Ami nagyon jó.. sniperrel felderíteni. Felmászva darura vagy háztetőre, sniperrel jelezni az ellenséges egységeket. Ez simán eldöntheti a csatát. 3 menetben csak ezt csináltam a daruról és nem rossz, ahogy látom, hogy a tankunk céltudatosan megy az ellenségre, mert tudja hogy hol van. -
haxoror #12337 Akkor nemtom hogy lehet vkit úgy lelőni h ne jelezzen az indikátor -
haxoror #12336 Kilövöd és meglátsz mondjuk egy tankot akkor csak simán rákattintasz bal gombbal és a rakéta oda megy, a lényeg hogy nem egérrel irányítod (szal nem olyan mint DC-ben) -
Nagydög #12335 "Azt jelzi hogy eltaláltad a célt, ha nem jelzett de a faszi mégis meghalt akkor vki más is lőtte és ő ölte meg :)"
Az viszont latszik, mert ki is irja, ha megolsz valakit, illetve a kill assistot is. -
haxoror #12334 Azt jelzi hogy eltaláltad a célt, ha nem jelzett de a faszi mégis meghalt akkor vki más is lőtte és ő ölte meg :) -
Nagydög #12333 "Az a TV-s cucc tényleg király sztem a klikkelős irányítás zseniális ötlet"
Pontosan hogy mukodik? Kilovod, aztan egerrel vezerled, vagy van valami egyebb trukk is? -
haxoror #12332 Az a TV-s cucc tényleg király sztem a klikkelős irányítás zseniális ötlet -
#12331 Az OBI szerver üzemeltetőihez:
a time limitet léci toljátok ki 20 percre. -
Nagydög #12330 "Úgy tűnik az a legjobb helinél, ha messzi célpontokat kerestek és az ágyús a TV-s rakétával kiszedi őket. Itt már inkább úgy kell a helit használni, mint a repülőt."
Ez jo modszernek tunik, mert kozelebrol nem tul hatasos a TV-s raketa. Egyszeruen tul gyorsan kikerul minden a latoterbol.
A repulok is csak ugy hasznalhatok hatekonyan, ha hivasra mennek, mondjuk egy zaszlofoglalasnal csoportosulo tarsulat ellen. A szabad portyazashoz szerintem tul gyorsak. -
#12329 Tegnap estére már egész jól belejöttem a helizésbe. meg kell szokni, nagyon eltér a DC-től és a BFV-től is. Nem olyan, mint DC, hogy egy skilles pilóta egyedül rettegésben tartja az egész pályát, eleve az ágyós nélkül semmit nem ér. Zászlót se lehet vele egyedül foglalni, mindenképpen kell földi segítség. Úgy tűnik az a legjobb helinél, ha messzi célpontokat kerestek és az ágyús a TV-s rakétával kiszedi őket. Itt már inkább úgy kell a helit használni, mint a repülőt. -
#12328 Jó ez má nem vicces hágyd abba -
Rafia #12327 Singleplayben állítólag unlockolhatóak a fegyverek: unlockweapons
Aki kipróbálja csináljon mentést, mert ezzel a verzióval nem tud online jáccani. -
Rafia #12326 BF 1-ben szerveroldali beállítás kérdése, van ahol letiltják a "realizmus" kedvéért. -
#12325 De mér mi az ? :-)))))))))Azt mondják az jelzi amikor eltalálom de én tutira löttem le sokszor úgy embert hogy nem igen jelzett . Vagy tényleg a szerver oldali sebzés rendszer szar . -
Rafia #12324 igazatok van, nem vagyok 100% biztos, hogy fullos volt a tank. Frissen zúgatott be zászlót foglalni, de lehet, hogy már kapott előtte... -
Nagydög #12323 "Tanknak is elég egy AT rakéta, ha a seggét lövöd"
Egyszeruen csak hatulrol, vagy konkretan a kipufogo redonyeit? Mert nekem meg nem sikerult. Meg APC-t sem sikerult egy raketaval kiloni, pedig volt, hogy kb. tiz meterrol lottem seggbe, miutan elment mellettem.
Ami meg zavar, hogy a helik, es a repulok taviranyitasu raketainak nagyon kicsi a latotere. Egy kicsit is manoverezo gepbol szinte lehetetlen hasznalni oket. -
haxoror #12322 "Tanknak is elég egy AT rakéta, ha a seggét lövöd."
Fullos tankot? Ez biztos?
Már csak azért mert tankkal sem elég egy lövés egy másik seggébe... -
Rafia #12321 Visszatérve Kalas vs vasúti sín vs sebzésrendszer vitához: hamarosan egy vagon mod közül lehet válogatni. A Forgotten Hope-ban pl. minden puskalőszer 1s1k (fejre és testre), Bazooka-Faust is, tankok is többnyire 1s1k. Nem rontja el a játékélményt, _más_ lesz a játékélmény. Mindenki válogasson majd ízlése szerint :) -
Rafia #12320 3(4?) megabites axelero ADSL: egyszerre 2 usert elbírt a 32-es szerveren. -
Rafia #12319 VOIP nincs minden szerveren bekapcsolva.
Sebzésrendszer: a lemez-falakon át lehet lőni, tegnap volt az első falon keresztüli killem (Ak-74U, a keleti toronyház tetejéről). Tanknak is elég egy AT rakéta, ha a seggét lövöd. Én inkább attól félek, hogy még mindig a régi, hp-s modellt használják, amivel nem lehet normális páncélátütést (mindent v. semmit) moddolni.
Singleplayer: néhány srác nekiugrott hekkelni a demót, és állítólag COOP-ban (LANon) nyomják, 32 vagy még több bottal :) -
haxoror #12318 "pedig antitankal simán ki lehet szedni egy lövéssel... épp mielöt kijöttem gamebol csináltam meg :)
amugy 2db c4 is simán kiszedi..."
Nálam 1 C4 is elég de ezt az egy-lövés-per-tank dolgot kifejthetnéd bővebben -
haxoror #12317 "Amikor a célkereszt közepén megvillan egy "X" az micsoda ?"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ACE #12316 Nekem 3 Mbit T-Onlájn DSL van, és 16-17 körüli a ping -
TS Zolly #12315 Mindenképp adsl. De emlékezz vissza, hogy Töci mennyit szív a cselo miatt. Oszt gyors gyere, osszuk a halált at enemynek! -
haxoror #12314 ADSL -
cenci #12313 felakatt a lemez?