172092
  • Nauron
    vigyázzatok mert ha nem figyeltek jönnek a büntipontok:))
  • Deniboj
    az, hogy a net csak játékra kell, és amelyik a legjobb/legtöbben ajánljátok, az lesz a nyerő.
  • dr Kotász
    2Mb/40ms

DE: mi köze ennek a BF2 topichoz?
  • ACE
    Ezt meg hol hallottad?
  • cenci
    köszi! csak azért irtam itt mert ez a legfriseebb topik.a chello-t szerintem már most sem korlátozzák,én mult honapban min 60 gb-ot szedtem le
  • kz
    ahozis étel? de menő vagy, he!
  • Balu8742
    Állítólag a Chello korlátozás megszünik....
  • Balu8742
    Valaki aki ért hozzá majd segítsen nekem szerver configban BF2-höz, illetve ADMIN Plugin ban, ha ki jön indítanám a 64 -főset, aztán addig had okosodjak , mert BF2 -tőt még nem csináltam !
  • dr Kotász
    És mi köze ennek a BF2 topichoz? Kérdezhetnél a 16 faktoros naptejről is...
  • Balu8742
    Az írható DVD igen.
    De amit csináltatnak a akkora ammekorát akarnak, asszem most 7,2 Gb-ig válalnak asszem.
  • cenci
    ez nem vicc!!mivel 1 normál dvdmax 4.7 giga/tudtommal

• Balu8742
    HI!
    BF2 POWA!
    Szerintem nagyon el találták a lényeget megint, csak tényleg van 1-2 zavró apróság!
    PL.: A lövészek -nek tényleg kellett volna erősödniük 1 kicsit, de a fejes az fejes továbra is...
    A helikopterek szépek jók , csak (lehet ,hogy nekem) de még mindíg nehéz irányítani őket.
    Azt viszont nem értem ,hogy a mikrofont miért nem lehet használni a szervereken, SIPI01 mesterrel TS -t kellett használnunk!
    Ez valahogy furcsa volt ....
    A másik ami nekem furcsa volt , hogy a könnyű páncélosokban a bemutató videókon lehetett látni azt is , hogy be fogja a célt a rakéta amikor repülővel támad az ellenfél, na ezt nekem nem sikerült elő csalogtanom!
    Van valakinek ötlete ?
    Meg köszönném !!
    HAli....
  • 0Fritz0
    Először végy elő sok A1-es lapot...
  • Heydrich
    komoly cél
  • cenci
    bard's tale 5.8 gb!
  • Krinyo
    eddig az volt a jó hogy a bfben nem volt nehézkes a jármű vezetés(mert a játszhatóság a lényeg) most meg az hogy nehéz...
    amúgy a víz alá miért nem lehet lebukni?
  • cenci
    nem tudja valaki 5.8gb-os játékot mire irjam ki?
  • Deniboj
    Net-téma:

Kérlek írjátok meg, kinek milyen nete van, és mekkora ping-értékeket/lagokat mértetek.
    Épp most állok Internet-előfizetés előtt, és vagy Chello classic, vagy ADSL+telefon jöhet szóba.

A Chello sajnos korlátos, de mivel csak játszok majd vele, a 30Gb elég lesz. ADSL meg gürcös a telefon miatt.

Köszi előre is!
  • Zs0lt1
    Skacok, az új EA közösségi hírekben kissé helyre rakják az accont kreálási porblémákat:
    - Ha egy olyan e-mail címmel csinálsz acc-ot, amivel már gamespy accot csináltál (a fileplanet is a gamespy accot használja), akkor a játékban lévő accounthoz is ugyanazt a felhasználónevet és jelszavat kell megadnod, mint a gamespy accountban van, különben hibaüzit kapsz. A felhasználónévnél természetesen a kisbetű nagybetű számít, hogy stimmeljen.
    Tudsz új nikc-et létrehozni a már meglévő gamespy account-tal, viszont az új profilként fog megjelenni a játékban. (erre még nem jöttem rá hogyan kell :-)))
    Bocs ha túl bonyolult voltam ;P
    LINK
  • Nagydög
    Sokan emlegettek a snipert. A MEC Dragunovja egy hulye vicc. Negy talalat se mindig eleg, hogy egy ember elhasaljon, de legalabb automata. Az M24 mar erosebb, de abbol is kell ket loves, Es persze minden loves utan elveszti a celt. Ettol Az USMC snipert kedvelem, mert elegge hatasos, es az alca gunya nagyon durva. Tobbszor is volt, hogy nagyjabol nyilt terepen majdnem ram leptek, es nem vettek eszre.
  • kz
    1900 új üzenet két nap alatt!
  • SinClaiR
    pont a BFV ben volt a legszarabb, hogy mindenki vezetni tudja:) ..
  • Baszkurátor
    F1-F akármennyi
  • CUCLI
    járművekben ,h tudok egy másik helyre átülni?
  • Robogo
    f betüvel kell.
  • TS Zolly
    Asszem alapesetben az egér görgetőjén van. Legalábbis nekem ott van. Ahoz még nem nyulétam. Vagy próbáld talán az f betüt?
  • gergod
    Tudom, hogy nekem ezt kéne tennem: rtfm, de áruld el pls hogy lehet levegő-föld módba kapcsolni a vadászgépet, mert nem látom a billentyűzet beállítását.
  • Mr Manson
    és 99%-a értelmetlen!

Nekem legnagyobb problémám az, hogy kb 20-30perc között megfagy a jaték. Megáll a kép. Drivert cseréltem orba szájba (Cat. 5.1, 5.6, omega), de nem oldotta meg.
    Többi BF és más minden jó!
  • Nahar
    Miota kijött a demo 3000 üzi 3 nap alatt!! :D Azért nem semmi...
  • Zs0lt1
    MEGCSINÁLTUK!

Legnépszerűbb témák

1. Battlefield 2
    2. GTA: San Andreas
    3. BogyóKatica
    4. Takezó topik :D
    5. Humoros és aranyos képek
    6. Football Manager 2005
    7. Jaccunk mi is szoláncot
    8. Juiced
    9. Láma! fan club
    10. FORMA1

:ÐÐ
  • CSOCSO
    LOOOL ketszer ramszolt a catalyst hogy tulmelegedett a kartyam.. pfff
  • Pepti
    trs.zl.hu

meg mindig :-)
  • [Walaki]D`Lair
    Háááát...én épp az imént játszottam vele...a hangja elég érdekes, a VGA driverem mondjuk kicsit régi volt neki (februári) és eléggé csúnya volt az árnyékolása...na szal...engem nem győzött meg annyira mint anno az elődje...
  • CSOCSO
    az elobb jatszas kozben beszart a gepem:))))
    ujraindult magatol majd feljott egy aranyos kis uzenetem hogy az ati x850xt-m valamit nem tudott kirajzolni szedjem le az uj drivert:)
  • madrac
    Kösz.
    Elég érdekes progi.
    Minden opciót kikapcsolva is elindítja a játékot és műxik a menü, de utána éles játék índításánál nálam is kilép.
  • Rusid
    Most toltam kicsit botok ellen (Mivel nem adtok a tsünkre ip-t :)) és érdekes ott teljesen jó a célzás. Szerintem a demónál szerveroldalon basztak el valamit (ha jól tudom a szerver számolja a találatokat). Próbáljátok ki botokkal ég és föld a különbség.
  • Robogo
    Ja és most már a magyar serverekre rá kéne tenni a NO TIME LIMIT-et vagy nagyobb TIME LIMIT-et kéne feltenni,mert mindig tökk hamar lejár az idő és ez így nem jó,mert soha nem jutunk 100 tickets szám alá.
    Aztán van még egy pálya amit lehetne nyomatni a servereken ez a map amikor ugyan az a map van amin mindig futott a server csak most assault van és nincs semilyen légi jármű és kisebb a pálya---->ezen nyomtam most és nagyon jó.
    Szóval ezt a kettő dolgot kéne beteni:
    1.TIME LIMIT
    2.ASSAULT MAP
  • Robogo
    Én specialos emberkével szoktam menni és az kb fölér egy assaultossal mert olyan fegyvere van és a tankokat is ki lehet szedni egy C4-el.
  • Robogo
    A vadászgép felesleges?Én általába azzal megyek és sokszor vagyok úgy első,hogy csak repülözök.Azzal lehet a legtöbbet ölni.Négyesével szoktam ölni a gyalogosokat,meg tankokat.

U.I.:De ugye tudod,hogy bombázni is lehet minden vadászgépel?Két féle funkciója van a vadászgépnek:hökövi a helik és a repülök ellen és bombázó a járművek és földi egységek ellen.
  • Rusid
    HÁt szerintem a helik irányítását nagyon elbaszták. A bfvben jó volt a DC-ben is ott lehetett őket használni valamire de itt. ÁÁ mindegy annyira azert nem roszz de a bfv után elég ratyi hogy úgy kell menni vele mint egy tankkal.