172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#25 Az a 2 milka ember nem szereti a változatosságot. -
#24 Nem. -
#23 Micsoda szerencse , hogy majd 2 millió ember , aki megvette az alap game-t nem így gondolkodik . -
#22 Mi van konzol gyülölő vagy??:) -
#21 Hülye vagy te.... -
#20 Akkor inkább a szekrényt nézem! :) -
#19 Amúgy ps2-re jön egy ugyanilyen fajta modernkori okoság: Battlefield: Modern Combat
Sztem ehez lesz hasonló!! -
#18 Multygame klán.
Basszameg, ma mindenki ilyen hülye? -
#17 Akkor mi ez a CB logó a nevedbe?? -
#16 Onnan, hogy 1.5 évig nyomtam a BFet és kioktat. Közben őt, ezzel a nickel sosem láttam. Ő tudja biztos jobban! -
#15 Most mitől borultál ki ennyire? -
#14 Szopatsz?
Köszi hogy kioktatsz... -
#13 A BF NEM realmodos, pusztán funcélokra van, ugyanez vonatkozik a BFV-re és a modok többségére is. -
#12 Az is. -
#11 Akkor CoD! :-) -
#10 Figyi, a DC is egy rakás szar. Ez az egész BF nem jön már be nekem annyira, mint régen. Régen bejött, mert új volt, de a célzórendszer, a sérülésmodell egy nagy nulla. -
#9 Mivel a fejlesztésben oroszlánrészt vállal a Desert Combat-ot jegyző csapat, nem hinném, hogy "nevetséges" lesz... -
#8 Hát az tényleg elég ratyi volt. Pedig csak egy hajszálon múlt, hogy iszonyat jó legyen, és ez még idegesítőbb. -
#7 Szerintem ugyan olyan nevetséges lesz, mint a vietnami feldolhozás... Kívánom, hogy ne legyen igazam... -
#6 Heh...ezt a játékot én is várom... -
#5 A június az újság megjelenésére vonatkozik. -
#4 Hát tudod ilyenkor mindig keltik a hamis reményeket bennünk. :-) -
#3 azért elég gyorsak a fiúk...alig jött ki a Vietnam és már jön is a második rész...ott van a képen hogy Júniusban megjelenik...ami persze úgyis eltolódi...jó lesz az Decembernek is!:PPP -
#2 Bár sztem a végleges címe nem ez lesz. -
#1 Hardwired:
Bár mindeannyian sejtettük, hogy "elkerülhetetlen" a BF1942 hivatalos folytatása, mégis rendkívűl szívmelengető a hír, hogy, hamarosan lehull a lepel az új játékról, mégpedig a Computer Gaming World júliusi számában! Ez az újság kb. az E3 idején fog megjelenni és elég szaftos darab lesz, mert a KOTOR 2-ről is ebben olvashatjuk az első infókat. A cím maga még természetesen ideiglenes, de annyit tudni már, hogy a Desert Combat-hoz hasonló modern fegyverzetet kapunk majd. Mivel nemrégen adtunk hírt a DICE és a Trauma (a DC készítői) közti megállapodásról, elég valószínűnek látszik, hogy ez lesz az együttműködés gyümölcse! Ja, van egy kis tízerkép, élesszemű DC veteránok hasonlíthatják a kedvencükhöz :)