172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #12272 ja meg ott lehet indulni a commander mód megszerzése cimű versenyen is ... bár magyar szervereken el se szarják sokszor commandert szal nicns is verseny még :PPP -
Thanatos #12271 np
amugy ha te csinálod squadot manage squadal szintén a második fül alatt meg is hivhatsz embereket...
meg le is zárhatod a squadot ha pl csak haverokal akarsz a sqadba lenni... -
Gabe18 #12270 Köszi! -
Thanatos #12269 énis ált várok ha ott van valaki körülöttem, buggy-val még dudálok si hogy felhivjam elvtársak figyelmét hogy van még esetleg 1-2 hely aki akar jönni :) -
Thanatos #12268 jah és ako nem lennének tankok mert semmi értelmük nem lenne :P -
Thanatos #12267 enter > második tab (nem tom fejből mi a neve) és ott crealhatsz is squadot amibe meghivhatod ismerősöket, vagy joinolhatsz is squadba... ami nagyon praktikus mert látod mapon zöldel megkülömböztetve squadmateket rihatsz csak nekik az l betüvel, és hangcom is csak squadon belül mehet asszem -
#12266 Szerintem azért nem vár meg mert fél hogy elüt.:) Tiszta para van rajtam mikor járműben ülök és körülöttem futkároznak. -
Thanatos #12265 -
Thanatos #12264 pedig antitankal simán ki lehet szedni egy lövéssel... épp mielöt kijöttem gamebol csináltam meg :)
amugy 2db c4 is simán kiszedi...
amugy a bármit kiszedit tény hogy elirtam, vagy inkább roszul foglamaztam meg... természetesen gyalogosként csak spec ops vagy antitank... a mindent ugy értettem hogy eg yprofi repcsis is simán kikapja bombával vagy az irányitott rakétával, meg a heli is simán leszedi ugye... (ja meg a mérnök is aknával bár az inkább a tnaksoon mulik hogy belemenyen nem rajta :P) -
Thanatos #12263 láccik a te helidet se kapták még le fél mp alatt vadászgéppel :P vagy bombáztak le a fél csapatoddal együtt :D -
Gabe18 #12262 Pedig milyen jó lenne szitává lőni a tankban űlőket kintről... -
Thanatos #12261 pedig egy lövésel tuti nem lehet megölni... az már más kérdés hogy itt nem eshetnek el az emberek nem számol zuzodásokat,etc :P -
#12260 Hát ja ha mondanátok nekem egy ts ipt akkor élvezném is, de joe barátunk kissé vak. :) -
Thanatos #12259 pedig jobb ha tudod hogy van olyan golyóállo mellény ami 150m-ről simán megfog egy akbol kilőtt golyot... a bordád lehet hogy eltöri de msá bajod nem lesz :P
(amugy a tömör acél nem a legjobb dolog mert nem az fogja meg a golyót alegjobban , a tankok páncélja se simán tömör acél..., nem is lövi őket át az ak :P) -
Gabe18 #12258 "Én élvezem nagyon. Aki meg rambózik annak nem tom milyen....én azt még nem próbáltam :)"
Én meg egyedül szerencsétlenkedek általában.Gyalogosan,általában anti-tankosként,hogy legalább valami esélyem legyen ha szembe jön valami mostrum.
Az mondjuk dühitő amikor a csapatszállitót elviszi valami okos egyedül,3-4 ember meg ottmarad aztán jöhet a gyalogtúra...
Ezt a squad dolgot meg nem vágom,hogy lehet ahhoz csatlakozni? -
#12257 A katonai mellény kerámia betétes nem kevlár, és pont ezért nem is nsgyon lehet átlőni AK-val csak megfelelő távolságból. -
Thanatos #12256 -
#12255 Még is, hogyan szeded ki a tankokat? Hmm? Assaultként? Vagy medicként? Esetleg a mérnök vagy a kommandós, még az anti tankos is elég gyötrelmes, legalább 2 -3 lövés. -
Thanatos #12254 amugy nekem pont ez jön be hogy gyk bármit le lehet kapni másodpercek alatt a tuti fegyverekel, igy nincsen egy tuti ultraütős halálos megabrutálhalahatatlan fegyver se
heli full táp és mégis ha jók a repülősök enemy-ig el se jut... de ugye a repülőt meg stinger vagy msáik repcsi simán lekaphatja ha ügyes a stingert emg kikapják a gyalogosok, őket a btr meg a buggy, őket meg a tnakok vagy az antitankok, a tankokat meg gyk bármi kiszedi, emgvan a tuti körforgás :) -
Thanatos #12253 láccik amatőrök votlak az antitankosok :P -
Thanatos #12252 szeirntem meg igy van jól kiegeynsulyozva a heli nemheli viszony nem kell hordozható stinger, elég a sok telepitett bőven sok van abból is emg ottvanak a repcsik..., épp ez a léyneg hogy a csapatodnak kéne megvédenie a helitől és nem neked magadat... ez csapatjáték nem ramboverseny :) -
Thanatos #12251 bfv-t ne emlegessük heliirányitásilag inkább..., azt belátom hogy a dc-s heli iránygatás télelg jobb de a bfv még ennek se ér a közelébe se :) -
Thanatos #12250 a kedvenceim, legjobban őket lehet kikapni 1 max két rakétával :) -
Thanatos #12249 ez szvs pozitivum de nagyon... -
#12248 Ki mondta, hogy nem viszi át? A kevlár városba való, ott lődöznek mindenféle flintával. (sörét, egyéb légpuskák + kis kaliberű pisztolyok)
A játékban meg egyszerűen el van baszva. Ilyen rátával nem is kellett volna bele mesterlővész, mert ez közelről - távolról nem hasonlít rá. -
#12247 1) a menu olyan lassu hogy az mar lol...
2) a vadaszpegek nemtom mire jok.. kb 10 mp alatt lehet atrepluni az eges zpalyat.. altalaban nem is tudsz semmit csinalni csak porogni meg forogni.. szvsz TELJESEN felesleges a vadaszgep a jatekba.. a helikopert viszont rulez.. foleg azt szeressem ahol a a fekete feher kepernyon lehet nezni hogy mit losz:) -
#12246 :)
Nekem is brutálba megy singleben.
Most az 5.6-ot tesztelem.
3DMArk2005-el még nem teszteltem az 5.6-os driverrel hajtott kártyámat.
Mindjárt megnézem,csak előtte megkeresem.:) -
#12245 150 méterről keresztül löttünk vele egy sín darabot :-) Az 5 cm tömör acél :-)
nesze... ezekutan senki ne mondja nekem hogy 1-2 lovessel nem lehet akarmilyen mellenyes embert a foldre teriteni -
#12244 figy, lenne egy két kérdésem a kártyával, és a memóriáddal kapcsolatban, ha van msned légyszi vegyél fel: [email protected] -
#12243 jaaaaaaaaaaaaaaa , bocs. dolgozom közben amúgy.. :-) -
#12242 használj catalystot, mert már az 5.6 iszonyatjó lett ,állítólag már megcsinálták azt a rutint, hogy azokat a dolgokat nem számolja amit nem látsz, és ezért egy csomó gaméban 10-20-30%-ot nő a sebesség. AMúgy multit még nem néztem, de singlében perfect. -
#12241 :)Nem vagy valami jó megfigyelő:)
Neked van jobb rártyád, ez csak egy sima X850XT és nem X850XT PE.
Bár én egy X800XT PE-t cseréltem erre, ui. azt hittem, hogy PE lesz, de már nem küldöm vissza, a régit eladtam a barátomnak.
AZ X800XT PE gyorsabb. -
#12240 mármint nekem sima catalyst 5.5-tel mértem, és úgy lett 5630, csak fura hogy elméletileg jobb a kártyád, mert én akkor alap xt pe-frekivel csináltam ennyit. -
#12239 Miért?
Ennyit írt ki a 3DMark Omega Driverrel. -
#12238 5.6 cat, és amúgy most 580/580on van a karesz -
#12237 Lock, elég fura a 3d mark 2005 eredményünk :) nem? hogy lehet ez? -
#12236 Single gamen nekem is, de multiban, mar ravaszkodik.
Milyen drivert használsz?
Bár ha jól láttam az én X850XT-m nincs a támogatott kártyák között.
-
#12235 Full Maxon hajtva, 6xAA, 16xAF, 1024 high szuperul fut! Azt hittem nem lesz elég a konfig! DE nagyon nagy a game, már nagyon várom gyerek! -
#12234 Melyik HUN szerveren szoktátok nyomni a gamét?
-
#12233 A csúcson kell abbahagyni..:) már álmos vagyok.
Nincs értelme, ma már játszanom.