172092
  • Gh0st
    AKval elég nehéz lehet de az 1. lövésután már bármi leszedi ami nem ember ellen van kitalálva... szerintem kicsit atomheliket meg repcsiket sikerült összehoznji... túl sokat bírnak reméljük lesz patch amitő szépen potyognak majd arepülő népek
  • Robogo
    Na jó akkor nem jól fejeztem ki magam.Nem hülyeség csak ha war van akkor ez így nagyon nehéz lenne,mert akkor a víz allat is kéne örködnie valakinek,hogy nem-e úsznak a ponthoz a víz allat.
  • Rafia
    Nekem a 3-as round limit is tetszik...ha csak egy map van, miért nem lehet 10-re állítani? Félórénként újratölteni a mapet nem nagy élvezet.
  • haxoror
    THX sokakkal ellentétben nekem bejön a zene :)
  • Krinyo
    nem hinném hogy kizárólag warra készítenek egy játékot :)
  • haxoror
    Hát ja, főleg ha a lövés után vki AK-val befejezi és ellopja a fraget!
    Nem vok fragvadász de ez olyan mint amikor egy hiéna lenyúlja a megérdemelt zsákmányt :D
  • Krinyo
    lol mért lenne hülyeség?
    elöbb is azért öltek meg mert katapult után a vizbe estem, fölém jött a heli és röhögve rámeresztett 200 raksit.
    Jointban legalabb elusztam egy ideig a víz alatt és aztán öltek meg
  • Robogo
    Na azt majd leszedem az kell.THX.:)
  • SLYTHOMi
    aki meg még nem unta meg, annak a bf2es zenét is feltoltem, kb. 3 perces...
  • Robogo
    Na az jó,hogy nincs time limit.Az a baj,hogy a többi magyar serveren még mindig van time limit!!!!
  • haxoror
    NO FEAR!!!
  • Gh0st
    x800pro

na mind1 szerintem kicsit hülyeség és egyben dühítő hogy egy helibe 2 tanklövés kell...
  • SLYTHOMi
    jah, nálunk nincs időlimit,
    a szerverünk viszont hétközben csak este 6tól megy, mivel meló van keményen

minden tweak infot magyarul is felraktam SLY-ra,
    katt az oldalon a bf2 logora
  • haxoror
    Ja és ez most jutott eszembe (mer nekem van olyan és büszke vok rá )

Lehet h gyengének tünik a sniper de ez azért is lehet mert az izmibizmibb versön unlockolható!
    Így a kocabohócok sikerélmény hiányába felhagynak vele de a mániás sniperek idővek király barrethez juthatnak, gondolom :)
  • TS Zolly
    Majd megint lesz ám bünti! Legyél jó és önként álj a sarokba. :P
  • Robogo
    Nem tudom ki,hogy van vele de szerintem a repcsizés tökk könyű.És szerintem nem csak hívásra jó a repülő,mert én soha nem hívásra megyek hanem magamtól.A repcsivel lehet a legtöbbet ölni és mindent ki szoktam vele szedni meghívás nélkül.
  • haxoror
    :P
  • BEAST #12375
  • haxoror
    Na kit ütöttem ki? :)
  • haxoror
    Még a hideg is kiráz a gondolattól
  • haxoror
    GF 6600 GT
  • 0Fritz0
    - GF 6600 GT
    Viszont Inno-t ne vegyél, mert az sux.
    A Gigabites az yo.
  • Thanatos
    én ati párti vagyok alapvetően de innen egyértelmű hogy 6600gt a sima 6600 rosszab mitn az ati 9700/9800 pro de a gt már jobb náluk + támogatja hdr-t is
  • Thanatos
    nem szar, pont ez a jó, ügyesnek kell leni tnakal és nem a seged mutatni az antitanknak :)
  • BEAST #12368
    én 6600GT-t fogok venni :)
  • TS Zolly
    Főleg ha te vagy az áldozat. :D
  • Thanatos
    énis ezt mondtma ugynézki senkinek se sikerült emgértenie amit ritam :D
  • Seat
    kérném a mélyen tisztelt "kollégák" segítségét (mindenfajta részlehajlás nélkülözve):
    - GF 6600
    - GF 6600 GT
    - ATI 9700 pro

e három kártya közül kéne döntenem...
    melyiket érdemes a jővőre való tekintettel megvenni?
  • Thanatos
    ezt mondom hogy csak azt lehet hogy ne legyen de azt nem hogy 7 eprc helyett 17 legyen vagy hasonlo...
  • Robogo
    Az lenne a nagy hülyeség ha le lehetne bukni a víz alá.Akkor még a warokon a vízeket is kéne figyelni és ez nagyon nehéz lenne.
  • haxoror
    Hát ez így akkor elég szar :(
  • datango
    egyszeru kerdesem lenne ! kivalasztom hogy en legyek a commander ... és mit kell / tudok csinalni ?:)
  • Rafia
    to remove the SP timelimit:
    To get rid of the single player time, open the following file in wordpad: gpm_cq.py
    Find the following line host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1), put a # in front of it.
  • BurnBaby
    nah akkor ugyanazt látod mint én. csakhogy van, aki állítja, h neki rendesen egy. és ez bosszant, mert nem tudom, h csak szórakoznak, vagy tényleg lehet még variálni vele. Mivel eddig eljut elég bosszantó :)
  • Borg
    Commander módban alul az a sok kis ikon mit csinál?
    Nameg a squadok felett is van egy sor ikon, az mi?
  • Rafia
    Már kiderítették, hogy lehet meghackelni :)

Amúgy a fileokból rengeteg minden kiolvasható, kicsit vastagabb demót adtak ki, mint akartak szerintem. Már van mod(!) is a demóhoz.
  • TS Zolly
    Wing szerverén nincs idő limit.
  • TS Zolly
    Nem. Tegnap pont egy klántársam rugott seggbe antitankal, szét is estem rendesen, pedig full ép voltam.
  • TS Zolly
    Elég.
  • Thanatos
    nem lehet asszem kitolni max azt csinálni hogy ha lejár az idő ne legyen mgése vége, átirni a limitet tudtomal nem lehet a demoban