172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kerek1224 #12511 a windowsos tűzfal elvileg ki van kapcsolva. -
csabito #12510 apropó
teamkill után tudjátok a pontszámokat?
PageUP - forgive
PageDOWN - punish
meg kellene nézni, hogy milyen pontokat ad ezekre, + akkor is ha nem nyomsz semmit -
Rafia #12509 tűzfal? -
#12508 Haha érdemi hozzászólást vártam. -
#12507 úgy igaz -
#12506 Egyébként kár, hogy a magyar servereken csak a nagyobb fajta map van, szerintem a kisebb is fun, mindenféle repülő szerkezet nélkül, gyalogosharcra kiélezve. -
#12505 :DD -
#12504 hát nem neked volt valami videokard gondod, gyermekem ? orvosoltad egy bankkártyávl ? -
#12503 loller :) -
#12502 szerintem kapsold ki a dct, nekem szokott segíteni -
#12501 Jah ezt aláírom egyszer volt ,hogy felélsztettek én meg hirtelen nem, tudtam mi van ugyhogy egyből fejbe lőttem a csókát mikor felkeltem -
kerek1224 #12500 Sziasztok!
Találkozott már vki azzal a problémával, hogy a Punkbuster miatt kickel minden szerver 1-2 perc után? Azt írja, hogy "no packet flow". SP2-es Win XP van fenn... -
#12499 Nem értem miért de játék közben mindíg felugrik a pingem 10-ről 500-ra, és állandóan kiírja hogy problem with connetcion. Semelyik másik játékban nem csinálja, csak ebben. Mitől lehet?? Vagy ez még ennyire bugos vagy mi?? -
#12498 9800pro-m van, ezzel elvileg jo!
s ha arra gondolsz, a játék már fut. megcsináltam. most már értem is. :)
szóval ezért vagyok csak tiszteletbeli Hángériren Hárdkúr PassziánszKlán tag. -
#12497 :D:D:D -
#12496 szerintem meg vegsél videokártyát, ha nincs kép mire mész a rammal ? -
#12495 én eddig ecetes ollóval próbáltam de már nem is érdekel:
áttérek a 'KZ' vodoo babára!!! -
#12494 klikkesedünk klikkesedünk ??? :DDD -
#12493 jól hangzik ezt kipróbálom :) -
TS Zolly #12492 Csak annyit látsz halotkamerából, hogy valaki föléd hajol, és már a köv pillbe már fegyver van a kezedbe. De sokkal szuperebb érzés valakit feltámasztani.
Pontot kap a medic akkor is, ha egy lesérült társ közelébe dob el egy csomagot. -
#12491 ez majdnem papás-mamás
'gondoskoggyunk a kiskatonákról!!:D' -
ez az igazi melo, foleg hogy be is kell vedeni a sracokat, mer ugye mikor felkelnek nem vagjak elsore hogy mi van -
#12489 Mert még nem találkoztál velem, csak medickel tolom a másik nevem "doki":). Van úgy hogy egy körben 10 embert is ujraélesztek. Monnyuk általában csak azokat élesztem ujra akik velem egy sqwadban vanak. -
haxoror #12488 Hát ja, egy csomószor volt hogy a doki visszafibrillált az életbe csak azért hogy egy második sorozat mindkettőnket megölje :)
A kedvencem az volt amikor láttam hogy a medicet lelövik előttem, rakétával lenyomtam a gyilkosát aztán felvettem a medic kitjét és felélesztettem, az én eldobott AT kitemmel rohant tovább :D -
csabito #12487 Én egyszer beszorultam 3-4 medic-el egy dombos-bokros területre. Folyamatosan jött ránk az áldás mi meg nem tudtunk visszalőni, mert mindenki élesztgette a másikat. 5-6 újraélesztés pont 1 percen belül, nemrossz :) -
#12486 lehet!
ALT+RESET kombinációval lehet lépkedni a kasztok között!
-
#12485 1 giga jó ram a gépembe meg új alaplap, hogy 400on menjenek -
#12484 igen mert kifizetődő ha segítesz másokon, ez pl nagyon tetszik
ezzel együtt elég kevés supportosal és mediccel találkoztam, h kifogytam a szuszból vagy a golyóbol elég árván éreztemmagam néha:))
de egyszer valaki feléleszthetne egy defibrillátorral is, megnézném milyen az élet a halál után :)
-
#12483 tudjátok még mi lenne jó?
én örülnék ha kasztokat ki lehetne billentyűkombinációval is választani -
#12482 Hát azért nem csak orosz fegyvereket használnak, lásd teljesen saját kézifegyver-ipar, saját lőszerrel. "Saját" vadászgép (a J-10, amely a BF2-ben is benne lesz), igaz ebben az Izraeliek egy "kicsit" besegítettek. Saját harckocsi és páncélos szállítójármű családok (melyeknek gyökerei persze az Orosz fegyverekben keresendők), stb. -
#12481 zergling rush loller -
#12480 "harmadik faj"
huhhh.... -
Rafia #12479 ja, jönnek a zergek -
obe #12478 jol tudom lesz harmadik faj is?kina? arra kiváncsi vok milyen fegyverek lesznek, hisz a MEC már "elfoglalt" minden ismert ruszki fegyvert, kinának meg tök orosz fegyverarzenálja van.. -
madrac #12477 Hát én ezt nehezen hiszem el.
Pláne, ha ugyanaz a driver van fennt annál is akinél megy.
Én kipróbáltam 71.89-essel és azzal is ami hozzávolt csomagolva.
Nem is érdekel ez a sz*r játék ;) -
Thanatos #12476 szervertulajok pls lőjék már ki időlimitet mert marha idegesitő hogy fél percenként tölteni kell -
Rafia #12475 Ja, az M-16 tényleg gázos közelharcban, de olyan sűrűn lehet ismételni, hogy majdnem sorozatot lő :)
Megnézte már valaki, milyen a 3-as burst szórása? Mert ennek elég kicsinek kell lenni, ha valaki beleszalad akkor biztos elég a killhez.
A frag grenade hiánya szerintem a legnagyobb hiba, az assi kéne hogy legyen a legjobb cast a zászlófoglalásra. -
#12474 én isten szeretek lenni... kár, hogy az EA-nál nem csináltak ilyen kasztot...
-
#12473 Én általában medic szoktam lenni, szeretek segiteni a társaknak, meg a fegyvere is egész jó. Máskülönben specop, a fegyvere és a c4 miatt :) -
#12472 Nagyon tetszik a Game, és az első játék lesz életemben, amit teljes áron meg fogok vásárolni... A medic tetszik a legjobban, ahányszor medic-kel vagyok, annyiszor voltam eddig első bármelyik serveren :D