172092
  • kerek1224
    a windowsos tűzfal elvileg ki van kapcsolva.
  • csabito
    apropó
    teamkill után tudjátok a pontszámokat?

PageUP - forgive
    PageDOWN - punish

meg kellene nézni, hogy milyen pontokat ad ezekre, + akkor is ha nem nyomsz semmit
  • Rafia
    tűzfal?
  • Zsoltika 007
    Haha érdemi hozzászólást vártam.
  • Skiper
    úgy igaz
  • Lacc
    Egyébként kár, hogy a magyar servereken csak a nagyobb fajta map van, szerintem a kisebb is fun, mindenféle repülő szerkezet nélkül, gyalogosharcra kiélezve.
  • Skiper
    :DD
  • Pink Tiger
    hát nem neked volt valami videokard gondod, gyermekem ? orvosoltad egy bankkártyávl ?
  • Pink Tiger
    loller :)
  • Pink Tiger
    szerintem kapsold ki a dct, nekem szokott segíteni
  • Rusid
    Jah ezt aláírom egyszer volt ,hogy felélsztettek én meg hirtelen nem, tudtam mi van ugyhogy egyből fejbe lőttem a csókát mikor felkeltem
  • kerek1224
    Sziasztok!
    Találkozott már vki azzal a problémával, hogy a Punkbuster miatt kickel minden szerver 1-2 perc után? Azt írja, hogy "no packet flow". SP2-es Win XP van fenn...
  • Zsoltika 007
    Nem értem miért de játék közben mindíg felugrik a pingem 10-ről 500-ra, és állandóan kiírja hogy problem with connetcion. Semelyik másik játékban nem csinálja, csak ebben. Mitől lehet?? Vagy ez még ennyire bugos vagy mi??
  • Skiper
    9800pro-m van, ezzel elvileg jo!

s ha arra gondolsz, a játék már fut. megcsináltam. most már értem is. :)
    szóval ezért vagyok csak tiszteletbeli Hángériren Hárdkúr PassziánszKlán tag.
  • Ahhoj
    :D:D:D
  • Pink Tiger
    szerintem meg vegsél videokártyát, ha nincs kép mire mész a rammal ?
  • Pink Tiger
    én eddig ecetes ollóval próbáltam de már nem is érdekel:
    áttérek a 'KZ' vodoo babára!!!
  • Pink Tiger
    klikkesedünk klikkesedünk ??? :DDD
  • Pink Tiger
    jól hangzik ezt kipróbálom :)
  • TS Zolly
    Csak annyit látsz halotkamerából, hogy valaki föléd hajol, és már a köv pillbe már fegyver van a kezedbe. De sokkal szuperebb érzés valakit feltámasztani.

Pontot kap a medic akkor is, ha egy lesérült társ közelébe dob el egy csomagot.
  • Skiper
    ez majdnem papás-mamás
    'gondoskoggyunk a kiskatonákról!!:D'
  • Skiper

ez az igazi melo, foleg hogy be is kell vedeni a sracokat, mer ugye mikor felkelnek nem vagjak elsore hogy mi van
  • Rusid
    Mert még nem találkoztál velem, csak medickel tolom a másik nevem "doki":). Van úgy hogy egy körben 10 embert is ujraélesztek. Monnyuk általában csak azokat élesztem ujra akik velem egy sqwadban vanak.
  • haxoror
    Hát ja, egy csomószor volt hogy a doki visszafibrillált az életbe csak azért hogy egy második sorozat mindkettőnket megölje :)
    A kedvencem az volt amikor láttam hogy a medicet lelövik előttem, rakétával lenyomtam a gyilkosát aztán felvettem a medic kitjét és felélesztettem, az én eldobott AT kitemmel rohant tovább :D
  • csabito
    Én egyszer beszorultam 3-4 medic-el egy dombos-bokros területre. Folyamatosan jött ránk az áldás mi meg nem tudtunk visszalőni, mert mindenki élesztgette a másikat. 5-6 újraélesztés pont 1 percen belül, nemrossz :)
  • kz
    lehet!
    ALT+RESET kombinációval lehet lépkedni a kasztok között!
  • Skiper
    1 giga jó ram a gépembe meg új alaplap, hogy 400on menjenek
  • Pink Tiger
    igen mert kifizetődő ha segítesz másokon, ez pl nagyon tetszik
    ezzel együtt elég kevés supportosal és mediccel találkoztam, h kifogytam a szuszból vagy a golyóbol elég árván éreztemmagam néha:))

de egyszer valaki feléleszthetne egy defibrillátorral is, megnézném milyen az élet a halál után :)

• Pink Tiger
    tudjátok még mi lenne jó?
    én örülnék ha kasztokat ki lehetne billentyűkombinációval is választani
  • [NST]Cifu
    Hát azért nem csak orosz fegyvereket használnak, lásd teljesen saját kézifegyver-ipar, saját lőszerrel. "Saját" vadászgép (a J-10, amely a BF2-ben is benne lesz), igaz ebben az Izraeliek egy "kicsit" besegítettek. Saját harckocsi és páncélos szállítójármű családok (melyeknek gyökerei persze az Orosz fegyverekben keresendők), stb.
  • Pink Tiger
    zergling rush loller
  • kz
    "harmadik faj"

huhhh....
  • Rafia
    ja, jönnek a zergek
  • obe
    jol tudom lesz harmadik faj is?kina? arra kiváncsi vok milyen fegyverek lesznek, hisz a MEC már "elfoglalt" minden ismert ruszki fegyvert, kinának meg tök orosz fegyverarzenálja van..
  • madrac
    Hát én ezt nehezen hiszem el.
    Pláne, ha ugyanaz a driver van fennt annál is akinél megy.
    Én kipróbáltam 71.89-essel és azzal is ami hozzávolt csomagolva.
    Nem is érdekel ez a sz*r játék ;)
  • Thanatos
    szervertulajok pls lőjék már ki időlimitet mert marha idegesitő hogy fél percenként tölteni kell
  • Rafia
    Ja, az M-16 tényleg gázos közelharcban, de olyan sűrűn lehet ismételni, hogy majdnem sorozatot lő :)
    Megnézte már valaki, milyen a 3-as burst szórása? Mert ennek elég kicsinek kell lenni, ha valaki beleszalad akkor biztos elég a killhez.

A frag grenade hiánya szerintem a legnagyobb hiba, az assi kéne hogy legyen a legjobb cast a zászlófoglalásra.
  • kz
    én isten szeretek lenni... kár, hogy az EA-nál nem csináltak ilyen kasztot...
  • Lacc
    Én általában medic szoktam lenni, szeretek segiteni a társaknak, meg a fegyvere is egész jó. Máskülönben specop, a fegyvere és a c4 miatt :)
  • HalalUr
    Nagyon tetszik a Game, és az első játék lesz életemben, amit teljes áron meg fogok vásárolni... A medic tetszik a legjobban, ahányszor medic-kel vagyok, annyiszor voltam eddig első bármelyik serveren :D