172092
  • Ahhoj
    yugioooh :))
  • BEAST #12671
    téged is utállak :D de te ezt nagyon jól tudod
  • Rusid
    Megnyugtatlak ne siess annyira nagyon szar game.
  • polak
    40 fő körűl fasza, nagyobb számnál laggos lesz az egész:( sajnos...
    amugy elég ennyi játékos is:)
    nemrég nyomtunk egy marha nagy csatát, iszonyat jó volt:)
  • TDC Geronimo
    Mondjad már el mi volt
  • haxoror
    Mindegy.
    Bandew plz töröld a #12659-t
  • Rusid
    Lehet ,de engem így is szórakoztat :)
  • BEAST #12665
    mesélj
  • TDC Geronimo
    Miért valamiről lemaradtam?
  • haxoror
    Ha még maradsz 5 percet most a vakolatot tépnéd a falról
  • Lacc
    Az a baj, hogy nem működik a konzolból ingame az admin, csak közvetlen a serverről.
  • TDC Geronimo
    Mivan befejezted a gémet? :)
  • Charlie007
    Hi all.
    Plz valamelyik CB-s legyen oly kedves adja meg a CB klán Ts szerver ip címét és vegye le rólam a bant.
    Üdv
    CB.Charlie

u.i.:[UNQL]Charlie néven nyomtam játék alatt
  • Monkis
    És melyik portot? :))
  • madrac
    !!!!!!!!! Fejlemény van GF4 ügyben !
    Már futásra lehet bírni a játékot is, de a grafikáról inkább nem mondok semmit ;)

Toltsd le ezt: http://zox.game-deception.com/downloads/Direct3D/BF2ShaderMod.zip
    1. Csomagold ki valahova az összes fájlt, inditsd el a TatniumD3D.exe-t, nyomd meg rajta az OK gombot.
    2. Inditsd el a játékot
    3. Köszönd meg az EA-nak, hogy ilyen remek játékot készítettek nekünk..
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg mondtam már h kib@szott jó a gém? :)
  • TDC Geronimo
    nah látom egyre több ember vesz 6600GT-t. Megéri ;)
  • drop
    ja teljesen igazad van elég gáz meg mikor elszál egyedül a csapatszálito helikopterel és leszál vele és ot hagya
    töbiek meg várhatnak
  • MrTressy
    kell mert akkor hogy csatlakoznak rád?
  • Monkis
    Hali!
    Nem tudja valaki, ha routerrel indítok internetes szervert akkor kell e portot engedni? Vagy egyáltalán lehet-e
  • Lacc
    Szvsz elég kicsi ez a map, 40nek még egész jó, de 64...
  • Gabyee
    pityke néven futott valaki a sunilandon!
    ott szokott általában lenni,meg úgy az a csapat?
  • ssc-suni-hu
    Most 40 fos a szerver es telitve nem ereztem lagot a szerver felol.
    Legalabbis nekem csont nelkul futott ADSLen.
    Viszont ha masoknak lagolt az erdekelne (de nehogy a grafika miatt :-)

Plusz azon gondolkodom, hogy jatekos szamo legyen nagyobb?
    Tenyleg erdekelne, hogy szerintetek ezt a palyat erdemesebb nagyobb letszamba jatszani? Plane azok mondjanak velemenyt akik mar jatszottak 50-64 ferohelyes szerveren.
    Proci egy 3-as P4-es es 40 emberrel 30% fole nem megy a prociteljesitmeny. Ugyhogy ott meg van hely a szamolasra.
    A savszel meg hat azt sajnos nem tudom mire eleg, csak ha leteszteljuk akkor derul ki.
    Velemenyek?
  • zafirdrive
    A biosban tedd feljebb az AGP aparturesizet és nem fog akadni,ha fordulni akarsz.
  • ssc-suni-hu
    Nemtudom, engem is kidobott.
    De nem mindenkit, mert a szerver azt mutatta amiutan kidobott, hogy 32-en vannak meg rajta es most meg mar 39
  • BEAST #12646
    LOL
  • Skiper
    khurvajio ez a játék.
    besörölve próbálta már vki?
  • Thanatos
    szvsz ha nem artylerivel megy sa spawnkemp nem gáz mert minimális csapatmunkával kb 10mp kiszedni egy kempelo tankot pl :P
  • Gabyee
    a Suniland server az miért dobott ki,nem is lehet rámenni:(
  • Terayon
    Találtál Y kábelt vazze :-))
  • Lacc
    Akkor kevertelek valakivel, bocsánat. Eléggé fel tudja b@szni az agyam, ha valaki spawnkempeli a kezdőbázisokat, akár velem van, akár ellenem. És most volt részem egy-két ilyen menetben bizony, egyszerűen nem értem az ilyen embereket, akik tönkreteszik mások játékát igy. Tőlem mehet a spawnkemp a foglalható bázisokon, mert max. máshova születek, meg úgyis szétszedjük egyhamar az illetőt, ill. elkerülhetetlen szinte az ilyesmi, de a kezőbázisokon...
    De sajnos a magyar átlagplayer hajlamos az ilyen dolgokra.

A másik kedvencem az, amikor valami f@szláma odaszalad a bázison levő egyetlen járműhöz, egy dzsiphez, és elhúz padlógázzal, miközben otthagyja 10 másik társát. Aztán látjuk, hogy 50 méter múlva a sivatag közepén halomra lövik egyedül.
  • BEAST #12640
    ne kezd te is !!! :DDDD
  • Seat
    siess,mert megéri! :)
  • CUCLI
    köszi :)
  • drop
    nem én gyalogosan elfoglaltam meg felrobantotam a radart meg ot pár embert megöltem és mások meg az anyahajon a toronyba bujva lelövik az beugro embereket
  • BEAST #12636
    utállak!!!! :DDDD hajrá :) ha minden igaz max 1 hét és én is csatlakozom :D
  • Lacc
    Egyébként kezdek egyre jobban hozzászokni ehhez a célzás-sebzés rendszerhez, megvannak a trükkjei, csak szokatlan még egy BF, vagy BFV után is, legalábbis nekem. De láttam, hogy van aki már a sniperre is kezd ráérezni, mert párszor már kapott el engem is, meg a társaimat is egy-egy kósza sniper :D
  • Lacc
    Sipi koma nem te voltál az aki méltóztatott bevonulni amcsiként a MAC bázisra egy tankkal spawnkempelés ÜRÜGYÉN? Vagy ha rosszul emlékszem bocsánat de valami ilyesmi rémlik.
  • Pharaoh
    Intro egyszerű átugrása: ki kell törűlni a movies mappából a dolgokat, kivéve a menüét.
    Úgy látom ez a zip is valami hasonlót csinál.
  • Seat
    estét :)
    Joe és a többi extársam!
    asszem - vérzőszívvel - de el kell hagynom a csapatot,továbbra is szeretnék lenni a csapat nótafája! :)