172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#12672 yugioooh :)) -
#12671 téged is utállak :D de te ezt nagyon jól tudod -
#12670 Megnyugtatlak ne siess annyira nagyon szar game. -
#12669 40 fő körűl fasza, nagyobb számnál laggos lesz az egész:( sajnos...
amugy elég ennyi játékos is:)
nemrég nyomtunk egy marha nagy csatát, iszonyat jó volt:) -
#12668 Mondjad már el mi volt -
haxoror #12667 Mindegy.
Bandew plz töröld a #12659-t -
#12666 Lehet ,de engem így is szórakoztat :) -
#12665 mesélj
-
#12664 Miért valamiről lemaradtam? -
haxoror #12663 Ha még maradsz 5 percet most a vakolatot tépnéd a falról -
#12662 Az a baj, hogy nem működik a konzolból ingame az admin, csak közvetlen a serverről. -
#12661 Mivan befejezted a gémet? :) -
Charlie007 #12660 Hi all.
Plz valamelyik CB-s legyen oly kedves adja meg a CB klán Ts szerver ip címét és vegye le rólam a bant.
Üdv
CB.Charlie
u.i.:[UNQL]Charlie néven nyomtam játék alatt -
Monkis #12658 És melyik portot? :))
-
madrac #12657 !!!!!!!!! Fejlemény van GF4 ügyben !
Már futásra lehet bírni a játékot is, de a grafikáról inkább nem mondok semmit ;)
Toltsd le ezt: http://zox.game-deception.com/downloads/Direct3D/BF2ShaderMod.zip
1. Csomagold ki valahova az összes fájlt, inditsd el a TatniumD3D.exe-t, nyomd meg rajta az OK gombot.
2. Inditsd el a játékot
3. Köszönd meg az EA-nak, hogy ilyen remek játékot készítettek nekünk.. -
#12656 Amúgy meg mondtam már h kib@szott jó a gém? :) -
#12655 nah látom egyre több ember vesz 6600GT-t. Megéri ;) -
#12654 ja teljesen igazad van elég gáz meg mikor elszál egyedül a csapatszálito helikopterel és leszál vele és ot hagya
töbiek meg várhatnak -
MrTressy #12653 kell mert akkor hogy csatlakoznak rád? -
Monkis #12652 Hali!
Nem tudja valaki, ha routerrel indítok internetes szervert akkor kell e portot engedni? Vagy egyáltalán lehet-e -
#12651 Szvsz elég kicsi ez a map, 40nek még egész jó, de 64... -
Gabyee #12650 pityke néven futott valaki a sunilandon!
ott szokott általában lenni,meg úgy az a csapat? -
#12649 Most 40 fos a szerver es telitve nem ereztem lagot a szerver felol.
Legalabbis nekem csont nelkul futott ADSLen.
Viszont ha masoknak lagolt az erdekelne (de nehogy a grafika miatt :-)
Plusz azon gondolkodom, hogy jatekos szamo legyen nagyobb?
Tenyleg erdekelne, hogy szerintetek ezt a palyat erdemesebb nagyobb letszamba jatszani? Plane azok mondjanak velemenyt akik mar jatszottak 50-64 ferohelyes szerveren.
Proci egy 3-as P4-es es 40 emberrel 30% fole nem megy a prociteljesitmeny. Ugyhogy ott meg van hely a szamolasra.
A savszel meg hat azt sajnos nem tudom mire eleg, csak ha leteszteljuk akkor derul ki.
Velemenyek? -
zafirdrive #12648 A biosban tedd feljebb az AGP aparturesizet és nem fog akadni,ha fordulni akarsz. -
#12647 Nemtudom, engem is kidobott.
De nem mindenkit, mert a szerver azt mutatta amiutan kidobott, hogy 32-en vannak meg rajta es most meg mar 39 -
#12646 LOL -
#12645 khurvajio ez a játék.
besörölve próbálta már vki? -
Thanatos #12644 szvsz ha nem artylerivel megy sa spawnkemp nem gáz mert minimális csapatmunkával kb 10mp kiszedni egy kempelo tankot pl :P -
Gabyee #12643 a Suniland server az miért dobott ki,nem is lehet rámenni:( -
Terayon #12642 Találtál Y kábelt vazze :-)) -
#12641 Akkor kevertelek valakivel, bocsánat. Eléggé fel tudja b@szni az agyam, ha valaki spawnkempeli a kezdőbázisokat, akár velem van, akár ellenem. És most volt részem egy-két ilyen menetben bizony, egyszerűen nem értem az ilyen embereket, akik tönkreteszik mások játékát igy. Tőlem mehet a spawnkemp a foglalható bázisokon, mert max. máshova születek, meg úgyis szétszedjük egyhamar az illetőt, ill. elkerülhetetlen szinte az ilyesmi, de a kezőbázisokon...
De sajnos a magyar átlagplayer hajlamos az ilyen dolgokra.
A másik kedvencem az, amikor valami f@szláma odaszalad a bázison levő egyetlen járműhöz, egy dzsiphez, és elhúz padlógázzal, miközben otthagyja 10 másik társát. Aztán látjuk, hogy 50 méter múlva a sivatag közepén halomra lövik egyedül. -
#12640 ne kezd te is !!! :DDDD -
Seat #12639 siess,mert megéri! :) -
CUCLI #12638 köszi :) -
#12637 nem én gyalogosan elfoglaltam meg felrobantotam a radart meg ot pár embert megöltem és mások meg az anyahajon a toronyba bujva lelövik az beugro embereket
-
#12636 utállak!!!! :DDDD hajrá :) ha minden igaz max 1 hét és én is csatlakozom :D -
#12635 Egyébként kezdek egyre jobban hozzászokni ehhez a célzás-sebzés rendszerhez, megvannak a trükkjei, csak szokatlan még egy BF, vagy BFV után is, legalábbis nekem. De láttam, hogy van aki már a sniperre is kezd ráérezni, mert párszor már kapott el engem is, meg a társaimat is egy-egy kósza sniper :D -
#12634 Sipi koma nem te voltál az aki méltóztatott bevonulni amcsiként a MAC bázisra egy tankkal spawnkempelés ÜRÜGYÉN? Vagy ha rosszul emlékszem bocsánat de valami ilyesmi rémlik. -
#12633 Intro egyszerű átugrása: ki kell törűlni a movies mappából a dolgokat, kivéve a menüét.
Úgy látom ez a zip is valami hasonlót csinál. -
Seat #12632 estét :)
Joe és a többi extársam!
asszem - vérzőszívvel - de el kell hagynom a csapatot,továbbra is szeretnék lenni a csapat nótafája! :)