14991

[ Garage | FAQ ]
  • Istencsászár
    gyere f1challengézni az szimulátor ha annyira teccik a valósághűség:P
  • Gabe18
    Hát szerintem a grafikát összeségében mindenki elfogadná azért,ha valami isten szuper játékot adnának ki.De pl. a berakott képen látható sárga csik eszméletlen ócskán mutat,tényleg hihetetlen hogy ma még ilyet képesek egy játékban odalökni elénk.
    Én,mint lentebb irtam még arra leszek kiváncsi mennyit "realizálnak" rajta,szóval fékezés szükséges lesz-e igazán meg ilyenek.Mert az azért kéne szerintem.Mint ahogy a gépi csalás megszüntetése is.
    De a másik oldal is kétségtelen,hogy a féktelen száguldozás élménye megvolt az első észben is,igy a hangulat sokmindent kompenzálhat.De nem mindent...
  • IMYke2.0.0.0
    Az rally - laza szerkezetű talajon. Betonon azok sem csúsznak (140-170 km/h-s sebességgel!) merőlegesen a kanyarra, mint a NFSU2-ben.

S most az öregekhez szólnék: emlékszik még valaki a V-Rally 3-ra és az ott lezajlott vitákra?
    Ott is mindenki fikázta a játékot, hogy mennyire szar, fos mert nincs benne fizika, nincs benne ez s nincs benne az - pedig az rally-s game volt. Azóta eltelt közel 1 év! És senkinek sem szúr szemet egy ennyire arcade-os játék?

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • Istencsászár
    hát nem is a valósághűség a céljuk! ezt soha nem is irta az ea
  • DJ Skyline
    szvsz meg a street racing syndicate-hez,vagy ahogy mondta valaki a juicedhez kell hasonlítani...de inkább az SRS-hez...SRS annyival jobb hogy van zsaru...aki még nem ismerné hivatalos oldal
  • IMYke2.0.0.0
    Na, inkább rádhagyom, látom - direkt(?) - nem akarsz ill akartok megérteni.
    Egy arcade játékban is lehet valósághűség.
    Ezzel az erővel az egész játék kiadhatnák azzal a szlogennel, hogy "ebben nincs valóság, ne is várjátok el", ezért a játék rá is férne 1 CD-re (zenékkel együtt!)...

• Mikiller
    Jajj, hagyjuk már a rally-t is! egyébként a rallyban megszokott a több másodperces csúszás (majdnem merőlegesen a kanyarra) szerintem, legalábbis ahogy a EuroSporton szoktam látni, eléggé csúsztatják az autót.Mondjuk sokat nem értek hozzá.
  • Istencsászár
    jaj most árnyék az minek este a csillogo villogo aszfaltra ugyse azt nézed a textura meg épp elég szép és ez egy arcade játék itt a szórakozásin száguldáson van a lányeg rally az más ott lasabb tambó ráérsz nézelődni árnyékokat keresni texturákat szemlélgetni itt az éjszakai élat hangulata a lényeg
  • Hentes Bill #1615
    te már megbocsáss, de kit érekel a crc, ez nem az a topic, és a két játék között ég és föld a különbség
  • IMYke2.0.0.0
    Jajjj, hagyjuk már az éjszakai vezetést!
    Azt vedd észre, hogy - és ehhez kellenek a videok! - a magyarok nem szögletes kanyarokat, kocka választósávokat, 64*64-es méretű textúrákat feszítettek az útra; az autók nem dobozként viselkednek kanyarban (értsd: NFSU1-2-ben 130 mph-nél [ami ugye 170 km/h!] az autó úgy veszi be a kanyart, hogy hosszú másodpercekig csúszik a kanyarra MERŐLEGESEN - ez minimum borulás kellene, hogy legyen!), árnyékok!!!!! és még sorolhatnám...

• Istencsászár
    figy tökéletes játék sose lesz de probálnak törekedni rá crct is ellhet kezdeni a hibákat kerseni de mindenbe akármibe mer azt mindig találsz.
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, nem értjük egymást.
    Az ember azért kritizál valamit, mert
    - vagy csalódott abban, amit kapott ill. kaphat,
    - vagy látja, hogy hülyének nézik, miközben a pénzére apellálnak,
    - vagy mert korábban elfogult volt ezzel a valamivel kapcsolatban, de most már látja annak (gyermek)betegségeit...

Szerintem CSOCSO is, én is (bármennyire kirohanok azzal, hogy nem "veszem meg") ad egy esélyt a NFSU2-nek, de - és ezt vedd észre! - nem vagyunk sem vakok, sem hülyék, hogy ne vegyük észre azokat a hibákat, melyek el-nem-követését ígérték vagy reméltük!

• Istencsászár
    látod ezek a képek se szépek mer mozgás közbe kell nézni videóból lácik hogy nagyonszép de képekről nemjön le.
  • Mikiller
    Én értek mindent és jó,hogy vannak magyarok akik jobb törést csinálnak meg jobb fizikát, de ez a CRC nem az a játék amivel csak "hülyül" az ember, hanem igazán oda kell koncentrálni,hogy ne az árokban kössünk ki rövid időn belül.Megnézem majd a videókat, de sejtem mik nem lesznek benne. Nem lesz benne éjszakai "rohanás", falról lepattanással,nitro puffogtatás.
    ezt az NFSU2-t, sztem a Juiced-el kellene összemérni,mert az hasonlít erre.
  • DJ Skyline
    MÉG KÉPEK
  • Istencsászár
    ennyierővel irkálok én ios a crc fórumba hú de ronda mi az homályos textura stb... De nem mer az ius ez és szép két külön kaegóra egy a közös bennük hogy autókkal kell menni de semmi más az cross ez gyursulási az terepen van ez a városba abba rallykocsik ebbe zunningverdák az szimulátor ez arcade nehogymár a kettőt hasonlitasd egymáshoz inkább várd mind2őt mer mind a 2-ő brutáljó gém lesz!
  • IMYke2.0.0.0
    Na, előbújt az értelem.

• IMYke2.0.0.0
    Látható, hogy hatott rád a NFSU marketing-gépezet... úgy nézem, neked készítik a második részt!

• Istencsászár
    NUGASS INKÁBB GONDOLKOZZ EL ÉS NE MARHASÁGOKAT IRKÁLJ
  • IMYke2.0.0.0
    Azért moderáld magad kisfiam!

• Istencsászár
    de baszod grafikailag mind a 2-ő szép FIZIKÁR MEG NE NÉZD MER EZ ARCADE AZ MEG SZIMUÉÁTOR KÖNYÖRGÖM
  • Istencsászár
    Jóhát én nemvitatkozok ilyen gyökereekkelitt mer azér irkálni egy fórumba hogy egy játékot lehordaniu ez nem jó aznejó ez nem teccik aznem teccik ronda stbb.......
    Áruld már el mi kell neked még?
    -szép aw grafikája
    -rengeteg kocsi
    -trükkös szép!!!! páylák
    -tunning ezerrel
    -jó hangok,zenék
    -pergős játément
    ennyi
    ÉS LÁTTAM AZ ÖSSZES VIDEÓT ÉS ATOMJSZÉP ATOMVAD de lehet te nemazokat láttad...
  • IMYke2.0.0.0
    Már vártam vmi hasonló ellenvetést...

De előbb a CRC-ről (idézet a HCGamerről):

A Cross Racing Championship főbb jellemzői:

Játék és ellenfelek

* 65 különböző verseny 6 különféle helyszínen (a fagyos hegyektől és gazdag növényzettel rendelkező vidéki tájaktól kezdve a tengerparti fövenyen át a precíz versenypályákkal bezárólag)
    * 6 különféle versenyzési mód: ralikrossz, ralisprint, autókrossz, off-road, rali és pályaversenyzés
    * 8 különféle autó, melyek 7 paraméterét (gumi, karosszéria, felfüggesztés, motor, sebességváltó, fékek és hajtáslánc) az egyjátékos Karrier Módban 3 szinten és rengeteg paraméteren keresztül tuningolhatod!
    * 7 különböző Játékmód:
    o Karrier-mód: Amatőr versenyzőként győzd le ellenfeleidet és légy te a legjobb! Légy te a Cross Racing Champion!
    o Cross Racing: Hagyományos versenyzés, akit elsőnek intenek le a körök végén, az nyeri a versenyt (Karrier Módban ez játszható).
    o Kiesős Verseny: Minden kör végén az utolsó helyezett kiesik a versenyből.
    o Ütközéses Csere: Minden egyes ütközés után az ellenfelek autót cserélnek, így folyatják útjukat a cél felé. Változatos és pörgős versenyszám.
    o Időmérő Edzés: Mutasd meg, mire vagy képes a stopperóra ellen!
    o Szabadedzés: Szabadon gyakorolhatod be a pályák rejtett részleteit, és következmények nélkül törheted ripityává az autódat!
    o Forró-ülés: Mérd össze tudásod akár 5 barátoddal, mindössze egyetlen PC segítségével!
    * Helyi hálózaton keresztül működő Többjátékos Mód.
    * Dinamikusan fejlődő és tanuló ellenfelek, akik gyakran kiszámíthatatlanul viselkednek.

Fizika

* Hihetetlenül akkurátus fizikai modell kerekek, aerodinamika és a különféle útfelületek dinamikus kezelése)
    * Rendkívül precíz irányítás (beépített TrackIR támogatás - www.naturalpoint.com)
    * Valós időben számolt, dinamikus sérülési rendszer (sérülések jelentősen hatnak az autók menetteljesítményeire)
    * 100% szimuláció, semmi csalás (az ellenfelek részéről sem)!

Grafika

* Ultramodern grafikai motor (environment mapping, bump mapping, specular lights, animált textúrák, pixel shader effektek, motion blur, zaj effektek, dinamikus kontraszt állítás)
    * Aprólékosan modellezett autóbelsők, egyedülálló felfüggesztések és felizzó féktárcsák
    * Részletes és élő környezet

A Cross Racing Championship hivatalos demójának megjelenési dátuma 2004. november 2-a. A teljes játékot pedig 2004. november 20-án vehetitek le a boltok polcairól. A teljes játék természetesen egészében magyarítva kerül a boltokba, 7.990 Ft-os végfelhasználói áron.

Ezután lássuk, miért is került elő ez a játék a NFSU2-vel kapcsolatban:
    Tekintsd meg a 4 video egyikét a hivatalos honlapon - link lejjebb - és megérted!
    Nem azért került említésre, mert egyazon kategória, hanem azért, mert egy KISEBB (s ráadásul MAGYAR) CÉG jobb játékot - értsd: grafika, fizika, törésmodell, karrier, tuning - írt, mint az NFSU fejlesztőbrigádja, akik valószínűleg órabérben nyomták LAN-on Mariot komolyabb ötlet-invesztálások helyett... :)

• DJ Skyline
    JÓ SOK KÉP...
  • IMYke2.0.0.0
    Elfogultságból nem kell ám rátámadni egy olyan emberre, aki lehet hogy kisujjában többet tud a PC-ről, Játékokról, mint Te...!
    Megtekintettem az elmúlt két napban MINDEN elérhető képet és videot - s bizony osztom CSOCSO véleményét!
    CSOCSO - ha vetted volna a fáradtságot és nem csak leordibáltad volna szegényt - még elfogult is a NFSU-val szemben, hiszen, idézem:
    (...) egy darabig ugy ereztem hogy ez a legzsirabb NFSU gamez ami valaha szuletett.. no nem a legtokeletesebb..csak olyan komoly feelinget adott hogy beszaras... mar anno is azt irtam hogy ha ennyi akciot tennenek egy filmbe.. akkor az lenne a legsikeresebb, leglatvanyosabb, legizgalmasabb versenyfilm!!!!

Tehát lassíts, nézz meg pár videot és láthatod azt, amiről CSOCSO beszélt és azt, hogy gyak, semmi komolyabb újítás nem történt a játékban.
    Ja, nagyobb lett az amúgy sem keskeny út?
    Ja, barbiszínűbb lett a környezet?
    Ja, több tuning lesz? (mellesleg megint csak klikkelgetsz oszt kész)
    Bejárhatóság? Hm, sejtésem szerint ez abban merül majd ki, hogy egyik versenytől a másikig kószálhatsz a háromszög kereszteződések-tarkította überfikciós városban...

Ez kicsit kevés a hiányosságok számához képest!

• Mikiller
    Hi IMYke!
    Ne akard már összevetni a CRC-vel ezt, mert egész más a két játék lényege.Ez egy éjszakai versenyre kihegyezett játék szórakoztatásra, a CRC meg, amit a képekből kivettem, vmi rally és a cross (rallycross)keveréke lesz (komoly koncentrációt igényel sztem). Idézet onnan:-
    Physics:
    • Incredibly accurate handling system
    • Realtime damage system
    • 100% simulation, no cheat forces.
    • Dynamic modelling of tyres, surfaces and aero-dynamics

Ettől egy kicsit tartanék, mert semmi kedvem nem lenne a damage miatt percenként újrakezdeni a futamot, mert ugye a 100%-os simulation miatt az kell,hogy következzen, pláne ha nincs az embernek egy 25-30E Ft-os kormánya.
  • Istencsászár
    Na kicsit figyelj és okosodj:
    az a kép ammivel it vilogsz és szidod a játékot egy ocsmány minőségű videóból kivágot szar kép jóhogy nemszép.
    a másik meg hogy a kocsik azér tünnek laposnak mer talán olyan kameraszögből van láma ha még nemjöttél volna rá
    A játék mnegha néznéd a videókat és nemcsak a szar képeket kibaszott szép és űberbrutál.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    :)))))))

• DJ Skyline
    nem ismerem...sokat nem vágok innen...egyedül a "Snoop Dogg ft. The Doors,Chingy,Xzibit,Paul Van Dyk" akiket ismerek..de az ott felsorolt számaikat se hallottam!:DDDDD
  • uHs Gerzson
    Biztosithatlak hogy ismerek egy fejlesztöt az invictusznál és mindent megprobálnak beteni amit csak tudnak, amikor beszéltem vele a multit tesztelték 8-an majdnem elküldtem arra a bizonyos helrye
  • Pyx #1593
    Fluke
  • DJ Skyline
    track lista
  • IMYke2.0.0.0
    Érdemes letölteni a 4 db videot - igaz, nem kis méretűek, de *.bik fájlok (exeben) és állat a minőségük! Arról nem is beszélve, hogy igencsak beszédesek.

• IMYke2.0.0.0
    Ja, és a Cross-t erősen ATI kártyára fejlesztik :))))

• IMYke2.0.0.0
    Ja, és hol az árnyék? És az önárnyék?
    2004-ben amikor vertex-ekkel, pxel shaderekkel dobálóznak a fejlesztők árnyék sehol egy játékban?! Beszarás!
    Fogadok, mégis ezt a játékot fogják megszavazni 2005 legjobb autós játékának! Ízlésficam...

• IMYke2.0.0.0
    A sárga csík, autók, pálya, fizika: a magyarok által fejlesztés alatt álló Cross Racing Champonship messze übereli a NFSU2-t.
    Érdemes megnézni ezt az oldalt, és ha csak a beígérteknek a fele megvalósul, a NFSU2 elmehet a sunyiba. Arról nem is beszélve, hogy mindezt egy magyar termék tudja. Az elmúlt években nem egy alkalommal bebizonyítottuk, hogy egy kis ország is tud nagyot alkotni a játékfejlesztésben (Imperium Galactica 1-2, Offroad, Nexus, és társaik).

• CSOCSO
    remelem latszani fog a kep:

ezen a kepen lathato hogy mennyire barom modon ossze vannak nyomva az autok.. azaz lapitva!!! mi ertelme???
    az aszfalt olyan szar es nagy texturakbol van hogy egybol matchbox autoknak nezem ezeket a szekereket
    + a sarga csik maga a vicc....2004 ben nem kepesek szep csikot huzni.. PSone-n szebb volt az aszfaltcsik!
  • CSOCSO
    viszont a hp2 isteni volt multiban.. mennyit baromkodtunk mar?:)))))))))) egymas mellett mentunk korok ezreit..
    dudaltunk jobbra balra... hatrafele verseny:) looool miko voltak ott.. jeezusom:) CLK GTR RULEZ!!! aarghh
  • CSOCSO
    nekem is porsche volt a legzsirabb a kormany miatt.. istenien kezelte..
    azota nem talalkoztam meg autos jatekkal ami allo helyzetben uresben is ugy rezegtette a kormanyt ha gazt nyomtam ahogy kell.. kurvajo volt.....
    nfsu1 rol annyit hogy egy darabig ugy ereztem hogy ez a legzsirabb NFSU gamez ami valaha szuletett.. no nem a legtokeletesebb..csak olyan komoly feelinget adott hogy beszaras... mar anno is azt irtam hogy ha ennyi akciot tennenek egy filmbe.. akkor az lenne a legsikeresebb, leglatvanyosabb, legizgalmasabb versenyfilm!!!!
    persze miutan jott a kecsopos resz.... kezdett a kedvem is elszallni..
  • Hentes Bill #1584
    nagyon zsír ez a gémpléj videó