14991
-
#1543 -
#1542 ja meg ami másik lol volt,hogy ki lehetett választani milyen márkájú' cuccot teszel fel...pl toyo,vagy yokohama abroncsok...de a márkák között nem volt különbség...mindegyik ugyanolyan volt!:DDDD -
#1541 Ja -
#1540 sárga rx8 nem?:D mindjárt más lesz...nem úgy mint ahogy mondtad...új kitt,install és máris tuningoltam... -
#1539 MInd1 ugyis mindenki azt mond amit akar szerintem jobb kritikát irni egy olyan játékról ami kijött már kipróbáltunk... -
#1538 De nem tettem. -
#1537 nekem ami nagyon tetszik hogy FINOMHANGOLÁS van az összes alkatrészen kivéve az ilyen body kiteken bár lehet hogy azokon is van... de van egy ilyen videó :) és végre nem az lesz hogy PUFF rá a 3 as package mert a 2 es má nemjó... -
#1536 Ízlésünk nagyjából egyezik.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1535 Látod, ez az amit megtarthattál volna magadnak...
#1534 én az egyel úgy vagyok hogy ma is játszanék vele,ha tudnék az Xp-n...:))
kettő az szar volt...
3 már jobb...
4 az igen!!
5 az isten az egy mellett...
6 az az elmegy kategória..
7 (Under) az meg az egyszer végigviszem,aztán egy kis multi és ennyi...
8(Under2)...ugyanaz mint az Under1...ha csak nem lesz valami nagy újítás az 1hez képest...pl nappal,zsaruk,törés...de a videók,képek alapján elmarad... -
#1533 egyéni szoc. prob. -
#1532 Hangsúlyozom még 1x: A NFS-sorozat - számomra is a NFS2 volt a mélypont - a kedvencem volt - NFS1 über (3Dfx-en wazz), NFS3 (az isten!), NFS4 (töréssel és karrierrel!), NFS5 (Porsche - istenkirály!), NFS6 (Hot Pursuit 2 - nekem az is bejött!) - az Underground 1 nem bírt ki 3 pályánál többet a gépemen.
#1531 akkor nem kell vele játszani ha nem tetszik... -
antijedi #1530 ebben akkor egyetértünk -
#1529 de még mekkora...!
#1528 jaja -
antijedi #1527 már az előző is az volt nem? :PPP -
#1526 Gány lesz ez a játék... :=((((
#1525 de szép a hangja mikor ugrat....wröm-wröm-wröm-wröm... -
#1524 úú de faszláma ez aki vezet--- ÁÁÁ :D -
#1523 loll a skyline os ban mikor a két taxist beszopatja :DDDD 2:46 :DDD -
#1522 én még a replayre leszek kíváncsi ha lesz egyátalán... -
#1521 errol beszelek..
hat dejolenne ha felborulnank egy rosszul bevett kanyar miatt -
Gabe18 #1520 Fraps-al felvettem,aztán meg kell csinálni gif-nek.Kicsit hosszu leirni... -
#1519 szerintem meg idegesitobb lenne a jatek ha felborulnank.. eleg idegesito mar csak az is hogy megakad az auto. ket metert hatra repul...
haddekurvajo.. -
#1518 és lepattan jobbra????az nem egyszerű...
1:25-nél van az a jelenet... -
#1517 ezután a részlet után az se semmi mikor nekikoccol a keritésnek frontálisan :DDDD -
#1516 dodgem! :D -
#1515 ezt mivel csináltad???érdekelne... -
Gabe18 #1514 Hát én nem vagyok egy nagy NFSU játékos,de azért elkocsikáztam az első résszel is egy darabig.Szóval én nem nagyon értek hozzá,meg rendben hogy arcade,meg stb,de ez azért elég röhejes...
Ezt az oldallal becsapodok a kanyarba,aztán 2 másodperc mulva már full sebességel megyek tovább megoldást azért elfelejthetnék,mert elég nevetséges.Egyáltalán minek fék a kocsira ilyen megoldások mellett? -
#1513 melyik a 4 perces videó???amikor kikötőből indulnak és felmennek a hegyre a városon keresztül? mert van vagy 10 videóm... -
#1512 nekem ez így teljesen jó...igaz a fizikán,törésmodellen lenne mit változtatni,meg a civilek,ellenfelek inteligenciáján...de most ez van ezt kell szeretni... -
#1511 ujabb rokabor??? konyorgom... hulyen ne gondolkozzatok. megis mit varsz egy ilyen jatektol??? hulljanak megenn a hordok??? denagy ujdonsag..egybol TELJESEN MAS JATEK mint az elotte levo masik 8.......
minden nfs csak egy rokabor.. szebb, uj autok, uj palyak...
e ugyan az mind...
persze csak ti gondoljatok rokabornek.. en nem.. mert keptelen vagyok elvarni egy autosjatektol akkora ujdonsagot hogy ne lehessen rokabornek nevezni...
uj autok, uj szkinek, uj dolgok, uj palyak nem eleg????? MI KELLENE MEG???? tudom fizika.. de ne legyunk mar poenosak..
meglestem a 4 perces videot.. a leglolabb hogy megenn derekszogbe erkeztek a jatekosba az AU autok a kanyarban.. MI A fasz van a fejlesztokkel???? -
#1510 -
#1509 ja persze...baromi jó volt 250-300-al belemenni egy olyan boroshordóba... -
#1508 Maj belerakják az ajándékcsomagledobó helikoptert ami olyannyira tetszett mindenkinek az NFSHP2 ben ugye? :DD -
#1507 meg se nappal,és se zsaruk... -
#1506 Az uj videobol ugy lattam, hogy nincs serulesmodell...:( -
#1505 Ha nem láttál akkor milyen képet akarsz? -
#1504 mik is ezek az uj modok? elmagyarázod?