14991
-
#1743 Ja 1640-es képen mi a furcsa??? 4 szögekből áll a kerék... meg a repülő törzse egy 6 szög alapú hasábból és egy hatoldalú kúból az orra.. IMO ez 2001-ben is gáz lett volna, de így 2004 -ben... Háááááááááááááááááááttttttttttttttt.... lásd alább a véleményemet:) -
#1742 áhhhh...köszönöm így már mindent értek... -
#1741 Ezen a képen a kicsit lowpo,ly repülő a lényeg... Mellesleg a változtathatüó garázs nagy durranás.. felfeszítenek egy gömbre egy térhatású textúrát oszt kalap kabát.. nem sok több gond van vele... A Graf nem hinném, hogy annyival jobb lenne mint az első rész (megjegyzem az sem tetszett) Állandóan este van 0 realizmus + 0 értelmes tuning (csomagokba veszed ugyanúgy a baromságokataz autódra és ugyancsak kicsi kis csúszka mutatja, hogy mi hol merre meddig semmi nyomatékgörbe guminyomás motor presszúra lóerő nyopmaték fordulatszámmérő is csak azért van az autóban, hogy a Drag versenyen el lehessen füstölni a motort (furcsa, hogy a körversenyeken nem lehetett:) olyan lesz mint az előző és ha GS-ben ez 94% -ot kap akkor tényleg újabb megerősítést kapok, hogy ne vegyem azt az újságot:D (nem beszélve a pont hu című förtelemben nyújtott alakításukról) A játékot meg a kecsup miatt letölteni sem lesz érdemes:D csalni fog a gép orrba szájba.. inkább maradok RBR-nél vagy Il-2nél:) -
#1740 Úgy volt, hogy a következő PC Games magazinban lesz demó, de nem lett. a cikkíró azonban beszélt egy EA-s emberrel, aki azt mondta még ebben a hónapban jön a demó. -
#1739 HÁHÁHÁH!bassza meg!
idézem: "PC Demo Gerüchte
Keine Demo in der PcGames"...tehát...nincsen PC DEMO...úgy néz ki nagyon...remélem jól fordítottam le ezt a keveset is!:DD aki tud németül az olvassa el a 25.10.2004 - 14:54:57 Uhr-t...!!! -
#1738 még szép...amiket láttam videóba...csak reméljük nem lesznek azok a hibák benne amik az egyben voltak... -
#1737 Nov 1-18-ra tehető! -
#1736 Úgy világos, remélem. -
#1735 OK :) -
#1734 2 részénél... Hadd tegyem hozzá. -
#1733 Nem akarok kötekedni, de a SL-nél "fizika" szót ne használjunk! -
#1732 nemnormalis emberek mindig is lesznek :D -
#1731 Nem mondod:D -
#1730 Jaj! Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az Invictus csinálta a Street Legal-t, és a Crc-t is. Fizika az ott van... -
#1729 A mai napi eseményekhez annyi a hozzáfűzni valóm, hogy végre volt téma a topicban. Igaz, majd leestem a székről a röhögéstől, de megérte. Vannak még nemnormális emberek. -
#1728 hat eleg nagy lesz a lehetosegek tarhaza szoval lazba hoz... olyan kocsikat lehet majd csinalni hogy ihaj -
#1727 Bezzeg ha a régi Test Drive 2 - The Duel jönne ki remake-ben... :-))) -
#1726 Ennyire rá vagytok kattanva a játékra? Én még sohasem voltam ennyire közömbös egyetlen NFS résszel kapcsolatban sem. Valahogy nem hoz lázba. Bezzeg ha egy Porsche Unleashed 2 jönne most... -
#1725 mikor jelenik meg a game? nov15? -
#1724 legyen már holnap után és megtuggyuk' lesz e demó...útálom ilyenkor telik lassan az idő...
[TÜRELMETLEN] -
#1723 Ték, ték, ték, ték, ték! -
#1722 Értelek :))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1721 ja az minnyá' más!:D -
#1720 1720 -
#1719 Bocs a "hüjéjért", nem is vagy az! Csak Fanatista, mint én! -
#1718 Lehetett fogadni: Tapasztalt vén róka (aki mégsem ismeri az okos szenved, szamár enged ;-)) ismert mondást) VS. rajongó vagyok, csak azért is nekem van igazam
Miért nem legyintesz rá, hogy neki van igaza? :-D (Mondjuk megértelek, néha én is belecsöppenek ilyenekbe, és van, hogy élvezem is :-D) Mind1, sorry a hozzászólásért, véletlen volt. :-) -
#1717 na jóó! talán... egy... kicsit! egy kicsit nagyon!!! -
#1716 mintha te nem várnád!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#1715 ja és mindennek megvan a maga garagéja'...paint,audio,performance,stb... -
#1714 De hülye vagy! (Kis telhetetlen) : DDD -
#1713 design-re mindenesetre letisztultabb! -
#1712 jaja nem ártana lassan...sőt inkább a full mint a demo!:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1711 Jó lenne mi? -
#1710 semmi különös,csak beszélgettünk... -
#1709 pláne hogy nem egy fajta garage van...
-
davos80 #1708 Mi ez a sok üzenet az elmúlt pár órában, kijött demo vagy mi? -
#1707 LOL!:DDDDDD -
#1706 nemmutatok semmit, mert pont arra gondoltam :D -
#1705 PL, meg mindjárt mutatom, mire -
#1704 "Sok téker ittbújikfogadjunk!!!"