14991
-
#1703 erre gondolsz?
erre? -
#1702 Mitmontam? -
#1701 Mellesleg annál az autónál tényleg fura, hogy a borításon áttör a kerék... -
#1700 NEM IS!
:PPP -
#1699 Sok téker ittbújikfogadjunk!!! -
#1698 ő az van hogy elmondom!:DDDD
XP alatt nekem úgy ment hogy az asztalon lévő parancsikonon nyomsz egy jobb egér/tulajdonságok/kompatilibitás és ott a "futtatás a következő üzemmódban"azt kipipálod és a 95'-t átteszed 98-ra! -
#1697 Talán aza progi ami tud az NFSU-ból videot csinálni (capture) azal lehet. sztem. Nem tudom a nevét de megkérdezem ha neked se ugrik be! -
#1696 Nemtom, nállam a load után lefagyott, de 2 havernál tökéletesen megy!
amúgy ha hazamegyek én is felteszem! :))) PCS -
#1695 Annyira jól esett visszagondolni, hogy visszateszem a gépre a NFS:Porsche-t :))
Régebben WinME-t futtattam - XP SP1-en el fog menni?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1694 Annyira tapadt, hogyaz már hihetetlen! -
#1693 én tele vagyok videókkal...igaz olyan replay file amit csak a játékban tudsz visszanézni.... -
#1692 jajaja...tudom melyik...a 360-as...azt mindíg utáltam...akármivel is kellett...gt1-el meg nekem is mindíg lehetetlennek tűnt... -
#1691 Sok a meg, de remélem érthető... -
#1690 Úgy 302, de fokban értettem! -
#1689 Volt 1 olyan videom ahol üldözött a zsaru, én meg egy bukkano után meg satu a zsaru meg orsóban el a kocsi fölött! :DDDD -
#1688 nekem is csak 306 jött össze...!:DDD -
#1687 A gt1-el nem tutam megcsinálni a 360-at! -
#1686 hát ja akkor az elég volt hogy azt láttad hogy behorpad a kasztni,kitörik a szélvédő... -
#1685 igen de az alagútban lehet tolni amíg kifér...de ami nagyon pro pálya az az Auotbahn..azaz autópálya...van egy szakasza ott addig nyomod amíg kifér!:DDD alagút!:DD szembe mentem amennyivel csak tudtam..érdemes a plafont nézni!:DDDD
305km/h az ajándék turbóval
nem tud sokkal többet egy GT1-es...
és a saját fejlesztésű turbóm top speedje'!:D -
#1684 Ez azért sokkal másabb mint a 4 ott csak meghajtogattad akasztnit mintha papírból lett volna. Bár az 5- ben sem esett róla le semmi akárhogy törted, de "abban az időben" elég jó volt -
#1683 Monte Carlo szopatós!!!! -
#1682 4ben is tört már..igen csak rendesen...füstölt a kocsi annyira széjjel b*sztam... -
#1681 Mikor a 1600 super speedsterrel belecsörgettem a hídfőbe! :/ Isten volt :((( -
#1680 Hasonló volt, de mérföldkő!Ja és tört a vas! -
#1679 ja mekkora volt egy ős porsével,vagy akár a legújabb turbóval végig menni a Fekete erdei fatelepen!:DDD vagy egy alpesi hófödte falun keresztül végig rongyolni...vagy Monte Carloban nyomni tövig a gázt amíg bírja a gép...:)))))))))) -
#1678 :DDD -
#1677 Igaz! Trehényok!!!!! -
#1676 ÁÁÁÁÁÁ! Az összes modell benne van tipustörténettel (gallery)
Corvette!!! chevrolet, egy évszázad nem lenne elég! Ennyi erővel Viper Racing
Ford, nem az ahol versenypályán kell menni!Nincs benne Svájc, Hollandia, az NFS5 klasszisokkal szebb, játékélményre bizos.
Tudom mit beszélek, nem volt!
De, részben igazad van! -
#1675 igen de az NFS V-ig nem volt olyan játék tudtommal ami csak egy márkával és annak szinte az összes típusával foglalkozott volna...úgy hogy még a rendőr is porse'... -
#1674 Hát ezért rinyálok én is.
#1673 Még mielőtt félreértenél: ezek egy márkának voltak / vannak szentelve!
#1672 szerintem nem lóg ki max a porschék miatt..de az nem baj a porschékat is szeressük'!:D
de ha már felfejlődött egy szintre(álá porse) akkor azt mér kell lerombolni...pl a zsaruk,törés,duda,fényszóró ki/be kapcs,stb...még elakadásjelző is volt...aminek a fele már a harmadik rész óta van...olyan nehéz dolog azt megcsinálni hogyha megnyomom az "L" betűt akkor kikapcsol a fényszóró,ha a "H"-t akkor dudálok...igen lehet azt mondani "hogyha nem tetszik ne játsz vele"...de ezt nem lehet csak úgy mondani egy NFS fannak akinek megvan az összes rész,és végig kísérte az egész játék fejlődését... -
#1671 Ellentmondanék:
- Ford Racing 2000, Ford Racing 2001, Ford Racing 2 (jön a 3!)
- Mercedes World Racing
- Corvette
Ennyi jut elsőre eszembe.
#1670 Jogos a garázs menet közbe nem lehet beszerelni a féktárcsákat, meg a unique nitro-t! :DDD -
#1669 Sőt az egész "autósjátékok" storyban nem volt olyan, mint az NFS5.
Egy játék sem volt egyetlen márkának szentelve (modellek, fejlődéstörténet, a legjobb a teszpálya volt. szvsz) -
#1668 Játékmenetre nem lesz más sztem
csak több autó, nagyobb pálya,
hadd feküdjön ki a videokártya!
Jobb tuning, vynil stb...
Ua. lesz mint az 1 csak expansion packkal.(sztem)
Bár az sokat jelentene, ha szivatni lehetne benne zsarukat! :)))
Bár az NFS5-től nem tudtak jobbat(sokkal tovább fejlesztették mint az NFSU-t v. a HP2-t), de az 5-ös egy kicsit kilóg a sorból.
Ha megnézed e nélkül a sorozatot, fejlődik. Ez az NFS feeling, nem törik, lökdösődhetsz, gáz tövig, csak szórakozás.
Az agyonmodellezett játékok nem is igazán azok már. sokkal hamarabb felb*szom magam rajta mint bármely NFSU-n. (látsd Colimmekréé: gombaszedés + minden jég) -
#1667 tehát akkor
*várom már
*bütyköljek -
#1666 igen csak az a probléma hogy az Under1 hibáit nem lehet elfelejteni...leglábbis én nem tudtam...tehát én nagyon várom mr újra bütyküljek,"színezzek",és a saját ízlésemhez alakítsam,fejlesszem az autót,de ha megint benne lesznek a mindenki álltal ismert hibák...amúgy számomra nagy pozitívum az hogy a garázsban tuningolunk,és nem az aluljáróban mint az egyben volt!:DDD -
#1665 Persze, bódottá. El lehet vele b*szni az időt. -
#1664 igen,még jó,hogy azt írtam,hogy " repülőgép kereke tetszik?:DDDDDDDDDD"...