14991
-
#1663 majd ha nem veszi senki a gémeiket akkor majd rájönnek, mint írtam erre is van igény, nézz bele mondjuka mónikasóba és rájösz nem csak értelmes emberek vannak a világon ;) -
#1662 arra még én hívtam fel a figyelmet, a PR-eseket most gondolom jól segberugták, hogy milyen képet választottak ;) -
#1661 igen de ha már egyszer eljutottak a topra(Porschés személyében)akkor most miért kezdik el elb*szni a dolgokat...Porschésig tök jól fejlődött az NFS...HP2 is még jó volt...habár nem volt akkora fless' mint a porschés,de akkor is megvolt a fííling'...aztán jött az U(aminek előszőr nagyon megörültem mert szeretem a tuningot) és mondtam yesz,milyen jó végre egy játék ami frankón ezzel foglalkozik és elkezdtem játszani,majd a géjm' felére elszállt ez a nagy öröm,mert lineárissá vált számomra, és a megvalósítás sem olyan volt amit én(szerintem nem csak én) vártam egy Need for Speedtől,és magától ettől a tuningolástól...aztán félek hogy ugyan ezek a hibák ismét megmutatkoznak majd az U2-ben... -
#1660 Ne ítéljetek neg vmit ez alapján, várjátok meg a kész terméket!
Asszem én leszek az "első" aki kiprobálom. :))) -
#1659 a kéen szerinted 20 mp-ig kanyarodik az autó???
Amugy meg ha figyelnétek akkor a repülőgépről van szó nem az autórol! -
#1658 én is ezt mondom mindenhol :)
Akinek ami tetszik. Nekem nem kell, hogy más is játszon az én kedvenc játékommal, csak azt nem szeretem, ha mondjuk cseszegetik a kedvenc játékom.
A véleményem amúgy az, hogy tényleg abszolút más stílus. Sok embernek bejön a "csakegygombotnyomokésnyerek" játék. Hálóba mi is nyúzzuk (mert más nincs). Szóval ízlések és pofonok.... (ízlést nem adhatok, de pofont azt igen) :) -
#1657 Különben is ez csak egy szar demo!
(tisztelet a kivételnek) -
#1656 Sztem tök felesleges ez a vita. Tudják ezt nagyon jól ők is! Ugyan abba a hibába estek mint az Invictus az SLR-rel. Rövid határidő, főnök ordítja a fejüket, hogy már tegnapra kellett volna a demo, stb...
Tudnak ezek szépet is csinálni. NFS5 pl. tényleg isten volt, nekem nagyon bejött. Porsche funoknak ugye kötelező. Valakinek ezért nem tetszett.(vagy a mára már butácskává vált grafika miatt)
De rá van irva a dobozára (benne van a címben) Porsche unleashed!
----Aki nem csipálja nem játszik vele! a.k.a. NFSU 2---
nem kötelező -
#1655 Mond neke vmit ez a fogalom: doboz?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1654 Te tényleg ennyire hülye vagy?
0.1 mp-ig kanyarodik ez az autó???
#1653 én a repülőgép kerék alakjáról beszélek...de np... -
#1652 de fogd már fel agyilag ez egy szerencsétlen szar kép ami lehet hogy kb 0.1 mpig tart ez a kerék állapot azt te ugyse látod meg soha hogy ilyen mozgás közbe -
#1651 a repülőgép kerekéről honnan tudod hogy rugózik?
-
#1650 Ne legyél még hülyébb! A képen az autó KANYARODIK, még pedig balra. Ebben az esetben - persze fizika nulla a NFSU2-ben - az autónak (még ha "sportos" is egy autó felfüggesztése) az autónak jobbra, azaz a képen balra kellene dőlnie ---> A gumi fölött látszania kellene a kerékdobnak!
Érted????
#1649 Nem értem mért a hibáakat kerestitek!!
Minden gammában van egy csomó hiba!
Nem értem mért ezzel foglalkoztok! -
#1648 saját oldalról könnyű! -
#1647 ok -
#1646 HÁT BAZEG ARRA NEMKONDOLTÁL HOGY AZ A KERÉK RUGOZÁSKÖZBE VAN MADÁR ILYEN NINCS ENNYI SÖTÉT EMBERT -
#1645 -
#1644 ... tényleg :)))) [Isteniek ezek a smiley-k! Ezekről mindig Forrest Gump jut az eszembe )
#1643 Gondolom a pilóta nézett így ki, mikor rájött a dologra -
#1641 Mi van vele? Rászorultak a féktuskók, ami megakadályozza, hogy elguruljanak, és? -
#1640 nem én gyúrok ilyenekre...annak mond meg aki kiteszi az oldalra...sajnos ilyen képeket tesznek ki amin látszanak ilyen érdekes dolgok...mutathatok még 1et!:PP repülőgép kereke tetszik?:DDDDDDDDDD ....az a baj hogy ezeket nem lehet nem észre venni annyira szembetűnő... -
#1639 Mire lehet fogadni?
#1638 Akkor sorold pl. a TOCA Race Driver 2-ről...
#1637 Fiúk! Nálam lehet megtenni a téteket! :-))) -
#1636 :DDDD jó képek szépek csak nemtom mi az értelme ha egy ilyen képet kolpnak ami mozgás köbe van és 2mmeről nézik a hibákat nevetséges ha ilyenkere gyursz ilyet bármelyik játékból szedek neked ilyen közeli képet és rolom mi nem teccik. -
#1635 akkor jobb egér és másold ki a Cím(URL)-t...és tedd be egy explorerbe....ennyi...bekell jönnie mert ha én kimásolom úgy ahogy mondtam nekem bejön!:P -
#1634 mennyi bajotok van nektek -
#1633 jók a linek mer nekem semmi nemjönbe -
#1632 Hát erre kiváncsi leszek:DD -
#1630 Elképzelhető az, ha Pl.350Km/h-val megyek és hirtelen kanyarodok,hogy nem borul fel az autó? Sztem előbb el kezd csúszni amíg lecsökken a sebessége egy szintre, és csak utánna borulna föl, de az NFSU-ban ezt akadályozza meg az ott lévő fal -
#1629 elvileg szerdán demo... -
Gabe18 #1628 Ezt nekem irtad?
Én nem azt mondom hogy szimulátor legyen,de ami teljessen irreális,azt felejtsük már el.Abban mi a jó?Nekem egy hajtűkanyar előtt kelljen már fékezni /és a gép autóinak is/,ha arcade,ha szimulátor,nem pedig a pálya szélén végigpattogva bevenni a kanyart...
Na de én vitát abbahagyom,inkább tényleg jöjjön egy demó már,aztán akkor mindenki kipróbálhatja,és jogossan kritizálhatja/éltetheti... -
#1627 jó a kerék(bal hátsó)itt nekem lapsonak tűnik nagyon...
ez most a neon cső,vagy a neon fénye az aszfalton?:D -
#1626 az se rossz de f1 forever:D -
#1625 szerintem meg inkább LFS!:PPP -
#1624 azért a porschésban igen csak jól adták vissza a törés,irányítás fizikáját...nem egyszer borultam fel kanyarodás közben...