14991

[ Garage | FAQ ]
  • 20TYA
    Nekem nagyon be fog jönni a Street X és a Downhill drift játékmód főleg a Hachi-Rokuval!
  • karikusz
    Hát a videók alapján csak több kocsi lesz, illetve más pálya ahol száguldozhatsz. De amúgy sok újdonság nem lesz az tuti. Egy új köntös, ugyan olyan csaló lesz a gép, kanyarban kilök...stb.
  • ppeti66
    ehhh....
    én meg azt keresem mindenütt de sehol nem találom.
    esetleg egy warezt nem tudsz mondani?
  • 3P
    És az akkor baj, ha mennek a trend után? Ez esetben nekem még tetszik is.
    Egyébként az NFS részek közül az NFS2 után nekem az NFSU volt a legszarabb, tehát ráfér szerintem ez a kis javulás (bár lehetne több is). Lehetne itt irogatni, hogy kinek mi tetszene, de jelenleg a PC piac nincs igazán elárasztva országúti autós játékokkal, így én ezt is várom.

ps. Unalmas napjainban azért a NFS: Porsche Unleashed-det még előveszem... ;)
  • Norbu
    Most a NFS:UG2-ben nappal is lehet majd menni?Mert én még 1 db olyan képet se láttam amiben nappal mentek volna.Ha van valakinek egy ilyen képe azt belinkélné?thx
  • IMYke2.0.0.0
    Én ezt a szabadon autókázást is megkérdőjelezem - egyszerűen nem volt több és jobb ötletük - alá GTA3, Driver-sorozat...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • 3P
    Nekem sokat dobott a hangulaton, hogy végre szabadon autozhatunk. Nem igazán szerettem a kötöttségeket az NFS sorozatban... :)
  • sada67
    Hát igazad van. Nem lesz annyival nagyobb durranás mint az 1. Ha pedig városokban akarok csavarogni (1476), akkor inkább driver, vagy mafia.
  • Adam5
    megvan valakinek az nfs3?

mert dc++ al valakiröl leszedtem az installját zip-ben de amikor csomagolnám 2filera azt írja hogy crc hiba. ez a 2 file kéne.
  • Duddits
    Én is végigtoltam vagy 3-4x de nem vagyok fanatista.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát általam nem fog, ugyanis meg nem venném semmi pénzért!

• basta002
  • Pyx #1491
    Áz, de sajnos a mostani játékok már nem több évre készülnek, a lényeg az, hogy jobban fogyjon...
  • IMYke2.0.0.0
    Háááááát, über fanatista. :))
    Én egyetlen játékot sem nyomtam végig 3-nál többször végig.
    És a NFS:U akkora gány, hogy már a 3. pálya után uninstall volt - pedig anno meg is akartam venni a dobozos verzióját! Biza, akkor vertem volna a falhoz a CD-ket... így viszont kijött olcsóbban és nem fáj.

Elnézve a kiadás előtti állapotot - videok és képek tanúsága szerint - a NFS:U2 kap vagy 2-3 patch-et és mindenki isteníteni fogja, holott egy az egyben rókabőr.

• uHs Gerzson
    Hát nálam ez szerintem töbször is meg fog történi mert az 1-est is vagy 7-szer nyomtam végig :)
  • basta002
    Én nem azt mondtam, hogy a Street Legal nem bugos, de! én azon a véleményen vagyok, hogy ami egyszerű, abban nem is lehet hiba... Viszont, ha bonyolult, akkor nagyobb a hibalehetőség.

A videón amikor megáll a Skyline-nal, kigyulladnak a féklámpák. Ezzel nem is lenne gond, csak kár, hogy középen is van egy.
  • DJ Skyline
    szerintem ez is egy olyan játék lesz hogy 1x elég végig játszani kategória...
  • Aspyrin
    Igazad van, de ettől függetlenül én már várom, hogy csicsázhassam a járgányom, és valószínüleg végig fogom tolni, mint ahogy az elődjével is megtettem.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, igazad van :(((((((((((((((

• davos80
    De legalább ingyen van...
  • davos80
    Többnyire igazad van, én pl. a belső nézetet hiányolom.
    Sajna az egész a pénztől szól.
    Ami most kimarad, majd beleteszik a 3. részbe...
  • DJ Skyline
    Az ilyenekre úgysem fogunk oda figyelni játék alatt,maximum ha nagyon szembetűnő lesz...
  • 3P
    Egyébként, hogy korrektek legyünk, ehhet képest a SL egy totális bug halmaz.... :(((
  • 3P
    Bár a kérdés nem nekem szólt, de talán meg tudom válaszolni.

Szóval a kocsi becsapódik a szalagkorlátba, majd a becsapodás irányába pattanik le róla. A hiba nem (feltétlen) ez hanem a lepattanáshoz képest füst/vízfelhő csap fel a kocsikról. A gond ezzel nem az, hogy van, hanem a pattanáshoz képest rakja ki, azaz nem a valós haladási irányból. Magyarul természetellenes irnyba füstől egy hatalmasat a kerék...
  • modellmaker
    Plz mond el mit néne látni.
  • basta002
    És ráadásul is. bugos
  • basta002
    Valahol igaza van emberünknek. Fizika terén én még mindig az mondom, hogy a Street Legal JOBB.
  • Duddits
    De nem olvastál cikkeket?? Mert nem minden versenyen lesznek ilyen nyilak! És elvileg szabadon bejárhatjuk majd a várost.
    De ha valakinek mutatnának két videót az elsőből meg a másodikből biztos nem mondaná meg melyik melyikből van.
  • IMYke2.0.0.0
    Még mielőtt bárki is a flame gyanújával perelne, el kell mondjam, hogy a NFS-sorozat az egyik kedvenc arcade autósjáték sorozatom... volt.
    Mert amit az Undergrounddal elénk tesznek, az kritikán aluli.
    (Nagy láma széles utak, dedós villogó nyilak - legalább ezek ne lennének!!!...pfff)

• IMYke2.0.0.0
    Nem szoktam játékokat fikázni, ha nem tetszik rá se nézek ugyebár.
    Ám, a minap lekaptam a Gamestar.hu-ról a Need for Speed: Underground 2 4 perces videoját.
    Ekkora egy tré játékot! Szinte egy az egyben az első rész!
    A mesterséges intelligencia (röhej) által vezetett forgalom átmegy a bazi nagy villogó nyilakon is...
    Az autó egy doboz.
    Törés nulla.
    Sajna, tudom miféle fejlődést ígértek, de semmit sem látni a játékon.
    Ja, hogy csillogóbb? Azt hova tegye az ember? A karácsonyfára?

Nem tudom, hogy mit képzel magáról az EA, de azt látom magam előtt, hogy dörzsöli a kezét, és azt mondja, "húúú, kis munkával megint sokat kasszírozunk!"

• Pyx #1473
    a dizájn viszont jó, ki nézi a contentet :)
  • davos80
    Jóvanna. HÜJE.
    Én nem vagyok az ea, én megengedhetem magamnak.
  • Pyx #1471
    Ezt az EA. magyar lapján taéáltam (NFS2)
    Linkelve...elég gáz hm...TAVAJ

találtam, nfsu2. ha már kötözködünk... :D
  • davos80
    Ezt az EA. magyar lapján taéáltam (NFS2)

Linkelve...elég gáz hm...TAVAJ
  • Hentes Bill #1469
    asszem 3 hét
  • tonnni
    tudja valaki mikor jelenik meg?
  • Serphen
    Remélem lesz corsa én is azt nyuzok:). Egyetlen tuning rajta hogy szét van lyukadva a kipufogó és ettöl majdnem olyan a hangja mint egy 7,5 HEMY blokk kipofogójának ha el akarok vele indulni.:)
  • ddd
    ha van 1 jo karosszériás a családban akkor nem probléma
  • Serphen
    Örülök hogy nem lesz törés. Útálok törött autóval menni.
  • ranGer2
    jöhetne már egy nyamvadt demo! meg az egész is minnél hamarabb