14991
-
#1503 Nekem nagyon be fog jönni a Street X és a Downhill drift játékmód főleg a Hachi-Rokuval! -
#1502 Hát a videók alapján csak több kocsi lesz, illetve más pálya ahol száguldozhatsz. De amúgy sok újdonság nem lesz az tuti. Egy új köntös, ugyan olyan csaló lesz a gép, kanyarban kilök...stb. -
ppeti66 #1501 ehhh....
én meg azt keresem mindenütt de sehol nem találom.
esetleg egy warezt nem tudsz mondani? -
#1500 És az akkor baj, ha mennek a trend után? Ez esetben nekem még tetszik is.
Egyébként az NFS részek közül az NFS2 után nekem az NFSU volt a legszarabb, tehát ráfér szerintem ez a kis javulás (bár lehetne több is). Lehetne itt irogatni, hogy kinek mi tetszene, de jelenleg a PC piac nincs igazán elárasztva országúti autós játékokkal, így én ezt is várom.
ps. Unalmas napjainban azért a NFS: Porsche Unleashed-det még előveszem... ;) -
Norbu #1499 Most a NFS:UG2-ben nappal is lehet majd menni?Mert én még 1 db olyan képet se láttam amiben nappal mentek volna.Ha van valakinek egy ilyen képe azt belinkélné?thx -
#1498 Én ezt a szabadon autókázást is megkérdőjelezem - egyszerűen nem volt több és jobb ötletük - alá GTA3, Driver-sorozat...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1497 Nekem sokat dobott a hangulaton, hogy végre szabadon autozhatunk. Nem igazán szerettem a kötöttségeket az NFS sorozatban... :) -
sada67 #1496 Hát igazad van. Nem lesz annyival nagyobb durranás mint az 1. Ha pedig városokban akarok csavarogni (1476), akkor inkább driver, vagy mafia. -
#1495 megvan valakinek az nfs3?
mert dc++ al valakiröl leszedtem az installját zip-ben de amikor csomagolnám 2filera azt írja hogy crc hiba. ez a 2 file kéne. -
#1494 Én is végigtoltam vagy 3-4x de nem vagyok fanatista. -
#1493 Hát általam nem fog, ugyanis meg nem venném semmi pénzért!
#1492 -
#1491 Áz, de sajnos a mostani játékok már nem több évre készülnek, a lényeg az, hogy jobban fogyjon... -
#1490 Háááááát, über fanatista. :))
Én egyetlen játékot sem nyomtam végig 3-nál többször végig.
És a NFS:U akkora gány, hogy már a 3. pálya után uninstall volt - pedig anno meg is akartam venni a dobozos verzióját! Biza, akkor vertem volna a falhoz a CD-ket... így viszont kijött olcsóbban és nem fáj.
Elnézve a kiadás előtti állapotot - videok és képek tanúsága szerint - a NFS:U2 kap vagy 2-3 patch-et és mindenki isteníteni fogja, holott egy az egyben rókabőr.
#1489 Hát nálam ez szerintem töbször is meg fog történi mert az 1-est is vagy 7-szer nyomtam végig :) -
#1488 Én nem azt mondtam, hogy a Street Legal nem bugos, de! én azon a véleményen vagyok, hogy ami egyszerű, abban nem is lehet hiba... Viszont, ha bonyolult, akkor nagyobb a hibalehetőség.
A videón amikor megáll a Skyline-nal, kigyulladnak a féklámpák. Ezzel nem is lenne gond, csak kár, hogy középen is van egy. -
#1487 szerintem ez is egy olyan játék lesz hogy 1x elég végig játszani kategória... -
Aspyrin #1486 Igazad van, de ettől függetlenül én már várom, hogy csicsázhassam a járgányom, és valószínüleg végig fogom tolni, mint ahogy az elődjével is megtettem. -
#1485 Sajnos, igazad van :(((((((((((((((
davos80 #1484 De legalább ingyen van... -
davos80 #1483 Többnyire igazad van, én pl. a belső nézetet hiányolom.
Sajna az egész a pénztől szól.
Ami most kimarad, majd beleteszik a 3. részbe... -
#1482 Az ilyenekre úgysem fogunk oda figyelni játék alatt,maximum ha nagyon szembetűnő lesz... -
#1481 Egyébként, hogy korrektek legyünk, ehhet képest a SL egy totális bug halmaz.... :((( -
#1480 Bár a kérdés nem nekem szólt, de talán meg tudom válaszolni.
Szóval a kocsi becsapódik a szalagkorlátba, majd a becsapodás irányába pattanik le róla. A hiba nem (feltétlen) ez hanem a lepattanáshoz képest füst/vízfelhő csap fel a kocsikról. A gond ezzel nem az, hogy van, hanem a pattanáshoz képest rakja ki, azaz nem a valós haladási irányból. Magyarul természetellenes irnyba füstől egy hatalmasat a kerék... -
#1479 Plz mond el mit néne látni. -
#1478 És ráadásul is. bugos -
#1477 Valahol igaza van emberünknek. Fizika terén én még mindig az mondom, hogy a Street Legal JOBB. -
#1476 De nem olvastál cikkeket?? Mert nem minden versenyen lesznek ilyen nyilak! És elvileg szabadon bejárhatjuk majd a várost.
De ha valakinek mutatnának két videót az elsőből meg a másodikből biztos nem mondaná meg melyik melyikből van. -
#1475 Még mielőtt bárki is a flame gyanújával perelne, el kell mondjam, hogy a NFS-sorozat az egyik kedvenc arcade autósjáték sorozatom... volt.
Mert amit az Undergrounddal elénk tesznek, az kritikán aluli.
(Nagy láma széles utak, dedós villogó nyilak - legalább ezek ne lennének!!!...pfff)
#1474 Nem szoktam játékokat fikázni, ha nem tetszik rá se nézek ugyebár.
Ám, a minap lekaptam a Gamestar.hu-ról a Need for Speed: Underground 2 4 perces videoját.
Ekkora egy tré játékot! Szinte egy az egyben az első rész!
A mesterséges intelligencia (röhej) által vezetett forgalom átmegy a bazi nagy villogó nyilakon is...
Az autó egy doboz.
Törés nulla.
Sajna, tudom miféle fejlődést ígértek, de semmit sem látni a játékon.
Ja, hogy csillogóbb? Azt hova tegye az ember? A karácsonyfára?
Nem tudom, hogy mit képzel magáról az EA, de azt látom magam előtt, hogy dörzsöli a kezét, és azt mondja, "húúú, kis munkával megint sokat kasszírozunk!"
#1473 a dizájn viszont jó, ki nézi a contentet :) -
davos80 #1472 Jóvanna. HÜJE.
Én nem vagyok az ea, én megengedhetem magamnak. -
#1471 Ezt az EA. magyar lapján taéáltam (NFS2)
Linkelve...elég gáz hm...TAVAJ
találtam, nfsu2. ha már kötözködünk... :D -
davos80 #1470 Ezt az EA. magyar lapján taéáltam (NFS2)
Linkelve...elég gáz hm...TAVAJ -
#1469 asszem 3 hét -
tonnni #1468 tudja valaki mikor jelenik meg? -
#1467 Remélem lesz corsa én is azt nyuzok:). Egyetlen tuning rajta hogy szét van lyukadva a kipufogó és ettöl majdnem olyan a hangja mint egy 7,5 HEMY blokk kipofogójának ha el akarok vele indulni.:) -
ddd #1466 ha van 1 jo karosszériás a családban akkor nem probléma -
#1465 Örülök hogy nem lesz törés. Útálok törött autóval menni. -
#1464 jöhetne már egy nyamvadt demo! meg az egész is minnél hamarabb