14991

[ Garage | FAQ ]
  • Pyx #16
  • zaki
    istenem, már vártam mikor nyit neki topicot grebber... inkább nem is írok semmit, mert olyat mondok, hogy
  • cSuwwi
    :D jók ezek a tesztek :) Amíg nem volt ADSL-em, egy ideig vettem a lapjukat. Pont akkor mentek a Barkács rovatok. Abban voltak ilyen marhaságok, hogy pl. egy billentyűzetet hőlégfúvóval megolvasztottak, és belenyomtak egy szétcseszett 3210-est. Nokia telefon qwerty billenytűzettel...
  • Police88
    nekem is!!!!
  • Police88
    más siteokon is olvasni lehet a hírt.......
  • Hmuda
    Dettó. Nemcsak azért utálom a gameszart, mert egy hulladék, hanem mert az a játékvilág pletykalapja. Minden kis hülyeséget kitalálnak, csakhogy vegyék az az újságnak nevezett vmit. Leginkább akkor fogtam a fejem, mikor azt olvasom az egyik haveromnál, hogy azt tesztelik, hogy mennyi kólát bír ki egy klaviatúra és hány kilós ember állhat rá törés nélkül. Valahol ott temettem el...
    Én meg szeretem ha egy ilyen verda csillog villog. Volt már pár autótörésem és elvette a kedvem a látványtól :)
  • HuAn82
    Nekem ezzel a "hírrel" csak ennyi a bajom (Info: Gamestar) Valahogy nem tudok hinni nekik.
  • Chaos Mad
    nekem pl hiányzik, 200-al nekiszáguldok egy falnak és semmi. legalább az üveg törne be.
  • Chaos Mad
    hát igen, majd meglátjuk mi fog kisülni belöle.
    A kamu kocsik esélye kerek 0% óriási hiba lenne.

A törésmodell nekem például nem is hiányzik egy Nfs-ben.
  • cSuwwi
    vagy lesz törésmodell kamu kocsinevekkel, kocsikkal,
    vagy lesz eredeti kocsikkal törés nélkül, vagy csak kóddal törés.

az autógyártók nem véletlenül nem engedik törni a kocsijaikat az ilyen gammákban.

Persze az nfs5 az kivétel volt, ott sikerül megállapodni, de kívácsi lennék, hogy mennyi zsetonért...
  • Chaos Mad
    hohohóóóó... mit látnak szemeim :) törésmodell????? na erre kiváncsi leszek!
    Nézmá! Értelmes játéknak nyitott topicot! El se hiszem! Grebber a király!
  • grebber
    !!! NFS UNDERGROUND 2 !!!

[2004-04-16 @ 12:02 - ZeroCool]

Az Electronic Arts producere egy chat beszélgetés folyamán elárulta, hogy a következő Need for Speed játék a nagysikerű Underground folytatása lesz. Lássuk mi mindent fecsegett még el:

- a játékban lesz visszajátszhatóság
    - sokkal realisztikusabb fizika
    - jóval több autó
    - jobb online rendszer (nem csak 4 játékos nyomulhat)
    - törésmodell
    - online cheat védelem

A hivatalos bejelentés és az első képek igen hamar várhatóak :)

Info: Gamestar
  • K.András