14991
-
#14991 nekem nyolc:) pár napja telepítettem fel újra, épp csak az utolsó részleg van hátra.. -
High end PC #14990 sziasztok, ha szeretnétek új hg-t, szavazzatok meg, ahogy látom az előző már 2.5 éve lelépett az sg-ről.
talán fel tudnám dobni a topikot egy új design-al. -
RED BULL F #14989 -
Joccika07 #14988 Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem hogy laptopon 1366*768-ra hogy a fenébe tudnám átállítani ? néztem angol,német furomat találtam 1 progit az uniwsot de akármit csinálok nem látja a ''SPEED2.EXE''-t meg tudnátok nekem mondani hogy tudom megcsinálni ? laptop: asus k53sv os:win 7 64bit profesional -
kispusi #14987 nekem a játék közben leáll és azt írja hogy a speed.exe leáll valaki tud segíteni mert én nem tudom hogy ilyenkor mivan -
Danieell #14986 hali
felkratam win7-re az nfs underground 1-et és rákatintok és csak fekete háttér + egér jön be:SSS mi lehet a problem?? -
AdemHUN1985 #14985 Tudna valaki segíteni egy modell elkészítésében?
A VW-t szeretném megfordítani, hogy úgy nézzen ki mintha tolatnék amikor előre megyek. Tehát az orrát lássam játék közben.
Nembaj ha nem szép, úgyis csak a dekorozás miatt kell a shop-ba. -
Rainbow15 #14984 Sziasztok
Multiban hogyan tudnánk menni az összes autóval, bármelyik pályán? Nincs hozzá valami kód? -
ben2004 #14983 megvan
-
ben2004 #14982 De hol van az hogy C:\Documents and Settings\"gépnév amit adtál telepítéskor"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 ? -
#14981 xp-n ez a címe... -
ben2004 #14980 Windows XP-n? Mert nekem arra kéne és magyarul van meg a játék meg a Win is -
#14979 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1082149747&no=14905]#14905[/URL] -
ben2004 #14978 A Mentést hova kell tenni??? -
#14977 csinálj meg minden versenyt, vannak rejtettek is, azokat nem mutatja a térkép, és tuningolj minden kitevőből a legjobbat (ált. a krómozott kiegészítők), meg színezd a kereket, etc. -
ben2004 #14976 Sziasztok? Hogy lehet megcsinálni valamivel hogy a tuning a térkép full legyen? -
ben2004 #14975 A mentést akarom és Win xp-n -
Uchiha Obito #14974 Ha megmutatod melyiket szeretnéd belerakni, akkor segítek. -
ben2004 #14973 És ugy ha kicseréli valamelyiket? Windows XP-vel -
Uchiha Obito #14972 Sajnos sehogy. -
ben2004 #14971 Sziasztok! Megtudnátok mondani hogy hogy kell autót ugy beletenni hogy ne cserélje le egyiket se? -
#14970 Kösz a tippet, de sajna adminként sem jó. Sebaj, már kezdem megszokni, hogy minden indításnál át kell állítani 4-5 gombot, annyira nem nagy tragédia. -
Uchiha Obito #14969 Nálam is ez van, 3 win7-es gépeken. Érdekes, de a gamepad konfigját megjegyzi. Esetleg próbáld meg adminként futtatni, a lan játszmára az megoldás. -
#14968 Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem akarja az Underground 2 megjegyezni a billentyűzetkiosztást? Újraraktam már, 1.2-re patcheltem, widescreen patch-et tettem rá, de anélkül se jó. Ugyanazzal a verzióval játszok évek óta, de eddig ilyen bajom nem volt. Csak az oprendszerem lett más, régen xp volt, most win7. -
#14967 yay! -
#14966 Megoldódott, most már nem aktuális!:D -
#14965 Hi! Valakinek megvan-e esetleg bontatlan, eredeti állapotban ez a játék? Természetesen PC-s verzióban. Későn eszméltem, és most már nem találom sehol, és jó lenne beszerezni.
Előre is köszi, aki betudná szerezni, vagy esetleg megválna érte. (Mikor utoljára láttam 990 Ft-ért volt, tehát valami hasonló összegért venném meg) -
Humphrey012 #14964 Sziasztok!
Nekem fenn van a játék Xp-n és Win7-en is. A baj csak az hogy Xp-n beragad a rajtnál Win7-en pedig nem enged be LAN-nál a lobbyba.
Kérem aki tud segítsen ha lehet e-mailban mert úgy könnyebb visszakeresni.
e-mail: [email protected]
Szöki. -
nfsu2chrys #14963 Ja most látom az előző bejegyzésed,ebben sajnos nem tudok segíteni.
-
nfsu2chrys #14962 Hello Mr Jack attól függ mi a próblémád! -
Mr Jack #14961 szia nfsu2chrys!
nekem nem tudnál segíteni? -
nfsu2chrys #14960 Hello Gabi!
Azt nem tudom hogyan lehet betenni zenét,de én a sima zenelejátszót indítom el és utána a játékot.Gyorsbillentyűkkel lehet váltani zenét játék közbe is. -
#14959 Hali egy kérdésem lenne:Amit beteszek a kocsiba hangszórót azt miért nem szól ha leveszem a kültéri zenét?És még az hogy hogyan tudok betenni zenét úgy értem sajátot. -
Mr Jack #14958 Sziasztok!
Olyan problémám van az NFSU 2-vel, h a menüben meg játék közben nem érzékeli a billentyűzetem. menüben is csak egérrel
tudok "mozogni". SMS-t eltudom olvasni, a tabot beveszi de se az entert se a szóközt nem veszi be és így elakadtam mert egy
megnyert verseny után kiírja h válasszak szponzort de nem tudok választani mert nem veszi be se az egeret se az entert,
semmit. Valaki tudna segíteni? -
Csontimester #14957 Kösz a segítséget.
Nálam is akadozik, úgyhogy inkább hanyagolom. -
nfsu2chrys #14956 Hello Csontimester!
Itt le van írva részletesen hogyan kell berakni az autót:
http://www.nfshungary.hu/letoltes/need_for_speed_underground_bmw_m3
Itt még találsz autókat ha a képek alatti névre kattintasz:
http://www.nfscars.net/home/index/underground2.aspx
Ezt amúgy már én is próbáltam,de utána akadozott elég rendesen.
Sok sikert!!! -
kriszwells #14955 Helló!
Kérdésem lenne, biztos volt róla már szó, de idő lenne visszakeresni... :)
Szóval Underground 2-ben multiplyer-ban csak egyszerű versenyeket lehet menni? Vagy esetleg lehet bajnokságot is?
Lanozni szeretnénk, autoversennyel amiben bajnokság van, elején kocsit választ és végig nyomjuk a pályákat, közbe meg karbantart esetlegleg tuningol vagy jobb kocsit vesz, játéktól függően.
Undergound 2-ben ez lehetséges? Vagy keressék más játékot? -
Csontimester #14954 Hello Hello.
Valaki meg tudja mondani, hogyan kell autókat berakni? -
willy34 #14953 Nem is kell könyvtárt csinálnod.>> A savegame-ben talált könyvtáron jobbklikk, és kitömörítés..a már leírt útvonalon.(WinRar-ban!!) -
willy34 #14952 Be kell szerezned a WinRar-t!!
Aztán: Helyi lemez(X:)\Document and Settings\(Your)User Name\Local Settings\Application Data\Underground 2
Ezen belül megtalálod a savegameket.A savegame csak akkor működik, ha a megfelelő nevű könyvtárban van 1 azonos nevű "mittomén" milyen fájl.
Tehát: a WinRar-ban csinálsz 1 a savegame-nek megfelelő könyvtárt, és belemásolod a letöltés során a birtokodba került "mittomén" fájlt.
Betöltöd a játékot, és voálá..
Szívesen!!