14991
-
#1583 underground 2 soundtrack lista elhangzott mar? ha valakinek van fogalma rola, bebökhetné ide a szamok listajat, legalabb a hangulatot megalapozná a szerdai demohoz:) -
#1582 huh, hát ezt aláírom, tudnád mit csinál a gép NBA live-ban ha vesztésre áll... olyankor még a legfakezűbb is bedobja a leglehetetlenebb helyzetből is :/ -
#1581 Hát ez az idegesítően bescriptelt catch Up minden rohadt EA-s játék sajátja újabban... Nem törekednek normális AI megírására, hanem fogják magukat és a gép ha vesztes helyzetben van szarrá csalja magát amíg kb egyenlő nem lesz az állás és kicsi for-t is kap aztán kezdheted az egész gürcölést a nyerésért előlről... -
antijedi #1580 az ilyen csodás "különlegességek" nem szoktak kikapcsolhatóak lenni... :/ -
#1579 csak legyen kikapcsolható legalább... -
Gabe18 #1578 De amúgy szerintem ha azt a hülyeséget kihagyják végre hogy az utolsó körben a gép autói bármilyen különbséget behoznak,"csak hogy izgalmas legyen",akkor már megérte a 2. részt kiadni.
De ha ez is benne lesz megint... -
Gabe18 #1577 Hát ez bizony igy van.Tipikus EA mentalitás.Siker+folytatás+igéretek=ugyanaz pepitában.
Ugyanezt csinálják a sportjátékaikkal is.
Nappal nem lesz szerintem,nem igaz hogy arról egy kép ne lenne már.Zsarukat nem tudom,bár szerintem azt sem titkolták volna el eddig.Törést már tudtommal egértelműen elvetették.
A bejárható városon kivül,és az igy megkeresett versenyeken kivül nem lesz itt semmi egetrengető szerintem... -
#1576 Nem tudja valaki mit kell csinálni ha a NFS3 "unkown error in file set" hibát ír installkor? -
Gabe18 #1575 Nem igy van egészen persze.Mégis messze tulzásnak érzem azt hogy egy derékszögű kanyar előtt nem nagyon kell fékezni,mert az ütközés nyomán se lassulsz le jobban mint egy tisztességes lelassitás nyomán.Igazán gond csak akkor van ha orral csapódsz be valamibe. -
#1574 Hát ez azért nem így van amit írtál!
Oldallal becsapodok és fullal megyek tovább! Többet jácc vele és nézd a kilométerórát és rájössz hogy nem így van! -
#1573 Nekem eddig csalódás ez a játék. Ahogyan beharangozták, és ahogy én is vártam... hát most nem is tudom. Azért kipróbálom. Egyelőre nem fűzök hozzá nagy reményeket. De ami a legeslegjobban tetszett a videókon, az a hidraulika... Az istenkirály. -
#1572 plz egy pillre
a #1547 ben lévö rarokat nektek elkezdi tölteni? -
#1571 Jó lenne, de az eddig konverziók alapján... :=(
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1570 Én a S.T.A.L.K.E.R-re vagyok kiváncsi meg a Half-Life 2-re. Amúgy tök mind1 melyiket várom mert max a World Of Warcraft indúl el a gépemem. :-( -
#1569 Nekem az jutott eszembe, hogy lehet, hogy a PC-s verzió más lesz. Nem tudom figyeltétek-e a videókon, de mindegyik PS2-re van. A dragnál a váltásoknál a 3szög, a performance a kör help, stb... Ki tudja? Hátha meglepetésre egy egészen jó PC-s verzió jön ki... :) -
#1568 Half-Life 2...én nem várom,nem az esetem...
CS: Source...dettó
S.T.A.L.K.E.R...dettó
World Of Warcraft...szintén
-
Matheus #1567 jah, én is így kezdtem valahogy ... :D -
#1566 Azért mégiscsak ezt várják a legjobban!
Milyen játékot vársz a San Andreas-on kívül?
Half-Life 2 9.26 % (97)
CS: Source 4.01 % (42)
S.T.A.L.K.E.R 3.34 % (35)
NFS: Underground 2 64.76 % (678)
World Of Warcraft 8.88 % (93)
Egyéb 9.74 % (102)
Info: GTA Online -
#1565 én se bika géppel kezdtem...400Mhz-es Celeronom volt és GTA3-ztam rajta... -
Matheus #1564 jah, ezaz ... :) -
#1563 egy minden medium,800*600 elég...és jó lesz...max az autót lehet Highra tenni elvégre az az egész lényege a játéknak... -
#1562 nem kell mindent maxra,highra,1024*768-ra tenni...és nem lesz problem... -
Matheus #1561 hmm, nekem kicsit rosszab és én nem félek ... hogy fog-e futni avagy nem ... :D -
#1560 P4 2.4 Ghz processzor
Gigabyte 865G alaplap
GeForce 4 Ti 4200 8x
512 DDR Ram... -
Matheus #1559 mien géped van? -
#1558 majd meglátjuk ha már az én gépemen fut!:DDD -
Matheus #1557 és én beszéltem vele, szal télleg ennyit fog kapni ... -
Matheus #1556 sokkal szebb graf, meg minden, egy GS-es ember már teszteli, azt mondta hogy 93 vagy 94%-ot kap, SZAL NEM SZABAD SZIDNI .... -
#1555 a scissor door,az engine neon,a kinyitható motorháztető sajna nem látszik menet alatt...max a spinner felni ha megállsz... -
#1554 persze jó lesz, csak nekem hiányzik az újítás...nem arról van szó hogy nem lesz bene, mert biztos, csak így ahogy elnéztem ezt a videot nem láttam sokat....de attól függetlenül lehet hogy más téren istenkirály lesz...majd meglássuk -
#1553 Adam5-nek:
----------------------------------------- -
#1552 Okt 27 elvileg a PC DEMO... -
Matheus #1551 nem kell SZIDNI, ISTEN GAME lesz ... nem értem mér fikázza mindenki ... -
#1550 akkor már nagyon érik a demo, de lehet hogy csak a megjelenése után adják ki (lásd doom3 stb.) -
#1549 1-18 ig van a PC megjelenés!:DD -
#1548 hát megnéztem ezt az "új" videot...gondolom nem én vagyok egyedül azzal az érzéssel hogy SZINTE tök ugyan az mint az 1.ami a video végén van nov. 16 az pc megjelenés? -
#1547 Na ez már jó 1. rész!;
Na ez már jó 2. rész!
Na ez már jó 3. rész!
Na ez már jó 4. rész!
Na ez már jó 5. rész!
Na ez már jó 6. rész!
Na ez már jó 7. rész!
Na ez már jó 8. rész!
Na ez már jó 9. rész!
Na ez már jó 10. rész!
Na ez már jó 11. rész!
-
KÉRÉSRE:
NFS3 hiányzó anyag 1. rész;
NFS3 hiányzó anyag 2. rész;
NFS3 hiányzó anyag 3. rész;
NFS3 hiányzó anyag 4. rész;
NFS3 hiányzó anyag 5. rész;
NFS3 hiányzó anyag 6. rész;
NFS3 hiányzó anyag 7. rész;
NFS3 hiányzó anyag 8. rész;
NFS3 hiányzó anyag 9. rész;
NFS3 hiányzó anyag 10. rész;
NFS3 hiányzó anyag 11. rész.
-
#1545 majd ha kijön...PC megjelenéséről még infó sincs...demo sincs...semmi sincs csak videók az oldalon.. -
#1544 S.R.S