14991
-
#1463 Jó komoly... -
#1462 LOÁL!!!
Tuningolt kontács? :D:D:D -
Aspyrin #1461 nem mernék beleülni -
#1460 hm...
-
#1459 amire való arra tökéletes. amúgy azé belebiggyeszteném a seggem... -
#1458 de csúnya szegény -
#1457 és ez hogy tetszik?:D -
#1456 krv jóóó! csak az eső tényleg gázos lesz neki. bár egy ilyent szerintem esőben nem is visznek ki! -
#1455 szép lesz egy kis eső után:D -
#1454 Számomra legnagyobb kérdés az hogy miért nem tudtak egy rohadt BMW-t beletenni a játékba??!! Opel Corsa helyett szivesen látnám...ahelyett is hogy nem találtak mást., hihetetlen... -
#1453 Nagyon jó! Csak kéne bele még egy motor! -
#1452 szerintem is nagyobb átmérőjű felni, és peresebb gummancsok kellenének rája :) -
#1451 eu tenho de uma mercedes... -
#1450 Csak szerintem kéne rá nagyobb kerék? Egyébként brutális szép. -
#1449 érdekes!:D -
#1448 én láttam már november 10,és 16-os tréjlert is! -
#1447 Összevissza irogatnak hogy mikor jelenik meg! -
#1446 bár a legutolso trailerbe a megjelenés nov 18. hát majd kiderül milyen lesz -
#1445 én csak örülnék neki ha olyan lenne ;) -
#1444 már a játékban stereplő zenék is tudhatóak...aztán hogy ezek lesznek-e!? -
#1443 a demóban lehetett a városban flangálni, és ott más versenyzővel fogócskázni. rávillantasz és le kell hagynod 300m-rel
de sajna csak egy városrész volt szabad.
Ja ez PS2-es volt. -
#1442 ezt elbsztuk...na még 1x...
csak az url... URL..--->hivatalos oldal...?? -
#1441 a hivatalos oldalról:]A hivatalos oldalról:
"Free-Roaming City: Explore a massive city divided into five distinct, interconnected neighborhoods, ranging from serpentine suburban hills to an intense downtown grid. A complex series of drivable freeways connect the neighborhoods together." -
#1440 DEMO!!! igaz csak dátum -
#1439 igen, és tudtommal a "küldiket" (gyk versenyeket) is így kell megkeresni -
#1438 tévedsz mester,mert lesz olyan mód is (tudtommal) hogy az egész városban lehet flangálni mint a midtown madnessben???vagy nem???utánnanézek... -
#1437 Meg hogy kockák... milyen legyen egy városban az út? -
#1436 Namost miért baj egy olyan játékban, ahol egy darab városban tépsz, hogy a különböző fantázianevű pályák egyes részei azonosak, csak egy adott kanyarban másfelé kell menni? -
#1435 hát én nemtudom de ezeket a trailereket nézve...
ugyanolyan mint az underground1...
autok jol megvannak csinálva, lehet őket szinezni stb, viszont a pályák ugyanolyan "igénytelenek" ugyanolyan kockák és ugy lesz megcsinálva mint az egybe hogy oszevágják őket bár hozzáteszem 100 pályát egyenként megcsinálni gondolom nem kis feladat de ez meg igy ocska... -
#1434 valamit valamiért, ha most tényleg elég terület lesz, akkor megbocsátható. -
#1433 a kerítés és a házak is hát.. nincsenek kidolgozva -
#1432 nah.. ma felpakoltak az IGN re egy videot.. meglestem... amit leszurtam belole:
1) az auto hangja zsir volt nagyon.. mar cak arra leszek kivancsi hogy a supra hangja olyan lesz amilyennek kellene lennie vagy ... vagy nem... mert az elozo reszben nemigazan volt olyan hangja...
2)nem lattam keresztbefuto autot... ami azert meg nem jelent sokmindent
3)es nem volt sok rossz izben kanyarodo civil auto..jo oke volt 1-2... es azt talan az emberunk csak szerencsevel kerulte el es lehet hogy mindenki fel fog ra akadni:)
4)volt egy loal utkozes.. de meg mindig jobb mintha mi is 8 szor pordulnek es nem mennenk tovabb egyenesen mintha csak egy biciklist utottunk volna el
szal hirtelen ennyi.. varom mar nagyon:) keszuljetek fel a veresegre:)))))) no persze nem gondolom komolyan..supraval leszek igyisugyis..de elore tudom hogy nem cisnaljak olyan faszara mint kene:(
amugy kivancsi leszek hogy milyen lesz az uj festesem:) vagy hasznaljam a regit?:) majd szavaznunk kell megenn ha lesz HCG verseny:) -
#1431 hat en nem jatszottam hp2-vel neten. de ebbe a nagy pangasban elovennem egy kis multi kedveert. -
#1430 a hp2 nem volt tokeletes de milyen zsirul elszorakoztunk multiban?:) jo kis szonyegfutamok.. tenyleg ki van itt aki jatszott velem hp2 multiban szonyegfutamot? -
#1429 .... jobb dologba nem is tudtal volna belekotni:) -
#1428 De béta elképzelhető... Vagy nem? -
#1427 ott rejtőzködik a godzilla! -
#1426 milyen gagyi eza titanik -
#1425 a városrészekről infókat raktam fel a lapra
-
#1424 jaj jaj adjak mar ki jatszani akarok