7619
-
#4339 Igen úgy van. Én nemrég tértem vissza evehez és erről a PLEX-ről még csak most szereztem tudomást :D -
#4338 Közben irtam neked privátot. Szeretnék korrekt lenni szóval követem Morinad példáját. -
WorldTorrent #4337 Akkor itt ugy van hogy a jatekba ha gyujtok eleg penzt akk abbol ki lehet fizetni a jatek havidijat?:P -
WorldTorrent #4336 Megkaptam a meghivot, mar toltom is a jatekot :D -
Thanatos #4335 annyiból korrektebb ez a felét kifizetős rendszer hogy azért valljuk be egy 2 hetes newbie-nak nehezebb isk-t szereznie mint aki évek óta játszik :)
egy rutinosabb ember egy trial alatt lazán összeszedi gtc árát vagy még többet is, egy teljesen újonc azért kétlem hogy megcsinálná ezt :) -
Thanatos #4334 mi is így csináltuk haverral, szerintem teljesen korrekt, sőt egy havernak felajánlottam hogyha ki akarja próbálni evet "veszek plex-et" rajta keresztül, tehát hogy egészet kifizetem mert maugyis vennék én ugye és akkor neki van 21+30 nap ingyen, igaz sajnos így se sikerült az illetőt átcsábítani a sötét oldalra :P
amúgy a plexek ára iszonyatosan lent van 60napos gtc-t már simán lehet kapni 500-530 mil magasságban, régebben én azért jóval többért vettem gtc-t :) -
Morinad #4333 Persze azért, mert én így szoktam, nem kell feltétlenül másnak is. Az persze korrekt, ha azért a meghívott tisztában van vele, hogy ez neked is jó némiképp. Jó játékot :) -
#4332 Hát jó nekem jelenleg 140 milla az össz vagyonom és a level 4-es agentemet meg nem tudom valamiért használni mert leromlott a standingem a corpja felé. Mindegy egy meghívót már elküldtem és 2 hét meg sok idő addigra lehet összeszedem magam pénzileg. Majd egyeztetek a gyerekkel hogy mivan. -
#4331 Ez egy korrekt hozzáállás. -
Morinad #4330 Ha előfizetsz a játékra, akkor az havi 208 millió. Ha pénzért veszed, akkor azt is el tudod adni. Szóval ha játszol, akkor valahonnan van havi 280 milliód. Ennek a fele a 140. Én sem jótékonykodom, csak fele-fele alapon osztom el a nyereséget. -
#4329 Hát sajna nekem nincs annyim hogy 140 millákat osztogassak :( -
Morinad #4328 Én azt szoktam csinálni, hogy ha valaki meghívok, és a feltételeknek megfelelően vesz accot, akkor küldök neki egy fél PLEX árát (140 milla körül) így kb. mindenki egyformán jár jól.
Egyéb feltételek:
a meghívást követően 2 héten belül be kell fizetni a trial, különben nem jár a 30 napos jutalom.
Elfogadott fizetőeszközök a jutalomhoz: Credit/Debit cards, Direct Debit, WebMoney, paysafecard, ETC, PLEX and PayPal.
Nem jár jutalom, ha ezzel fizetik a trialt: PayByCash, Steam.
-
#4327 És ez most baj? Ha már van ilyen lehetőség akkor már kihasználom :) -
#4326 The Buddy Program
Na persze ingyen +30 nap/regisztraltert en is ilyen nagyvonalu lennek hatsoszandekbol. -
#4325 Üdv. Ha valakit érdekel 21 napos trial azt szívesen meghívom. Gondoltam szólok mert van ilyen akció és meghívnom meg nincs kit, azért ne vesszen kárba. 3 embert megtudok hívni, kövi hónapban még hármat. Szal akit érdekel a dolog az dobjon egy privit. Jaés mail címet ne felejtsétek el leírni.
Tört MMO szerverekről meg csak annyit hogy ott még a bug is bugos szóval még csak meg sem éri olyanon játszani. -
Morinad #4324 Tört szerveren játszani alapvetően lopás. Képzeld el a nagymamádat, aki egész évben locsolgatja a paradicsomot, aztán a szomszéd meg leszedi, mert neki nincs kedve fizetni érte a zöldségesben. -
Thanatos #4323 annyit még tegyünk hozzá hogy nincs is szükség tört szerverre mert van mód "ingyen" játszani, lehet ingame pénzből venni a game time card-ot... -
cash888 #4322 Köszönöm gyors és mindenre kiterjedő válaszodat! Minden benne van, amit tudni szerettem volna a játékról.
Apropó, kérlek ne vond kétségbe a szavahihetőségemet, mert valóban utánaolvastam, de arról nem tehetek, hogy nem a megfelelő oldal(ak)on... -
Knabb #4321 Nem -
#4320 1.: Emlékeim szerint az SG-n nincs warez téma. Tört szerver téma sincs.
2.: Légy szíves ne hazudj! Ha egy picit is utánaolvastál volna, akkor nem tennél fel ilyen hülye kérdést. Segítek: itt, ebben a topicban is volt róla szó. Az SG fórumkeresője (alul találod) ezzel még megbírkózik (lásd jó lelkem, még a kulcsszót is elárulom: "tört").
3.: Van 14-napos próbajáték, ha tetszik, befizetsz a játékra, ha nem, elfelejted az EVE-et.
Akadékoskodó megjegyzésért a büntipont osztás vétségét vállalom. -
cash888 #4319 Sziasztok! Vannak tört szerverek a játékhoz? Sok helyen utánaolvastam, de konkrét választ eddig nem kaptam! -
lammaer #4318 Hát, sokszor gondolkodtam hogy hozzácsapódok valami külföldi brigádhoz, főleg mivel éjszakai bagoly vagyok, amikor a hazaiak nagy része már alszik (a legtöbb közös esemeny mindig akkor fejeződött be amikor este 9-10 fele beléptem játszani).
Amúgy igazán bajom nem volt senkivel, csak sokszor láttam amikor két magyar ember/cég állandóan marta egymást. Sokszor évekkel ezelőtti dolgokért... -
#4317 Az IMPULSE-on most 1900Ft az EVE Online 1 havi előfizuval. -
#4316 A Steam-es akció már sajnos rég nem él. -
#4315 Annak az akciónak vége szerintem mert most néztem 20 euro a játék és már meg is vettem az Aion-t mindenesetre köszi ha mégis úgy alakulna a jövőben ,hogy EvE ezek feltétlenül rád írok :) esetleg a távoli jövőben egy messzi-messzi galaxisban (Star Wars:TOR).
lammaer: ezt szomorúan hallom ilyesmivel még egy mmoban sem találkoztam csak elvétve persze biztosan vannak normális magyar corpok is csak bujkálnak :) -
Morinad #4314 Ellenben én voltam sok külföldi klánban, ahol kifejezetten jó a hangulat. Még a szerbek is nagyon kedvesek és segítőkészek. Szóval ha beszélsz angolul mondjuk közepesen, akkor már jó is. -
lammaer #4313 "Igazából csak az EvEtől vették el a kedvem "
Inkabb koszond meg nekik, hogy megmutattak milyen a game - sajnos ingame is sokszor hasonlo a hangulat. Keshegyre meno vitak, armanykodas, a magyar korpok olik es szopatjak egymast :)
Szokas az EVE kozossegben buszkenek lenni arra, hogy sok tekintetben olyan mint a valo vilag. Mentalitasban is :) -
Morinad #4312 Miért nem lehet javítani a hozzászólást? :) -
Morinad #4311 Egyébként ha még érdekel a játék a Steamen most 5 USD a játék (ez tartalmaz 30 nap játékidőt) és meghívóval egy +21 nap. Szóval 900 forintért 51 napig próbálkozhatsz. Ha érdekel, add meg az e-mail címed PM-ben. (remélem van itt ilyen :) ) -
#4310 Semmi gond én jókat röhögök ezen :)régen én is idegből próbáltam válaszolni a flamre és idegesített a dolog de sokkal jobb így kulturáltan mondani és ahogy nézem pont ez az amitől a helyi "okosak" tépik a hajukat van már "ribanc" caps lock-al szánalmasózás ,értelmi képességeim szidása minden
Lehet nem ez a legkifinomultabb válasz a flamere de csak idegesíti őket mert ahogy írtad ahhoz vannak szokva ,hogy leflamelnek valakit aztán az illető eltűnik de ha nem így van már egyből dühből írogatnak (aztán majd nemsokára tagadják ezt). Igazából csak az EvEtől vették el a kedvem de sebaj majd Aionozok.
Köszi azért mert te azon kevés ember között voltál aki kiállt mellettem és válaszolt a még az elején feltett kérdéseimre. Minden jót és további jó gémelést :) -
#4309 Attól mert sértegetsz még nincs igazad max te leszel szánalmas mert másképp már nem tudod kifejezni magad. Pihenned kellene lenyugodni átgondolni mit akarsz írni hátha akkor megy kulturáltan is.Esetleg gondolkozz el azon ,hogy miért is kell flamelni segítség helyett de csak ,hogy téged idézzelek akkor tedd ezt " ha van elég eszed" ami a nagybetűs kijelentésed után meglehetősen kétes.
Pontosan mi is fáj neked? Az ,hogy nem szeretem ha flamet kapok segítség helyett és ezt szóvá is teszem? Tényleg ez ennyire fáj neked. Színvonal az egyre magasabb de sebaj. Játékról továbbra is 0 infót mondtál mehetsz a többi flamer közé.
Egyébként elárulok egy titkot ha 1 napig kibírjátok ,hogy nem flameltek akkor eltűnök Aionozni.Ha nem akkor addig rinyálok míg abban nem hagyjátok a flamelésem. Ott a kérdésemre nem flame érkezett hanem kulturáltak voltak kaptam egy trial meghívót is ,azért nem minden mmo sg-s topicja egyforma legalábbis lehet ,hogy az oda írók értelmesebbek tisztelet annak a két embernek aki itt értelmesen tudott/akart válaszolni a többi meg hmmm ahogy lentebb írták no comment ha továbbra is így fogadtok minden új embert nem sok magyar fog játszani ezzel az egyébként jó játékkal .
Mindez miből is indult? Klánt írtam cég helyett biztos rém fontos és csak ettől különleges az EvE... -
Morinad #4308 Ez a frankó. Valaki kérdez valamit, beszólnak neki, szóvá teszi, aztán a végén már ő a szánalmas. Miféle morál ez?
Az, hogy a védekezése nem a legügyesebb, vagy mert nem akarja annyiban hagyni, hogy valaki bunkó vele, attól még nem szánalmas. Az inkább a szánalmas, hogy már beépült a fórum közösségébe, hogy ha helyi bunkóval találkozol lapíts, mert olyan sokan vannak, hogy tuti nem jössz ki jól. Elképesztő. -
#4307 SZÁNALMAS VAGY (majd gondolkozz ezen el, ha van elég eszed) -
#4306 Miért is rinyálok pontosan? Segítek azért mert a hozzád hasonlók inkább szájkaratéznek minthogy segítsenek. Tudod nem muszáj pejoratív szavakat használni ahhoz ,hogy odafigyeljenek rád bár biztosan nehéz értelmesen kifejezni magad de majd ha nem csak flamelni hanem segíteni akarsz akkor szólj ,hogy odafigyeljek mert így max csak nevetni tudok rajtad. -
#4305 Mar pardon de aki itt szajkaratezik az te vagy.
Javaslom szamolj utana a hozzaszolasaid szamanak.
Raadasul ugy utsz mint egy rossz ribanc..... jah es ugy is rinyalsz :DDDD
I Know Kung Fu !!!! :D -
#4304 "Hungarian Bastardz" ... Ez tetszik :P
Régóta nem toltam az EVE-t, de most van 5 napos free reactivation, cirkálok az űrben egy kicsit :D...én csak a hangulata miatt szoktam évente 1 hónapra előfizetni, sajna annyi időm nincs hogy komolyabban foglalkozzam a játékkal, pedig ennyire összetett rpg-t még nem láttam :P -
#4303 "Amúgy ja, magyar cégek vannak." ez lenne az a válasz amire gondolsz?!? na ez így már tényleg vicces de az is jó ,hogy 4301 ben írod ,hogy ejted a témát (klasszikus mondat minden flamelő alapszókincsébe benne van)de aztán köv. hsz ben csak folytatod.
Vannak itt segítőkész emberek is akik tényleg válaszolnak és nem a hsz-k 99%át a számukra nagyon vicces (másnak már annál kevésbé) flame teszi ki. 7 hsz-t írtál a kérdésem óta 0 hasznos infó volt benne csak azt próbáltad bizonygatni ,hogy te humorizálni akartál segíteni továbbra sem. Van itt 1-2 olyan ember is aki tud és szeretne is segíteni te nem közéjük tartozol inkább folytatod a szájkaratét. Volt 3-4 hasznos hsz de úgy látszik ez neked sok volt és muszáj közbeszólni és megint engem szapulni,kötekedni.
Légyszíves tedd meg azt ,hogy tényleg ejted a témát mind2 nagy szívességet tennél vele ha már segíteni nem vagy hajlandó. -
#4302 Csak hogy felnyissam a szemed, rögtön a kérdésed után jött 2 válasz is, ráadásul az egyik az enyém volt. -
#4301 Csupa feltételezésbe bocsátkoztál, és erről sem én tehetek. Egyáltalán nem volt szándékomban megszégyeníteni téged vagy bárki mást, ezt csak te magyaráztad be magadnak. Innentől kezdve ejtem a témát, mert végig kötekedtél ok nélkül. -
#4300 Köszi az infókat neked is!