7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Thanatos
    illetve 250mil isk ha valaki ingame pénzből szeretné megoldani :) vagyis msot ekörül mennek a gtc-k :)
  • ollie
    15 euro
  • XenHai
    Mennyi a havi díja a játéknak?
  • Nethyrrea
    remélem este óta nem mászott felfelé a plex ára, dt után raktártakarítás és veszek egyet :D
  • ollie
    Legalább 72 órásnak kell lennie az accountodnak, hogy beléphess a fórumra. De ne oda lépj be, hanem az eve account management részhez.
  • WorldTorrent
    hm.. toltottem egy firefox addont ami mutasa a skilleket hogy meiket tanulom epp , de nem engedi hogy megnezzem az user id-met amit be kene irni az addonba :S

ezt irja ahol be kene loginoljak
    For security reasons, you cannot login to the EVE Forums until your account is at least 72 hours old.

pedig a masik trial accomal be engedett XD
  • WorldTorrent
    hat nekem se rajzolta ki a mapot se a steames:S es az is erdekes hogy a steames verzional 8 mega volt az update a simanal meg 500 .. xD toltom a sima eve-t:S
  • Venom
    Nemtom akkor mé panaszkodnak sokan a steam fórumon hogy nincs nekik bolygó.
  • ollie
    A Steam-es verzió tökugyanaz, mint a nem Steam-es.
  • Venom
    deha én már küldtem meghívót akkor mire kellett a másik? ezt nem vágom. Vagycsak 30 nap végett és akkor most másik accountod van? Pfff francnak irják akkor az oldalon hogy steamen nem működik :S ennyi erővel énis megvehettem volna neked na mindegy.
  • WorldTorrent
    hat bevettek egy corp-ba es kuldott az egyik meghivot, es meg is vette nekem xD
  • Venom
    Hát oldalon azt írja hogy steamen keresztüli megvétel esetén nem működik.
    De várjunk csak te most megvetted steamen? Amúgy steames elég bugos. valakinek nemlátszanak a bolygók vele.
  • WorldTorrent
    Es az is megkapta a 30 napot aki kulte a meghivot!
  • WorldTorrent
    Mukodik!

Recent Transactions
    12/29/2009 7:16:36 PM STEAM CdKey 30
    12/29/2009 6:30:39 PM Promotional Game Time 21 Days

• ollie
    Nem jó, mert a buddy program Steam-en keresztül nem működik.
  • WorldTorrent
    Hi , egy uj dologra jottem ra:) , akinek kell meghivo kuldok 21 naposat es Steamen ha megveszi ott csak 5 euro! az ugy 51 nap mar es en is kapok 30 napot! :)
  • Thanatos
    ott a pont, én ezt mindig összekeverem hogy melyik melyik :D
  • Thanatos
    hmm, érdekes, ezt egyszer majd kipróbálom ha oda jutok, csak nekem most perpill active acc sincs mint olyan :D
  • Thanatos
    pontosan ami logikus ha belegondoltak, dél körül mindenki melózik/ebéd szünetel meg stb, jobban mondva dél előtt, amcsik meg még alszanak..., szóval nekik meg az a hajnal, így teljesen korrekt ez az időpont szvsz
  • Fenrir
    Most GMT+1 van, tehát 12-13 között van DT. Nyáron +2 van, tehát 13-14 óra között van.
  • Fenrir
    Lehet onnan aktiválni, nem kell odamenni érte. Viszont állomásról nem lehet elvinni.
  • Venom
    Amúgy ha veszek plexet azért el kell mászkálni vagy lehet assetsből is aktiválni?
  • ollie
    Ez így van, de akkor is lehet ott valamit manipulálni. Egyébként a játékban ha jobb gombot nyomsz egy plexre, akkor megjelenik ott egy új - valami accounttal kapcsolatos opció, melyet most meg nem mondok micsoda, mert jelenleg nincs plexem.
  • ollie
    Gondolom a statisztikák alapján délben játszanak a legkevesebben.
  • Venom
    Én mondjuk sosem értettem hogy miért nem lehet hajnalban DT-zni :D
  • Thanatos
    na jó hülye vagyok ha 12:20kor írta neki ezt akkor 12-13 most a dt, sose tudom fejből ha nincs épp active acc-om :D, lényeg a lényeg amikor át kell állítani az órát a dt is vándorol :P
  • Thanatos
    minden nap gmt 11.00-12.00 DT, azaz nincs server, ez most perpill nálunk 13-14 asszem, de ha a nyári időszámítás alapján majd 12-13 lesz (az ő gmtjük nem váltogat :P)

dt alatt belépni nem tudsz, és figyelmeztetnek is dt előtt hogy menj valami biztonságos helyre mielőtt levágnak a szerverekről, ez persze csak ilyen óvintézkedés ha ugyanúgy útközbe vagy ált abból sincs semmi gáz...

annyit érdemes még tudni hogy dt alatt is tanul a karid, ugye nyilván akkor nem tudsz cserébe új skill-t berakni ha akkor járna le, szal a skill queue-d mindig legyen feltöltve annyira hogy ne dt alatt fogyjon ki (meg úgy általbán sose fogyjon ki ha egy mód van rá...)
  • Thanatos
    de ha nem aktív a karid kari választásig el se jutsz, nem? :)
  • ollie
    downtime van
  • WorldTorrent

Valaki tudja hogy mi van?:S tegnap ejjel meg ment:\
  • lammaer
    "1.: Emlékeim szerint az SG-n nincs warez téma."

Mit szivsz? :)
  • Troyan
    hu király köszi.
  • ollie
    Szerintem bekerült, mert a karakterválasztó képernyőn PLEX-el lehet valamit machinálni.
  • ollie
    Lehet, igen.
  • Troyan
    Üdv, Aztat szeretném megkérdeni, hogy a tracking computerekbe a scripteket lehet váltogatni az ürben mint a lőszert? Értem ezalatt berakom a tracking speed-es scriptet, gyorsan becélzok mindenkit, aztán optimal scriptre váltok ha távol vannak. Vagy csak a stationbe lehet fittelés közbe? Köszi
  • Thanatos
    igen ezt én is hallotam, bekerült végül ez a dominionba?

meg hogy müxik ez, előre megvett plexet lehet "félrerakni" jövőbeni reaktiválásra?
  • ollie
    Elvileg már Plex-el is lehet accountot reaktiválni.
  • Thanatos
    sorry, nem voltam egyértelmű, egyértelmű hogyha isk-ból akarod fizetni :), nyilván ha hajlandó vagy kemény forintot/eurót/dollárt pengetni akkor van vagy kétmillióféle fizetési mód :P
  • Venom
    Érdekes én paypalon keresztül reaktiváltam 30 naposra.
  • Thanatos
    pontosan, lehet venni 60 napnyi játékidőt az eve fórumon keresztül (lejárt karit pl csak így lehet reaktiválni sajnos), illetve ha active az acc-od akkor lehet venni ingame is mint egy játékbeli "tárgyat", az 30 napos

általában 2db ingame 30 napos kicsit drágább (minimálisan) mint 1db 60 napos a fórumról, mivel az ingame plex úgy készül hogy valaki vesz pénzért egy 60 napos gtc-t és azt "kettévágja" így lesz belőle 2db 30 napos ingame plex-e, nyilván ilyet nem pusziért tesznek az emberek :)

hogy ki melyiket szereti az ízlés kérdése, az ingame szerintem kevesebb macera, a fórum kicsit szenvedősebb