EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A halál csupán a kezdet...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
En csak azt sajnalom, hogy folyamatosan - meg most is - az "öregek" múltbeli sérelmeken rágódnak, és ezzel tömik az agyát a fiataloknak, meg szitják bennük a tüzet, olyanokban, akik igazából soha sem lennének érintettek az ügyben.
Mondom ezt úgy, hogy voltam egy korpban FGCs öreggel is (az igazi pokróc csávóval!), meg Hunossal is, meg TASE-ssal is. Mindig szartam rá, hogy 3 évvel ezelõtt ki lõtt ki kit. Nem engem lõttek le, mit bánom én 😊, az alapján döntöttem hogy velem hogyan bántak 😊
Egy haborut nem fejeztek be sose, hanem mindig szarba hagytak az ott maradtakat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a TASE ceójának valaki feltörte az acc-ját, és a teljes corp vagyont törölte. Ezen felül a céget kiléptette a szövetségbõl is, így a teljes cég kvázi ellenségé vált egy 0.0-ás terület közepén. Mivel a vizsgálat végéig nem adták vissza a CEO-t, ezért a szövetségbe való visszalépést is csak egy új cég létrehozásával lehetett megoldani. 3-4 hétig gyakorlatilag a TASE nem vett részt az EVE életében csak írta a peticiókat meg a válaszokat.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Mindenkitõl bocsánat akivel így tettem.
De máris hogy megváltozott a hangnem ahogy valakiket sejtettetek a háttérben.
Bármelyik postom, sértõ volt, visszavonom.
Fly Safe.
De Gejza már nem az én karim, de ugysem hiszed el.
Igen ismerem Lacit, Grekomot, meg még egy halom embert aki a HUN csatin szokott lógni.
Viszont ha bármilyen HUN-os nevet mondanék azonnal ugranál a témára.
Pedig nincs hunos karakterem, de úgysem hiszed el.
Tovább bírtam mint Tiger's Spirit vagy BuboDr?
Viszont levontam a tanulságot, nem lennék jó kém sehol.
Igen, levettem az xfire-s adatlapot, mert nem akarok gondot annak aki elvitte a karit, de asszem ez már késõ.
Olvasgass akkor. 😄 A hyperlinkek egy adott leirasban mas allyk vagy megjegyzesek leirasara visznek, vagy egyszeruen eleg beirnod oda a keresobe.
Persze ez csak a kevesbe erdekes resze, de azert sok minden megtekintheto benne.
A jatekosok velemenye az mas kerdes, ahhoz neked kell olvasni a hivatalos forumot.
A mostani tortenesekhez, meg figyeld mondjuk a http://www.battledb.com/ oldalt, bar biztos majd jonnek paran, akik majd megemlittik, hogy elfgoult oldal stb, de ehhez azt hiszem mar hozza kellett szoknod. 😄
Hazudott es lebukott. Ennyi. Nem vagyunk dontobirok, hogy buntetest szabjunk ki ra emiatt. 😄DD
Inkabb foglalkozzunk a jatekkal.
Roger6:
Milyen ilyet meg ? 😄
Tele van veluk a net, persze nehez kiszurni kozuluk a kevesbe elfogulatlanokat.
Sok hir kering , egyenlore nem tudni mi lesz a sorsa a Bobnak, gondolom most lehangolva pont ezen ragodnak a vezetoik. Majd kiderul.
Ellenben a pont Bob ellenes oldalrol is szivarognak ki infok, mint pl lehet hogy a RED Alliance is hasonlo sorsra jut. (tudni kell, hogy gyakorlatilag a RED volt az EVE kezdeten az egyeduli ellenfele a Bob bacsinak)
Nem tudom hogy allsz az angollal, de itt van arrol is egy zaftos sztori, hogy ott is mi zajlik mostanaban.
"Today we made a move, that will transform the south-east map and distort the usual state of things that looked intact for several years.
Today, we have completely changed the nature of one of the oldest and legendary gaming entities of ruscommunity.
Today we, ERROR 404 took Red Allince under control.
So let me introduce you: Red Allince mk4, its policy and principles.
First. We leave Insmother region and south in general. RA ceases being C-J6-centered, we turn the page but keep C-J under our control as a memory of the glorious and heroic past, which we will never forget.
Second. We remove the claim option from all poses. Red Allince ceases the qualification of claiming regions and controling conquerable outposts. All that we will posess is neccessary minimum of logistic, pruduction and mining poses.
Third. We clean Red Alliance from noobs, carebears and ebayers. Some of the corporations will have to totally leave the alliance, other will undergo internal cleaning.
Fouth. We abolish the Red Alliance Council - one of the most useless governing bodies in the history of EVE and transfer here the Error 404 management model.
Fifth. We reset the standings. The New Red Alliance totally follows the policy, principles and standings of Error 404.
Why we are doing this? We don't want to see historical ticker in the half dead state no more (ally channel - 200, fleet - 40). We don't want to see forum mockeries like "we came to c-j with roaming gang, and RA is gathering fleet in local". We want to turn RED into a group of predators, hungry for kills, killing everything in its way.
And finally... Damn, I like this ticker! Nice alliance, we take it.
- ERROR 404 leadership
- Red Alliance leadership"
Tehat a REDen belul is dul a forradalom, bar allitolag az utobbi napokban a regi vezetes visszatudta venni a hatalmat a szakadaroktol.
Lehet a goon a segitsegukre siet, hiszen rengeteget koszonhetnek a Rednek, gyakorlatilag ok istapoltak hosszu idon keresztul oket.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Nem is mondok erre már semmit, de legalább kiderült, hogy valójában néhány arc, mennyit hazudik egy szaros internetes játék miatt.
Milyenek lehetnek a való életben az ilyenek ? Mivel elég csúnya dolog hazugsággal megpróbálni mást lejáratni.
Pedig ezzel még a saját közösségét is lejáratja és felveti velük szemben is ugyanezt a kérdést.
Ezzel mar hiaba is probalod rejtegetni a valosagot, mert eleg szomoru, hogy engem probalsz lejaratni, kozben itt hazudozol.
Akar Xfires karakterlapodat elrejtheted, viszont lattam am rajta a buddylistet, amiben a mar emlitett volt HURTos,HUNos arcok szerepeltek.
Gondolom a jellemtelenseget, gerinctelenseget jol eltanultad a korpon belul egyesektol. 😄
http://www.xfire.com/profile/tudjanix/
Asszem innentol kezdve jobb ha a HUNos barataidnak osztod.
Nem is lepodtem meg a hazugsagokon ez olyan tipikus HUNos hozzaallas, belinkelni egy altot es rafogni en nem is tudom mi a BoB. 😄
Grekomot es Lacit se ismered ugye ? 😄DD
Na szoval ha mar Just4U vagy UUUU vagy kitudja hogy kene irni a nevet megkerdezte, most mar en is nagyon kivancsian varom, hogy bejelentsd melyik HUNos mainkarakter a tied. 😄
Tolem is kersz karaktert ? Vagy en nekem nem kell felvallalni magam ? Csak azert kerdezem, mert szemtol szembe szoktam megmondani amit gondolok es azt vallalni is szoktam.
De érvelj csak, idézgess, utolsó mentsvárként, megkeresném az eveben hogy Just4U vagy UUUU néven játszol-e, de nem veszem a fáradságot, mert tudom mi lenne az eredménye.
Nincs takargatnivalóm, de pattogj csak a témán, majd belefáradsz.
Mindent elmondtál ismét magadról Mikka Makka egy alt ráadásul nem is jatszhattál vele 2005 óta amikortól 12 illetve 13 ezer játékos volt vele a szerveren, mert mindösszesen alig több mint egy éves karakter és bizony 2008 közepén már több mint harmincötezer játékos volt az átlag.
Mindenki leellenõrizheti http://eve.coldfront.net/status/
Tehát biztos voltam veled kapcsolatban, hogy takargatnivalód van. <#eplus2>#eplus2>
©tudjanix 2008. aug. 12. 11:40 | válasz erre | #2572
Sziasztok. Amikor én kezdtem játszani max 12-13 ezer volt a felhasználószám csúcsa, és ha 13 ezer felett volt be sem logoltam 😊. Nem sokkal utánna volt HW upgrade, aztán késõbb még 1. Mostanában rendszeres a 35-40 ezres felhasználószám."
Persze nekem aztán olyan mindegy, ha nem mondasz igazat, a te dolgot, de legalább ne buktasd le saját magad. Ha neked igy jó folytasd tovább, de ezzel elérted, hogy a szavad hiteltelenné vált.
Ez most szerintem nem jött be neked.
Csak gondoltam elmondom, mielõtt sok ISK-et költene valaki a locator agentre és betelepülne a tartózkodási helyére 😄
Vagy a jobbik esetben megpróbálna betoborozni 😄
Érdekes dolog a névtelenség, sokan kihasználják és utána papolnak arról milyen csúnya dolog és legutolsó érvként felhasználják, ha nem tudnak máshoz nyúlni.
De nem vagyok-voltam tagja egyik említett cégnek sem, a magam útját jártam - lehet ez a baj, és emiatt nem maradtam meg tartósan a játéknál -, mert a fórumokat olvasva nem volt kedvem csatlakozni egyik céghez sem.
Megmondom a karakterem, ha annyira vágytok rá, de szeretném ha ez nem egyoldalú dolog lenne.
Üdv, tudjanix ala Mikka Makka
Könnyû úgy. Utána meg általában kiderül, hogy annak a bizonyos cégnek a tagja.... <#eplus2>#eplus2> Persze lehet félrebeszélni is a válasz helyett és nem bemutatni a karaktert, viszont ez még jobban azt feltételezi, hogy valami takargatnivalója van az illetõnek. Netalántán nem pártatlan és igy akarja a másikat befeketíteni ?
Ráadásul ha visszolvassa a régi irásodat valaki látja, hogy abban az idõben játszottál, ahol maximum tizenháromezer játékos volt csak a szervereken, márpedig abban az idõben nem sok magyar cég jöhet számításba.
Sõt mivel én azt is tudom, hogy ez a 2005 környéki idõszak, akkor szinte csak egyetlen egy cég jöhetett számításba amit többen ezen az oldalon meg is említenek.
Róluk meg tudjuk milyen kötödésüek, mint ahogy az akkori magyarok mindegyike szintén.
Nem értek egyet a minden magyar egy cégbe dologgal, nem értem miért hozzák fel a magyar fórumon idõnként.
Nem értem miért nem hagynak mindenkit úgy játszani a játékot ahogyan azt õ szeretné.
A több cég = nagyobb változatosság, így mindenki megtalálhatja azokat az embereket akikkel szívesen játszik.
A kezdõk nagyrésze tényleg "beragad" a kezdõ cégébe, inkább azt kellene tudatosítani velük, hogy nem kell mindenáron ott maradni. Ha nem érzed jól magad valahol, kereshetsz másik céget, és ki lehet lépni egy cégbõl úgy is hogy azt mindenki elfogadja, csak hozzáállás kérdése.
Egyébként az itteni posztokat olvasgatva alakítottam ki a véleményemet az emberekrõl.
Az ex Bobról megvan a saját véleményem, és nem éppen rózsás, de utálatig nem fajult, mert ez egy játék, max a nemszeretem kategórába sorolom.
De megvan a véleményem a goonokról is, õk is a nemszeretem kategórába tartoznak.
Többször abbahagytam a játékot, mert elkedvtelenítettek a különbözõ megnyilvánulások, és a mindenáron meg akarok gyõzni mindenkit az igazamról és más meg hazudik hozzáálásról.
Az FGC vs. HUN dologhoz nem tudok hozzászólni mivel nem voltam ott.
De igy vagyok a BOB vs GOON-al is, de itt a com-os fórumok olvasásából lett elegem mindkét cégbõl.
Aztán elegem lett a Carebear vs PVP karik fórumháborújából.
Amúgy most sem játszom, de most azért mert beleuntam az eve-be, a fórumokról tájékozódom idõnként, ezért is nem postolgatok ide sokszor. Ha elkap az eve görcs feljövök ide és elmúlik 😄
A fenti összefoglaló jól tükrözi és ami még fontosabb, pontosan a helyzetet, amit Don Zola irt.
Azt sem tudom, honnan veszed azt, hogy nem játszottam valamilyen cégében vagy szövetségesével a bobnak. Valószinûleg te aztán jobban tudod nálam.
Mindenesetre van egy sanda gyanúm arról, hogy te valami érdeképviseleti szervnek képzeled magad, tehát nagy valószinûséggel olyan cégben játszol, ami a Kenzoku oldal oldalán harcol.
Bemutatnád a main karakteredet, hogy tisztában legyünk vele, honnan is származik a nagy szeretet ?
Az Eve közösség jó része utálja az exBOBot.
A többségrõl van szó, egyszerûen kiállhatatlan banda lett az évek folyamán. A hunrol ugyanúgy nekem is meg van a véleményem olyan mint a BOB csak kicsiben. Mindent elmond róluk is az, hogy amióta a léteznek a játékon belül a magyar játékosok cégei között széthúzás, állandó szarkavarás tapasztalható, föként azokkal szemben. akik nem az õ oldalukon harcolnak, vagy más elképzeléseik vannak a játékról.
Pedig ez csak egy játék, lehetne egység is talán, de sose lesz, ezeknek a cégeknek és a gyomorforgató közegüknek köszönhetõen, amit pár játékos szít és a többi barom a csengõszó hangját követve kérõdzik rajta lelkesen.
Raadasul miert kellene benne lenni egy cegben, hogy tudja valaki milyenek.
Jatekosok hagyjak am el az ilyen cegeket, akik tudjak milyen belul, hallja az ember ket a ventrilon annelkul, hogy a cegben lenne, latja a reakcioikat a lokalon, latja az irasaikat a forumon.
Raadasul konnyu baratom nevtelenseg hiomalyaba burkolozva vedeni a munder becsuletet egy alt forumozoval. Ez el is arul rolad mindent.
Na de visszaterve a Bobos cikkhez amit iegretem, amit nem en hanem egy kulfoldi irt osszefoglalvan a Bobrol irtakat a mikerteket stb.
Itt kideritheto, hogy igaz e vagy sem amit en meg masok is allitanak.
Don ZOLA Privateer Alliance irta, aminek a forditasat szurom be ide:
"gg minden résztvevõ félnek. Ez volt EVE legnagyobb szabású háborúja, és remélhetõleg sokáig az is marad. Most nagyszerû lehetõség van minden koalíciót felbontani, és végre újra sokkal élvezetesebbé tenni az EVE-t, szuperblobbok nélkül.
A végkifejlet már jó ideje csak idõ kérdése volt. Szerény véleményem szerint Molle-nek el kellene ismernie a vereséget, disband-olni BoB-ot, és ha van elég érdeklõdõ, valami újat csinálni, nem pedig a soha-véget-nem-érõ alliance utat járni (mint FIX.)
Igy BoB-ra nagy hatalomként emlékeznének vissza, aki az MMORPG világ legnagyobb háborújában halt meg. Ha a FIX-féle utat követik, tartok tõle hogy idõvel az emberek elfelejtik majd a régi hatalmukat és az elért eredményeiket.
Lehet õket szeretni vagy gyûlölni, de tény, hogy sokáig BoB volt a legprofibb és a legerõsebb alliance. Ez a sok tapasztalt, veterán tagjuknak, a kiváló vezetõségüknek, és a profi hozzáállásuknak volt köszönhetõ. Az ellenségeik nem álltak ugyanazon a szinten, sem a vezetõség, sem a közönséges tagság tekintetében.
Kezdetben BoB-nak volt egy csomó tapasztalt PvP-s embere, olyanok, akik értettek a dolgukhoz, és remek FC-k vezették õket. Jó pár élõ EVE legenda volt koztük, és mind egy cél érdekében harcoltak: minden idõk leghatalmasabb alliance-ának létrehozása. És jól csinálták, mivel az elsõk között voltak, akik ráébredtek, hogy az Internetes ûrhajók bizony komoly dolgok.
BoB-nak mindene megvolt. Nemcsak a PvP oldalon, hanem nagyszerû gazdasági hátterük is.
A vezetõségük minden tekintetben nagyszerû munkát végeztek. Egy kivétellel, a politika...
Az egyik elsõ dolog, amiért BoB híres lett, hogy a szövetségeseiket hátbaszúrták, amikor csak kedvük támadt rá. Sokan bizony a saját hátukon tapasztalták ezt meg. De még mindig sokan ragaszkodtak a BoB-hoz, egyszerûen azért, mert féltek, hogy különben a BoB amúgy is biztosan tönkreb***ta volna õket.
A szövetségesek hátbaszúrása idõvel sok gyûlöletet szült az egész EVE-ben. Az emberek váltogattak corp-okat, alliance-eket stb., és a véleményeiket terjesztették. BoB szövetégesei sohasem lehettek 100%-ban biztosak abban, hogy valamikor nem "áldozza fel" õket is a BoB. Ez pedig nem jó diplomáciai hozzáállás, mert ha egy kapcsolat nem a bizalmon, stabilitáson, és biztonságon alapul, akkor elõbb-utóbb tönkre fog menni.
A második dolog, ami nem vált a javukra, a nagyképûségük. Eleinte valamennyire elfogadható volt, mikor ténylegesen sok szempontból az ellenségeik fölé tornyosultak. De aztán eljött az idõ, hogy BoB elkezdett toborozni embereket a pet alliance-okból, és a legyilkolt alliance-okból is. Persze voltak közöttük is jó játékosok, de a többség csak könnyû gyõzelmet akart, és valami nagyszerûnek akart a része lenni, sok erõfeszítés nélkül. És mind úgy viselkedett, mintha õk csinálták volna személyesen mindazt, amit BoB elért, és mintha részt vettek volna minenben, miközben sokan nem is "éltek" még akkor a játékban. Magyarul csak maguknak akartáka dicsõséget, és a nagyképûségüket BoB régi munkájára alapozták. És erre mindössze onnan vették a "jogot," hogy BoB-os tickerük volt.
Túl sok béna embert toboroztak így, béna alliance-okból. De még ezt is túlélhették volna, amíg a BoB vezetõségének megvolt az ereje és energiája a játékhoz. Addig csak olyan katonákra volt szükség, akik követik a parancsokat, használják a fitteket, olvassák a fórumokat, és figyelnek az FC-re. Éz ez ment is. A baj ott kezdõdött, hogy a régi FC-k keztek kiégni. Talán túl sok volt a valódi életben a felelõsség, unták az EVE-t, valami újat akartak próbálni: mindegy miért, egyszerûen kezdtek eltünedezni. És nem volt jó utánpótlás. Szerintem az utóbbi 1-2 évben egyetlen egy jó FC sem csatlakozott a BoB-hoz. (Bár nem tudom, Waagaa mikor csatlakozott, de õ is csak 1 ember.) A többi corp-ból a jó FC-k kihívást akartak, és nem volt nagyobb kihívás, mint a top alliance ellen harcolni Mosoly Úgyhogy õk inkább a BoB elleni corpokba/alliance-ekbe mentek.
Közben a BoB-ellenes érzelmek egyre erõsödtek. Sok incidens történt, ami ezt elõsegítette. A T2 (ez gondolom T20 akar lenni --a ford.) csak egy volt a sok közül. Aztán ott volt a metagaming, a "játékon kívüli" taktikák. A mindenkori BoB megváltozott. Már nem csak a játékon belüli képességeikre hagyatkozva gyõztek. A játékosaik elképzelései megváltoztak. Mindenáron gyõzni akartak, az új, béna játékosok elképzelése felborította a régi stílust, ami csak a jó bunyókat akarta. Persze még mindig beszéltek a jó bunyókról, de a valóság már más volt.
Exploit-okat használtak, CCP-tõl kaptak információkat, Dev-ektõl segítséget, bármit, amibõl elõnyt tudtak kovácsolni. Persze nem mindenki, de néhány rossz arc. A baj az volt, hogy ezeket a rossz arcokat elviselték maguk között, ahelyett, hogy megbüntették és kirúgták volna. A becstelen viselkedésük 1vs1 párbajokban, a saját tagságuktól való lopások, és hasonlók miatt a régi tagságnak kezdett elege lenni, kezdek eltünedezni. A friss vér meg kevés volt ahhoz, hogy a legjobb PVP alliance hírnévnek eleget tegyenek. A fórum propaganda és a smack sem segített. Végsõ elkeseredésükben még olyan alliance-okkal is szövetkeztek, akiket még az elõzõ évben smack-eltek, exploitereknek és e-bayezõknek hívtak, stb. De persze amikor segítség kellett, gyorsan stílust váltottak.
Nem akarom részletezni a stratégiai hibáikat, a vesztett csatáikat és háborúikat. Ez egy játék, néha nyersz, néha veszítesz. Fontos, hogy eközben mindig "maradj férfi," és maradjon meg a becsületed és a tartásod, és ne kelljen visszaszívni, amit mondtál.
Én már inaktív vagyok, és jó ideje nem veszek részt a küzdelemben, de tényleg olyan érzésem van, hogy egy hatalmas fõellenség tûnt el. Az FA napok óta nem kedveltem BoB-ot azért, ahogy hátbaszúrták az alliance-t. Biztos vagyok benne, hogy sok ember érzi most azt, hogy nagy lyuk tátong ott, ahol a nagy ellenségük volt, függetlenül attól, hogy mióta vettek részt a BoB elleni keresztes hadjáratban.
Egyetértek azzal, hogy addig nem lehet megölni egy alliance-t, amíg a vezetõség nem teszi ezt meg maga. Ennek ellenére szerintem most véget kellene vetniük a BoB-nak. Sokan elmennek majd, kipróbálnak új dolgokat, sokan meg nyugdíjazzák majd magukat. Szedjétek össze, aki maradt, csináljatok új alliance-t, éspróbáljatok valami újat. Vagy csak disband-oljatok, és hagyjátok, hog minden corp megtalálja a maga szórakozását. Végül is, el kell hogy ismerjétek, hogy az ellenségeitek legyõztek titeket.
Ha újra összeszeditek magatokat, és BoB-ként tovább harcoltok ugyanazokkal a szövetségeseitekkel (legalábbi a túlélõkkel,) akkor továbbra is a szuperblob szar ellen fogtok küzdeni. Hagyjatok lehetõséget, hogy az EVE politika átrajzolja a térképet. Hogy megváltoztassa az allaince-ok kozötti kapcsolatokat. Hogy új háborúkat szítson. Aztán majd egy kis idõvel késõbb, ha valami újként újraformáljátok magatokat, el lehet kezdeni mindent újraépíteni. Csak talán ezúttal legyetek óvatosabbak, és ne toborozzatok lúzereket"
Fokent nem hogy HUN valoban nem egy gyava beszari hatbaszuros banda.
Tudjuk azt is hogy te a nagy cimborai kozul valo vagy.
Valoszinuleg az FGC tortnet se igaz, darga baratom ?
Akkor idezzuk fel a multat, a valosagot, es utan mindenki leszurheti azt, hogy milyen ceg is valojaban, mert nem mindenki ismeri a multat, az uj jatekosok egyaltalan nem.
Utana pedig belinkelek egy postot amit nem en irtam, hanem egy kulfoldi aki egy osszefoglalot irt a Bob torteneterol es kideritheto belole vajon nem fedi e az en altalam leirtakat.
Nos szoval FGC: Regew-regen egy tavoli galaxisban.... Ja az egy masik tortenet 😄
Szoval a z Eve oskoraban megalakult a HUN nevezetu ceg akinek olyan alapito esjatekosai voltak, mint Patikus,Tusko Hopkins es sorolhatna. Tobbseguk mar 2003 kornyeken elkezdte a jatekot igy elonyt elvezhettek az uj jatekosokkal szemben. Kezdetben minden szep es jo volt, hiszen olyan tapasztalatokkal rendelkeztek, amik nagy segitseget adhatott az uj jatekosoknak. Ezert a jatekosok tobbsege hozzajuk lepett be, de ugyebar sokan szeretik a szabadsagot egy jatekban sokan szeretnek sajat labakon allni es ekkor elkezdodott a pokoljaras. Pedig ez a dolgok rendje, elni es elni hagyni.
A HUN nem nezte jo szemmel, hogy vannak olyan jatekosok akik mas utakat jarnak es kulon cegeket alakitanak ezert elkezdodott egy oldoklo harc, eloszor a jatekosokert. Mindenfele eszkozt bevetve a toborzashoz, hogy a hozzajuk lepjen be az ujonc, akit akkoriban inkabb aldozatnak lehetett nevezni, mert nem ismerte a jatekot es ezekrol a dolgokrol nagyon keveset tudott, raadasul ez egy olyan jatek ahol a kezdo ceg nagyon fontos, altalanositva a tapasztalatok alapjan, a kezdo korphoz kotodik a legjobban a jatekos, ha oda belep a jatekosok 80-90%a ott is ragad. Kesobb ilyen okbol alakitottak meg a HURT nevezetu HUNos kikepzo ceget.
Tehat mindent megprobaltak tenni a jatekosok beszipkazasahoz. Kulon privat uzenetekkel,rabeszelessel a ventrilon, kis juttatasokkal vagy igegetesekkel.
Igenam de ebben a jatekban a HUN alulmaradt es ezt nem neztek jo szemmel. Elkezdtek fenyegetozni a tobbi kisebb ceg (akkor meg elenyeszo szamu volt) es az FGC fele, hogy baj lesz irgum-burgum, ha ezt nem fejezik be mikozben ugyanazt csinaltak mint a tobbi de fokent akkorira mar elegge megerosodo FGC, akihez egyre tobben csatlakoztak.
Az FGC meg kozben szepen lassan gyarapodott erosodott, sok jatekos oda lepett be, mert tobbet szebbet jobbat igertek nekik vagy egyszeruen nem tetszett nekik az akkorra mar nagyon pokhendive valo HUN, ahol ekkora mar nagyon lekezeloen bantak az uj jatekosokkal, hulyeknek, nooboknak vagy az o akkori elnevezesuk szerint csak "gibbonoknak" nevezett ujoncokkal.
A fenyegetozes mar odaig fajult kozben, hogy szinte minden nap megfenyegettek az FGC-t mind a hun csatornan vagy levelekben, annyira nem akartak akkoriban mar a jatekosok a HUN ala tartozni es ezt nem tudta elturni tovabb a HUN.
Ez azert fontos, mert az egyik ilyen fenyegetozes alkalmaval az FGC ceo megjegyezte nekik, miert kilottok, ha nem engedelmeskedem nektek ?
Az ido folyaman mar a HUN megszepitette a tortenetet es ugy allitja be a dolgokat, hogy mintha nem is ok fenyegetoztek volna es az FGCsek lettek volna a pokhendiek, pedig ez nem igy van.
Egy szimpla egyszeru a fenyegeteseik hatasara megtortent valaszt Casus bellinek hasznaltak fel.
Persze annyira nem voltak belevalo fickok, hogy ezt szemtol szembe megmondjak, mert attol feltek, hogy leegnek a haboruban, hiszen akkor mar uton-utfelen azt hangoztattak, hogy ok az elit jatekosok es elegge ciki lett volna ha kiderul az ellenkezoje.
Eppen ezert aljas modon hatba tamadtak az FGC-t. Lehet erre kifogasokat keresni, hogy a jatek megengedi, de az teny ha valoeletben valaki gerinctelen egy ilyen jatekban meginkabb az lesz, mert sokkal kevesebb kovetkezmennyel jar az aljassag es nincs buntetes erte.
Ez foleg azert is erdekes, mert HUN mindig is azt hangoztatta akkoriban magarol, hogy ok a becsuletesseg es a egyenesseg mintapeldai a jatekon belul.
Mar az FGCnel kiderult, hogy nem azok, mert nem kuldtek haborus uzenetet csak joval kesobb, hanem a mar regebben beepitett emberrel aki jogokat kapott az FGC cegben lekapcsolta a POSt egy olyan oraban amikor alig volt fent FGC jatekos es igy lottek le.
Tudni kell, hogy akkoriban egy POS nem szamitott kis erteknek mint most egy cegnek rengeteget kellett erte dolgozni, akkor meg nem voltak rigek nem volt mindenkinek t2 fegyvere hajoja es minden extra milliardokba kerultek.
Ennyire gerinctelen a HUN, aki meg szemtol-szembe sem kepes tobbszoros tuleronel sem harcba szallni kezdok csoportjaval, ennyire becsuletesek, hogy azt merik allitani, hogy az FGC volt a hibas, mert megmrtek jegyezni szamukra, amikor megfenyegettek a masik jatekost, hogy akkor kilottok ha tovabbra is magyar jatekosok az en cegembe lepnek es nem hozzatok ?
A magyarazat is ennyi volt toluk "Nem tehettunk mast".
Eleg ironikus, de mit is varhanank el egy olyan cegtol, ahol voltak olyan jatekosok, akik azzal fenyegetoztek ventrilon, "ha megszunteted a ceget radgyujtom a hazad" mert ugyebar ez is megtortent naluk.
Ezek a tenyek, mint ahogy az is teny, hogy a masodik neve is lopott a HUNnak ugyanis mas ujraakarta krealni a mar egyszer szethullo ceget es kitalalta nekik a HUN Reloaded nevet.
A jatekost elzavartak a nagy hatalmi harcok kozott es ugyanazt a nevet adtak a cegnek, nehogy a kilepett emberek ezt a nevet hasznalni tudjak.
Szoval egy vicc bandava valt az egesz ceg.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
SM2 támogatás tudtommal a téli peccs után nem lesz, de lehet hogy egyenlõre engednek a nyomásnak, mint ahogy a Apocrypha esetén is tettek.
Mert már itt is dobni akarták az SM2-õt
Na ez nem jött össze, majd máskor.
mert amit leirtam az teljesen fedi a valóságot.
Voltál ebben a cégben?
Mert én olyan céget nem nézek le elõre.
Legalább 2-3 hónapot aktívan eltöltök 1 cégben, és ha nem tetszik, továbbmegyek. De semmiképpen nem szítok elõítéletet, csak azért mert nekem nem teszik az a cég. Ha megkérdeznek elmondom a vélemények, de általában nem kérdeznek 😄, de csak ezért nem mondom hogy de szar a <cég ticker>, hogy elmondhassam.
Jakuzáról is megtudtam a 2-3 itt elolvasott postja után hogy vérbenforgó szemû BoB gyûlölõ, és ezzel a tudattal olvasom a postjait. Olvasgatom a Jakuza által csak "BoB Fanclub" névre keresztelt e-o.hu-t is és csak csodálkozom hogy mennyi gyûlöletet, kicsinyeskedést és kirekesztést lehet sûríteni 1 pixelhalmazba itt is és ott is.
Mert a pixelûrhajós játék nagyon komoly dolog 😄
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Wallentinus
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Na akkor most hogy is van ez ? 😄 Amugy egy terulet elvesztesetol egy ceg nem szunik meg.
Ismerek en tokosebb gyerekeket is akik, miutan a HUN lekoccolt es mindenkit hatrahagyott hatan vedtek az utolso POS-t egy teljes tobb szaz fos allianceval szemben.
A masik fele hogy az Eve legmenobb regiojaban elhettek evekig koszonhetoen, hogy a Bob segget nyaltak, ahol orankent tobb szaz milliot lehet kitermelni.
Tehat a nincs penz kategoria se allna meg a helyet, az annal inkabb, hogy eltek a kanaan kellos kozepen evekig, mert engedelyt kaptak a Bobtol ra , amiert azt vallaltak, hogy a Bobbal harcolnak vall-vallt vetve, ha ugy hozza a szukseg.
Most hogy a szukseg itt volt, a nagy igergetesnek ennyi volt a latszatja, hogy szegyen a futas,de hasznos ? 😄
Tudod vannak olyan dolgok, hogy becsulet, de ahhoz nem parosul az, hogy evekig elitnek kialltsa kimagat valaki, de meg is szalad, ha tenni kene valamit. Ez lenne a fogatlan kutya esete ? Igen , ez lenne az.
<#hehe>#hehe>
hook_3DA.dll valóban nem volt ott , kicsomagoltam. batch file megcsinál , beolvas , beállít amit kell és run. hopp el is indult csak nem volt net kapcsolat de nem gond legalább graf beállításokat levettem.
kilép , mobilnet indít majd megen run de most egyfolytában azt írja ki hogy már be vagyok lépve a login serverre. na de hogyan amikor nem is 😄
vót restart meg minden de egyfolytában ez van. szóval megy ez csak mégsem . 😊
Jakuza: "behuzta fulet-farkat es elmenekult ahelyett hogy harcoltak volna." - én ha cég vezetõ lennék, akkor mindennél fontosabb lenne számomra a cégem, így ha esélytelennek látnék egy war-t, bizony én is fülemet-farkamat behúzva menekülnék, hogy mentsem a még menthetõ javakat, minél kisebb veszteségek árán. Így talán a talpra állás is könnyebben menne. Ha belekezdenék egy esélytelen war-ba, azzal csak a cég fennállását veszélyeztetném. Persze nem vagyok tapasztalt játékos, de a józan ész valami ilyet diktálna nekem. Egyelõre én nyugiban elbányászgatok meg Agent-ezek high sec-ben, így valszeg ilyenben még jó ideig nem lesz részem, meg pénzem sincs arra, hogy új hajókat vegyek/fitteljek, szóval "kerbírkedem" - vagy hogyan is mondjátok ezt az EVE-világában...<#vigyor3>#vigyor3>
az keresvén akart lenni
Ez pedig kozel sem igaz. Ok ugyanugy kismillio ceggel,allyval kepviseltettek magukat a harcban, mint Exe,Goodfellas,AAA es sorolhatnam.
Bar az is igaz, hogy jo par ceg, gyava nepseg modjara megfutott vagy kilepett par het vagy honap utan, mint a magyarok tobbsege. de ezt mar megemlitettem, hogy Tase,JMU,FGC es most hadd ne kelljen felsorolnom a tobbi ceget, behuzta fulet-farkat es elmenekult ahelyett hogy harcoltak volna.
A bator Ta-se bvolt az elso aki lekoccolt kereven egy olyan helyet ahol huszszoros tuleroben leblobolhatnak valakit es sikerelmenyuk lehessen ilyen modon. <#hehe>#hehe>
A Goon-nak csak annyit kellett tennie, hogy benyomult a rendszerekbe egymás után, lelõtte az ellenséges Pos-okat és rakott sajátot a helyére. Utána már csak várni kellett ahogyan kattantak be a különbözõ szuverenítások.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a Goon-nak az NC nagyon sokat segített, nélkülük talán egyedül nem is ment volna.
A halál csupán a kezdet...