7619
-
#939 Grekom kell neked perception implant ?
Szereztem egyparat, 5milkoert ugy 200milko erteknyit. :P -
#938 mondom kommunisták :D -
#937 Javitom az utso mondatot, mert rosszul fogalmaztam, es meg a vegen sertesnek veszitek. :P
"mert akkor mar nem egyeb lesz mint egy terrorista szervezet." -
#936 Literatura. :P -
#935 Jol szorakoztattok ez a lenyeg, meg szerencse, hogy van min nevetnunk neha a gang csatin, amikor jon a hegyibeszed a HUNrol.
1.
Loni akarsz ram, hat mit adj isten feljohetsz Empirebe.Itt latszik, hogy a korp inkabb hasonlitt valami Del-Ameriaki diktaturikus kisallamra, nem tetszik ha mas a velemenyed ? Nem baj lelollek.
HUN-ra vall ?
2.Szavakkal nincs bajom, te dolgod, hogy majmolod a masikat.
Bar igy egyeni szavajarasod tuti nem lesz.
3.Neked a meghivas a kell es nincs mas alternativa ha beleptel ide. Meg akkor is ha nem voltal erre fgyelmeztetve.
Csak az a baj, hogy ez mindenkeppen nem egyeb csak onamitas.
4. Az hogy jatekban bator vagy, vagy sem, nem az orditas vagy a csend hatarozza meg, bar valoszinuleg kenyelmesen erezheted a sotet szobaban magad haboritatlanul, ha csak elmondja mas a velemenyet arrol, hogy nem ugy latja mint egy HUNos a dolgokat.
En elmondom mert nem felek sem a HUNtol sem a kovetkezmenyektol.
Persze lehet a velemenynyilvanitast megtorolni egy podolassal, anyazassal, lehulyezessel, de az csak tovabbra is azt sejteti, hogy a HUN nem jo uton jar, mert mar nem egyeb mint egy terrorista szervezet. -
GreKom #934 Szerintem liter -
csebal #933 Adamus testver.. sztem ALT-F4 arra a bongeszore mielott megut a guta.
En a reszemrol befejeztem, mert 30 perce munkaido, es valamit melozni is kell.
In nomine Patikus, et Jozif et...
jah, varj. ez egy masik. ;) -
#932 inkább gyere fel ventire, mert összecsúsznak ezek a hozzászólások,.... gyorsabban is megbeszélhetjük, hogy megin mi a bajod
amúgy a szobatársam azt üzeni, hogy a személyi szabadság azér van, mert régen az emberek tudták, hogy mi a dolguk... te pedig túlsok amerikai filmet néztél :P
de tényleg esztelen dolog amit csináltok -
Lifeforce #931 Mert mi írogatás-beszéd helyett éppen F-E gangban gyaktuk az ellent :)
Gondolom a szoba nevére is emléxel ahol tömörültünk, ha már ennyire jó a memoriád. :)
Egyébként szvsz mindenkinek ugyan az a véleménye a megnyilvánulásaidról, csak abban nem értettünk egyet, hogy ki mit csinálna veled a játékban.
Az én véleményemet már leírtam, hogy kivágtalak volna a Hurtból, annak ellenére, hogy akkor írtad volna ide, hogy ugye megmondtad, hogy milyen szemetek a Hunosok mert kivágtak a Hurtból mert fikáztam őket.
Azt hiszem közben az "ellenérveket" is leírtam "akaratlanul".
Persze vannak közöttünk olyanok is akik még reménykednek abban, hogy úgy is megváltozik a véleményed.
Mind ez lényegtelen, mert adamusnak igazat adva értelmetlen vita az egész. -
#930 és ez legyen az utolsó! -
csebal #929 "1.
Nem fogtak ram geppuskat, de mert kimodtam a velemenyem, hogy en mashogy latom, de akkor miert jelentek meg fenyegetesek a topicban, hogy akkor szetlolek oreg.
Biztos ez nemesitti az osszefogast, mint celt.
Igaz kicsit primitiv es csoppet eroszakos, de neked nem mert HUNos vagy."
-)
Elnezve a hozzaallasodat, konnyen meg tudom erteni, ha kinyilik a bicska valakinek a zsebeben. Bocsanat, de ezert max magadat okolhatod. Es ha azthiszed ez HUN specifikus, akkor add elo az itteni szosszeneteidet barmelyik corpnak, es megnezzuk hogy fognak ra reagalni.
"2.
A tanacsokat altalaban nem ugy szoktak adni hogy, ha jot akarsz jatszani penteken kell lejonnod a 0.0-ba es a fentmaradok (idezetem kedvenc szavajarasotokat, ami olyan egyedi mindenkinek a szajabol) gibbonok.
Jelezve a felsobbrendusegeteket."
-)
Eltero emberek vagyunk, eltero tureshatarokkal. Az ami neked felsobbrendu a masiknak lehet szokasos kommunikacios stilusa. Lehet teged ez bant, de ha elakadsz a szavak kulalakjanal anelkul hogy belegondolnal az ertelmukbe, akkor egyreszt magaddal baszol ki, masreszt magadrol allitasz ki szegenysegi bizonyitvanyt.
"3.
Te ugy latszik, azt csinalod mindig amit masik mond es ezert a masik aki nem igy tesz bekepzelt. Lehet jonni azzal a szoveggel, hogy a torvenyt bekell tartani, azt csinald amit a fonokod mond, de kerdem en barkinek is a fonoke valamelyik HUN tag ? Esetleg amugy sem egy jatekrol beszelunk ? Vagy ez a vsalo vilag ? Mert ha az akkor valakivel nagyon nagy baj van.
Amugy hallottal mar az alapvető emberi jogokrol, s benne az egyen szabadsagarol ? Adott torvenyes keretek kozott azt teszek amit akarok, es neked vagy masnak nincs joga megkerdojelezni."
-)
Egeszen addig, amig nem kapcsolodik hozzam amit teszel. Nem ertem min hoborogsz. Az emberek kaptak egy lehetoseget, hogy lemenjenek 0.0-ba, es belepjenek a cegbe. Gyk: A HUN corp azt tette amit akart, es meghivta oket. Te ezt ugy ertelmezted, hogy neked parancsba adtak valamit, es ezen felhaborodtal.. Mire fel? Ha neked jogod van nem teljesiteni egy parancsot, akkor nekem miert nincs jogom kiadni? Ha nekem nincs jogom szovatenni, hogy hulye vagy amiert egy tanacsot nem fogadtal meg, akkor te milyen alapon pampogsz, hogy valaki 'utasitani' mert teged valamire?
Vedd mar eszre, hogy kisse egyoldaluan szemleled a vilagot.
"4.Tudom a korp egy kozosseg, de en dontom el, hogy melyik korpot valasztom, hogy az adott szabalyaival eljek, nem pedig te utasitasz ra, hogy oreg ha nem szovetkezel, akkor a hulladat egy kapunal fogod latni.
Nektek ez termeszetes ugytunik, de ezt zsarolasnak es terrornak hivjak."
-)
Ember.. senki nem zsarolt, nem is terrorizalt. Ha csendesen megszuntel volna lenni, es nem kezdesz el pattogni, hogy "jajj, jajj.. valaki utasitgat... jajj", akkor kutya sem foglalkozott volna azzal, te mit csinalsz. Tudod senkit nem erdekel igazan, leven nem kenyszer a disznotor. Ha valaki valaha kipodol, akkor annak a hozzaallasod lesz az oka, a beszolasaid, es nem az hogy mit tettel, v nem tettel a jatekban. Mas. amelyik kutya ugat, az nem harap... az, hogy valaki fenyeget egy dolog. Nem pozitiv, de esetedben ertheto. Az, hogy te ezt felveszed a masik fele a problemanak. Engem valaki befenyit, max kirohogom. Tudod akitol felni kell, az az aki csendesen hallgat, es nem szol semmit.
"5. Itt latszoik a szuklatokoruseged, te azt hiszed, ha valaki nem HUNos az szenved, mintha valami kegyet gyakorolnatok azzal, hogy belephessen valaki hozzatok.
Egy templomban talan meg is hasonulnatok."
-)
Templomba nem jarok, az en istennom a lelkemben el, es mindenfele csicsas epuletek meg kiszolgaloszemelyzet nelkul is remekul elkommunikalgatunk egymassal. Nem az szenved, aki HUNos, hanem ugy altalaban mindenki aki a jatekot frissen kezdte. A szenved atvitt ertelmu kifejezes raadasul, hiszen a szo szoros ertelmeben nem szenved, de folytonosan ujabb es ujabb kihivasokkal kell megkuzdenie, marpedig mint mondtam ez a jatek nem arrol szol. Ebben tud segiteni ha van aki ezeket a kihivasokat mar lekuzdotte, es megosztja veled a tudasat.
Ha nem unod meg a jatekot meg azelott hogy eljutnal erre a pontra, ami meglepne, akkor majd raebredsz, hogy mennyivel hamarabb elkezdhettel volna jatszani, ha elfogadod a felajanlott segitseget. Persze a dontes a tied, es senki nem is fog vitatkozni veled, felteve persze hogy nem sertodsz be azon, hogy fel mertuk ajanlani a segitsegunket. -
#928 Tisztázzuk a dolgokat!
Az EVE Online egy MMOG amit a CCP készített és fejleszt.
A HUN Corp. egy EVE Online-beli cég hivatalosan, de a valóságban egy jól összeszokott jó társaság. A HUN Corp. tagjai már többször is találkoztak egymással a valóságban, vannak tagok akik több éve jóbarátok és satöbbi.
Ez a társaság felépített egy jól működő céget és hierarchia rendszert. A társaság tagjai felkérésre vagy önmaguktól elvállaltak komoly feladatokat (mint pl a harc vagy egy nagy dolog kisérése vagy kutatás/gyártás vagy hatalmas logisztikai ügyek kiszámolása).
A játékot több magyar is játsza rajtunk kívűl, így más magyar cégeket is létrehoznak azok akik nem kívánnak "beolvadni" ebbe a társaságba. Vannak olyanok, akik csöndben, 3-4 taggal csinálnak egy új magyar céget és elvannak a játékba. Viszont vannak olyanok akik megállás nélkül fikáznak minket, hiába járhatnák saját útjuk, megállás nélkül ontják az ** ürüléket a fórumokra.
Ezeket a teljesen alaptalan és esztelen vádaskodásokat aztán páran megpróbálják megoldani, de egy teljesen felesleges fórum harcba torkollik az egész.
ÉN AZT MONDON ÁLLLJ!!!!!
Az istenit! Ahelyett, hogy tennétek a dolgotok itt kaszaboljátok egymás fejét!
Jakuza! Ha nem tetszik a helyzet, akkor mennyél FGC-be vagy bánomisén akármelyik corpba, vagy alapíts eggyet magadnak.
HUN-osok, ti pedig fejezzétek be! Ha nem érti meg akkor nem érti meg, ilyen egyszerű! -
#927 Ez volt am a szellemes frazis.
Ha az erved, a szemelyeskedes, akkor magadat kellene szembesiteni egy troll nivojaval. -
Lifeforce #926 Itt az én emberem :)
te játszol még? -
#925 Latom meg mindig nem latod a helyzetet at.
Ha cancel account akkor az is az en dontesem lesz, nem pedig a tied.
En fogok donteni rola.
Nem azert fogok szorakozni, mert valakinek szorakoztato vagy sem a jatek, hanem magam miatt.
Az 1v20-rol meg csak annyit, hogy lehet hiresztelni azt, a VTn, hogy fiuk gyertek HUNosok a SG csatira, mert egyetkell ertenunk.
Tegnap HURT csatin vajon miert nem volt egyetertes ? Korp channelen miert csak a kikepzotiszt mondta ugyanazt amit ti ?
Rajta kivul 12en voltak meg a csatin, de amikor latta, hogy nem ert senki vele egyet, akkor lelepett ?
En legalabb vallalom azert a feleloseget amit mondok.
-
#924 Nemtom minek vitatkoztok egy troll-világbajnokkal :)
DB -
#923 ez egy vicc... fejezzétek be -
#922 "5. Itt latszoik a szuklatokoruseged, te azt hiszed, ha valaki nem HUNos az szenved, mintha valami kegyet gyakorolnatok azzal, hogy belephessen valaki hozzatok.
Egy templomban talan meg is hasonulnatok"
figy, ha ez ennyire bánt.... -
csebal #921 "Szamomra a szabad akarat az a "kell" szobol fakad, nekem meg egy kerdes feltetelebol, hogy mit szandekozol tenni.
Hogy kinek mi a jo, majd o eldonti nem pedig mas "kell" szava iranyitsa.
Neked lehet, hogy kell az ilyen iranybatereles, de jozan emberek nem kernek abbol, hogy mas iranyitsa a lepeseiket.
Jo pelda volt a lezajlott hegyibeszed, hogy na aki ide belepett irany a HUN korp, vagy egy masik szituacio, amikor megkerdezte, talan Noe, Ghostot a korp dontesekrol, es a reakcio az volt, hogy diktatorikus a rendszer amit Patikus eldont az van korpon belul.
Akkor pedig mirol beszelsz ? Milyen sajat szabad akaratadbol, eldontott kerdesekrol ?"
Emlekezz arra, amit korabban az autopalyarol irtam. Szerinted, ha mindenki szembe jon veled, az azert van, mert mindenki birka es koveti azt az egy marhat aki elkezdte? Elkepzelhetetlen, hogy te haladsz rossz iranyba, hogy neked nem stimmel valami a felfogasoddal?
Az, hogy a corpon belul az tortenik, amit Patikus mond termeszetes. Miert? Mert 200%ig megbizunk a donteseben. Nem mindig ertunk egyet vele, es ilyenkor ezt meg szoktuk mondani, de a vegen az esetek tobbsegeben neki van / volt igaza. Lehet neked problemad van azzal, ha vannak rangban feletted allok, de egy corpban - leszamitva a sajat magad altal alapitottat - ez mindig igy lesz.
Ez nem valami gyerekes parancsolgatasi mania, hanem alapveto szukseglet ahhoz, hogy egy 20+ fos tarsasag mukodeset koordinald. Ha nem lenne vezetes, akkor igen hamar kaoszba fulladna a vilag. Persze ezt ugysem fogod megerteni, mert nem latsz tovabb a sajat orrod hegyenel, a sajat erdekeidnel.
Kivancsi vagyok, ha rajossz arra hogyan mukodnek a dolgok, akkor beismered-e majd, hogy tevedtel, vagy csak csendben lelepsz mielott erre sor kene keruljon. -
#920 Jólvan.... végigolvastam ezt az egész hülyeséget amit lenyomtatok... örülök neki, hogy van ilyen friss tagunk, mint Lifeforce, aki megértette, hogy miről szól ez az egész, és ezt felhozta védelmünként. Viszont nagyon bosszant, hogy itt is megy a flém még álnevekkel is, mert muszály beszólni valamit.
Magánvélemény: Szerintem Jakuza nem olvassa végig azokat amiket mi írunk, csak átfut rajta aztán aztmondja minden hozzászólásába, hogy mi vagyunk a hülyék, mer ő tud mindent.
Azt vettem észre, hogy végig a személyi szabadsággal érvel, mert őneki senki nemondja meg, hogy "hogyan érezze magát" "hova mennyen" stb... mindeközbe egyénként bírál egy társaságot.
Jakuza! Ha te szerinted, azt csinálhatsz amit akarsz, akkor mi miért nem?
Ha te megteheted, hogy szabadságod alapján akár mikor kimehetsz fúrni vagy NPC-zni, akkor mi miért nem mondhatjuk meg, hogy mi a helyzet?
Ez az egész vita egy baromság. Az égvilágon semmi értelme. Akár meddig akár hányan bizonygathatnánk az ellenkezőjét a másiknak, ez egy végtelen ciklus.
Ilyenkor Ctrl+Break aztán Alt+F4.
Én azt tudom javasolni, hogy akadjatok le erről a jakuza vs 20 ember igaza témáról, mert ez egy idegtépő hajcihő. Hadjátok Jakuzát érvényesülni az EVE Univerzumába... had érezzen rá a szabadságra, aztán 3 hónap után úgyis cancel account lesz, teljesen felesleges most ezér vitázni... ez már régen veszett ügy. -
#919 1.
Nem fogtak ram geppuskat, de mert kimodtam a velemenyem, hogy en mashogy latom, de akkor miert jelentek meg fenyegetesek a topicban, hogy akkor szetlolek oreg.
Biztos ez nemesitti az osszefogast, mint celt.
Igaz kicsit primitiv es csoppet eroszakos, de neked nem mert HUNos vagy.
2.
A tanacsokat altalaban nem ugy szoktak adni hogy, ha jot akarsz jatszani penteken kell lejonnod a 0.0-ba es a fentmaradok (idezetem kedvenc szavajarasotokat, ami olyan egyedi mindenkinek a szajabol) gibbonok.
Jelezve a felsobbrendusegeteket.
3.
Te ugy latszik, azt csinalod mindig amit masik mond es ezert a masik aki nem igy tesz bekepzelt. Lehet jonni azzal a szoveggel, hogy a torvenyt bekell tartani, azt csinald amit a fonokod mond, de kerdem en barkinek is a fonoke valamelyik HUN tag ? Esetleg amugy sem egy jatekrol beszelunk ? Vagy ez a vsalo vilag ? Mert ha az akkor valakivel nagyon nagy baj van.
Amugy hallottal mar az alapvető emberi jogokrol, s benne az egyen szabadsagarol ? Adott torvenyes keretek kozott azt teszek amit akarok, es neked vagy masnak nincs joga megkerdojelezni.
4.Tudom a korp egy kozosseg, de en dontom el, hogy melyik korpot valasztom, hogy az adott szabalyaival eljek, nem pedig te utasitasz ra, hogy oreg ha nem szovetkezel, akkor a hulladat egy kapunal fogod latni.
Nektek ez termeszetes ugytunik, de ezt zsarolasnak es terrornak hivjak.
5. Itt latszoik a szuklatokoruseged, te azt hiszed, ha valaki nem HUNos az szenved, mintha valami kegyet gyakorolnatok azzal, hogy belephessen valaki hozzatok.
Egy templomban talan meg is hasonulnatok. -
#918 Te nem tudod mit irsz, csak belekapkodsz a szavakba amit ket perc mulva a sajat hozzaszolasoddal cafolsz meg. Aztan jon a tereles a 2 honapnal idosebb karakterrol. Arrol, hogy a "penteken kell" lejonni csak kiragadott mondatresz es megfelel meg a szabad akarat minositesnek.
Majd hogylehulyezem az embereket, de a te mondatodban all szoszerint a buta es hulye szo. Legalabb konzekvens maradnal, de meg arra sem vagy kepes.
De akkor leirom megegyszer, hogy ertheto legyen szamodra is dolog.
Szamomra a szabad akarat az a "kell" szobol fakad, nekem meg egy kerdes feltetelebol, hogy mit szandekozol tenni.
Hogy kinek mi a jo, majd o eldonti nem pedig mas "kell" szava iranyitsa.
Neked lehet, hogy kell az ilyen iranybatereles, de jozan emberek nem kernek abbol, hogy mas iranyitsa a lepeseiket.
Jo pelda volt a lezajlott hegyibeszed, hogy na aki ide belepett irany a HUN korp, vagy egy masik szituacio, amikor megkerdezte, talan Noe, Ghostot a korp dontesekrol, es a reakcio az volt, hogy diktatorikus a rendszer amit Patikus eldont az van korpon belul.
Akkor pedig mirol beszelsz ? Milyen sajat szabad akaratadbol, eldontott kerdesekrol ?
-
csebal #917 Egy dologra kéne rájönni. Ez nem egy kalandjáték, ami addig érdekes amíg kitapasztalod. Ez egy szimuláció, ami akkor kezdődik igazán, ha megtanultad az alapokat. Ezért ostobaság nem megfogadni a régiek tanácsait, hiszen minél előbb túljutsz a kezdeti botlásokon, annál hamarabb tudsz elkezdeni igazán játszani. -
csebal #916 @Yakuza:
"Azt csinalok amit akarok, de eroszakosan lekoltoztettek 0.0-ba. :P"
Erőszakos akkor lett volna, ha kényszerítve van. Tudtommal senki nem kényszerített, hiszen pl te sem mentél. Akkor hol volt itt az erőszak?
"Megmondtak mit tegyel, a dontesed csak masodlagos volt."
Megmondták mit kell tegyen, hogy előrébb jusson a játékban. Kultúr körökben ezt tanácsnak hívják és a bölcsebbje megbecsüli. Aki meg nem, az majd a saját kárán megtanulja, aztán vagy eléggé ember ahhoz, hogy beismerje tévedett, vagy csöndben elhúz, csak hogy ne kelljen beismernie a tévedését.
"Tudod nalam a "kell" az felszolito mod egy magyar mondatban."
Igazán nem tudom, hogy tud valaki ezzel a tudattal élni nap mint nap.
"Ennek ellenere en azt csinalok amit akarok, nem amire felszolitanak."
Persze. A rendőr aztmondja állj meg, te továbbszaladsz? Anyád aztmondja csend, te tovább okoskodsz? A főnököd aztmondja csinálj valamit te csak azértis az ellenkezőjét csinálod?
Ne legyél már ennyire beképzelt. Azt csinálod amit mondanak neked, lehet hogy pont az efelett érzett frusztráltságod miatt kompenzálsz túl a játékban annyira, hogy még a segítő szándékkal adott utasítást is parancsolgatásnak tekinted, és csak azért sem azt csinálod.
Igazán sajnállak mikor valami új elektronikai kütyüt veszel, aminek nem tudod magad kitalálni a működését / összeszerelését. Valahogy nem nézem ki belőled, hogy hajlandó lennél azt tenni, amire a használati utasítás UTASÍT.
"Neked az kell hogy eldontsek helyetted, hogy penteken "kell" lemenned 0.0-ba, en meg eldontom, hogy mikor megyek akarhova, mikor hagyom abba a jatekot es milyen velemenyem van."
És a véleményed pont annyit ér, mint a tetteid. Nulla tapasztalattal a hátad mögött okoskodsz és osztod az észt. Senki nem mondta tudtommal, hogy kötelező bármit tenned. Sőt... mivel minden corpban eljön a pillanat, amikor KÖTELEZŐ megtenni valamit a közösség érdekében, ezért ha neked az ilyen kötelező dolgok véghezvitelével gondod lenne, akkor jobb is hogy nem mentél a többiekkel, de a többi corp sem szívesen fog szóbaállni veled.
Tudod egy corp az egy közösség, ahol az egyén alárendeli magát valamilyen szinten a közös céloknak és érdekeknek. Ezt hívják áldozatnak. Ha valaki erre képtelen, azt önzőnek hívják és hamar kiutálják a közösségekből.
"Helyetted donthetnek az okosok."
Te meg vess el minden tanácsot és szenvedj. -
Lifeforce #915 Egyébként szerintem te kavarodtál bele a rengeteg írásba.
Tehát összefoglalásképpen, hogy más is lássa miről megy a "vita".
Leszögezem, hogy senki nem haragszik senkire, csak nem értek egyet a szemléleteddel.
Mindenki azt csinál a játékban amit akar.
Tehát.
Ha nem tetszik a HUNCorpos élet és hozzáállás, akkor nem állok be hozzájuk.
Nem fikázom őket, és nem alkotok olyanról véleményt amit nem tudok, nem ismerek vagy nem voltam jelen. (Te megtetted)
Akaratosság, parancs, szabad akarat ide vagy oda, ez a lényeg.
Az indulatosságot az váltotta ki, hogy olyanról alkottál véleményt, amiről semmit nem tudsz, nem voltál jelen, és legutolsó sorban semmi közöd hozzá.
Olyan embereket szídsz (még ha burkoltan is) és alkodsz rossz véleményt, akinek a csapatában játszol, és segítséget nyujtottak a játékban közvetlen vagy közvetett módon.
Ez mind rendben is van.
Ha ez a véleményed a te dolgod.
Viszont lépned kellett volna, megköszönni a segiítséget még ha nem is kaptál sokat, vagy csak nem érzed, hogy kaptál, és beállni egy másik csapatba.
Csendben, nyugodtan, és ellenérzések nélkül.
Te ehelyett maradtál, "használtad a HUNCorp erőforrásait" feljártál ventrilora ami HUNCorpos, és ezmellett tovább szídtad őket, és hozzáállásukat.
Aszem jól összefoglaltam a tényeket.
Hozzáteszem mind ezt a teljesség igény nélkül írtam és az én véleményemet takarja. -
Lifeforce #914 Én tudom mit írtam, csak nem szavakat ragadok ki mint te, hanem a teljes leírás mondanivalójára válaszolok.
Értelmezem és segítséget nyujtok a mondanivalómhoz:
"Én is, igaz én majd így terveztem."
Ezt a játék és a te nyelvedre lefordítva:
Mikor elkezdtem újra játszani, nem tudtam, hogy milyen lehetőségek vannak a játékban.
2 corpról tudtam, így azt terveztem, hogy ha tetszik a játék akkor belépek a HUNCorpba. (Ergo rögtön költöztem volna 0.0-ba)
Mivel nem lehette, így beálltam a Hurtba, és vártam "mikor kapok zöld jelzést".
Megkaptuk, viszont úgy gondoltam, hogy ilyen fiatal karakternek semmi keresnivalója 0.0-ba, ezt egy elhibázott 3-as szintü agent és egy 0.4-es renszerben megszívott pvp után gondoltam.
Huncorposok elmondták, hogy hogyan zajlik az élet 0.0-ban, és a harcok-pvp nagyrésze sem BS-ekkel történik.
Még ha "féltem" is de lementem, elismerem, hogy egy kezdőnek a 0.0 rendszerben megélnie nem könnyü. (Ezt is elmondták).
Megkaptuk az ultimátumot, ami számomra nem erőszak volt, és szabad akaratomból leköltöztem.
Most, hogy a HUNCorpban vagyok, szbad akaratombol kimegyek NPC-zni, agentezni, fúrni, mászkálni-kereskedni empireban.
És képzeld, szabad akaratomból csatlakozok egy HUNganghez, vagy egy F-E ganghez.
Nem adnak rá parancsot.
Sőt, hogy tisztában legyél a dolgokkal, még meg sem kérnek.
Én állok be szabad akaratomból.
Hogy miért?
Mert ezekről szól a játék és nem a player vs NPC-ről.
Ha erről szólna akkor vennék egy single játékot, és azzal játszanék.
Nem vagyok hülye havonta fizetni egy singleplaya játékot. -
#913 Gratulalok az epito jellegu kritikadhoz.
Remelem nem leszel diplomata a HUNban. -
#912 Latod, osszevissza beszelsz.
Azt sem tudod ket hozzaszolassal korabban mit irtal.
"Ha nincs az ultimátum, akkor vagy még 1 hónapot talán lüttyöztem volna, aztán uninstall.
Valószínüleg elöttem sokan jártak így, amit a régi karakterek már megtapasztaltak.
Ennek volt köszönhető az "erőszakos" költözködés."
Nálam a szó jelentése az, hogy a játékban azt csinálok amit akarok.
Azt csinalok amit akarok, de eroszakosan lekoltoztettek 0.0-ba. :P
Megmondtak mit tegyel, a dontesed csak masodlagos volt.
Tudod nalam a "kell" az felszolito mod egy magyar mondatban.
Ennek ellenere en azt csinalok amit akarok, nem amire felszolitanak.
Neked az kell hogy eldontsek helyetted, hogy penteken "kell" lemenned 0.0-ba, en meg eldontom, hogy mikor megyek akarhova, mikor hagyom abba a jatekot es milyen velemenyem van.
Helyetted donthetnek az okosok.
-
Lifeforce #911 Értelmetlen kiforgatni a szavakat :).
Én egyenes ember vagyok, és megmondom a szemedbe ha hülyén gondolkozol ebben a játékban.
Ugyan ezt burkoltan is elő lehet adni ahogyan te teszed.
A mondanivaló lényegén akkor sem változtat, minde1 hogyan adod elő.
Én hozzá sem szólok többet a dologhoz, mert értelmetlen mind addig, amíg zombiság nálad mást jelent.
Egyébként még mindíg nem értem.
Én általában arról alkotok véleményt, amit láttam, megtapasztaltam, megéreztem.
Tehát tudok véleményt alkotni az empire életről, és a 0.0-ás életről is.
És te?
Most azt ne mond, hogy egy "félrevonult" 0.0-ás fúrás után megállapítottad, hogy zombiság a 0.0 élet. :)
"Most sajnalom, hogy nem vettem fel a hegyibeszedet a Mining csatin, mikor megvaltozott a HURT.
Mindossze csak az lett kifejtve az ott levoknek, hogy melyik korpba mehetnek csak idezem szoszerint "csak ez az ut van szamotokra a HUN korp", meg szerencse hogy van Quit Corporations gomb is a vilagon.
Most akkor visszalehetne hallgatni hogy mennyire gondoljatok azt komolyan, hogy "szabad akarat"."
Most leírtad ugyan azt amit én is leírtam, csak másik oldalról nézve.
Aki akkor felköltözött a 0.0-ba, az megértette miért történt mindez.
"Szabad akarat"
Nálam a szó jelentése az, hogy a játékban azt csinálok amit akarok.
Ez most is így van. -
kabal1977 #910 magánvélemény: kabbe vazze -
csebal #909 @Jakuza:
IMO: mindenki azt tesz / csinal amit akar, AMIG EGYEDUL VAN.
Ha csapatban akar jatszani, akkor alkalmazkodik a szabalyokhoz. Ha nem akar szabalyokat, nem kotelezo csapatban jatszani. Ezen nem ertem mit lehet ennyit ragozni.
@Lifeforce:
"
Erőszakos toborzás?
Én nem látom.
Azt látom, hogy ultimátumot kaptunk akkor, hogy költözés pénteken...
Mindenki felzúdult.
Én is, igaz én majd így terveztem.
És köszönet érte, hogy így tettek.
Untam a farnci agentezést, amit majd 1 hónapig folyamatosan nyomtam, és furtam azt a kib@szott sziklákat majd 1 hónapig, és az utolsó 3 nap már szó szerint nem tudtam mit kezdeni magammal.
Ha nincs az ultimátum, akkor vagy még 1 hónapot talán lüttyöztem volna, aztán uninstall.
Valószínüleg elöttem sokan jártak így, amit a régi karakterek már megtapasztaltak.
"
Ez egy ilyen jatek. A semmittevest elunja az ember, es abbahagyja a jatekot. Az, hogy valaki megprobalja erdekesebbe, szinesebbe tenni az ujoncok eletet.. nos szerintem megbocsajthato bun, nem olyasmi amit csak fovesztes terhe mellett lehet megtenni.
Orulok, hogy te megtalaltad a szamitasodat a valtozasban. Tobb mint ket EVE tolom mar a virtualis szekeret, es tobbszor voltam ezalatt melyponton. Eddig a 0.0 valtozatossaga es izgalma jelentette az elso olyan pontot, amit nem untam meg par honap alatt.
@Jakuza:
"Ja neked az nem eroszakos toborzas, hogy azt mondjak neked penteken "kell" akarhova menni.
Most sajnalom, hogy nem vettem fel a hegyibeszedet a Mining csatin, mikor megvaltozott a HURT."
Szerintem az, hogy valamit mondanak semmikepp nem tekintheto "Eroszakosnak". "Eroszakos" akkor lenne, ha railgunokkal fenyegettek volna, hogy "marpedig ha nem mesz, akkor akar torolheted is magad, mert beloled biz semmi nem marad." (figyelni rimet ;)).
Szoval az, hogy szerinted eroszakos volt, meg nem jelenti azt hogy az is volt. Kis onvizsgalat talan jot tenne, mondjuk indulj ki abbol, hogy ha latszolag mindenki a forgalommal szemben halad, akkor lehet te keveredtel a rossz savba.
Na ennyit a hajnali okoskodasbol. -
#908 Megint terelsz latod.Te hogy mit hiszel az rad tartozik, hogy mi a teny azt meg te is megtudod nezni a karakterlapon, amit nagy valoszinuseggel megis tettel az Employment Historyban, csak ugye az nem egyezik ismet a valotlan allitasoddal.
Azt hogy ki kit hulyez le az meg kisse forditva zajlik, mert csak ti voltatok aki a sajat bolcsessegeteket es mas lebutazasat hanytorgattatok.
Javaslom a mamutfenyot magadban is megtalalni.
Lifeforce
ma 19:56 | Privát | Válasz | #900
"Most tetteted a hülyét, vagy tényleg az vagy?
Ne haragudj, de tényleg ennyire bosszant a butaságod."
Szoval ennyit arrol, ki kit hulyez le.
Amugy sem hinnem, hogy a te elvakult omlengesed fogja megvaltoztatni a velemenyemet a dologrol.
Ha neked jolesik ultimatumot kapni, hat rajta elvezd a zombisagot.
Ja neked az nem eroszakos toborzas, hogy azt mondjak neked penteken "kell" akarhova menni.
Most sajnalom, hogy nem vettem fel a hegyibeszedet a Mining csatin, mikor megvaltozott a HURT.
Mindossze csak az lett kifejtve az ott levoknek, hogy melyik korpba mehetnek csak idezem szoszerint "csak ez az ut van szamotokra a HUN korp", meg szerencse hogy van Quit Corporations gomb is a vilagon.
Most akkor visszalehetne hallgatni hogy mennyire gondoljatok azt komolyan, hogy "szabad akarat". -
#907 az ötödik sortól kezdődően majdnem magamra vettem -
Vito Corleone #906 Hi!
Szerintem tök feleslegen kinlodunk egymással. Jakuza nem szeretne hunos lenni, mi nem szeretnénk hogy Jakuza hunos legyen és ennyi. Sok szerencsét kivánunk neki és elválnak az utjaink. Szerintem ezt nem kell tovább ragozni... -
Lifeforce #905 Pontosan.
Az 3 nap híján 1 hónap, és amikor mi beléptünk a Hurtba, nem lehetett belépni 2 hetes triallal.
Tehát, az 1.5 hónap.
Nálam legalább is.
Ez persze nem zárja ki azt, hogy Jakuzát bevették a 2 hetes trial alatt.
Egyébként láttam, hogy 1napra rá bejoinoltál, de már elposztoltam.
Kis szerencsés...
A lényegen még mindíg nem változtat.
Nekem személy szerint semmi bajom, hogy nem jöttél fel 0.0-ba a te dolgod.
Nekem még mindíg az a bajom, hogy azokat "hülyézed" le, és szólod le akikkel együtt játszottál és bejoinoltál, és arról mondasz véleményt amiről fogalmad sincs.
Erőszakos toborzás?
Én nem látom.
Azt látom, hogy ultimátumot kaptunk akkor, hogy költözés pénteken...
Mindenki felzúdult.
Én is, igaz én majd így terveztem.
És köszönet érte, hogy így tettek.
Untam a farnci agentezést, amit majd 1 hónapig folyamatosan nyomtam, és furtam azt a kib@szott sziklákat majd 1 hónapig, és az utolsó 3 nap már szó szerint nem tudtam mit kezdeni magammal.
Ha nincs az ultimátum, akkor vagy még 1 hónapot talán lüttyöztem volna, aztán uninstall.
Ennek volt köszönhető az "erőszakos" költözködés.
Amit én személy szerint köszönök.
És igen tudom sajnálni aki nem tapasztalja meg "kezdőként" cruiserrel beugrani BS spawnok (NPC) közé, valamint 12-300 fős gangal repülni és harcolni, kempelni.
Eszméletlenül fealinges. -
#904 most nem azért de én csak 27 napot látok a hurt-ban -
#903 Jaj de mamlasz vagy hallod.
Nezd mar meg hany napos a karakter ne terelj itt ossze vissza.
A masik, hogy a jogokat leadtam de meg ido kell ahhoz,hogy kiengedjen lepni a korpbol.
Aztan lehet a felzudulast is kezelni a HURT csatornan.Vajon miert utaljak az eroszakos toborzast a fentlevok ? Kitalalhatjatok, hogy en uszitottam vagy en mondtam a fentlevoknek, csakhogy ez nem igaz, mert sohasem emlitettem meg a HURT csatornan.
Szoval akarhogy is fenyezed a dolgokat, nem szepulnek meg, csak ugy latszik ezt egyedul a HUNosok nem veszik eszre.
Ha almokat akartok szoni a magyarok osszetartasarol, azt nem ilyen eroszakosan kell veghezvinni, es ezt ti nem veszitek eszre, mert annyira elakarjatok erni az almaitokat, de kozben az elfogultsagotok elnyomja az igazsagerzeteteket.
Jo pelda volt erre az elobb Laci a corp csatornan, elmondtuk a velemenyunket, mindenki mashogy latta mint o.
En kivulallo vagyok ugy mondom ezeket, nem kot semmi a HUNhoz, se mas korphoz.
Persze a ti reakcioitok az volt, hogy mi vagyunk a bolcsek te csak hulye lehetsz, ha nem ugy gondolkodsz ahogy mi.
Ez a kulonbseg koztunk, en meg attol nem tartalak alacsonyabb rangunak masnal, ha mas elveket vall valaki. -
Lifeforce #902 1. hónapos?
Mármint 1 hónapot töltöttél a Hurtban.
Akárhogyan számolom az már minimum 1.5 hónap.
Nyih:
Ennyit arrol, hogy szerinted kiléptél (ha leadtad a jogaidat attól még Hurtos vagy). (ezt most csináltam.)
Úgylátom még mindíg nem érted.
Senki nem eröltet semmit, és nem kötelez semmire.
Azt csinálsz a játékban amit akarsz.
Csak megkértek szépen, hogy nem ártana kilépned a Hurtbol, és eldöntenéd, hogy melyik corphoz csatlakozol.
Ez ha parancs lenne sem lehet beleszólásod, mert nem te csináltad.
-
#901 Lol eloszor is 1 honapos a karakter 2 mar reg leadtam a HURTos jogokat. Szoval nem kell ez a jaj bantjak a HUN korpomat verig sertodes.
A masik mar leirtam de neked ugylatszik szazszor lekell irni valamit, en jatszom a sajat penzemert nem te, es nagyivbol tojok ra, hogy ki 3 eves karakter a jatekban, attol nekem nem azt kell tennem amit o akar.
Lehet hogy buta vagyok, mert csak a hozzad hasonlok irjak magukrol, hogy ok az okosok. Bar van egy tortenet remelem ismered, az okos ember tudja magarol hogy nem okos, a buta meg mindenhol azt hireszteli, hogy o az okos.
-
Lifeforce #900 Most tetteted a hülyét, vagy tényleg az vagy?
Ne haragudj, de tényleg ennyire bosszant a butaságod.
Nem itt játszottál nap mint nap a Hunosokkal és a Hurtosokkal?
Nem itt voltál ventrilon?
Lehet káprázott a szemem...