EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Az is igaz. Általában nem a régiókkal, hanem egyes rendszerekkel szokott baj lenni. Jilta lol 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

[NST]Cifu
Nem kliens, nem az én netkapcsolatom / gépem. A haveromnál ugyanez jelentkezett, õ akkor indította az EVE-et (az enyém ekkor már 4 órája futott). Átmentem Jel-be, ott alig volt lag. Visszajöttem Dodixie-ba, ismét megalag. Éjfél után megint helyreállt minden. Nem a Vista a baj, hanem a szerverpark és/vagy a CCP ISP-je gyenge, esetleg az engine nem bírja el, ha egy adott régióban 1000 játékos van, ez utóbbi esetén maga a motor a probléma forrása...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Especiel fagyással még nem találkoztam, ilyen téren nálam az EVE megérdemel egy dicséretet, mert a grafika is jó, nem is igényel über gépet (én egy 4400+ AMD Athlon X2-vel és egy Gf8800GTS-el játszom minden maxon (HDR is) plusz 2x2-es Multisampling FSAA-val).

Alwares
Nekem is volt ilyen. Vistát letöröltem és máris jobb lett a helyzet. Persze nem árt néha kikapcsolgatni a klienst.

persze mégtöbb grafikai elem mégtöbb proci evészet és még nagyobb esély arra hogy a szarul megirt kliens kifagy a francba van mikor 3 percig aztse tudod mi a fene folyik ugy beáll az egész

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Fenrir
+fav

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
A játéknak. A topicban meg volt szó a trailerrõl, ami a játék honlapjáról tegnap óta letölthetõ. 😊

Fenrir
A trélernek?

[NST]Cifu
Meg topicja is itt az SG-n 4 éve. 😉

Fenrir
Van trailer fent a hw-n.

[NST]Cifu
Szvsz akkor már a Star Trek Online. 😉

Crokin
Egy bridge nézetet is elviselnék minden hajóra 😊

Repatarurgyán

[NST]Cifu
Attól tartok az nem vigasztal, hogy van ennél rosszabb is... <#gonosz3>

BEAST
3-5 masodperc meg egesz jo, lattam mar rosszabbat is 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[NST]Cifu
Egen, nem rég óta játszom, de kezd úgy tûnni, hogy egyre lagosabb. Nyomjuk a LvL3-at este 8-kor (Serpentis Extravaganza), erre ha aktiválnék egy modult, olyan 3-5 másodperc, mire reagál, olykor még több. Kezdem érteni miért emlegetik olyan gyakran azt, hogy a lagot... Így PvP-zni felér egy orosz rulettel...

az baszik majd be a szervernek igy is elég lagos

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

ollie
Valamibõl fel kell tartani azt a gazdagságot.

[NST]Cifu
Az EVE folyamatosan fejlesztve van, nincs értelme EVE2-nek tehát. Most jön idén elvileg egy olyan patch, ami után az ûrállomáson belül már valós 3D-s karakterekkel lehet majd mászkálni, interakciókat végezni.

[NST]Cifu
Hogy még több pénze legyen? 😊

Krinyo
minek?

Herold
Eve-Online 2 lesz valamikor?

Ment NPC kuldiket csinalni, vagy mi? Akinek ennyi zseje van, minek csinal level 4-et? 😉

Alwares
Idióták 😄

Fenrir
T2-es rig, frakciós modulok...Eléggé ciki...

Kedvencem:

A 18 milliárdos shuttle esete...

[NST]Cifu
Inkább 'csak' 41 milliárd. A másik fele viszont az, hogy nem vagy biztonságban sehol a suicide gankerektõl...

meg is érdemelte...

ollie
ááá, 50 milliárdot érõ felszerelésben mászkált: http://kb.souls-of-vengeance.com/?a=kill_detail&kll_id=30724

carrierrel akkor menj lvl5 re ha support modul is lesz meg capital tank egyébként a legtöbbjéhez elég pár bs a snipernek meg khm hogy is mondjam milyen tankja van meg range löszerrel milyen sebzése

Fenrir
Igazából lvl5-re kéne mert most lesz meg egy srácnak nemsokára a carrierje és benéznénk oda.

Fenrir
Tudom, de ennyit viszont lehetetlen.

Alwares
Skillekkel sokat lehet növelni a cap-on 😉

rokh még snipernek is szar no ship dmg bonus railgunnak amugy is szar a volley e snipernek tempestet tegyél össze azzal eltudsz durrantani sok mindent egy sorozatbol agentre meg nem jó a sniper

ollie
nagyobb ehp-t kapsz 4 hardenerrel és 2 lse-vel

BEAST
pedig mega > all 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[NST]Cifu
Gallente. Hyperionja van, de sniperkedni akar, és nem szereti a Megát. A Rokh-ot nézte ki.

[Jakuza]
Felejtsd el a rokhot lvl4 agentre, hasznalj inkabb Ravent, ha caldari vagy.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fenrir
Nem, csak simán lvl4.

Cápafogxy
Te most fleet sniper fittre gondolsz?

Fenrir
Még 3 CCC-vel sem bírná a capacitorom és még csak ez lenne a legkisebb gondom:

[NST]Cifu
Hivatalos fórumból:
Low:
Reactor Control Unit II
Damage Control II
3x Magnetic Field Stabilizer II

Med:
100MN AB
3x Large Shield Extender II
2x Tracking Computer II, Tracking Speed

High:
8x 425mm Railgun II

Másik:

High:
8x 350mm

Med:
Cap recharger II
XL-SB II
SBA II
2x specific hardeners II
Tracking computer II

Low:
2x PDU II
3x MFS II

Rigs:
3x CCC

Többen is a 350mm-est javasolják, ha a tracking többet számít, mint a DPS / lõtáv.

Köszönöm.😊

Fenrir
Valaki tudna nekem mondani egy olyan Rokh fittet ami sniper lenne T2 railekkel? Nézegettem EFT-t, de nem tudtam jót összeállítani.

[Jakuza]
High slot: 7x Heavy missile launcher
Med slot: 3x Large Shield extender, 3x shield resist amplifier kulditol fuggoen (esetleg ket amplifier es egy invu field)
Low slot: 4x Shield power relay
Rigek: 3x Core defence field purger

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mi a Drake fittje?

Fenrir
A Giant Secure konténer fõleg arra jó, hogy beteszed összeszerelt állapotban egy haulerbe és úgy viszel cuccokat ugyanis a GSC 3000 köbmétert foglal a raktérbõl viszont 3900 fér bele, tehát nyersz extra 900 köbmétert kontinként. Nekem most az Iteron V-ömben 9 darab van, de még felmegy 2 cargos rig és belefér legalább 12.

Crokin
Kösz a tippeket, egyelõre még fúrok ezerrel, vettem hoarder-t hordárkodni😄 Kéne keresnem valami 0.7-es szektort fúráshoz, mert használnám az anchor skillemet meg secu contit ha már megtanultam. Meg gondolom ott jobban is lehet kereseni vele.

Repatarurgyán

[Jakuza]
Az osszes lvl1es kuldetest meglehet csinalni fregattban, mert ott szinte nem is sebeznek, csak a jo fitt a lenyeg.

[NST]Cifu
Ha mégis PvE-re akarod használni (én is szeressem a Trashert, jól néz ki ^^), akkor a Med-ekbe szvsz Afterburner / Target Painter / Sheld Booster (esetleg Cap. Recharger, vagy ha tankolni akarsz vele, akkor Inv. Field). A Low-okba Gyrostabilizator.

Crokin
Pedig azzal akartam lvl1-es küldiket csinálni, a fregattom elég gyenge idõnként... Gyúrjak cruiserre?

Repatarurgyán

[Jakuza]
mwd,warp disruptor,web

Pve-re felejtos