EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Na akkor majd utánna nézek a dolognak, lehet reaktiválom magamat😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Azokat odaadom a másik karimnak,vele pedig mindent eladok.😉
Én úgy másfél éve nem játszottam vele anno elõ is fizettem rá meg klánban is voltam. Szerintetek a karakterem meg lehet még ha újra akarom aktiválni?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az passz
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha egyszer már letöltöttem Steam-en a EVE-t, és le is járt a 21 napos trial karakterem, akkor ugyanazzal az e-mail címmel, meg Steam-el lehet-e egy új 21 napos trialt kezdeni? Vagy ezt inkább felejtsem el?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Leirtam, hogy mire milyen vedelmet kell fittelni ha jol emlekszem. 😉
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha Blood/Angel akkor jobbra es a masodik kapu mogott van a roncs ahonnan a tuleloket ki kell venni.
Sanshasnal pedig pont ellenkezo iranyba.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Annyi az egesz, hogy fel kell ra tenni egy db large shield extender-t.
Na de leirom a fittet.
High slots: 5x heavy launcher
Med slots: 1x 10Mn Afterburner, 2x Resist (lehet akar 2x Invu field is), 1x sensor booster, 1x Large shield extender
Low slots: 2x ballistic control
Siman elbirja az osszes lvl2 kuldit, kiveve a Human Cattle 5. reszet, mert ott az idiota keszitok 14db battleshipet tettek be, bar igaz, hogy a kuldetest azok kilovese nelkul is meglehet oldani.
A halál csupán a kezdet...
Ha meg a Worlds Collide (Összeomlik benned egy világ, hehe) küldit nyomod, akkor az ilyen. Oda kellemesen fel kell készülni és keresztül rohanni rajta ahogy tudsz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem hazudok,ha azt mondom,hogy 5 mp-t sem bírt ki a hajó mielõtt felrobbant.
Eddig a játék kellemesen nehéz volt,sosem volt nehéz,de mindig volt benne kihívás. De ez...Eddig úgy volt,hogy én vagyok a Valaki,az ellenségek pedig a senkik. Most ebben a küldiben én vagyok a senki,és sok-sok Valaki áll körülöttem.
Ez már nem játék,ez kínszenvedés.
Az accelerator gate rögtön az ellenfél hajóinak kellõs közepébe dob be,és rögtön,amint odaérek lõnek. Kb 2 mp-et bír ki a pajzs,utána már mehetek el onnan,rögtön felrobbannék.
Ráadásul csak fregatt osztályú hajók mehetnek oda, a Kestrel meg édeskevés ehhez.(karim neve Gyuri12,ha van arrafelé valaki,az kérem vegye fel velem a kapcsolatot!)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Most kaptam egy nagyon szpesöl küldit,fél millió a jutalom!😮
Talán tudok végre majd lvl2-eseket is csinálni.

igaz már nem kezdö vagyok de nem tudom ugy lockolni a lvl1 es blokádban a kis fregattokat ahogy durrannak 😄😄 de nem csinálom mert nem éri meg már
Tehat csak az ugynoktol amit kapott jutalomkent es a kuldetes elvegzeseert a 3 kuldetesert kozel 20 millio.
A lenyeg hogy minnel hamarabb el kell felejteni a lvl1es kuldiket.
A 2-t is csak celiranyosan csinalni.
Nem szabad lootolni, mert az rengeteg idot elvesz es alig van benne penz. (Igazabol lvl3as kulditol eri meg)
Amig valaki lelootol addig lvl2-es kuldibol 3-4 masik kuldetest megcsinal az ember, de lehet hogy meg tobbet, mivel atkell ulni a loothajoba visszaugrani a helyszinre es ismet az agentezosbe miutan vegzett a lootolassal, es bizony ez egy csomo idot elvesz.
Ahol kuldizik az ember ott nezni a corpnak az ugynokeit, hogy mikor erheto el a magasabb qualitasu ugynok, hiszen nem mindegy, hogy -20as vagy +20as agentnel kuldizik valaki. A rendszer sec statusza szinten figyelembe ajanlott, hiszen, nem mindegy 05 avagy 1.0-ban agentezik valaki.
Mint mar leirtam egy lvl2 blokadert lehet kapni 600ezer bountyt 0.5ben 0.1es rendszerben akar 1 millio feletti osszeget is, mikozben egy 1.0-as rendszerben mindossze 200ezer csak ez az osszeg korulbelul. (Persze itt a Negotiation nevu social skill is szerepet jatszik)
Tehat nem mindegy hogy csinaljuk milyen ugynoknel es milyen biztonsagi besorolasu rendszerben.