7619
-
#3419 Akkor olvasgass kicsit, miutan kiegeszitette a leirast es kerettortenetet, mar ezer eve.
Some feedback from the thread
Hell, I never know what to say after loads of nice comments - but thanks for the feedback and ideas! It definitely makes the weeks/months of bashing my head against the keyboard worth it. Very Happy
* 'Grinded' - wow, I didn't spot that at all. Embarassed It came directly from the Chronicle and I gave Stevie the text to record so it's my bad.
* 'City / Nouvelle Rouvenour shot' - These are 3D comps created in After Effects. They don't inherently use the CCP software, though it would've been a real ***** to create without it. Caldari Prime is essentially a pile of Caldari stations flipped around to build a city-like skyline. I took a bunch of hires screen grabs of this (with a green background for easy keying) and chucked them into AE in a 3D comp. The rest is Particular and a bunch of stock explosion and smoke footage composited in.
* 'Drones and other non PF ships' - When I started out I was determined to stick to the original PF completely. This turned out to be really hard without doing a film about the entire war. In the end I compromised (read: cheated) and tried to show a representation of the entire war during the battle scene. Initally the Caldari kick some ass with fighters and their new Frigates, and run rings around the slow behemoth Gallentean ships. From the point of the Gallentean invention of drones the tables are turned. So I still want to do a film that's 100% pure to the PF. Very Happy
There's a bucket of nitpicks I have with the vid as well, over ships used and all sorts of other bits and pieces. I had to take some creative license to get an actual battle across.. as really we only have the Chronicle and the models in the game to go by.
At the end of the day if I'd kept fiddling it would've gone on for another year and I'd have probably killed myself. Laughing -
#3418 dátumot nem néztem, síelni voltam :D
azt mondta a srác, hogy pár jelenetet megcsinált a ccp szoftverével, hazahozta, és ezeket összevágta. -
#3417 Hol a lenyeg ?
Itt ?
They don't inherently use the CCP software.......
Amugy fogast nem talalsz, jonnek a felmenok IQ bajnok ?
Igaz sokat kellett gondolkoznod tobb mint fel hetet a frappans megnyilvanulasodhoz.
Anyazni mikor fogsz, talan a kovetkezo postban ?
-
#3416 "I was able to bring a cut-down version of this away"
itt a lényeg...
jakuza, téged vert az apád?
mintha szorongnál kicsit... -
#3415 Some feedback from the thread:
* 'City / Nouvelle Rouvenour shot' - These are 3D comps created in After Effects. They don't inherently use the CCP software, though it would've been a real ***** to create without it. -
#3414 Te meg ertelmezd kicsit a leirtakat.
Lehetoseget kapott ra, hogy bent csinalja meg, de azokat a szoftvereket hasznalta amiket en linkeltem be.
Azok pedig kereskedelmi szoftverek, barki hozzajuthat, tehat elmeletileg nem kell aa CCP hattermunka.
Ne beszelj felre:
"mivel valszeg a program egyedi fejlesztés, ezért nincs is nagyon publikus neve amit az ember felismerhetne, még jó hogy nem írta oda."
"Res: 720p
Format: WMV
Length: ~4 mins
Size: 176 Meg
Apps: After Effects CS3 / Logic Studio" -
#3413 olvass kicsit tovább is.
"A bit more background:
Initially I tried making this in 3DS Max with hilariously bad results. (I might post up some of the initial shots for a laugh one day). I was about to go back to the old Sisi + alts method when I thought I'd ask CCP if they could help out with the locations of some complexes to use on Sisi. Instead they invited me over to their offices and let me have a tinker with the software they use for making their own vids.
I was able to bring a cut-down version of this away and set about making the film - so without CCP this probably wouldn't have turned out anything like it has. A big thank you to CCP for being an awesomely open company to their players."
mivel valszeg a program egyedi fejlesztés, ezért nincs is nagyon publikus neve amit az ember felismerhetne, még jó hogy nem írta oda. -
#3412 Adobe After Effects CS3 / Apple Logic Studio
Egyik sem CCP-s szoftver. -
#3411 Itt van a nagyfelbontású verzió: link -
#3410 az egy dolog hogy a ccp emberei jóval ötlettelenebbek, de ez a progi amit használnak olyan egyedi kamerakezelést meg egyéb dolgokat tesz lehetővé ami nélkül egy simán ingame footage-ből készített fan videó hiába ötletes és jól scriptelt, nem ad olyan szép összképet.
magam is csinálgattam videókat mmokból, és időnként énis sóvárogtam egy hasonló dolog után...
szó se róla, láttam már egy embertől olyan videókat, hogy az állam meg a hajam otthagytam tőle helyben, (lineage 2 videókat rakott össze), de az effektekből sejthető volt hogy az ürge eleve munkaként is ilyesmivel foglalkozhat.
egy a lényeg, énis akarok ilyen ccp movie maker progit! :D
a főcím effektje kifejezetten nagyontetszett. -
#3409 Pontosan errol van szo.
Mint peldaul a legutolso videojuk, ami az Apocryphahoz keszult.
Az mit mondjak nem volt valami nagy eresztes, raadasul a fele az elozo videokbol volt osszevagva.
Ez pedig egy otletes video volt szep effectekkel, jo zenevel es raadasul mozgalmas es elvezetes volt, nem ugy mint par CCP-s movie, ami meg sem kozelitette ennek a hangulatat. -
#3408 A CCP is használja mégis negyedannyira nem hangulatos és jól összerakott mint ez. -
#3407 mondjuk tény hogy a ccp féle movie maker nélkül negyed ilyen jó nem lett volna.... -
DeviloftheHell #3406 ilyen videokat kéne csinálniuk -
#3405 yo, utána olvastam eve fórumon hogy megengedték neki hogy használja a ccp-s videokészítőt, azért is hittem hogy official vid. bár megkaphatnám én is a progit^^ -
#3404 Pontosan, ez nem CCP-s video. :D -
#3403 Ezt NEM a CCP csinálta hanem fan-made. -
#3402 megint sikerült jó videót elkövetniük a fiúknak -
BorK #3401 Sziasztok egy kis off.
Egy kis off . . . -
#3400 Day Of Darkness II
-
BorK #3399 Nem kérem el az öszes vagyonod de ha 240 milliárdot tudsz adni azal is nagyot segítenél én meg cserébe bányászok(T2-es-el) neket meg ha agent-ezel akkor tudok menni szétszedni a hajókat :))) -
DarkBlade #3398 Nekem lejött rendesen, nem csinált semmi hibát telepítés közbe.
Csak játékban hangjai csak az npck -nek van.
Csata közben a saját hajóm ágyúit nem hallom, még akkor se ha rá vagyok közelítve a hajómra teljesen. Azt hallom mikor az npc -k lönek engem.
Az npc hajók robbanása is egy kész röhej, csak egy reccsenés a hangfalban, oszt kész.
Csináltam egy uninstalt, majd egy reinstalt erre lekel töltenem az új buildet mert a köztes patch -ek valahogy eltűntek a szerverekről, és az autó update is az új buildet húzza le. THX CCP, ma se fogok játszani. -
#3397 Pont ennyim van, hova utaljam? -
Skewer #3396 Sziasztok. Még egy kis segítség légyszi és a múltkorit kösz. Jött ma valami patch. Le is töltötte szépen, de a végén mikor befejezésre kell nyomni kiírt valami piros szöveget ami az EvE oldalára mutat, hogy töltsem le a patcht onnan és ott azt írja, hogy az én buildem 84609 a legfrissebb build meg 85476. De a játék ettől függetleneül elindul és nem is akar peccselni. Nem értem és mi az amit le akar töltetni meg hogy lehet nekem elavult a verzióm , ha bent játszom velem. :((( légyszi valaki, mert nem vágom sajnos -
BorK #3395 Sziasztok
Gondolom nem sok mindenkit érdekel de ha jól számolom 1.085.000.000.000 ISK ből ki fizetném a lakásomat :) na ki tudna kölcsönadni? :))) -
#3394 Nekem is van pár... -
#3393 Okés, persze mindenki azt használ, amit akar. Nekem Steam mindenhogyan kell, hiszen a Steam accounton van már 4-5 eredeti játék, mást meg nem akarok már használni. Xfire sem rossz egyébként. Kinek a pap, kinek a papné... -
#3392 Arra ott van az Xfire es az nem csak a ket hetet szamolja. -
#3391 Nekem nem bajom, de ezt nem lehet átírni, mert ez a Steam-en terjesztett verzió. -
#3390 Pont az mondja, hogy azt át lehet írni bármikor Steam-ben. Én Counter Strike miatt tettem fel Steam-et, azóta minden játékomat onnan játszom. Érdekes, mert számolja, hogy az elmúlt két hétben mennyi időt játszottál (steam-es játékoknál külön-külön is szedi játékokra), két ünnep között amikor nincs meló, elég durva szám szokott ott lenni... -
DarkBlade #3389 Nem, neki az a baja hogy a steam my games felsorolásban Eve Online Demo van.
Mondjuk nekem is, de nem tud zavarni. -
#3388 Ha az a bajod, hogy a My Games tab alatt ott a demo szó a parancsikonban akkor azt át lehet írni vagy ki lehet törölni :)
Nekem nem steames az EVE-em, de mégis betettem oda parancsikonnak. -
DeviloftheHell #3387 kukába a steammel -
#3386 Ez full verzió, és a Valvenek semmi kontrolla nincs felette. Ha a Steam-en fizetted volna ki, akkor eltűnt volna a demo felirat, így nem fog, de nem lesz semmi hatása a játékra ne aggódj (csak a Steamben van egy demo felirat, semmi több). Sőt, akár külön is letöltheted a klienst a CCP-től, és felinstallálhatod, oda is be tudsz lépni ugyanazzal az accal, és demo feliratot sem fogsz látni sehol (na meg akkor Steam sem kell már). -
Skewer #3385 * 30 napot * -
Skewer #3384 Hali. Tudna segíteni valaki ? Steam-ről letöltöttem az EvE Apocripha 21 napos "demo"-t. Itt a demo szót eleve nem értem, most ez csak annyit takar, hogy időkorlátos verzió vagy maga a játék butított verzió. Közben a trial acc-ra ráfizettem az 1 hónapot, de ez a demó szó még mindig idegesít. Most, hogy befizettem rendesen végleges accom lett a full gamebe vagy befizettem ujabb 320 napot egy demóba. :D na tom full n00b kérdés, de muszály tudnom. pls valami választ :) -
#3383 volt szerencsém megtapasztalni hogy pl rf online-ban a kos-nak köszönhetően hogy "terrorizálták" a szervert hónapokig (exploitokkal és egyéb csalásokkal, ott a faj-vezetői rendszer egyfajta szavazáson alapult, amit elég durván csítelve a maguk javára fordítottak).
mindenesetre lényeg a lényeg, egyetértek veled, itt eve-ben a bonyolult játékrendszernek köszönhetően az okozott kár mind tárgyilag mind eszmeileg jóval nagyobb lehet mint más mmo-kban. -
lammaer #3382 Nemtom AOC-ben mennyire durva a PvP: durva alatt azt értem, az önbecsülésén kivül mit veszt az akit elpáholnak. Gyanítom, nem olyan mint az EVE, ahol rossz esetben hosszú napok/hetek/hónapok alatt kitermelt cuccod válik füstté, lopják el, vagy ragad be elérhetetlenül vmi ellenség által elfoglalt rendszerben.
Érted, most ha a WoWban (ennek a PvPjéről van némi fogalmam, de gyanitom az AoC PvP része se sokkal durvább) játszik egy dev, becsitel magának valamit. Nagy ügy, ö nyer vele, de ettől másnak nem lesz rosszabb. EvE-ben egy ilyen füles/csit/trükk nagy előnyt biztosíthat a saját szövetségének, ami aztán nagyon csúnya következményekkel járhat a az ellenséges fél oldalán.
Mi volt igaz, mi volt nem amikor az EVE ilyen dolgoktól zengett - nem tudom. De ha csak a fele volt igaz a sok vádnak... -
#3381 "Olyanrol se nagyon tudok, ahol a jatek fejlesztoi belso infokat kiszivarogtatva (milyen valtozasok lesznek az uj patchban, hol vannak kihasznalhato bugok) probaljak erositeni azt a koaliciot amelyben jatszanak - mert hogy ok maguk is toljak a jatekot."
kb bármelyik játék amelyet a Knights of Shadow játszott^^
amikor az age of conan indult, nemsokkal előtte egyszer elbóklásztam a weblapjukra az application fórumra. nézem, eidos game dev srác applikációja. később írta is az egyértelműt miszerint az eidos és a funcom együttműködnek a fejlesztésben, gyerek is hencegett vele hogy jóban van pár fejessel. én meg valahogy nem lepődtem meg. -
lammaer #3380 EVEben szerintem kb egy nagysagrenddel magasabb szinten megy a smack meg a metagaming mint barmely mas MMOban.
Eleve, a jatek iszonyatosan utanozza az IRL politikai eletet, melyhez hozzatartozik a koveto tomegek agymosasa, dezinformalasa, megvezetese, hogy felaldozzak "magukat" a szent cel erdekeben. Itt van a magyarorszagi ket reszre szakadt EVE Online community peldanak. Megolik egymast olyan emberek vedelmeben, akiket nem is ismernek :)
Aztan, nem nagyon tudok olyan jatekot, ahol mondjuk egy player kepes 1 even keresztul jatszani egy csapattal, elnyerve a bizalmukat, csak azert hogy beepuljon, majd egy adott jelre szetbarmolja azt, amit azok, akikkel hosszu honapokon keresztul egyutt jatszott, verejtekkel osszeszedtek. :) Raadasul erre a fejleszto ceg meg buszke is.
Vagy mondjuk olyat se nagyon hallottam, hogy mondjuk battlefieldben klan meccsen az ellenseges csapat teamspeak szerveret lerohasszak hogy ne tudjanak rendesen jatszani :)
Vagy olyat se, hogy egyik fel kimondottan arra utazva, hogy lerohadjon a gyerekbetegsegekkel szenvedo kozponti szerver, fejenkent ket klienssel lepett be, hogy meg ha tul is eli a szerver, az ellenseg ne tudjon beloggolni. (ezzel meg hasonlokkal egy idoben mindket fel vadolta a masikat :))
Olyanrol se nagyon tudok, ahol a jatek fejlesztoi belso infokat kiszivarogtatva (milyen valtozasok lesznek az uj patchban, hol vannak kihasznalhato bugok) probaljak erositeni azt a koaliciot amelyben jatszanak - mert hogy ok maguk is toljak a jatekot. Papiron persze inkognitoban, es termeszetesen abszolut szentek, akik meg veletlenul se piszkalnak bele a jatekba hogy nekik kicsit jobb es konnyebb legyen a game.
Allitom, ha mondjuk ket ellenseges csapat fleet commandere egymashoz kozel lakna, akkor mondjuk a flottacsata elotti napon az egyik tuti levagna az elektromos kabelt az ellenseges jatekos hazarol, hogy az ne tudjon belepni aznap ejjel.
Amugy jo jatek, csak ne keveredjen bele az ember ebbe a reszebe :)