7619
-
#3539 Viccelődjél még kicsit. Gyűlölet és valóság között óriási különbségek vannak.
A fenti összefoglaló jól tükrözi és ami még fontosabb, pontosan a helyzetet, amit Don Zola irt.
Azt sem tudom, honnan veszed azt, hogy nem játszottam valamilyen cégében vagy szövetségesével a bobnak. Valószinűleg te aztán jobban tudod nálam.
Mindenesetre van egy sanda gyanúm arról, hogy te valami érdeképviseleti szervnek képzeled magad, tehát nagy valószinűséggel olyan cégben játszol, ami a Kenzoku oldal oldalán harcol.
Bemutatnád a main karakteredet, hogy tisztában legyünk vele, honnan is származik a nagy szeretet ?
-
Kurafi #3538 El vagy tévedve szerintem. Le is irtam már nem is olyan régen.
Az Eve közösség jó része utálja az exBOBot.
A többségről van szó, egyszerűen kiállhatatlan banda lett az évek folyamán. A hunrol ugyanúgy nekem is meg van a véleményem olyan mint a BOB csak kicsiben. Mindent elmond róluk is az, hogy amióta a léteznek a játékon belül a magyar játékosok cégei között széthúzás, állandó szarkavarás tapasztalható, föként azokkal szemben. akik nem az ő oldalukon harcolnak, vagy más elképzeléseik vannak a játékról.
Pedig ez csak egy játék, lehetne egység is talán, de sose lesz, ezeknek a cégeknek és a gyomorforgató közegüknek köszönhetően, amit pár játékos szít és a többi barom a csengőszó hangját követve kérődzik rajta lelkesen. -
#3537 tudjanix miert ne lehetne igazuk ?
Raadasul miert kellene benne lenni egy cegben, hogy tudja valaki milyenek.
Jatekosok hagyjak am el az ilyen cegeket, akik tudjak milyen belul, hallja az ember ket a ventrilon annelkul, hogy a cegben lenne, latja a reakcioikat a lokalon, latja az irasaikat a forumon.
Raadasul konnyu baratom nevtelenseg hiomalyaba burkolozva vedeni a munder becsuletet egy alt forumozoval. Ez el is arul rolad mindent.
Na de visszaterve a Bobos cikkhez amit iegretem, amit nem en hanem egy kulfoldi irt osszefoglalvan a Bobrol irtakat a mikerteket stb.
Itt kideritheto, hogy igaz e vagy sem amit en meg masok is allitanak.
Don ZOLA Privateer Alliance irta, aminek a forditasat szurom be ide:
"gg minden résztvevő félnek. Ez volt EVE legnagyobb szabású háborúja, és remélhetőleg sokáig az is marad. Most nagyszerű lehetőség van minden koalíciót felbontani, és végre újra sokkal élvezetesebbé tenni az EVE-t, szuperblobbok nélkül.
A végkifejlet már jó ideje csak idő kérdése volt. Szerény véleményem szerint Molle-nek el kellene ismernie a vereséget, disband-olni BoB-ot, és ha van elég érdeklődő, valami újat csinálni, nem pedig a soha-véget-nem-érő alliance utat járni (mint FIX.)
Igy BoB-ra nagy hatalomként emlékeznének vissza, aki az MMORPG világ legnagyobb háborújában halt meg. Ha a FIX-féle utat követik, tartok tőle hogy idővel az emberek elfelejtik majd a régi hatalmukat és az elért eredményeiket.
Lehet őket szeretni vagy gyűlölni, de tény, hogy sokáig BoB volt a legprofibb és a legerősebb alliance. Ez a sok tapasztalt, veterán tagjuknak, a kiváló vezetőségüknek, és a profi hozzáállásuknak volt köszönhető. Az ellenségeik nem álltak ugyanazon a szinten, sem a vezetőség, sem a közönséges tagság tekintetében.
Kezdetben BoB-nak volt egy csomó tapasztalt PvP-s embere, olyanok, akik értettek a dolgukhoz, és remek FC-k vezették őket. Jó pár élő EVE legenda volt koztük, és mind egy cél érdekében harcoltak: minden idők leghatalmasabb alliance-ának létrehozása. És jól csinálták, mivel az elsők között voltak, akik ráébredtek, hogy az Internetes űrhajók bizony komoly dolgok.
BoB-nak mindene megvolt. Nemcsak a PvP oldalon, hanem nagyszerű gazdasági hátterük is.
A vezetőségük minden tekintetben nagyszerű munkát végeztek. Egy kivétellel, a politika...
Az egyik első dolog, amiért BoB híres lett, hogy a szövetségeseiket hátbaszúrták, amikor csak kedvük támadt rá. Sokan bizony a saját hátukon tapasztalták ezt meg. De még mindig sokan ragaszkodtak a BoB-hoz, egyszerűen azért, mert féltek, hogy különben a BoB amúgy is biztosan tönkreb***ta volna őket.
A szövetségesek hátbaszúrása idővel sok gyűlöletet szült az egész EVE-ben. Az emberek váltogattak corp-okat, alliance-eket stb., és a véleményeiket terjesztették. BoB szövetégesei sohasem lehettek 100%-ban biztosak abban, hogy valamikor nem "áldozza fel" őket is a BoB. Ez pedig nem jó diplomáciai hozzáállás, mert ha egy kapcsolat nem a bizalmon, stabilitáson, és biztonságon alapul, akkor előbb-utóbb tönkre fog menni.
A második dolog, ami nem vált a javukra, a nagyképűségük. Eleinte valamennyire elfogadható volt, mikor ténylegesen sok szempontból az ellenségeik fölé tornyosultak. De aztán eljött az idő, hogy BoB elkezdett toborozni embereket a pet alliance-okból, és a legyilkolt alliance-okból is. Persze voltak közöttük is jó játékosok, de a többség csak könnyű győzelmet akart, és valami nagyszerűnek akart a része lenni, sok erőfeszítés nélkül. És mind úgy viselkedett, mintha ők csinálták volna személyesen mindazt, amit BoB elért, és mintha részt vettek volna minenben, miközben sokan nem is "éltek" még akkor a játékban. Magyarul csak maguknak akartáka dicsőséget, és a nagyképűségüket BoB régi munkájára alapozták. És erre mindössze onnan vették a "jogot," hogy BoB-os tickerük volt.
Túl sok béna embert toboroztak így, béna alliance-okból. De még ezt is túlélhették volna, amíg a BoB vezetőségének megvolt az ereje és energiája a játékhoz. Addig csak olyan katonákra volt szükség, akik követik a parancsokat, használják a fitteket, olvassák a fórumokat, és figyelnek az FC-re. Éz ez ment is. A baj ott kezdődött, hogy a régi FC-k keztek kiégni. Talán túl sok volt a valódi életben a felelősség, unták az EVE-t, valami újat akartak próbálni: mindegy miért, egyszerűen kezdtek eltünedezni. És nem volt jó utánpótlás. Szerintem az utóbbi 1-2 évben egyetlen egy jó FC sem csatlakozott a BoB-hoz. (Bár nem tudom, Waagaa mikor csatlakozott, de ő is csak 1 ember.) A többi corp-ból a jó FC-k kihívást akartak, és nem volt nagyobb kihívás, mint a top alliance ellen harcolni Mosoly Úgyhogy ők inkább a BoB elleni corpokba/alliance-ekbe mentek.
Közben a BoB-ellenes érzelmek egyre erősödtek. Sok incidens történt, ami ezt elősegítette. A T2 (ez gondolom T20 akar lenni --a ford.) csak egy volt a sok közül. Aztán ott volt a metagaming, a "játékon kívüli" taktikák. A mindenkori BoB megváltozott. Már nem csak a játékon belüli képességeikre hagyatkozva győztek. A játékosaik elképzelései megváltoztak. Mindenáron győzni akartak, az új, béna játékosok elképzelése felborította a régi stílust, ami csak a jó bunyókat akarta. Persze még mindig beszéltek a jó bunyókról, de a valóság már más volt.
Exploit-okat használtak, CCP-től kaptak információkat, Dev-ektől segítséget, bármit, amiből előnyt tudtak kovácsolni. Persze nem mindenki, de néhány rossz arc. A baj az volt, hogy ezeket a rossz arcokat elviselték maguk között, ahelyett, hogy megbüntették és kirúgták volna. A becstelen viselkedésük 1vs1 párbajokban, a saját tagságuktól való lopások, és hasonlók miatt a régi tagságnak kezdett elege lenni, kezdek eltünedezni. A friss vér meg kevés volt ahhoz, hogy a legjobb PVP alliance hírnévnek eleget tegyenek. A fórum propaganda és a smack sem segített. Végső elkeseredésükben még olyan alliance-okkal is szövetkeztek, akiket még az előző évben smack-eltek, exploitereknek és e-bayezőknek hívtak, stb. De persze amikor segítség kellett, gyorsan stílust váltottak.
Nem akarom részletezni a stratégiai hibáikat, a vesztett csatáikat és háborúikat. Ez egy játék, néha nyersz, néha veszítesz. Fontos, hogy eközben mindig "maradj férfi," és maradjon meg a becsületed és a tartásod, és ne kelljen visszaszívni, amit mondtál.
Én már inaktív vagyok, és jó ideje nem veszek részt a küzdelemben, de tényleg olyan érzésem van, hogy egy hatalmas főellenség tűnt el. Az FA napok óta nem kedveltem BoB-ot azért, ahogy hátbaszúrták az alliance-t. Biztos vagyok benne, hogy sok ember érzi most azt, hogy nagy lyuk tátong ott, ahol a nagy ellenségük volt, függetlenül attól, hogy mióta vettek részt a BoB elleni keresztes hadjáratban.
Egyetértek azzal, hogy addig nem lehet megölni egy alliance-t, amíg a vezetőség nem teszi ezt meg maga. Ennek ellenére szerintem most véget kellene vetniük a BoB-nak. Sokan elmennek majd, kipróbálnak új dolgokat, sokan meg nyugdíjazzák majd magukat. Szedjétek össze, aki maradt, csináljatok új alliance-t, éspróbáljatok valami újat. Vagy csak disband-oljatok, és hagyjátok, hog minden corp megtalálja a maga szórakozását. Végül is, el kell hogy ismerjétek, hogy az ellenségeitek legyőztek titeket.
Ha újra összeszeditek magatokat, és BoB-ként tovább harcoltok ugyanazokkal a szövetségeseitekkel (legalábbi a túlélőkkel,) akkor továbbra is a szuperblob szar ellen fogtok küzdeni. Hagyjatok lehetőséget, hogy az EVE politika átrajzolja a térképet. Hogy megváltoztassa az allaince-ok kozötti kapcsolatokat. Hogy új háborúkat szítson. Aztán majd egy kis idővel később, ha valami újként újraformáljátok magatokat, el lehet kezdeni mindent újraépíteni. Csak talán ezúttal legyetek óvatosabbak, és ne toborozzatok lúzereket"
-
#3536 Nem hat.
Fokent nem hogy HUN valoban nem egy gyava beszari hatbaszuros banda.
Tudjuk azt is hogy te a nagy cimborai kozul valo vagy.
Valoszinuleg az FGC tortnet se igaz, darga baratom ?
Akkor idezzuk fel a multat, a valosagot, es utan mindenki leszurheti azt, hogy milyen ceg is valojaban, mert nem mindenki ismeri a multat, az uj jatekosok egyaltalan nem.
Utana pedig belinkelek egy postot amit nem en irtam, hanem egy kulfoldi aki egy osszefoglalot irt a Bob torteneterol es kideritheto belole vajon nem fedi e az en altalam leirtakat.
Nos szoval FGC: Regew-regen egy tavoli galaxisban.... Ja az egy masik tortenet :D
Szoval a z Eve oskoraban megalakult a HUN nevezetu ceg akinek olyan alapito esjatekosai voltak, mint Patikus,Tusko Hopkins es sorolhatna. Tobbseguk mar 2003 kornyeken elkezdte a jatekot igy elonyt elvezhettek az uj jatekosokkal szemben. Kezdetben minden szep es jo volt, hiszen olyan tapasztalatokkal rendelkeztek, amik nagy segitseget adhatott az uj jatekosoknak. Ezert a jatekosok tobbsege hozzajuk lepett be, de ugyebar sokan szeretik a szabadsagot egy jatekban sokan szeretnek sajat labakon allni es ekkor elkezdodott a pokoljaras. Pedig ez a dolgok rendje, elni es elni hagyni.
A HUN nem nezte jo szemmel, hogy vannak olyan jatekosok akik mas utakat jarnak es kulon cegeket alakitanak ezert elkezdodott egy oldoklo harc, eloszor a jatekosokert. Mindenfele eszkozt bevetve a toborzashoz, hogy a hozzajuk lepjen be az ujonc, akit akkoriban inkabb aldozatnak lehetett nevezni, mert nem ismerte a jatekot es ezekrol a dolgokrol nagyon keveset tudott, raadasul ez egy olyan jatek ahol a kezdo ceg nagyon fontos, altalanositva a tapasztalatok alapjan, a kezdo korphoz kotodik a legjobban a jatekos, ha oda belep a jatekosok 80-90%a ott is ragad. Kesobb ilyen okbol alakitottak meg a HURT nevezetu HUNos kikepzo ceget.
Tehat mindent megprobaltak tenni a jatekosok beszipkazasahoz. Kulon privat uzenetekkel,rabeszelessel a ventrilon, kis juttatasokkal vagy igegetesekkel.
Igenam de ebben a jatekban a HUN alulmaradt es ezt nem neztek jo szemmel. Elkezdtek fenyegetozni a tobbi kisebb ceg (akkor meg elenyeszo szamu volt) es az FGC fele, hogy baj lesz irgum-burgum, ha ezt nem fejezik be mikozben ugyanazt csinaltak mint a tobbi de fokent akkorira mar elegge megerosodo FGC, akihez egyre tobben csatlakoztak.
Az FGC meg kozben szepen lassan gyarapodott erosodott, sok jatekos oda lepett be, mert tobbet szebbet jobbat igertek nekik vagy egyszeruen nem tetszett nekik az akkorra mar nagyon pokhendive valo HUN, ahol ekkora mar nagyon lekezeloen bantak az uj jatekosokkal, hulyeknek, nooboknak vagy az o akkori elnevezesuk szerint csak "gibbonoknak" nevezett ujoncokkal.
A fenyegetozes mar odaig fajult kozben, hogy szinte minden nap megfenyegettek az FGC-t mind a hun csatornan vagy levelekben, annyira nem akartak akkoriban mar a jatekosok a HUN ala tartozni es ezt nem tudta elturni tovabb a HUN.
Ez azert fontos, mert az egyik ilyen fenyegetozes alkalmaval az FGC ceo megjegyezte nekik, miert kilottok, ha nem engedelmeskedem nektek ?
Az ido folyaman mar a HUN megszepitette a tortenetet es ugy allitja be a dolgokat, hogy mintha nem is ok fenyegetoztek volna es az FGCsek lettek volna a pokhendiek, pedig ez nem igy van.
Egy szimpla egyszeru a fenyegeteseik hatasara megtortent valaszt Casus bellinek hasznaltak fel.
Persze annyira nem voltak belevalo fickok, hogy ezt szemtol szembe megmondjak, mert attol feltek, hogy leegnek a haboruban, hiszen akkor mar uton-utfelen azt hangoztattak, hogy ok az elit jatekosok es elegge ciki lett volna ha kiderul az ellenkezoje.
Eppen ezert aljas modon hatba tamadtak az FGC-t. Lehet erre kifogasokat keresni, hogy a jatek megengedi, de az teny ha valoeletben valaki gerinctelen egy ilyen jatekban meginkabb az lesz, mert sokkal kevesebb kovetkezmennyel jar az aljassag es nincs buntetes erte.
Ez foleg azert is erdekes, mert HUN mindig is azt hangoztatta akkoriban magarol, hogy ok a becsuletesseg es a egyenesseg mintapeldai a jatekon belul.
Mar az FGCnel kiderult, hogy nem azok, mert nem kuldtek haborus uzenetet csak joval kesobb, hanem a mar regebben beepitett emberrel aki jogokat kapott az FGC cegben lekapcsolta a POSt egy olyan oraban amikor alig volt fent FGC jatekos es igy lottek le.
Tudni kell, hogy akkoriban egy POS nem szamitott kis erteknek mint most egy cegnek rengeteget kellett erte dolgozni, akkor meg nem voltak rigek nem volt mindenkinek t2 fegyvere hajoja es minden extra milliardokba kerultek.
Ennyire gerinctelen a HUN, aki meg szemtol-szembe sem kepes tobbszoros tuleronel sem harcba szallni kezdok csoportjaval, ennyire becsuletesek, hogy azt merik allitani, hogy az FGC volt a hibas, mert megmrtek jegyezni szamukra, amikor megfenyegettek a masik jatekost, hogy akkor kilottok ha tovabbra is magyar jatekosok az en cegembe lepnek es nem hozzatok ?
A magyarazat is ennyi volt toluk "Nem tehettunk mast".
Eleg ironikus, de mit is varhanank el egy olyan cegtol, ahol voltak olyan jatekosok, akik azzal fenyegetoztek ventrilon, "ha megszunteted a ceget radgyujtom a hazad" mert ugyebar ez is megtortent naluk.
Ezek a tenyek, mint ahogy az is teny, hogy a masodik neve is lopott a HUNnak ugyanis mas ujraakarta krealni a mar egyszer szethullo ceget es kitalalta nekik a HUN Reloaded nevet.
A jatekost elzavartak a nagy hatalmi harcok kozott es ugyanazt a nevet adtak a cegnek, nehogy a kilepett emberek ezt a nevet hasznalni tudjak.
Szoval egy vicc bandava valt az egesz ceg.
-
#3535 Erre voltam kíváncsi, hogy éppen megy-e vele, köszönöm -
tudjanix #3534 Nekem SM2.0-ás kártyám van és megy az eve, igaz a mininimum settings mellet és egy öregecske gépen, de átlag 30-40 fps megvan.
SM2 támogatás tudtommal a téli peccs után nem lesz, de lehet hogy egyenlőre engednek a nyomásnak, mint ahogy a Apocrypha esetén is tettek.
Mert már itt is dobni akarták az SM2-őt -
tudjanix #3533 Elb.., nem wallen üzenetére akartam válaszolni, csak idézni.
Na ez nem jött össze, majd máskor. -
tudjanix #3532 @Just4U: Mekkora gyűlölet van benned egy bizonyos pixel cég miatt. Pedig az ember kikapcsolódából játszik, nem azért hogy vérben forogjon a szeme.
[quote="UUUU"]
mert amit leirtam az teljesen fedi a valóságot.
[/quote]
Voltál ebben a cégben?
Mert én olyan céget nem nézek le előre.
Legalább 2-3 hónapot aktívan eltöltök 1 cégben, és ha nem tetszik, továbbmegyek. De semmiképpen nem szítok előítéletet, csak azért mert nekem nem teszik az a cég. Ha megkérdeznek elmondom a vélemények, de általában nem kérdeznek :D, de csak ezért nem mondom hogy de szar a <cég ticker>, hogy elmondhassam.
Jakuzáról is megtudtam a 2-3 itt elolvasott postja után hogy vérbenforgó szemű BoB gyűlölő, és ezzel a tudattal olvasom a postjait. Olvasgatom a Jakuza által csak "BoB Fanclub" névre keresztelt e-o.hu-t is és csak csodálkozom hogy mennyi gyűlöletet, kicsinyeskedést és kirekesztést lehet sűríteni 1 pixelhalmazba itt is és ott is.
Mert a pixelűrhajós játék nagyon komoly dolog :D
-
#3531 No mind1, tehát semmiképp nem lehet elindítani normálisan sm2.0-es kártyával? Csak mert eddig úgytudtam, hogy jövőre lesz ez a fejlesztés. -
wallen #3530 Hangulatos a fröcsögése, de felét sem szabad elhinni annak, amit Jakuza barátunk mond.
-
#3529 ööö nna most meg egyszer csak elindult. hmm érdekes. mondjuk csak interface van , a 3d render az nem müxik és tetves lassú :D de megy... -
#3528 Ja, így már értem a dolgot! Köszi a háttérinfókat, így már tisztul a kép. -
#3527 hmm net nélkül is ezt írja ki. hmm akkor a gépen lesz vmi bibi. docu&setting alattti ccp folder alól töröltem miatt és akkor is ez van. na még töröm a fejem . :) -
#3526 A tortenethez tartozik, hogy 3-4 even keresztul nem hallottunk toluk mast, hogy ok az elit pvp istenei, es az utolso verukig kuzdenek, blablabla.
Na akkor most hogy is van ez ? :D Amugy egy terulet elvesztesetol egy ceg nem szunik meg.
Ismerek en tokosebb gyerekeket is akik, miutan a HUN lekoccolt es mindenkit hatrahagyott hatan vedtek az utolso POS-t egy teljes tobb szaz fos allianceval szemben.
A masik fele hogy az Eve legmenobb regiojaban elhettek evekig koszonhetoen, hogy a Bob segget nyaltak, ahol orankent tobb szaz milliot lehet kitermelni.
Tehat a nincs penz kategoria se allna meg a helyet, az annal inkabb, hogy eltek a kanaan kellos kozepen evekig, mert engedelyt kaptak a Bobtol ra , amiert azt vallaltak, hogy a Bobbal harcolnak vall-vallt vetve, ha ugy hozza a szukseg.
Most hogy a szukseg itt volt, a nagy igergetesnek ennyi volt a latszatja, hogy szegyen a futas,de hasznos ? :D
Tudod vannak olyan dolgok, hogy becsulet, de ahhoz nem parosul az, hogy evekig elitnek kialltsa kimagat valaki, de meg is szalad, ha tenni kene valamit. Ez lenne a fogatlan kutya esete ? Igen , ez lenne az.
-
#3525 nna valami már van de még nem az igazi . :)
hook_3DA.dll valóban nem volt ott , kicsomagoltam. batch file megcsinál , beolvas , beállít amit kell és run. hopp el is indult csak nem volt net kapcsolat de nem gond legalább graf beállításokat levettem.
kilép , mobilnet indít majd megen run de most egyfolytában azt írja ki hogy már be vagyok lépve a login serverre. na de hogyan amikor nem is :D
vót restart meg minden de egyfolytában ez van. szóval megy ez csak mégsem . :) -
#3524 Az de durva... De mi késztette arra, hogy átálljon? Gondolom millió oka lehetett rá mondjuk...
Jakuza: "behuzta fulet-farkat es elmenekult ahelyett hogy harcoltak volna." - én ha cég vezető lennék, akkor mindennél fontosabb lenne számomra a cégem, így ha esélytelennek látnék egy war-t, bizony én is fülemet-farkamat behúzva menekülnék, hogy mentsem a még menthető javakat, minél kisebb veszteségek árán. Így talán a talpra állás is könnyebben menne. Ha belekezdenék egy esélytelen war-ba, azzal csak a cég fennállását veszélyeztetném. Persze nem vagyok tapasztalt játékos, de a józan ész valami ilyet diktálna nekem. Egyelőre én nyugiban elbányászgatok meg Agent-ezek high sec-ben, így valszeg ilyenben még jó ideig nem lesz részem, meg pénzem sincs arra, hogy új hajókat vegyek/fitteljek, szóval "kerbírkedem" - vagy hogyan is mondjátok ezt az EVE-világában... -
#3523 *kereven
az keresvén akart lenni -
#3522 Ez lehet hogy nem ment volna, de azert egyet ne felejtsunk el. Megpedig azt, hogy a Bob szimpatizansok allandoan azert rinyaltak, hogy ok egyedul veszik fel a harcot az egesz NC-vel.
Ez pedig kozel sem igaz. Ok ugyanugy kismillio ceggel,allyval kepviseltettek magukat a harcban, mint Exe,Goodfellas,AAA es sorolhatnam.
Bar az is igaz, hogy jo par ceg, gyava nepseg modjara megfutott vagy kilepett par het vagy honap utan, mint a magyarok tobbsege. de ezt mar megemlitettem, hogy Tase,JMU,FGC es most hadd ne kelljen felsorolnom a tobbi ceget, behuzta fulet-farkat es elmenekult ahelyett hogy harcoltak volna.
A bator Ta-se bvolt az elso aki lekoccolt kereven egy olyan helyet ahol huszszoros tuleroben leblobolhatnak valakit es sikerelmenyuk lehessen ilyen modon. -
#3521 Egy BoB-os (Kenzoku-s) ember átállt a Goonswarmba, a BoB szerencsétlenségére ennek az embernek elég nagy jogai voltak a BoB végrehajtó cégében ezért az egész szövetséget fel tudta oszlatni. Mivel a szövetség feloszlott az összes területük elvesztette a szuverenítását, a Pos-ok dobálták ki maguk alól az ott parkoló szövetséges hajókat, stb.
A Goon-nak csak annyit kellett tennie, hogy benyomult a rendszerekbe egymás után, lelőtte az ellenséges Pos-okat és rakott sajátot a helyére. Utána már csak várni kellett ahogyan kattantak be a különböző szuverenítások.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a Goon-nak az NC nagyon sokat segített, nélkülük talán egyedül nem is ment volna. -
#3520 Most nézem, szóval: "tudom, hogy kezdő vagyok" - na bocs, elrontottam... -
#3519 összefogtak másokkal ? vagy goon zerg ? -
#3518 Tudom, hogy kezdő vagy EVE világában, de ott van az a nagy Kenzoku-s kék paca, akkor hogyan tudott a közepében egy Goon pötty keletkezni, ami egyre nagyobb lett? Miért nem figyeltek rájuk? Vagy hogy van ez? -
#3517 Force.dll error ?
A megoldas ahogy nezem, hogy nincsen minden dll kicsomagolva a 3D Analyzer konyvtaradban.
3d analyzer konyvtarnak ezt a ket dll-t kell tartalmaznia.
force.dll
hook_3DA.dll
-
:DDDDD -
#3515 meg is csináltam de runnál meg jön vmi dll hiba. lehet nem szereti ez a nyüves intel vackot. na mindegy . azért köszi , remélem valakinek hasznos. :) -
#3514 Nem új gépről beszéltünk, hanem egy VGA-ról. Nyilván a cseréje magával vonja az alaplap + memóra, meg minden szar cseréjét, úgyhogy igazad van, nem úszná meg 7 rongyból. Na de OFF vége, bocs a bunkózásért, ha valaki így gondolkodna rólam. GO EVE! -
#3513 Azert nem mindenki teheti meg, hogy uj gepet vegyen.
Azt sem tudhatjuk milyen korulmenyek kozott jatszana valaki, mert konnyen az is lehet hogy nincs penze ilyesmire, ellenben a munkahelyen vagy iskolaban van lehetosege jatszani.
Tehat konnyen ellehet kepzelni, hogy nem feltetlenul jar egyutt a internetes MMO jatek az olyan felhasznalokkal, akik tobb szazezreket keresnek, ezert eppen nem ildomos messzemeno kovetkezteteseket levonni latatlanban.
Eppen ezert felesleges megmondani valakinek, hogy hulye vagy csereld le a VGA-dat, mert nem biztos, hogy feltetlenul megteheti.
Gondolo ha megtehetne, mar reg megtette volna es nem egy oskovulettel probalna jatszani. -
#3512 Jól van, biztos igazad van, és gondolt erre, ez nyilvánvaló. Én vagyok a hülye, mindenki így hagyja abba az EVE-t. Továbbá én kérek elnézést azért, mert valaki nem hajlandó a 4 éves videokártyáját lecserélni, hogy normálisan tudjon játszani az EVE játékkal, és közben azért sír, hogy nem fut el rajta az EVE. Továbbá ha 4 év alatt nem tudott annyit spórolni, hogy vegyen új kártyát, akkor miről beszélünk... Ez duma, hidd el. Ha valaki játszani akar, akkor áldoz rá ennyit, és kész. Én is befizettem a zsét, és addig meg fogom tenni, amíg nem lesz megfelelő mennyiségű ISK-em GTC-re. Nem kötekedésből írtam ezeket, de azért néhol igazam van, nem gondolod? -
#3511 Te honnan vagod, hogy nincs a walletjebe megfelelo mennyisegu ISK ?
Ezen gondolkodjal el, mielott a 7.700Ft-vel peldalozol. :D -
#3510 Mivel nem hasznaljuk nem nagyon.
Ellenben lefordithatom nagyjabol magyarra a leirast, hogy milyen lepesekkel inditotta el az elkoveto az Eve-t.
ami fontos pont, hogy a VGA-nak Sm 2.0-t tamogatnia kell.
1. Toltsuk le a 3D Analyzet, a weboldalarol, majd valahova bontsuk ki a fajljait.
2.Hozzunk letre az Eve fokonyvtaraba egy eve2.bat fajlt.
3. Inditsuk el a 3D analyzet es adjuk meg a helyet, ahol az ujonnan letrehozott eve2.bat fajl talalhato.
4. Pipaljuk ki a "hardware limits" alatt talalhato beallitasokat valamint a "ANTI-DETECT MODE"-t es a "skip pixel shader version 2.0"-t szinten.
5. Futassuk a jatekot a RUN gombbal. Ezutan ne felejtsuk el az ESC-t a bejelentkezo kepernyon es a grafikai beallitasoknal mindent vegyunk minimumra. -
#3509 Nyja, de ahhoz hogy aktiválja a régi karit, két hónapos GTC kell, ami kb. 6-7 ezer Ft. Szóval nem szívom vissza Jakuza ha nem gond, és talán még igazam is van... -
#3508 erre vki ? vagy ennek a 3D analyze-nak nincs fóruma ? én nem nagyon találtam . -
#3507 Ezekszerint nem melyedtel bele rendesen az Eve vilagaba, mert ha kitermeled a jatekban, akkor nem kell semmilyen Eve elofizetes.
Igy tartok el ket accountot is hovatovabb mar evek ota.
Szoval ezt a hulyeseges beszedet, jobb ha megfontoltan visszaszivod. -
#3506 "Nincs rá pézem" - várjál, itt jön a lényeg: "pedig szívesen visszajönnék EVE-ezni". Így van, ez idézet tőled, méghozzá szó szerinti. Értem, szóval nincs rá pénzed, de az EVE havidíjra van. Aha. Egyértelmű, világos. Na most komolyan! Minek beszélsz hülyeségeket? -
#3505 Kössz és most mihez kezdjek vele? Nincs rá pézem... Meg különben is, ha lenne rá, akkor sem pont 7,7kért vennék, akkor már inkább jobbat kéne nem? Meg én csak válaszoltam egy kérdésre, kissé sajátosan, igaz, de ez máris ok arra, hogy valaki okoskodjon? Most nem bántásból, de tényleg, csak mindenki ezzel jön, ha megemlítem, hogy 4-5 éves kártyám van.
Igazából tök felesleges ezen rágódni, mert én vagyok az aki nem vesz 3.0 nullás kártyát, majd egyszer, valamikor. -
#3504 "3.0 (ettől csillognak, villognak a játékok... és biztosan nagyon megterhelő lenne ha úgy csinálnák meg a játékokat, hogy ezeket az extrákat kilehessen belőle szedni" - nem bántásból, de ez már másfél-két éves dolog ám. Egyébként néztem neked kártyát, és a legolcsóbb 7.700 Ft-ért tudja az sm 3.0-át, nem kell 20.000-ért venni. Én is úgy bánom, hogy nem hagyták bent az új kocsikban a ablaktekerőt, pedig biztosan nagyon megterhelő lenne ha bennehagynák, most így nem tudok mivel szórakozni vezetés közben... Bocs, a korral fejlődni kell. -
#3503 dógozok én egyfolytában de nem árt néha egy kis szórakozás :P -
#3502 Shader model 2.0, ezt a régebbi videókártyák tudják, és általában az újabb game-ekhez már shader model 3.0 (ettől csillognak, villognak a játékok... és biztosan nagyon megterhelő lenne ha úgy csinálnák meg a játékokat, hogy ezeket az extrákat kilehessen belőle szedni... így még talán a régi videókártyával rendelkező emberek is tudnának játszani, de minek... 20kért már kapni ilyen kártyát és fix, hogy már mindenkinek van...) kell, ergó a régebbi kártyák (így az enyém sem) nem képesek futtattni őket.
Pedig szívesen visszajönnék EVE-ezni, de így kicsit nehéz lenne. -
#3501 Akkor mostantól dolgoznod kell a munkahelyen? -
#3500 ahh értem..