EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crokin
Trasher(destro)-re mit érdemes rakni med-low slotokba?

Repatarurgyán

mint a sok kis gyerek az oviban mikor szét szedik az ovobácsit a zsák cukorért 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Alwares
Ha hajó csak T1, T2-es cuccokkal, a skillek már mind megvannak.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Fenrir
Tier 3?

A halál csupán a kezdet...

Alwares
Oh fakk kéne még vagy 40 milla a BS-hez. Jövõ héten nem dolgozok, remélem össze tudom szedni.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Helyes, helyes. Erõsen támogatom. Valóban legyen már kiegyensúlyozott a hajók súlya/nagysága/lehetõségei szerint.

Amibõl tegyük hozzá rengeteg van mostanság Budarban.

Roger6
Köszöntem uram!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az NPC maga a gépi karakter. A PvE az mikor az NPC ellen mész, harcolsz.
Eccerû ez.

Roger6
Hihi!<#vigyor5> Bocs, de én az NPC-re hittem azt, hogy gép által vezérelt karakterek ellen kell zúzni (Non Player Character-bõl), de ezek szerint a PvE az. Hát ezért kérdeztem az NPC-t, de majd megkeresem, igazad van.<#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[Jakuza]
Legyeteki mar egy kicsit onallobbak es keressetek meg ezeket a kifejezeseteket magatok, ne kelljen elmondanom az ABC-t is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Roger6
Jakuza!

És mi az NPC-zés?

[Jakuza]
Irmalinban 0.06os rendszerben, ahol 3db lvl4q20as agent van.
Mondjuk ide nem lehet csak egyszeruen bejonni kuldizni, mert kilonek, de ha valamelyik Omega alliances ceg tagja vagy vagy esetleg valamelyik kisebb corpnak aki itt el, azoknak be van allitva a standingje, es nem lohetnek akkor rad csak a betevedo kalozok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

TVelvet
oh jakuza te hol is vagy lowba ?^^
[Jakuza]
Ettol felek en is, mert a t*kom se akar Caldari Onlinevel jatszani.
Raadasul a hajoim legtobbjet most szetcseszi a CCP, mint Rapier,Huginn,Hiena,Vagabond,Claymore, es raadsul meg tovabb rontjak a Tempestet, mivel minden hajo alaptomeget csokkentettek kozel 10%-l kiveve az ovet, o meg plusz sulyt kapott. 😞
Igy lett a legmozgekonyabb BS-bol a leglomhabb.

BEAST
szomoru vagyok 😞 ... akkor lehet ideje lesz caldariva nevelni magam, es ravennel pve oldokolni, csak a sikerelmenyert 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[NST]Cifu
Még per pillanat csak tesztelés alatt van, de nagyon durván balanceolni akarják a sebességet, mert sok PvP-st irritál, hogy a Minmatar hajók (Vagabond, Stabber, stb.) brutális, 10k+ sebességekkel repkednek.
A beszólások szerint a nerf fõleg amiatt van, hogy a "kezdõ" játékosoknak is legyen esélye, mert a nano flották gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak.

Emiatt a Nano és Poly cuccok nerfelve lesznek, ahogy valószínûleg a Snake implantok is. Mellesleg a hajók sebességeit egymáshoz igazítják, hogy ne legyen egy Cruiser gyorsabb már, mint egy Frig. Ennek eredménye, hogy a Megathron módosítók nélküli sebessége pl. 95m/s-re csökkenne. Hogy ezt balance-olják, a webberek is nerfelve lesznek, az eddigi 80-90%-os sebességcsökkentés helyett 50-60%-os lesz csak. Mellesleg a warpdrive újraindítási ideje is meg lesz növelve, plusz a Warp Scram a WMD-kre is hatni fog.

A hivatalos fórumon nagyon sok whine megy e miatt, mert a sokmilliárdos nano hajósok most eléggé buknak, a blasterfittes PvP-sek meg attól tartanak, hogy a speed rebalance miatt nem nagyon fognak a célponthoz érni egy darabban...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

BEAST
ohnoes, mirol maradtam le ... blasterek nelkul nem az igazi 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[Jakuza]
*jon

[Jakuza]
Mert ?
Gondoltam, hogy lassan jo egy csomo hulye valtoztatas, amitol a blasteres vagy nano hajok illetve a matar hajok nagyresze hasznalhatatlanna valik, legalabb jo helyre kerul a killmail. 😉

BEAST
Koszonom az onzetlen felajanlast, csak ugy sugarzik belole a joszandek 😄DD

[Jakuza]
Pimpeld fel, mond meg hol leszel elerheto es kilojjuk 😄

BEAST
Lehet be kellene fizetnem egy kicsit az Eve-t, az utobbi napokban megint ramjott az eve videok lesese, hianyzik a blasterthronom 😄

[NST]Cifu
Ha nagyon unatkozol, bár én ma este csak 9 után leszek fent. Legfeljebb Vokálnak szólok, hogy vegyen fel valami LvL4-es küldit. ^^

[Jakuza]
Menjek egy kicsit besegiteni ? 😄

[NST]Cifu
4-7 milla egy +3-as implant, legalábbis errefelé. 😊
Igen, én szivesebben mennék 0.5-0.6-osba, Jel-ben csináltam LvL2-õket, és 2x annyit fizettet, mint a Renyn-ben lévõ agent ugyanazért a küldiért. De nekem még sovány a standingem, alig 1-2 LvL3-as ügynök közül választhatok még. 😊

[Jakuza]
Olyan draga lenne egy +3as sett ? 😄DDDD
Podolast meg ellehet kerulni, csak tudni kell a modjat.
Nem mindegy am hogy a 3as agent ad kuldetesenkent 400-500 ezret.
Vagy a kettes egy milliot. ;D Jo helyen egy lvl3as agent annyit ad mint a legjobb lvl4es high secben.

[NST]Cifu
Per pillanat a PvE ami megy. PvP-ben túl sok eredményünk nem lenne szegényes skilljeinkkel és T1-es hajóinkkal/felszerelésünkkel. Ahhoz meg koca játékosok vagyunk, hogy nekiálljunk Low secben vagy 0.0-ban aktívak lenni. Pár hónap múlva, ha már kicsit jobban állunk skillek terén, no meg anyagilag, lemerészkedünk Low Secbe, de per pillanat eléggé érzékenyen érintene egy podolás, mert a tanuláshoz teledugdostam a fejem +3-as tulajdonságnövelõ implantokkal, így most egy Csatacirkáló ára van a bejemben. ^^

[Jakuza]
Player versus Enviroment
Amikor egy gepi jatekos illetve pontosabban gepi intelligenciaval rendelkezo gepi ellenfel ellen veszed fel a harcot.

Roger6
Mijaza PvE?

[Jakuza]
Na igen PvE-re a leghasznosabb jargany a BS, ezzel nem lehet vitatkozni.

[NST]Cifu
Rágtam egy ideig a "merre tovább" kérdést, és minden logikus érv ellenére a BS felé vettem az irányt. ^^
Kicsit mókás, hogy a Tech 2 hajók "messzebb" vannak, mint a BS. Most az alap elérhetõségrõl beszélek, nem a hozzájuk való cuccok skilljeirõl, hiszen az más kérdés, de amíg cirka két héten belül beleüllhetek egy BS-be (még ha nem is lesz se Drón, se Cruise Missile, csak Large Projectile skill), addig a legtöbb Tech 2 esetén azért jó egy hónap csak a hajóba ülés lehetõsége...

[Jakuza]
Persze ha valaki jol fitteli a hajokat akkor a megfelelo kuldiben minden hajoval meglehet birkozni.
Egy lvl3as kuldi pedig nem lehet akadaly egy cyclonenak.
Na de ha majd beleulsz egy commandshipbe. 😉

[NST]Cifu
BTW, a Cyclone tank fit alapvetõen bevált, de majd finomítok rajta. Azt hiszem kevesebb tank/cap. recharge és nagyobb DPS / sebesség kell, mert az elõzetes várakozásaimmal szemben elég ritka, hogy a közelembe érjenek a komolyabb tûzerejû rosszaságok, távolról pedig elbírok velük. Ott meg még nem tartok, hogy magamra rántom az összeset, mondván úgy is kitankolom. ^^

Addig is feldobni a topicot pár kép:

[NST]Cifu
Ha végigcsinálod a tuttorial küldiket, akkor utána egy LvL1-es, induló ügynökhöz küld, amit fregattokkal simán meg tudsz csinálni. Amúgy én nemrég kiváncsiságból megnéztem mind 4 faj induló bázisát, és mindenhol rengeteg játékos volt. ^^

Szerintem te egy olyan frakciót/céget néztél ki, akinek nincs a közelben ügynöke, pl. Caldariként a Gallante Navy küldit nézhettél ki, vagy nem tudom...

ollie
Nem találkoztál másik játékossal? Jézusom, mit gondolsz, abban a sok ûrhajóban kik ülnek?

Roger6
Te valamit nagyon rosszul csináltál. 12 jump? Ahol kezdesz, ott rögtön kapsz küldetéseket, és vannak elérhetõ ügynökök. Bár az tény, hogy nem egyszerû játék.

Crokin
ez a játék csöppet túlkoplikált szerintem... nem vagyok egy hülyegyerek, de ez kicsit sok. Eleddig nem nagyon találkoztam más játékossal, vagy csak én nem tudtam hogy õ az, hol van itt az mmo érzés? csináltam pár questet, már amire nem 7-8 órákat kell várni, elérhetõ ügynökök keresése, 12 jump lol, azt se tudom már hogy honnan indultam vagy hogy fiú vagyok-e vagy lány.

Repatarurgyán

[NST]Cifu
Nem lesz Drake. Minmatar vagyok, Cyclone/Hurricane, és utána Tempest a cél, mert haverom eldöntötte, hogy õ fog tankolni Dominix-el, nekem kell DPS-elnem, a kis hajókat meg majd a drone-ok kezelik (azért jó ki tudjuk találni a dolgokat... 😊). ^^

TVelvet
Drake a legjobb t1 tankolos hajó a játékban, passiv tankra kell fittelni.
[Jakuza]
Mindenkit ki lehet loni es a neutralizer karos hatassal van a shield boosterrre, foleg ha cap flux coil van az illeton 😄

ollie
Az invu field semmire sem jó. Használj inkább 4 hardenert.

ollie
Mennyi elõnye? 3 cap flux coil meg 3 ccc rig simán elég 4 hardenerhez meg egy large shield boosterhez, hogy soha ne fogyjon el a cap.

Ja, és ha egy drake nem tudja kitankolni az lvl4-es küldiket, akkor rosszul van fittelve.

Wanax
Omni tanknak ez igen nagy elõnye hogy nem kell cserélgetni a fittet, ez tény, de emaitt pvpben rosszabb is. Ott tudod hogy mivel fognak rád lõni és tudsz arra készülni és nagyobb resistet rakni rá aktiv vagy passziv hardenerrel. A két invu fieldel még az is gond hogy ott már van stacking penalty is rá, szal még kevesebbet ad az egyes resistekre. Invu field az inkább pvpre jobb, ahol nemtudod elõre hogy ki mivel fog rád lõni 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

[NST]Cifu
Nagyon sok mindenen gondolkodtam / gondolkodom, hiszen még csak most rázódom bele a játékba. Lent láthattad, hogy még a hardenereket sem tapasztaltam ki. 😊

Az Omni tank lényege pont az, hogy ne kelljen folyton cserélgetni a hardenereket. Mivel csapatban agentezünk, ezért a legtöbb LvL3-asnál szerencsére nincs olyan gond, hogy hajó elvesztése kerüljön a terítékre (jó, Fenrir Brutixját elbukta Vokál, mert mohó volt ^^). Bár végülis az a pár resist növelõ elfér a raktérben, átfittelni meg nem nagy dolog... Legközelebb kipróbálom.

Viszont érdekes, hogy a Shield Flux-ot senki sem ajánlotta. Nem éri meg foglalkozni vele? Van reális esélye annak, hogy Booster nélkül az alap Shield recharge-ból bármi életképes megoldás süljön ki?

Wanax
oks, ebben igazad van, ha nincsenek rakétás skillek úgy még nehezebb.
De szerintem ha komolyan akarod csinálni az agenetezést akkor megéri inkább a drake mert egyszerûbb vele az élet 😊
Az invu field helyett nem gondolkodtál passziv resist növelõben? Egy küldiben úgyis általában 2 féle sebzést osztanak ellened, és arra a kettõre nagyobb is lenne a resisted mint invuval. Persze ezt néha cserélgetni kell attól függ ki ellen mész, de szerintem ennyi simán belefér.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

[NST]Cifu
Idézek magamtól: "Minmatar vagyok...". 😊
A Drake Caldari hajó. 3 nap 10 óra lenne a skill hozzá, ráadásul rakétás, én meg tegnap jutottam el oda, hogy a Heavy Missile Bay-t egyáltaláni használni tudjam a Hurrican-en, tehát DPS-ben is gyengébb lábakon állnék egy Drake-el. ^^

[NST]Cifu
A Cap Flux Coils nem rossz ötlet, de nem tudom, mennyiben elõny vagy hátrány a Power Diagnostic Systemekhez képest. Utóbbi a Shield Recharge-ra is ad. Az EFT szerint nálam a mostani pure Omni-tank fittnél (Large Shield Booster II., 2x V-M15 Inv. field, 2x F-b10 Cap.recharge) 4 Beta PDS-el 186 / 207 a Def. eff., 2-õt Beta RC: Cap. Flux-ra cserélve 193 / 197. Komoly változást nem vettem észre a kettõ között, leszámítva persze, hogy a Cap.Fluxal picit tovább tartott a Cap, persze érezni nem éreztem a folyamatosan járó Booster miatt, de a shield passzív visszatöltése meg rosszabb volt.

A power relay-eket alapból elvetettem.

Wanax
passziv tankos drake és nincs ilyen jellegû probléma 😊 lvl3as küldiket simán kitankolja, csak akkor tudnak megszorítani hogyha nagyon sok ellent húzol magadra egyszerre (bár azok is inkább droneos küldik vagy más egyéb aki em-el lõ)

[Jakuza]
cap power relay elrontja a shield boost amountot, nem szabad feltenni shield boosteres hajora.