EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy kicsit is mozog a masik hajo, nem olyan egyszeru eltalalni, foleg azert sem mert jo nagy szokott lenni a desync.
Raadasul ilyenkor nem is az overviewen kell bumpolni hanem az ellenseges hajon elecelozva kicsit a kepernyore klikkelve.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem vagyok bump guru, de most se nehéz nekimenni a másik hajónak - rákattintsz az overviewen, megnyomod az approach gombot azt MWDt neki 😊
Sztem az hogy nehéz bumpolni, az elrontott fizikátl van, nem az irányitástól.
A cepik meg cikáznak most is mint állat, csak kivülrõl kell kattogni... ezért nem is vagyok jó a játékban, amig a speedtank a menõ és ilyen az irányitás, valahogy sose látom át rendesen az ûrt 😊 Persze ez egyéni szocprob 😊
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Amúgy Jakuzánál a pont, olvasom az eve-online.hu-t de ez nem ugrott be, alapvetõen segíteni szeretek embereknek, ez néha doáig szokott fajulni, hogy ülök az állomáson és csak írogatok az ablakokba, majd késõbb rájébredek hogy megint nem játszottam semmit.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Belépés a chat-re: az alapértelmezetten jobb oldalon egymás alatt elhelyezkedõ gombokból (és feliratok is vannak, hacsak nem "csuktad be")
a Channels & Mailing Lists (az ikonja két muksó egy beszédbuborékkal), Channels fül, Join gomb, beírod hogy HUN, OK gomb és egy picit vársz, majd meg jelenik az ablak és tudsz dumálni.
Értelem szerûen más chat-re is be tudsz lépni a HUN szócska kicserélésével, ha tudok a csatorna nevét 😊
További lehetõség: ventrillo is ahol szóban tudod vegzálni az embereket, itt csak olyan helyre menj be ahol várnak, mert ha nem akkor hamar mute-olnak és akkor hiába kérdezel 😊
Az elsõ napok nehezek, bár én a trial-t annó majdnem napi 23 órában nyomtam, nekem nem okozott problémát a kezelés, örültem hogy nem joystick-el kell vezetgetni a hajót.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
fizikai része elvan kurva ugy ahogy van 5000kilos dront ne mtudod elbumpolni voszont a több milliárd tonnás capitalt ugy ellöki mint a szart
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
najolval kiléptem
másik nap belogoltam azt végig néztem az összes irányitási szarságot azt azota elvagyok vele
Egyébként meg szeretem a komplex játékokat, de ennek nem jött össze hogy bármi jót is vigyen az életembe 😊
Amúgy az elsõ trial napomon én is az uninstallon gondolkodtam aztán valahogy megtetszett
Az pedig eleg gaz, hogy nehany perc utan kitartas nelkul eloldalogsz. 😄
Nem nekem való ez a játék. Nekem nagyon áttekinthetetlen, úgyhogy marad nálam ennyiben. Pedig kár. Reménykedek hogy egyszer találok olyan ûrjátékot amit kezelni is tudok. Mert eddig amit kipróbáltam mind olyan bonyolult kezelõfelülettel volt megáldva hogy azt sem tudtam mit csinálok 😊
Amugy kinyitod a kis ikont baloldalt, aminek Journal a neve es ott megkeresed a missiot amit felvettel es abban irja a rendszernevet hova szol a kuldetes.
Ha mas rendszer akkor klikk a rendszerneven es Set Destionation es akkor baloldalt lesz kidokkolas utan egy utvonal ami kirija hany ugras es merre kell menni.
Ha pedig a sajat rendszeren belul kapta az ember a kuldit, akkor csak szimplan kidokkolas utan valahova jobb klikk az urbe es a menubol kivalasztva kell a kuldetes helyszinere ugrani.
De baromi macerásnak tûnik nekem ez a játék ezen túlmenõen is. :S
35-40 milla spawntol és ügynöktöl függöen többi már csak matek
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
MSNem [email protected]
<#buck>#buck>