EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Valaki használta már az overheat funkciót?

A halál csupán a kezdet...

biztos, mondtam nem vagyok guru a temaban, viszont eleg sokszor szalltam el egy idoben a bumptol 😊 Lehet csak rossz szeriam volt 😊

[Jakuza]
Tenyleg ilyen konnyu lenne ? 😄
Ha egy kicsit is mozog a masik hajo, nem olyan egyszeru eltalalni, foleg azert sem mert jo nagy szokott lenni a desync.
Raadasul ilyenkor nem is az overviewen kell bumpolni hanem az ellenseges hajon elecelozva kicsit a kepernyore klikkelve.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

A joystick irányitástól miért lenne könnyebb a bumpolás?
Nem vagyok bump guru, de most se nehéz nekimenni a másik hajónak - rákattintsz az overviewen, megnyomod az approach gombot azt MWDt neki 😊
Sztem az hogy nehéz bumpolni, az elrontott fizikátl van, nem az irányitástól.

A cepik meg cikáznak most is mint állat, csak kivülrõl kell kattogni... ezért nem is vagyok jó a játékban, amig a speedtank a menõ és ilyen az irányitás, valahogy sose látom át rendesen az ûrt 😊 Persze ez egyéni szocprob 😊

joystick irányitás ide? asszem nem lenne több olyan hajo amit nem lehetne kibumpolni meg a cepik is ugy cikkáznának hogy lehalna a server töle

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

A hun a néhai és újra feltámadt hun corp csatija, de elsõsorban magyar segítség nyujtó csatorna, ezért írtam utánna hogy aki akarja beírja a sajátját.

Amúgy Jakuzánál a pont, olvasom az eve-online.hu-t de ez nem ugrott be, alapvetõen segíteni szeretek embereknek, ez néha doáig szokott fajulni, hogy ülök az állomáson és csak írogatok az ablakokba, majd késõbb rájébredek hogy megint nem játszottam semmit.

Fenrir
A HUN nem a néhai HUN corpnak volt a saját csatija?

A halál csupán a kezdet...

[Jakuza]
Valamint van egy Kezdõ FAQ a magyar kozossegi oldalon.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lobsterman, van egy olyan csati hogy HUN, itt magyarul segítenek ha van valaki aki kész segíteni neked, és szokott is lenni olyan. Plusz a többiek is leírják ha akarják hogy hol találod meg a csatijukat.

Belépés a chat-re: az alapértelmezetten jobb oldalon egymás alatt elhelyezkedõ gombokból (és feliratok is vannak, hacsak nem "csuktad be")
a Channels & Mailing Lists (az ikonja két muksó egy beszédbuborékkal), Channels fül, Join gomb, beírod hogy HUN, OK gomb és egy picit vársz, majd meg jelenik az ablak és tudsz dumálni.

Értelem szerûen más chat-re is be tudsz lépni a HUN szócska kicserélésével, ha tudok a csatorna nevét 😊

További lehetõség: ventrillo is ahol szóban tudod vegzálni az embereket, itt csak olyan helyre menj be ahol várnak, mert ha nem akkor hamar mute-olnak és akkor hiába kérdezel 😊

Az elsõ napok nehezek, bár én a trial-t annó majdnem napi 23 órában nyomtam, nekem nem okozott problémát a kezelés, örültem hogy nem joystick-el kell vezetgetni a hajót.

2-3 nap alatt szépen bele lehet tanulni az egész menürendszerbe, minden tippet helpet olvass el amit lehet mert nagy segítség! az elején én is szívtam vele de ha belejön az ember már mindnent 1 kattintásra szinte megtalál és fel sem tûnik neki hogy bonyolult lenne

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Roger6
Akkor még nem mertek nagyot gondolni az alkotók... :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Herold
Jóbazdmeg én az Elite 2-3-ból indulok ki, ott volt üzemanyag.

üzemanyag? nézdmeg meg a matar hajokat és rájössz hogy a nap az üzemanyaguk 😄 meg antianyag stb nézzél sci-fit 😄
fizikai része elvan kurva ugy ahogy van 5000kilos dront ne mtudod elbumpolni voszont a több milliárd tonnás capitalt ugy ellöki mint a szart

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Herold
Vannak sokkal gyökérebb dolgok ennél is, pl. hogy ha kikapcsolod a hajtómûvet, megáll a hajó (az ûrben, ahol elvileg sodródnia kellene...), meg ugye az üzemanyag hiánya, amik nekem elsõre nagyon zavaróak voltak.

Herold
Csináld végig a tutorialt!!!
Utána már sokkal jobban fog menni.

1 nap kidokkoltam az állomásrol nézem de gyökér irányitás
najolval kiléptem
másik nap belogoltam azt végig néztem az összes irányitási szarságot azt azota elvagyok vele

Lobsterman
Nem tudom. Én szeretem ha egy játék nem basz fel, és tart felbaszva 5 óra "játék" után is. Lehet gyenge vagyok, és valóban túl hamar feladom, de nem szenvedni akarok egy játékkal 3-4 napot mielõtt tényleg játszani tudnék hanem...hmm... szépen fokozatosan belejõve játszani.
Egyébként meg szeretem a komplex játékokat, de ennek nem jött össze hogy bármi jót is vigyen az életembe 😊

Krinyo
emberbarátibb? Most kössenek egy kutyát a hajod után vagy mi? 😄
Amúgy az elsõ trial napomon én is az uninstallon gondolkodtam aztán valahogy megtetszett

[Jakuza]
Dehogy bonyolult, inkabb az a baj, hogy hamar feladod.
Az pedig eleg gaz, hogy nehany perc utan kitartas nelkul eloldalogsz. 😄

Lobsterman
Hát az tény hogy nem tucatMMO de azért lehetne némileg emberbarátabb.
Nem nekem való ez a játék. Nekem nagyon áttekinthetetlen, úgyhogy marad nálam ennyiben. Pedig kár. Reménykedek hogy egyszer találok olyan ûrjátékot amit kezelni is tudok. Mert eddig amit kipróbáltam mind olyan bonyolult kezelõfelülettel volt megáldva hogy azt sem tudtam mit csinálok 😊

[Jakuza]
Csak par napig bonyolult, mert ez nem egy gagyi tucatmmo, ahol van XP,meg par varazslat vagy tulajdonsag amit hasznalni tudsz.
Amugy kinyitod a kis ikont baloldalt, aminek Journal a neve es ott megkeresed a missiot amit felvettel es abban irja a rendszernevet hova szol a kuldetes.
Ha mas rendszer akkor klikk a rendszerneven es Set Destionation es akkor baloldalt lesz kidokkolas utan egy utvonal ami kirija hany ugras es merre kell menni.
Ha pedig a sajat rendszeren belul kapta az ember a kuldit, akkor csak szimplan kidokkolas utan valahova jobb klikk az urbe es a menubol kivalasztva kell a kuldetes helyszinere ugrani.

Lobsterman
ja, mégse úgy mentem oda. a naplóból választottam ki a helyet. megnézem ezt a jobbklikk dolgot.
De baromi macerásnak tûnik nekem ez a játék ezen túlmenõen is. :S

Lobsterman
Ja. Úgy mentem oda mindig, de csak a rendszer nevét írja, ott meg van 8 bolygó, meg kismillió egyéb cucc. Most nézzem végig az összeset hogy hol van az a néhány droid vagy akármi más?

jobbklikkes menüben van a célhoz a bookmark hogyha a jo rendszerben vagy ha nem akkor megnyitod a journalt és a küldiket és megnézed hova kell menni

30 perc egy blokád
35-40 milla spawntol és ügynöktöl függöen többi már csak matek

Lobsterman
Nem vágom ezt a játékot. Beléptem trialra, gondoltam kipróbálom, de még a tutorial után sem tudok egy küldit sem megcsinálni, mert sosem találom a célpontom.

Roger6
Jaj igen, elfelejtettem mondani, hogy kezdô karival, gyakorlott játékossal. Vagy inkább ne kérdezzek hülyeségeket?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Alwares
Napi két három óra játékkal én BS-el összehozok két hét alatt annyit, talán többet is...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Roger6
Hány hónap alatt lehet összehozni most a kb. 400 M ISK-et, ami a 2 hónapos GTC-hez kell? Mondjuk napi 2-3 óra játékkal átlagban?

altomnak én sem fizettem egy deka forintot sem az accjáért 😄 csak a fö accountért fizettem aztán már azért se ha lehet ingyen is játszani... 😄

aki komolyan tolja az mind 2 karivla löki 😄

Roger6
Ja hogy két karival nyomod! Értem.

[Jakuza]
Atutaltam a nagy karimtol pizt nekije 😉

Roger6
Te össze tudtad szedni a trial ideje alatt az ISK-et?

[Jakuza]
En a kis karimnak egy kanyit se fizettem, akkor en most geci vagyok é, hogy warezolom az EVE online-t ? <#hehe>

Roger6
Nehogymáelhidd nekik-eee! Hazudnak! :-)

én 2 öt fizettem 😄

Én csak 3 hónapért fizetek. A többit kitermelem ISK-bõl.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ezé fizessek havonta egy csomó pénzt. Mekkora szar má' <#mf2>

A játék legfõbb lényege hogy a fehér kereszttel jelölt ûrhajókból minél többet írts ki. Csak egyszerûen Shift+klikk az egyikre és lehet lõni, have fun.

teccik a játék meg minden, de nem értem hogy kell jáccani. Segiccsen már valaki MSNen vagy emailben.
MSNem [email protected]

<#buck>

Krinyo
van tört szerver? <#idiota>

akkor? egyéb hülye kérdés vkitöl?

Herold
Nyugi, tudom, hogy tilos ISK-val kereskedni illetve hirdetni.

Herold
<#mf1>

mégszép ha igy kezdi hol lehet eladni és menyniért az isk át banolják csak ki nyugodtan kevesebb lag...

ollie
Még jóhogy olyan tanácsokat adsz neki, amit ha betart, bannolják az accountját.

Krinyo
nem tudtam. k*rva anyámat...

pvp gyakorlásra ott a test server....

Krinyo
pvp gyakorlásra jó lenne