7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Nethyrrea
    ccp videói mindigis lenyűgözően szépek voltak :)
  • Fenrir
    Ha anchorolod (lehorgonyzod) akkor nem tudod vontatni.
  • Roger6
    Bocs, lehet láma a kérdés, de nem tiszta. Szóval adott tegyük fel egy secure container, amibe fúrok, levédve jelszóval, anchorolva - kérdés: Tractor Beam-el lehet vontatni így is? Vagy az anchor miatt nem fog működni?
  • [NST]Cifu
    Google-val a Swagvault oldalát találtam meg, ott ennyiért árulják. :)
  • [Jakuza]
    300m isk 20$ ????

Van ahol megveszed 12$ alatt.
  • [NST]Cifu
    Cifu
    De gondolom itt is vannak akik pénzért üzletelnek az ISKval, és akkor már lehet mesterségesen fenntartani az árakat, vagy éppen nem. Biztos hogy nem csak a szokványos kereslet/kínálat van a dologban. Szerintem, de ez már az én elképzelésem. :D

300m ISK ~ 20 US$
    60 napos GTC hivatalos forrásból ~ 35 US$
    30 napos PLEX marketen ~325-350m ISK
    60 napos GTC ára EVE fórumban ~ 650-700m ISK

Egy 30 napos PLEX olyan 325m-tól felfele van. Vagyis ha ISK kellene pénzért, akkor jobban jársz, ha veszel egy 60 napos GTC-t és vagy így egyben, vagy két külön PLEX-ként eladod, mintha vásárolsz pénzért ISK-t. :)

Kb. ennyi értelme van pénzért ISK-t venni jelenleg... :D
  • Roger6
    Ez mekkora videó!
  • r4pt0r
    A gamestar fórumon írták még valahol, de lehet hülyeséget beszéltek. :D

Cifu
    De gondolom itt is vannak akik pénzért üzletelnek az ISKval, és akkor már lehet mesterségesen fenntartani az árakat, vagy éppen nem. Biztos hogy nem csak a szokványos kereslet/kínálat van a dologban. Szerintem, de ez már az én elképzelésem. :D
  • Torzonborz
    Egy kis EVE kedvcsináló videó .
  • [NST]Cifu
    Ahhoz, hogy a PLEX a játékba kerüljön, valakinek meg kell vennie pénzért a GTC-t. A CCP-nek tökmindegy, hogy 1 ISK-ért vagy 300 millióért veszi valaki meg a játékban a PLEX-et. A kérdés inkább az, hogy a játékban játszók mennyi ISK-t hajlandóak kiadni a PLEX-ekért, és hányan hajlandóak szórakozni azzal, hogy játékbeli ISK-t szerezzenek gyakorlatilag valódi pénzért. Ha túl sok a vevő, és túl kevés az eladó, akkor az ár felfele fog mozogni. Ha túl sok az eladnivaló PLEX/GTC, és túl kevés a vevő, akkor az ár lefele fog mozogni. Nem olyan bonyolult. :)
  • [Jakuza]
    A jatek nem lett dragabb csak a plex.
  • r4pt0r
    Mind1 a játék drágább lett, és a plex is. De abban is biztos vagyok hogy a CCP egy idő után nem néztem jó szemmel a pár milláért szerzett napokat. :P
  • r4pt0r
    Ügye régen 90 nap volt 300 milla vagy hogy. ÉS-> sokkal olcsóbb volt a 90 napos dollárban mint ha most 3*30naposat vennél. Legalábbis ezt olvastam.
  • [NST]Cifu
    Miért folyna be több pénz, ha drágább a játékban a plex / GTC? :D
  • r4pt0r
    Hmm valóban, erre hirtelen nem is gondoltam. :D
  • [Jakuza]
    Ne pofazz itt annyit, inkabb jatsz vagy gyere fel inkabb a VT-re. :D
  • Fenrir
    Vehetsz olyat piacon is, nem kell ahhoz lerontani a frakcióhoz a standingedet.
  • r4pt0r
    Érdemes mind a 4 frakcióval semleges maradni, vagy ha Gallanteval vagyok akkor csináljam nyugodtam a Caldari killes küldiket. Mert ahogy néztem egy két Gallante frakció cucchoz nem árt egy kis Caldari dögcédula. :D
  • r4pt0r
    Egyébként így belegondolva több mint biztos hogy nem véletlen hogy ennyire emelkedtek az árak. Ez a CCPnek nagyobb üzlet, több pénz folyik be. Ezt mondtad te is.
  • [Jakuza]
    En amikor bejelentettek a 90 napos megszuneset vettem azonnal 3-at 280m/db-ert. Ha tudom, hogy ennyire elszaladnak az arak, akkor minimum 10-et veszek nem harmat. Mar megsporoltam volna tobb milliardot, mert ket karakternek kell fizetnem a GTC-t es jelenleg havonta fizetek olyan 700 millio kornyeken.
  • csapblue
    Én csak az első 3 hónapot fizettem Ft-ban. Azóta csak GTC-t veszek ISK-ért és ez már lassan 3 éve így van. Szerintem az a CCP egyik legjobb ötlete volt, hogy ezt lehetővé tette.
  • Strahd_
    En is anno ott rontottam el hogy a 300 as arnal nem vettem sok GTC-t ;) most mar fizethetem a dragabb arat. Regebben lazan megerte sima jatek idobol siman kijott 2 havi jatek majd 1 evig igy "ingyen" jatszottam.
  • r4pt0r
    Akkor több magyar csati is van, mondjuk furcsa is volt az a 10 ember. :D
  • Torzonborz
    nem tudom az e. én join chanelhez beírtam hun-t és ott sokan szoktak lebzselni magyarok közül. próbáld meg. :)
  • Roger6
    Én onnan veszem, abszolút megbízható, és gyors.
  • r4pt0r
    Jag egyébként valaki vásárolt már az http://www.eve-gtc.com/index.html oldalon GTC kódot, megbízható?
  • r4pt0r
    Nem tudom lehet nem jón voltam, a chaneleknél választottam ki a Hungariant. Gondoltam ott vannak de lehet nem. :D
  • Torzonborz
    tegnap este 70 valamennyi member lógott rajta. biztos jó csatin vagy ?

tényleg érdemes vmi bagázs után nézni mert itt egyedül nem sokra mész.
  • r4pt0r
    torzonborz ha a az a member szám helyes kemény 10 ember volt most ott fent, hát mit mondjak nem egyszerű :D

Roger6

Te valamit nagyon félre olvastál, de úgy kb. mindent :D
    A lényeg a bányászat unalmas egyedül és sokáig tart, inkább maradok az agent küldiknél. :D
    A többi mondatod se azt tükrözi amit én mondtam de ezeket lentebb már ki vannak fejtve. :P
  • Roger6
    Jó, akkor én nem értem. Ti ketten a nagy "haverral" akartok együtt csinálni valamit is? Az is édes kevés. Vagy egész életetekben Veldspart akartok túrni 1.0-ban? Mert én nem ezért fizettem elő az biztos, és az én terveimhez bizony kell, hogy mögöttem álljanak jópáran (nem 4-5 haver). Ennek a játéknak ez a lényege, hogy sokan egy corpban összefogtok egy közös célért, egymást segítve, és ha nem akarsz ismerkedni interneten emberekkel, elveszett vagy az EVE világában, ezt biztosan állíthatom. De te tudod, én irányt adtam neked, a döntés pedig a tied.
  • Torzonborz
    ott hun csati lehet rajta haverkodni.
  • r4pt0r
    Látom még mindig nem érted. :P Nekem a haver az nem egy internetes idegent jelent hanem akit ismerek. :D
  • Roger6
    "Ezért lenne jó ha lenne haver" - hahó nagyember, erre találták ki a corp-okat.
  • r4pt0r
    Persze nem mindenki olyan, de én az életben se bízok meg senkiben első látásra, de 2.se. Én úgy vagyok vele hogy a bizalmat ki kell érdemelni, és nem kockáztatnám meg ha pl lenne 1 hulkom és jönne velem valaki védeni, mert lehet ahogy meglát valakit ő elugrik én meg maradok.

Ezért lenne jó ha lenne haver, de nem anyira kedvelt köztük ez a téma, meg aztán maga a játék se olyan egyszerű.

Persze 1x azért csatlakoznék valami nagyobb céghez, azért kipróbálnék valami nagy csatát majd. :D
  • [Jakuza]
    A kilovoldozese a masiknak, azert nem egyenlo az atvagassal.
    En is akit lehet kilovok, mert az fun, de sosem nyultam le senkitol semmit a jatekon belul,tehat azert ezt nem art kulonvalasztani. Persze boven akadnak olyanok is akik lehuzzak a masikat.
  • r4pt0r
    Itt nem a wowon van a hangsúly hanem az embereken, nem hiszem hogy itt mindenki a becsületesség mintaképe. Persze meg kell találni, csak nem az elején derül ki ki milyen hanem amikor már késő. És EVEn még jobban vigyázni kell, mert itt ha lelőnek akkor lehet nézni nagyokat. :P
  • Torzonborz
    wow.... haggyukmá' . egyébként mindenhol vannak megbízható emberek csak meg kell találni őket.
  • r4pt0r
    Igen ezt olvastam a könyvben, de nézegettem más is így csinálja nem nagyon bántják. De lehet lemondok a High sec fúrásról, és inkább a küldiket választom, majd még kitalálom. :D

Roger6

Tisztában vagyok vele, de haverok nem nagyon szeretik ezt a témát. Más emberekbe én meg nem bízok, ahhoz túl sokat játszottam wowba hogy megtanuljam hogy mindenki csak magért játszik és a többieket ott vágja át ahol tudja. (Igen van sok kivétel ez is tény)

Ezért volt WoWban is csak egy baráti klánunk, felvettük aki be akart jönni, aztán meg mentünk ahova tudtunk, nem is lett T6, de élveztük. :D
  • [NST]Cifu
    Egyedül azért is nehéz bányászkodni, mivel a bányászhajókba csak viszonylag kevés árú fér. Ilyenkor az a megoldás, hogy kiraksz egy konténert (Jettinson opció a rakétérben lévő anyagra) és átpakolod mindig abba. A probléma az, hogy a konti így is hamar meg fog telni. Ha nincs valaki, aki folyton hordja be az anyagot egy teherhajóval, akkor egy idő után több konti fog kint lebegni, és a tolvajok ellophatják a benne lévő anyagot. Ha valaki belenyúl, akkor agrót kap, tehát a nélkül lehet lőni, hogy a Concord rád lőne - viszont ha rálősz, akkor te is agrós leszel neki, tehát ha visszalő, akkor őt sem fogja a Concorde macerálni. Szoktak ezzel játszani High-secben...
  • Roger6
    Figyelj ide, ez egy multis játék. Egyedül nem sokra fogsz menni, hacsak nem valami kerbír akarsz lenni (már ha ez megér neked havi 3.000-et).