7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Nethyrrea
    megnyugodhatsz, kb mindegyik mmo-ban minden nyelven megy a külföldi szaknyelven csak "forum trolling", meg "smacktalk"-nak hívott sárdobálás a főbb erők között. ez nem csak az eve sajátja.
  • DeviloftheHell
    kevesebb uj=kevesebb lag=tehát nekünk csak jó
  • Roger6
    OMG! I'm a ! Igazad van...
  • Culram #3376
    Én corptársaim is rendesek, jófejek, a mostaniak is meg az előzőek is.
    Tehát vannak még normális emberek.
  • DarkBlade
    melyik zenét? mert mind benne van a játék mappájában ogg formátumban.
  • Roger6
    Biztos te találkozol mindig ilyenekkel, de az én ismerőseim egytől-egyig rendes legények, az biztos! (na meg magyarok is) Nem tudjátok, honnan tudnám megszerezni a játék zenéjét? Betenném csengőhangnak...
  • DarkBlade
    ""Kedves DarkBalde!

Idézlek: "De hát mit vár az ember? Magyarok vagyunk, meg látszik." - attól, mert magyar vagy, még nem kell utolsó féregtelen gerincnek lenned. Elég sok embernek megy is...""

Sajnos erre mindig rácáfolnak, legyen az a valós élet, vagy legyen az egy online játék, aminek a szórakozás, a kikapcsolódás lenne a célja.
  • Roger6
    Én csak annyit mondtam, hogy nézelődjenek saját házuk táján először. Nem azt mondtam, hogy biztosan ott kell keresni a tettest, csak biztonsági okokból nem zárhatják ki ezt a lehetőséget sem. Nem vádaskodtam abszolút.

Kedves DarkBalde!

Idézlek: "De hát mit vár az ember? Magyarok vagyunk, meg látszik." - attól, mert magyar vagy, még nem kell utolsó féregtelen gerincnek lenned. Elég sok embernek megy is...
  • Fenrir
    A "hivatalos" fórumot kerüld is el, eléggé szenny...
  • DarkBlade
    Én, mint kezdő kerülöm a jelenlegi magyar gyülekezeteket a játékban.
    Mert ami ott megy.. aj aj..
    De hát mit vár az ember? Magyarok vagyunk, meg látszik.
  • csapblue
    Elég sok érdekes emberrel találkozom, főleg a fórumokon. Nem sokan mondják azt, hogy na szerencsétlenek, jól megjárták vagy valami ilyesmi. Egyből az megy, hogy biztos valaki belsős ember volt. Azért azon sem árt elgondolkodni, hogy ha belső ember nyúlta le a pénzt, akkor miért léptette ki a corpot a szövetségből és miért vette el egyes emberek jogait? Szerintetek milyen képet fest az Eve játékosokról vagy személy szerint az itteni postolókról az, hogy vádaskodnak meg szidják a többieket. Ha én most olvasnám kezdőként a fórumot, messze elkerülném az Eve online-t.
  • Roger6
    Én teljesen semleges vagyok az ügyben, de szerintem is először a saját háza táján kellene keresgélni a TASE-nak...
  • [Jakuza]
    Azt tudni kell, hogy ebbol a fele se igaz.
    Raadasul teljesen alaptalan vadaskodas, mivel meg azt sem tudjak ki nyulta le az account cimet, akar lehet hogy Ta-se-s volt, mint ahogy egy ilyen jatekosuk mar van, aki megvadolt mast, kesobb pedig kiderult, hogy ok maguk sunyultak az accounttal.
  • lammaer
    Ja, volt itt az SGn egy cikk par napja, mar a virusok se csak arra utaznak hogy szetbarmoljak a gepeket, vannak kimondottan WoW meg mas MMO account lopo cuccok. Amugy is utaltam a virusirokat amikor ertelmetlenul romboltak, ez meg aztan mar mindennek a teteje... egyszer de megtaposnek egy ilyet!
  • Nethyrrea
    már eljutottunk
  • Nethyrrea
    különben nemtudom hogy lehetséges hogy valaki más belépett az accountjával, de az ilyen esetek 99%-a úgy történik hogy a károsult illető előzetesen valamikor régebben megadta valakinek az account infóját.
  • Fenrir
    Már ebben is sok pénz van, igazi pénz. Egy idő után már eljutnak erre a szintre ahol semmi sem szent :\
  • Nethyrrea
    már a lineage 2-ben megtanultam hogy az ember legférgesebb oldalát hozzák elő az mmok. és ahogy nézem igazam van.

egyesek túl komolyan veszik a játékot.
  • Culram #3361
    Én is elolvastam az egészet. Nincs mentség, és még baromi értelmesen hozzá is szóltam. :)

Én TASE-s voltam, de egyik fikázós oldalra sem kívánok állni.
  • Fenrir
    Ez ugyanígy megvan wow-ban is és még gyanítom más mmo-kban is. Szemét dolog, az szent.
  • BEAST #3359
    Nagyon igy igaz :/
  • lammaer
    Hát, nagyon elszaladt ez az egész mindkét csoportnál. Nem sajnálom hogy kiszálltam ebből az egész mókuskerékből, nem hiányzik abszolúte.
    Mondjuk nekem már az ingame beépülős, fosztogatós, scammelős játéktól is elment a kedvem (pedig az még CCPnél is szabályosnak minősül), az account lopás, karakter törlés az már végképp undorító.

AKÁRKI (!!!) csinálja AKÁRKIVEL. Ilyenre szerintem átkozottul nincs mentség.

Anno megéltem még az ISS-ben, hogy kilopták alólunk a POSokat, miközben védtük azt amit tudtunk kapun. Nem volt kérdéses hogy lenyomnak minket mint a bélyeget, de gusztustalan arculcsapás volt ez a része.
    Megyek Battlefieldezni :)
  • Fenrir
    Pontosan az egész, én személy szerint rohadtul utálom a tase-t...
  • BEAST #3356
    Pontosan melyik resze volt vicces?
  • Fenrir
    Muhahaha...
  • BEAST #3354
    Ok sose!
  • ollie
    a goonok csalnak?
  • [Jakuza]
    "Ugye ezzel nem azt akartad mondani, hogy akkor egyenloek az eselyek, amikor cynojammer van bent a rendszerben es csak a hazai jelen esetben mivel Delve-rol van szo, csak a BoB tudta hasznalni a kapitaljait?
  • [Jakuza]
    Mar pardon, de nem ertem, hogy mirol beszelsz, ugyanis egyenlo esellyel harcoltak az ellenseg ellen, hogy ne foglaljak el Delve-t.

Ugye ezzel nem azt akartad mondani, hogy akkor egyenloek az eselyek, amikor cynojammer van bent a rendszerben es csak a hazai jelen esetben mivel Delve-rol van szo, csak a BoB tudta hasznalni ?

Most mindenki tudta bent mozgatni a hajokat megkotes nelkul.
    Ab ovo szvsz most kellett volna megmutatni a vedoknek, mennyire nagy spilerek es hogy agyonverik a "noobokat".
    Ehelyett a sokat noobozott nepseg foglalja el a teruleteiket es pofozzak oket.
  • BEAST #3350
    igy van :)
  • DeviloftheHell
    kikell venni a cynojammereket azt mindjárt mehet a buli odavissza
  • ollie
    Azért nem kell annyira odalenni értük. Csak a BoB-ot belülről szétverve tudták ezt elérni, puszta erővel semmire sem mentek volna.

És itt most nem a BoB-ot akarom védeni, rohadtul nem érdekel mi van/volt/lesz velük, max annyira amennyire a létük befolyásolja ez EVE beli életem.
  • BEAST #3347
    Amikor elkezdtek nubozni a goonokat meg csak t1es frigate "flottakkal" harcoltak, azota eltelt egy kis ido. :p Viszont arra kivancsi leszek meddig tudjak majd megtartani Delvet, bar mar azon is csodalkoztam hogy az eredeti teruleteiket sem foglaltak meg el teljesen,igaz ott nem is esett le a sov :p
  • Nethyrrea
    ha megint elkezditek itt az anyázást akkor mindkettőtökből eunuchot csinálok.
  • [Jakuza]
    Multkor meg egy nagy kek paca volt.
    Ma mar csak kek paca van, mivel azok az alnok noob goonok akik tuk benak meg minden es a tarsaik, halalra vertek az "allitolag 3 ev ota istennek kikialtott" halhatatlan es verhetetlen BoB-ot.

Ennel nagyobb eges szerintem nincs, amikor mindenkibe evek ota sulykolja valaki, hogy ok az istenei a jateknak naluk jobb nincs is ott es az ellenfel meg noob banda, es ha eljon az ido akkor minden allitasukat megcafolja azelet egyetlen tollvonassal.
  • Fenrir
    Disbandolta a szövetséget egy goon kém :)
  • TVelvet
    Szépen eltüntek a bob-sok, mi történt ott elment vmi nagyfönök tölük, aki összetartotta a csapatot, or what ?
  • BEAST #3342
    Szep :) multkor meg egesz kicsi volt a sarga delve paca. Tobbet vartam azert a BoB-tol, de ki tudja meg barmi tortenhet... igazabol nem hiszem hogy tenyleg harc nelkul kepesek lennenek feladni Delvet, valami tervuk csak van, mert eleg rosszul all a szenajuk. .o
  • [Jakuza]
    Ahhoz kepest, hogy par okoska a halalhiruket koltotte a HUN forumon, koszonik szepen eleg jol vannak es helyettuk valaki egesz mas doglik bele. :D
  • Fenrir
    Basszus mekkora az a sárga pacal már ott?