EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 ora alatt 80 mill plus loot 2 blokád és egy recon 1

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

TVelvet
nem veszed el elölük, mert 50-50% ban osztoztok. ja és corpban. 😊 de az elsõ két honapot valszeg bekell fizetni.
ollie
De ugye nem összevissza csinálod a küldiket, különbözõ corpoknál?
A lényeg, hogy mindig ugyanannál a corpnál küldizz, különben cseszheted a standingjeid. Ja, és csináld meg a storyline küldiket is.
De tény, hogy az elején egy kicsit gyõgvenyelõs lehet a dolog, de aztán felgyorsulnak az események.
Szerintem úgy a második storyline után már kell tudnod lvl2 küldiket csinálnod, ugyanannál a corpnál. Storyline-t minden 16. küldi után kapsz.

Hol találnék olyan embereket,akik megengednék,hogy elvegyek elõlük dolgokat?😊

TVelvet
mással mész lvl4be ugyértem, õ szétlövi a hajokat, temeg utánan bemész a küldibe és salvagolsz.
Ahham. Csak hogy én LVL1-es küldiket csinálok,ott lootból max 10000 pénzt lehet összeszedni... Az meg semmi.
Amúgy már 7 millió pénzem van,ha így haladok talán összetudok gyûjteni 20-at is a 200millióból!😄

TVelvet
uh kicsit szarul fogalmaztam meg.. Remélem némileg érthetõ. 😊
TVelvet
kezdõként csak agentbõl vagy furásból nemtudsz összeszedni elég pénz-t. Ha tudnál kereskedni (amihez megint csak tapasztalt kell) akkor összetudnád, én azt ajánlom elsõ fizetést (2honap) fizesd forintba, aztán ezalatt a 2 honap alatt szépen megtanuld a játékot, kitanulsz egy battleshipet, és belépsz egy corpba, ahol szoktak agentezni. Van egy ugynevezett salvagolás nevü okosság, ez azt jelenti hogy a wreckekbõl kiszed mindenféle drága cumot, nem az hogy ki lootolod és berakod a cargodba, ehez egy salvager nevü cucc kell, és elég sok ember lusta összeszedi maga utan a cumot mert sokáig tart, viszont érdemes lebeszéln i valakivel hogy te szeded utánna cuccot és mittudomén 50-50% ban elosztoztok a cumon, meg a looton, így simán összelehet szedni (lvl4es) küldibe 6-7 óra alatt 60-70 millát.
TVelvet
hali alwares, te eve-onlineozol?😊 Csak mert egy idõben eltüntél.
Sajnos de.😄
A lvl 2-eseket nem adja,több standings kell,ahhoz meg ugye lvl 1-est kell csinálni...
Amint meglesz a lvl2-es agentek közül valamelyik,rögtön vele csinálom a cuccost,egésznap a gép elõtt fogok ülni,és nyomatni,hátha összejön.😊

[Jakuza]
Sebaj kezdesz streames karit, az 21 nap.
Amugy ugye nem lvl1es agentet csinalsz ? 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Csak lelkiismeret furdalásom van már így is,hogy ennyit segítettél,segítettetek,és én meg nem tudom megcsinálni.

Alwares
Már az elsõ hónapban szerintem 0.0-ban lazán ki lehet termelni többet is mint 200 milla. Mondjuk kérdés, az hogy mennyire éri meg...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

elsö 2 havit még legtöbbször forintban kell lepengetni utána mér kitudod terlmelni isk bol és 200 ért már nem sokáig fogsz gtc-t kapni

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

[Jakuza]
De mar tudni fogod mi hogyan mukodik. Utana mar egyszerubb lesz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

8 nap alatt? Ááá,felejtõs,sajnos.😞
Az is lehet,hogy a Steames trialet is letöltöm,hátha ott sikerül.

Hát én is azzal szenvedek, de nekem sem könnyû, pedig nem vagyok mai kari.

Az elején nem is fogod kitermelni a gtc árát az biztos. Csak az aki tudja hogy kil hol fogja meg a dolgokat.

Most nézegettem ha fúrsz akkor kernitet kell fúrni és finomítatlanul eladni, legalább is Domain-ben. Így egy kontival (27500m3) keresel 4-5 millát. Tehát csak 50-40 kontit kellene lefúrnod.

2 napja csinálom ugyanazoknak a corpoknak,vagy miknek a küldetéseket,és még mindig semmi. Köszönöm a sok segítséget, a pénzt,stb-t, Jakuzának külön köszönet,ritkán látni ilyen segítõ kész embert(embereket,inkább),de szerintem az Eve online számomra ennyi volt,lehetetlen így megcsinálni 200milliót.

Fenrir
Mert nincs elég standinged, hogy lvl2 agent-tel beszélhess.

A halál csupán a kezdet...

Láma kérdés,tudom: Miért nem tudok csinálni LVL2-es küldiket? Megõrülök,itt szakadok a béna küldetésekkel,fizetés nulla,kihívás nulla,csak az idõm fogy.😞

Valen
kb 2 hete, de agentet többen már rég toltam...egyébként is 5 v. 10 nem lényeg, a lényeg, hogy lehet 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

látom jaku boldogulsz 😄

Roger6
Ok-ok, de pont ez lett volna a lényeg! Hogy nekem nem 0.0-ban tevékenykedõ corp kell, hanem 0.5 feletti, és ezeket találtam. Mindegyiknek van irodája high sec-ben is, direkt kezdõknek!

Azt gondoltam egybõl, hogy 0.0-ban nem kezdõket fognak alkalmazni... <#dumcsi>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[Jakuza]
Minek nezzem meg azokat a cegeket ? Csak felvilagositaskent irtam le, hogy rengeteg 0.0ban elo ceg van, akik altalaban nem vesznek fel kezdoket.
Amugy azok a cegek az Omega Alliancehez tartoznak, akik lent elnek Irmalinban egy 0.1es rendszerben, ahol en is. 😉

Roger6
Te Jakuza! Megnézted te egyáltalán a linkeket a 2292-ben? <#nemtudom> A TA-SE csak egy példa volt, hogy milyen corp után nézelõdök, csak kezdõknek. Namost erre jött a 2292-es hsz-em, hogy találtam kezdõk számára is hasonlót, ahol segítenek agentezni, meg ilyenek. Eszemben sem volt TA-SE-hez csatlakozni! :-))) Kicsit elírtunk egymás mellett! <#email>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[Jakuza]
A TA-SE alapjaban veve egy 0.0 corp, ott kevesbe fogsz agentezni.
Raadasul nem hiszem hogy kezdo karaktereket felvesznek, bar konnyen lehet, hogy tevedek.
Altalaban ezeknel a cegeknel alapkovetelmeny egy bizonyos mennyisegu skillpont illetve valamilyen 0.0-ban hasznalatos t2 hajo teljes felszerelessel.

[Jakuza]
POS=Player Owned Stations
Szoval a playerek altal uzemeltetett allomas.Lehet rajtuk kutatni,holdat furni stb.

A bubi pedig egy olyan hajokra szerelheto modul, illetve urbe kihelyezheto eszkoz ,ami gatolja a hajok warp hajtomuvet.
Amig abban alldogalsz nem tudsz elugrani, igy konnyu predaja lehetsz az ellensegnek.

Roger6
Idõközben találtam két kezdõknek megfelelõ corp-ot, akik segítenek agentezésben:

Hungarian Space Defenders

Imperim Galactica

A Hungarian Space Defenders-hez ráadásul trial accountosokat is felvesznek! Ha újrakezdeném, akkor biztos csatlakoznék valamelyikhez.

Ja! És mi az a POS? Egy csomó helyen olvastam ezt a szót, meg valami buborékokat emlegettek, de mi is ez pontosan? Valaki el tudná magyarázni?

Számomra az eksön, az izgalom, a kapkodás,hogy melyiket,mivel,honnan,hogyan lõjem,mikor kapcsoljam be a Shield boostereket,stb.

Roger6
Naszóval, mégegszer nekifutok, mert szerintem nem teljesen érthetõen magyaráztam tegnap este. Szóval olvastam olyan corp-okról (Pl. THE-ALL-SEEING-EYE), amelybe ha belépek, akkor van havi adó, viszont cserébe kapsz tõlük felszerelést, hajót, stb. Az all-seeing...-nál asszem het 10 millió az adó, de nem szólnak azért, ha elpukkantasz egy hajót. Nekik a fõ területük a PVP, nekem egy ilyesmire lenne szükségem, csak a fõ területük az agentezés legyen. Szóval ha szólok, hogy kell egy vas, mert az enyém csíra ehhez a küldihez, akkor adnak alám valamit. Cserébe tejelek adót, meg az agentezés után szerzett ISK egy részét. Szóval így gondoltam az agentes corp-okat.

ollie
Van akinek a bányászat, a gyártás, vagy éppen a kereskedés a nagybetûs játék. Az egyik tagunk a corpban fõleg kereskedik, és az elmúlt hónapban legalább 2 milliárdot keresett ebbõl, és ez még csak nem is számít soknak.

[Jakuza]
Valen te mikor kuldeteseztel vagy leptel be a jatekba utoljara ? 😄
Mar nem 5 hanem 10 jatekos kaphat loyality pontot a missioban.

Hát akkor have fun hozzá. És nyugodtan kérdezz és nézz utána dolgoknak mert nem egy egyszerû game ez.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ezzel most csak nagyon ideiglenesen bányászom,holnap délre meglesz a hajó teljes fegyverzete,az összes skill,stb,akkor majd jön a nagybetûs JÁTÉK.😊

Használj inkább Ospreyt az direkt bányász Cruser.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez a Caracal nagyon jó. Most direkt lövetem magam(épp bányászok) visszatüzelés nélkül. Kb 5 perce 5-6 hajó folyamatosan tûz alatt tart,hiába.😊
Nagyon jó hajó.

ollie
Sokan küldizésbõl élnek.

NPC corp tuti nincs, palyer corpok fõ bevételi forrása meg tuti a tagok agentezésébõl jön be.

Roger6
Tehát olyan corp, aki küldetésekbõl szerzi a vagyonát. Gondolom hülyeség, úgyhogy már be is fogtam... <#vigyor3>

ollie
Agentes corpok? Nem értem a kérdést.

Ott az opció hogy afelvett küldit csak magadnak adod le (ekkor ugye te kapod a lóvét és az LP-t (loyality Point) Vagy hogy a fleettel adod le így akik benne vannaka flottában azok is kapnak a jutalomból és LP-bõl részesedést.

Mi a jó rosseb van Irmába? Még oylat nem írt ki hogy nem tudok bejelentkezni mert megtelt a Cluster.

Roger6
Tehát amikor visszatérek a bázisra, hogy leadjam a küldit, akkor lesz ott valami extra lehetõség, hogy elossza a pontokat? Ezt jó tudni, köszi a válaszokat! :-)

Még csak annyit, hogy vannak agentes corp-ok is? (Ha hülyeséget kérdeztem, akkor elnézést. <#vigyor5>)

Valen
azt lehet, hogy felvesz valaki 1 missiót és max 5-n csináljátok egyszere. leadáskor lehet leadni úgy, hogy ossza a rewardot és a Loyalti Pontot (standinget).

Ennek elõnye: sorban felvesztek 2-n 2-2 missiot és egymás után megcsinálva könynen gyorsan lehet standinget/pénzt keresni

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

TVelvet
nem😊 de gangba mehettek és ugy adod le a küldit hogy mind ketten megkapjátok a cumot.
Roger6
Lehet olyat, hogy egyszerre ketten agenteznek? Na most ezt nem úgy értem, hogy beáll mellém pl. egy tapasztaltabb karakter böszme hajóval meg ágyúkkal segíteni, hanem hogy ketten vesszük fel ugyanazt a küldetést? Lehetséges ez vajon? Az állat lenne, mert akkor beállnék Gyuri mellé szívesen agentezni, így könnyebb lenne mindkettõnknek.

Ha bányászó karit csiáltál akkor inkább fúrj mert ahhoz vannak jobb skilljeid.

Ja.😄
Megéri az? Drága a felszerelés,meg a hajó? Most nem tudok belépni a játékba,azért kérdezem.

[Jakuza]
furni=banyaszni 😄

Fúrni? Hogy,hol?