7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Roger6
  • [Jakuza]
    Kezdhetsz aggodni, innentol kezdve az osszes skilled negativ tartomanyba fog visszaszamlalni, es ha elerik a -5 szintet minden hajod felrobban a hangarban :D
  • Fenrir
    Valami bug, nekem volt olyan hogy megtanultam valamit lvl 5-re aztán nem váltott át arra, hogy készen van hanem visszaugrott lvl 4-re. Jelentkezz ki-be a játékból.
  • Roger6
    Miez??? Nektek is volt már ilyen? Vagy kezdjek aggódni?
  • Fenrir
    Nagy részt igen. Legalábbis ha van rá esély akkor rámegyünk :P
  • Roger6
    Hát Executionerrel fogtam már meg Teshkában BS-t gyakorlásból, rányomtam Warp Scramblet, meg Nos-t, 500 m-en orbitáltam. Meg sem tudott sebezni. Valószínűleg küldetésre volt fittelve, mert simán elwarpoltam mellőle 1-2 perc elteltével. De gondolom a szívbajt hoztam rá. És Irmalinban mindenki PVP-vel foglakozik?
  • Fenrir
    Azt hiszed mi, kapsz egy scramblert a nyakadba és annyi volt az mwd-d, onnantól pedig leweb-elnek majd lelőnek. Ha meg messze vagy akkor leszed a sniper bs pár lövésből ha alacsony a szögsebességed :P
  • Roger6
    Lassan meglesz a Ceptorom 3-4.000 körüli sebességgel, azzal talán nem kapnak el. De nem terveztem, hogy lenézek, nem akarom szétlövetni magam (de most már tudom, hogy merre ne menjek ) . Majd az alt karival lezúzok, annak úgyis mindegy, bányász a csajszi.
  • Fenrir
    Irmalin-ban, Khanid régió. Ha le akarsz jönni akkor be kell lépned valamelyik ottani cégbe mert ha nincs standinged akkor vadászni fognak rád :)
  • Roger6
    Igaz
  • [Jakuza]
    Nem csak ott lehet harcolni :D Ha meg fleetben vagy es tobben vagytok ott ugy is eloszlik a sentrytuz, meg aztan nem feltetlenul te losz mindig elsonek stb.
  • Roger6
    De hát pont ezt kérdezem. Hogyan PVP-ztek így, hogy lő rátok a Sentry? Vagy ki tudjátok tankolni? Ez érdekelne.
  • [Jakuza]
    Low secben ha valakire ralosz, akkor a sentryk loni fognak rad, amig le nem jar a global kriminal flag.
  • Roger6
    És low-secben hogyan működik a PVP? Szóval kapunál és állomásnál van Sentry, azokkal mi a helyzet, ha megtámadtok valakit?
  • [Jakuza]
    Nem, mi nem szeretjuk a 0.0-t , az szamunkra az easy mod. :D
    Kihivasokat jobban komazzuk eppen ezert low secben elunk.
  • [Jakuza]
    Ne izgulj 3 nap mulva veszek ket db dredet a ket karinak valamin t a kis karinak konyveket is kell hozza venni.
    Lesz legalabb 4 milliard kiadas. :D
  • Roger6
    2 Milliárd? Akurva... Én most szedtem össze az első 100 milliómat. Ti 0.0-ban vagytok? Merre fele éltek? Már ha nem titok.
  • Fenrir
    Jaku baszki most tegnap a semmire baxtam el majdnem 2 milliárdot a Moros-ra? Nincs is itt kit lőni :P
  • Roger6
    Nyasgem, azért nem vagyok ekkora núb-e!
  • Fenrir
    Ilyenkor automatikusan felrobban a hajó ha nem vagy bedokkolva. Sajnos a roncsból pedig ugyebár kinyerhető a megmaradt rakomány úgy hogyha sietsz akkor talán még össze tudod szedni a maradék cuccodat :)
  • [Jakuza]
    Minden rendben lesz, maximum az urben leszel es nem az allomason.
    A cuccok meg amugy is megmaradnak a hajoban dt ide vagy oda.
  • Roger6
    Bazzeg!!! Éppen be tudtam dokkolni egy állomásra 50 milliónyi implant-al és egyéb cuccal a kis Executioneremmel a lekapcsolás előtt. Remélem minden rendben lesz szerver indítás után is, nem akarom, hogy elvesszen a vagyonom 90%-a.
  • Roger6
    Hogy ezt eddig miért nem tudtam?
  • Fenrir
    Lehet, hogy háborúban álltak egymással páran, akkor szokott ott sok roncs lenni :P
  • ollie
    Jita a legnagyobb kereskedelmi központ.
  • Roger6
    Találtam egy Implantot az egyik roncsban. Tash-Murkon-ban 6 milliót ajánlottak érte, de nem adtam el, hanem cipeltem magammal mindenfele. Ugrottam párat, és Jitában máris 18 millióért kelt el! Mitől ilyen drága minden Jitában?

Meg megint mi van ott... Alig értem oda, már 6-8 wreck volt az egyik állomás előtt, ráadásul Large wreck-ek, és vagy 40 hajó csépelte egymást. Mi folyik ott mindig?
  • Roger6
    Pár napja ninjázok ha megunom a küldetéseket, eddig kétszer lőttek ki, Executionerrel voltam. Szóval anyagi kár minimális, haszon közepes, de az élmény felülmúlhatatlan! De köszi a figyelmeztetést!
  • [Jakuza]
    Merre is akarsz menni ? :D
  • Fenrir
    Csak vigyázz, hogy le ne lőjön a tulajdonosa, low-ban nem véd meg a concorde téged :P
  • DarkBlade
    Hm.. most vagyok boldog, hogy én 8-12 13-16 közt dolgozok.
  • Roger6
    Behalt a szerver! Király, ottmaradt vagy 40 kukázásra váró hajóroncs a küldetés helyszínén. Ezért bosszúból lemegyek Ninjázni low-secbe. lesalvázom mások roncsait, és elteszem a bennük található lootot.
  • Knabb
    Semmi, nemszóltam...
  • Knabb
    szerintem a jobboldali képen, az a normális betűnagyság az eveben, legalább is nekem nem tűnik kissebbnek mint ami nálam volt
  • Roger6
    #3612 - ejnye-bejnye Jakuza! Nem olvasol vissza? Ott szépen leírja, és igaza van. TFT-n játszani nem natív felbontásban elég szar, homályos az egész. Hát ennyi köze van a felbontásnak az élességhez.
  • [Jakuza]
    Mi koze van a kep elessegehez a monitor felbontasanak ? :D
    Maximum a reszletessege lesz mas, teszem azt kevesbe feltunoek a recek a texturakon.
  • Me0w
    Hat ha mindket szemed szazas, akkor nem ertelek. En a laptoptol 60 centire ulok, es siman olvashato minden.
  • Roger6
    De az a baja, hogy akkor meg nem lesz éles a kép. Szerintem meg vegyen egy nagyobb monitort.
  • [Jakuza]
    egyszeru a dolog kisebb felbontast kell hasznalni es maris megoldodik a problemad lehet mondjuk jatszani 1280*1024-ben is.
  • Roger6
    De ráérsz te meg itt számolgatni...
  • pluhi
    Amúgy kiszámoltam mekkora nálad és nálam egy "i" betü, ami 8 pixel magas.
    Az én monitorom (19"-1440x900), dot pitch-0.285, vagyis 89.1 pixel/coll. Ebből az i betü nálam 2.28mm magas kb.
    Nálad 17"-1680x1050, dot pitch 0.218, vagyis 116.5 pixel/coll. Ebből az i betű nálad kb. 1.75mm magas.
    Összehasonlitásként, ahogy most az SGt olvasom, az i betük 3.14mm magasak. Persze ez olvashatóbb font is, meg világos háttér előtt fekete betűk, ami amúgy is sokkal jobb olvashatóságot ad, mint az eve szürke betűi bármilyen háttér előtt.