Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megrendelésre se csinálnak többet? Nekem kell egy ilyen! 1500 fõ?!?! Lakodalmas kellék-kölcsönzõt fogok nyitni! Ebben tíz nagyobbfajta lagzit meg lehet tartani egyszerre a levegõben!<#vigyor2>#vigyor2>
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Az AN-124 kisteso kepes leszallni fuves palyan is 😊 Ami nagyon durva teljesitmeny a mereteihez kepest. Sot le tud fekudni az orrara igy siman fel lehet hajtani teherautoval a gepre es a gep farka is nyithato (ugy nez ki, mint egy alagut, ha mindket oldal nyitva van).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Orosz ujrhajo szallitasara terveztek csak mire elkeszult, addigra befuccsolt a CCCP es az AN ceg a csod szelere kerult. 10 evig a roncstelepen alldogalt maganyosan, mikor az Antonov ceg felepult hamvaibol (volt egy rakas nagy gepe es cargo ceg lett) es felujitotta a gepest, azota folyamatosan forgalomban van. Olyannyira nepszeru, hogy mar keszul a testvere is (eddig csak ez az egy van belole).
Itt latod repul 😊 Mivel a felszallo sulya max 580 tonna korul van, ezert zabal is rendesen. Orankent atlag 5000 dollart szurcsol fel (kerozinban persze). Szamitasok szerint ha utasokat szallitana, akkor kb. 1500 ember ferne el kenyelmesen a gyomraban. (A most keszulo legnagyobb utasszalito (A380) max. 600 utasra lesz kepes). Mar arra is volt pelda, hogy komplett vonat szerelvenyt szallitott. Nem semmi 😊
Kicsinek tunik a kamion mellette:

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nemhogy repül, de ez a legnagyobb repülõgép a világon, max. 600 tonnás felszállótömegével.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az viszont már tuti, hogy ez lesz minden idõk legdrágább vadászgépe: egy gép ára ~181 millió $, a fejlesztési költségeket is beleszámítva ~330 millió $ - 2004 márciusi dollár árfolyamon.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én mintha vmi ilyesmit olvastam volna
Kár érte
Na viszon'látás!

Na ha már erre jártam, lenne egy kérdésem: valami jó kis repcsi-concept képeket nem tudtok? Vagy prototípusokat, vagy fantáziarepcsiket, nekem mindegy is lenne, csak valami iszonyat fjúcsörös-szkifis dizájnja legyen. 3D-t tanulgatok önszorgalomból, aztán ilyesmit szeretnék modellezni, aztán láttam itt is szép dolgokat.
Na sziasztok, majd még jövök!

Ez elég meleg...