Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A cockpit hanyadek de az utaster fasza. 1000 emberbol 1 engedheti meg majd maganak.

NuCLEARScoRp
Egyetértek az Airbus 380 kivülrõl nem egy szépség, de belülrõl:

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Aztan egy roman pilota szo szerint harcot vivott az Airbus szamitogepevel, mert az mindenkeppen csinalni akart egy bukfencet, amit a pilota termeszetesen nem szerett volna engedni.

Az Airbus tul sokat tamaszkodik a szamitogepre es tul sok teret enged neki, szvsz.

Bucser
A legelsõ alkalmon kívül is mondhatsz egyet amikor megtettem<#confused>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

B7E7-rol kepek:

Nah ez az igazan kecses es szep gep 😊

A Boeing csinalja 7E7 csaladot. Azert nem csinal nagy gepet, mert szerintuk nem gazdasagos. Ami furcsa, mert az 380-ra mar rohadt sok megrendelo van.

Az Airbust azert nem szeretem, mert total nem tetszik az egesz gep belseje (cockpit). Szarv helyett egy Joy van ami azert is furcsa, mert egy 300 tonnas gepet egy kis Joy tekergetessel kell iranyitani. A masik dolog amiert nem jon be, hogy az Airbus A3XX csalad bemutato repen lezuhant (rafogtak a dolgot a 2 pilotara, akik mind ketten oktato pilotak tobb ezer oraval) es meg ma is repked tobb szaz beloluk. A pilotak azt allitottak, hogy nem tudtak mit kezdeni a geppel, mert a szamitogep nem engedte. Az istennek sem tudtak kivenni approach uzemmodbol. A gep szepen folyatta a megkozelitest es a leszallast csak a palya helyett az erdobe ment.

Amikor a TU-144 lezuhant a bemutatokor, azonnal kivontak a forgalombol, mindet. Osszesen 14 keszult belole es most mind ott rohad valami pusztaban az oroszoknal. Szomoru, hogy egy olyan gyonyoru repulogep nagy resze meg fel sem szallhatott, pedig a bemutatokor nem gephiba miatt volt a gond, hanem osszeutkozott egy vadaszgeppel. Ha az oroszokkal kibasztak, akkor az Airbus is megerdemelte volna.

Kata
Ja igen, már elfelejtettem, hogy beszólni is csak neked szabad.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nám, százas szeggel átbökik a doboz ajjjját, és leszúrják a gyepre. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

DanielT
Ézs a popejjer nem fúvja ee a doposzt? <#idiota>
Bucser
Neked meg nem kötelezõ mindjárt beszólnod ahogy azt már megbeszéltük.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
elsõ és uccsó a legjobb 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

NuCLEARScoRp
Boeing 777 óriásgép pilótafülkéje:

Belülrõl se semmi:

Fenn a magasban:

Tekintélyt parancsoló méretek:

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Kata
Nem kötelezõ ide járnod, mint azt korábban megbeszéltük.

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
Ohh milyen igazad van!! de már ki is szedtél egy képet egyik hozzászólásomból úgyhogy nem hinném, hogy nem vetted észre...

De milyen igazad van.. inkább csak nézelõdök.. (nem mintha a baleseten kívül lett volna itt bármi látnivaló..)

Kata
Jé, te itt? Múltkor azt mondtad, nem írsz ide többet.

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
Nékem úgy tûnik, hogy a plexi középsõ részénél kezdte elhagyni magát a gép. Lehet, hogy valmvel ütközött ami a földön volt hátonrepülés közben... Elvitte a Plexi felsõ részét aztán a beakadt a függõleges vezérsík ami leszakította az egész törzset a motor meg húzta tovább elõre... (ez az én SZV-m)

petyka2
Mé'ne?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Kata
Ne húzzá, felesleges. Én meg a repülés más szekciójához nem értek, csak mûrepülésbõl vagyok "agyonmûvelve", szal van ez így. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
ok!

Kata
De majd jönnek az okosok ide, aztán hátha többet tudnak. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
Húzlak vedd má'észre...nem értek a mûrepüléshez...<#nezze><#rinya>

Kata
Ezért írtam, hogy fingom sincs. Sehol nem írják, mi volt a baleset oka, a fotóról meg nem derül ki.

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
Akkor miért tört össze?<#confused>

Kata
LOL! A mûrepülõknek nincs olyan hogy alacsony. Ezek nem vadászgépek. 😄DD Általában 0,5 méterig lemennek a talaj közelébe, sõt ismerõsömék azzal szórakoznak, hogy szárnyvéggel cigisdobozokat döntögetnek el a földön. És ezekben a gépekben nincsenek figyelmeztetõ hangok sem. Szal... a jelszó: tájékozódj! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
Amikor túl alacsonyan vagy...

Kata
Mi van?! <#conf>

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
Pull up,Pull up....

Kata
Ez nincs a szövegben, és Kairys bá' sem részletezte. Merthogy a szöveget õ írta. Azé' nem bírtam lefordítani szöveghûen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Keresgéltem még, de alig van róla egy-két mondat írva. Elhiszem, hogy friss az ügy, még kivizsgálás megy, meg hasonlók, de az ilyesmire a média le szokott csapni. Ahhoz képest, csak annyit tudtam megy egy híroldalról, hogy a baleset gyakorlás közben történt, kb. 2000 nézõ volt kint akkor, és senki nem sérült meg. De hogy mi történt, és miért történt a baleset, arról sehol egy nyikk szó. Csak ez a fotó van, amin éppen a talajtól 7 méterre hullik szét a szerencsétlen gépe... 😞

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
"és ehet könnyû kaját"De remélem nem szívószállal?

Kata
Alexandre Krotov, 2003 Mûrepülõ Világbajnokságának második helyezettje épp gyógyul a Tochigi-i kórházban, nem messze a Motegi Twin Ring versenypályától. Amit tudni illik, hogy Alexandre balesetet szenvedett Su-26-osával mialatt részt vett a Haute Voltige Aerobatics által megrendezett Grand Prix-n tavaly október 31-én. Azokat, amiket láttam a videón, nagyon csodálkozom, hogy tudta túlélni a balesetet, de sikeresen túlélte. Orosz fogalmazta, azé' ilyen idétlen. Tovább nem is fordítom szöveghûen. A lényeg az, hogy az ipse kórházban van, ami Japánban baromi drága. De az ottani orvosok mindent megtettek érte, azért él még, most már beszél, viccelõdik, és ehet könnyû kaját.

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
Fellow pilot and 2003 World Aerobatic Championship runner up Alexandre Krotov is making a strong recovery in a Japanese Hospital near the Twin Ring Motegi race track in Tochigi , Japan. As you may know Alexandre crashed in his Su26 while participating in the Haute Voltige Aerobatics Grand Prix this last October 31. Those that have seen the video footage will well wonder how he could have survived the crash but survive he did. As you may imagine however, his hospitalization costs in Japan are quite considerable and very expensive compared to those one might imagine in other countries. He has received the absolute best of medical care from the time of the crash, which occurred within 100meters of a fully equipped race track medical center that was staffed by suitable Doctors and Nurses, right up to the present in his Hospital bed where he is now talking, joking and able to eat light food.
<#confused><#nemtudom>

Kata
Érdekes módon nem sok infót találni a balesetrõl, képeket meg aztán pláne, pedig egy ilyen versenyen fényképezõgépek, videokamerák ezrei mennek...
Egyelõre ennyit találtam az esetrõl:

Fellow pilot and 2003 World Aerobatic Championship runner up Alexandre Krotov is making a strong recovery in a Japanese Hospital near the Twin Ring Motegi race track in Tochigi , Japan. As you may know Alexandre crashed in his Su26 while participating in the Haute Voltige Aerobatics Grand Prix this last October 31. Those that have seen the video footage will well wonder how he could have survived the crash but survive he did. As you may imagine however, his hospitalization costs in Japan are quite considerable and very expensive compared to those one might imagine in other countries. He has received the absolute best of medical care from the time of the crash, which occurred within 100meters of a fully equipped race track medical center that was staffed by suitable Doctors and Nurses, right up to the present in his Hospital bed where he is now talking, joking and able to eat light food.

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Nemtom én már régen feladtam az avionika iránti túláradó lelkesedésem, mivel nem túl valószínû, hogy a közeljövõben parkolhatnék vele a belvárosban. Nehéz volt ezt a tényt elfogadni, de sikerült...

Ez olyan, mint atomháború után rajongani a lovaglásért ragyogó napsütéseben, a füves pusztákon. Végülis sem ló, sem fû nem nõ és a napot is eltakarja a halálos porfelhõ, de azért álmodozni jó. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kata
Nem kell mondanod semmit, látszik a logódról. Malév-imádó vagy, ergo a Boeing-eket favorizálod. Én nem teszek köztük különbséget, nekem az Airbus és a Boeing is tetszik egyformán. Ez a gép szerintem nem csúnya, csak szép nagy. Ha szolgálatba áll, és gazdaságos lesz, akkor a Boeing elébe néz pár szûk esztendõnek. Pedig õk is ha jól emlékszem, akartak egy ilyen óriásgépet csinálni, de aztán meggondolták magukat.

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
áhh sry.. az idõkorlát meg hogy kiszedjem már elmúlt...

Linkvedelem miatt nem altok a kepet, de tudom mirol beszelsz.
Van a Beluga is.

Bucser
Na jó cask vonalakban emlékeztet😄 De akkor is hasonló (legalább is nekem)

Blasta
Nekem bejön az orra. Olyan kis hülye, bamba képe van :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

petyka2
Ronda,ez szent igaz...Viszont itt a célszerüség a lényeg!!!

Szerintem nem csúnya...

Iden januar 18-n bemutatjak az A380-t, a vilag legnagyobb utasszallito repulogepet. Roviden fogalmazva, rohadt nagy es nagyon csunya.
En nem szeretem az AIRBUS-t, de azert tenyleg nem semmi a gep.

Allitolag a Parizsi Airshow-n mar repulni fog (ahol ujra a levegoben lesz a Concorde is 😊

A gep jelenlegi allapota:

petyka2
Hun van már a tavalyi"hó"-Ha nem tetszik Katicának max kitörli...Remélem ezért nem jár büntipont...

Kata:

2004. júl. 25.
Semmi gond a kérdéssel, 1024 képpont lehet a képek maximális kiterjedése, csak az ettõl nagyobbakat illik url-ként linkelni.

2004. nov. 01. 20:23
Sorry, de mivel a topik fõként képekbõl áll, ehhez a moderálási elvhez tartom magam. Egy hozzászólásban max. 3-5 képet, és képenkénti maximum 1024 képpont szélességet fogadok el. Ezt nálam sokkal okosabbak javasolták itt a fórumon, ergo a vitatkozó hozzászólásokat nekik címezzétek.

petyka2
Hol volt róla szó???

Glpetyus
De jó 😮

Blasta
Elég simán a link ha ilyen nagy képek

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Yo képek, csak egy kicsit nagyok... Asszem arról volt szó, hogy 1024*768-nál nagyobbat ne.