Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Ja,úgy 2-3 havonta,...ha nem felejti L 😄

Glpetyus

Punker
mert te rakod be a legmókásabb képeket 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus

Kata
Miért kellenék én a topik pörgéséhez? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
Kata nélkül nem pörög a topic

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Hmmm...de nagy itt a pangás 😮

Kit--Kat
nemjó az, ha oroszkézben van valami, abbóül nem sült még ki soha semmi jó

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ha kicsit sok lett sry nekem ez a kedvencem 😄

Kata
Anyagi szempontból tán nem lett volna rossz az a manõver. Pláne, hogy évek óta milliárdos veszteségeket termel a Malév. Mondjuk a Parlament után a Malév a második hely, ahol a legtöbb pénzt nyúlják le. Persze, gondolom ezért nem lett megszavazva, mert akkor az új tulaj kipaterolta volna a sikkasztókat, és azt õk meg ugye nem szeretnék...

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
hát nagyon is nem jó, de hál isten nem fogadták el

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Papirzacsi
Kép a legújabb építésrõl. Fesztáv 97cm!

És egy videó arról, hogy repült

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Falconer
Emelkedek vazze! 😊
Nem szeretem elaprózni a dolgokat

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
Na ha más berakhatja a kedvencét, akkor én is :-)

És egy kép egy pillanattal azelöttrõl, hogy belépcsapódik.
(a kép lehetne jobb is :-D )

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Mit csinalsz ezzel a geppel? 😊

Amugy a "sotetkek" a 90es "vilagos" pedig a 80as evekbeli malev festes. A festeseket en csinaltam az igfly tuskohoz.

Falconer
Énnekem csak ez van:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
mármint az FSben uj

Falconer
az a világoskék
nemláttam még sehun, nekem csak az a sötét van

Milyen uj?

Falconer
Van új festés?
király

Kit--Kat
ilyenben utaztam a pilótafülkébe nagy királyság volt😊)

DannyL
Az én kedvenc repülõm :-)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Kata
Jobb is, hogy ott elrontottad, mert mondtam, hogy egy hozzászólásban lehetõleg ne legyen sok kép. Postoljátok több hozzászólásban, hozzászólásonként 3-5 képpel, méretüktõl függõen.

[/cserf][/fülünyúl]

A belsejerol elkurtam a kepeket:

Kedvenc gepem 😊

http://images.humanscore.com/igfly/screenshots/fsscr008.jpg
http://images.humanscore.com/igfly/screenshots/cab3.jpg
http://images.humanscore.com/igfly/screenshots/cab2.jpg

Ha valosagban nem is, legalabb virtualisan repulhetek vele 😊 Egy elmeny ezzel repulni a szimben.

Glpetyus
A két felsõ a lexebb 😊

Glpetyus
Jaj,de jó ez a kép.

[Walaki]D`Lair
Felhõk felett...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Negwar
][/URL

\"This is a good day to die!\"

MerlinW
hátha új valakinek:
http://www.jomagam.hu/hatterek/repulo/index.htm

[merlinw.org]

Kata
Igen, ha valahol nincs sok kép, az itt van... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Sorry, de mivel a topik fõként képekbõl áll, ehhez a moderálási elvhez tartom magam. Egy hozzászólásban max. 3-5 képet, és képenkénti maximum 1024 képpont szélességet fogadok el. Ezt nálam sokkal okosabbak javasolták itt a fórumon, ergo a vitatkozó hozzászólásokat nekik címezzétek.

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
Elnézést, de úgy vélem, hogy két okból sincs igazad:

1.: A Fórum -> (bal oldalon Fórum Menü) Beállítások alatt be lehet állítani a "Megjelenõ fórumüzenetek száma"-t. Alapból 80 (legalábbis én eddig nem nyúltam hozzá, és nálam ennyi), de 10 és 250 között szabadon állítható.

2.: 1998 óta netezem, 2003 Augusztusáig 'keskenysávon' (elõször 56k-n, majd 64k-n), és csak utána lett szélessávú elérésem (vidéki életmód hátrányai...😊). A nagy képekkel teli topicok terén mindig is tisztába kellett lenni azzal, hogy ezen oldalak csak percek alatt jönnek le, és ez mindenhol így megy, régebben az angol nyelvû fórumokon még esetleg annyi volt, hogy zárójelbe oda tették a topic neve mögé, hogy "warning 56k-ers!" vagy valaki hasonló. Ha valaki egy ilyen topicba néz be 56k-val, valószinüleg már úgy is tisztába van, hogy mi vár rá...

Ettõl függetlenül akkor ezentúl egyesével szúrom be ide a képeken.
Na Peace mindenki!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
Szvsz manapság már mindenki legalább isdnrõl nyomja. Én most éppen töltök le, kb tehát kb egycsatornás ISDN-nek megfelelõ sebességgel nyomom most, és nem zavaró a lassúság.
I.C.ram
Ez logikus, de szvsz itt, ahol nyincs annyira sok kép, szvsz tökmindegy.
Kata
De van, #3403.
Nem az én gépemet lassítja, hanem akinek kis sávszélességû netje van. Ez processzortól, böngészõtõl független.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem, mert fix számú hozzászólás látható egyszerre egy lapon. És nem mindegy, hogy mindegyikben csak egy, vagy 8 kép van linkelve...

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
??? Belassít?! Ezt nem teljesen vágom, én egy 300Mhz-es Celeron proci alól nézem a munkahelyi gépen (ha valami belassulhat, hát akkor ez az), de különbség nincs abból, hogy egybe vagy egyenként vannak berakva a képek.

Ha neked lassul be akkor milyen böngészõt használsz? Mert én sem Maxthon-al (IE6), sem Mozilla 1.5-el (a fenti 300Mhz-es gépen ez van), sem Mozilla 1.7-el, sem Firefox 1.0-val nem tapasztalam rendellenességet. <#nemtudom>

I.C.ram
mert ha több hozzászólásban van ugyanannyi, akkor nem lassúl be? 😊
Kata
Köszönöm.
A másik hozzászólásod azért töröltem, mert 1024-nél nagyobb méretû kép volt benne. És ha lehet, egy hozzászólásba 3-5 képnél többet ne passzírozzunk, mert belassíthatja az oldalt.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
[NST]Cifu

Két kép Katának.

Két kép Seaweednek.

Pár kép meg csak úgy 😊)

MiG-29B

MiG-21UM megközelítéskor, a hátsó ülés periszkópján át.

További képekért irány az Air2Air.net

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]