Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ha kicsit sok lett sry nekem ez a kedvencem 😄
[/cserf][/fülünyúl]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nekünk ez nem jó szerintme 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nem szeretem elaprózni a dolgokat
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
És egy kép egy pillanattal azelöttrõl, hogy belépcsapódik.
(a kép lehetne jobb is :-D )
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Amugy a "sotetkek" a 90es "vilagos" pedig a 80as evekbeli malev festes. A festeseket en csinaltam az igfly tuskohoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
nemláttam még sehun, nekem csak az a sötét van
király
[/cserf][/fülünyúl]

Ha valosagban nem is, legalabb virtualisan repulhetek vele 😊 Egy elmeny ezzel repulni a szimben.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
[/cserf][/fülünyúl]
1.: A Fórum -> (bal oldalon Fórum Menü) Beállítások alatt be lehet állítani a "Megjelenõ fórumüzenetek száma"-t. Alapból 80 (legalábbis én eddig nem nyúltam hozzá, és nálam ennyi), de 10 és 250 között szabadon állítható.
2.: 1998 óta netezem, 2003 Augusztusáig 'keskenysávon' (elõször 56k-n, majd 64k-n), és csak utána lett szélessávú elérésem (vidéki életmód hátrányai...😊). A nagy képekkel teli topicok terén mindig is tisztába kellett lenni azzal, hogy ezen oldalak csak percek alatt jönnek le, és ez mindenhol így megy, régebben az angol nyelvû fórumokon még esetleg annyi volt, hogy zárójelbe oda tették a topic neve mögé, hogy "warning 56k-ers!" vagy valaki hasonló. Ha valaki egy ilyen topicba néz be 56k-val, valószinüleg már úgy is tisztába van, hogy mi vár rá...
Ettõl függetlenül akkor ezentúl egyesével szúrom be ide a képeken.
Na Peace mindenki!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem az én gépemet lassítja, hanem akinek kis sávszélességû netje van. Ez processzortól, böngészõtõl független.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Ha neked lassul be akkor milyen böngészõt használsz? Mert én sem Maxthon-al (IE6), sem Mozilla 1.5-el (a fenti 300Mhz-es gépen ez van), sem Mozilla 1.7-el, sem Firefox 1.0-val nem tapasztalam rendellenességet. <#nemtudom>#nemtudom>
A másik hozzászólásod azért töröltem, mert 1024-nél nagyobb méretû kép volt benne. És ha lehet, egy hozzászólásba 3-5 képnél többet ne passzírozzunk, mert belassíthatja az oldalt.
[/cserf][/fülünyúl]
Két kép Katának.
Két kép Seaweednek.
Pár kép meg csak úgy 😊)
MiG-29B
MiG-21UM megközelítéskor, a hátsó ülés periszkópján át.