Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
képzeld beírtam hogy B777....

egyébként nemtom mért akkor szívfájdalom hogy megkérdeztem...<#fogmosas>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

alert
Bocs hogy megmutattam hogyan lehet 5 másodperc alatt választ találni a kérdésedre felesleges gépelés nélkül, angol tudás nélkül, 2 agysejt felhasználásával.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Airbus A380
<#rinya><#rinya> milyen vagy már....

Airbus A380

alert

ColdFire
hmmm... én 14 vagyok, szval én se tudok annyit angolul, de azért ennyit... 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
ezt akartam :| 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Airbus A380
KÖSZI.
MINDKETTÕTÖKNEK.

amúgy nem kel gúnyolódni h*.e nem vok de mivel angolul keveset tudok cseszhetem a gugli angol részét.....

alert
De akkor már írjuk ide neki ezt is: 22 óra 42 perc 😉

ColdFire
wow csak nem google?

alert
Nem átalakított, elméletileg minden B777-200LR típusú gép képes rá és 21.601 km-el döntött rekordot. Hogy mennyi idõ alatt azt nem tudom.

Airbus A380
A világot körberepülõ B777-es hány km-et és hány órát repült a rekord alatt?

ill még az a kérdésem hogy erre minden B777-es képes vagy az a rekordcsináló gép v-mi különleges átalakított gép volt?<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Airbus A380

Falconer
Soha nem olvasok indexet 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

I.C.ram
Csakõgy mint a Combino villamosok megvételénél sem 😄
I.C.ram
Lehet, hogy most hülyének néztek, de FS 2004-ben erre a reptérre már leszálltam, de sajnos elfelejtettem ,hogy hol volt. Mondjuk az is lehet, hogy egy másik tök ugyanilyenre, de tök ugyanígy nézett ki. 😊
Clidey
<#eljen><#eljen><#hawaii><#eljen><#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Bucser
A pártnak semmi köze hozzá lásd elõzõ hsz.

Megint szokásos indexes szarkeverés...

"ne olvassál indexet, mert lelkisérült leszel"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ergó nem a repteret értékesítik, hanem a 75 éves hasznosítási koncessziót amit anno rekordáron vásárolt meg a BAA. Azaz ez csak egy magántranzakció amelyre az államnak rá kell bólintania elõbb, hogy érvényes lehessen mivel az állam felé a BAA fejlesztési kötelezettséget vállalt és a vevõnek ezt át kell vállalnia. (ergó a BAA még taretoziik az államnak és közben meg el akarja adni amit még teljes egészében nem fizetett ki és ehhez kell hogy engedélyt adjon az állam)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Sokkal rosszabb nem lehet annál mint ami most van ott, én ott melózom. Minden le van pusztulva vagy pusztulófélben van, jármûpark egy vicc, gépek xarok vagy alig mennek, legtöbbje elavult. Szerszámok kopottak, töröttek stb...

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok!

Csak érdeklõdésképpen. A légitársaságoknál kikõtésnek számít a repült óraszám is a felvételnél. Például Wizz Air kapitánynál 5000 óra repült idõ szükségeltetik. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a repült óraszámba minden típuson repült idõ beletartozik, vagy csak a motoroson, vagy esetleg csak az utasszállítón repültek? Tehát a vitorlázón repült idõ beletartozik-e ebbe az óraszámba?

Üdv:
DJviolin

Falconer

Ejjen a part, elvtarsak!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ColdFire
láttam, hülyék...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ja 😊
ColdFire
wáów 😊))
Kecskeméti vagy?

akkor apukádat ismerem 😊 meg látásból szerintem téged is. az én apukám is vele volt kint 93-ban oroszországban átképzésen.
Papirzacsi
Nem vmi, hanem az. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Kata
Nemtom volt-e már, de nagyon cukor 😊

videjó 1
videjó 2

Láthatóan élvezi õ is 😊

videjó 3

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
valami Izland kategóriájú sziget lehet

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Olyan hideg vízben akarsz megmártózni fürdõgatyában? Úgy összemenne a micsodád, hogy többet nem találnád meg. Akkor már inkább egy spéci termo búvárruha. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Airbus A380
Kell egy fürdõ gatya is. <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

modellmaker
nem tom =/ nem volt hozzá semmi kommentár

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

grotesk
ez hun van?

ColdFire
IDt😊))

modellmaker
csúnya lesz ha benézi.. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kit--Kat
ez nagyon jó😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ColdFire

[NST]Cifu
Az ûr elfogadott határa 100km. Innentõl kezdve 40-50km-es repülési magassággal lehet pedálozni, de felesleges.

A Concorde amúgy 62 méter hosszú - csaknem háromszor akkora, mint egy 25-ös vagy 31-es.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
Szerintem õ valóban meg van gyõzõdve arról hogy az ûrbe megy... És ez a szánalmas...

Papirzacsi
Tudjátok sztem nem is az az igazán dühítõ, hogy Anettka hülyének nézi az embereket, és egy "egyszerû" repülést ûrrepülésnek ad el, hanem hogy a sok hülye ember még el is hiszi, hogy Anettka az ûrbe megy.És mindehhez a Berci még a nevét is adta...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Gundark
Mikor is lesz Anettka az ûrben? Hétfõn? 😊 Ha felmennek 30km magasra akkor az már ûrugrás? 😊 Rendben, de akkor az SR71et kérem átminõsiteni ûrrepülõnek 😊 Kivácsi leszek a titkos MiGre 😊))

10évente ugrik egyet 😊
<#nemtudom>

ColdFire
thx

na. 8328-ra akartam
itt van 😄 júniusnál keresgélj és fogsz találni egy Alexander Tarasov nevet is 😄
ColdFire
szted látott az már concordot? xD

Bucser
Anettka fantáziál😄 lázálmai vannak😄 és csak nagyítja a dolgokat.... Meg amolyan Fókusz jellegû infoszerzés😄