Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nahát ez érdekes, nekem még mindig a Qantas gép képe van bent 😊

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Reduced Range? 😊

[NST]Cifu
Nekem egy Airliners.net banner. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ColdFire
B757-200 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Fenrir
Hogy mi? Nekem rendes kép jön be.

Bucser
Nem ez egy Airliners banner😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ColdFire
ügyesek ezek a brutál photoshop használók...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Bucser
Attól, hogy az airliners.neten volt még nem biztos, hogy létezik valami....

Egyébként retusált a kép több helyen is látszik ismétlõdés recézõdés és hiba a retusban és festésben (pl. a gép farkán ahogy a csík tart felfelé a függõleges felület felé ott van egy illesztési hiba. de van még pár)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ColdFire
akkor mégsem ott volt, sry :|

Fenrir
Ez egy 400ER, a különbség látható:

ColdFire
szerintem valóban létezik, mert http://www.airliners.net/-en volt

Fenrir
http://www.cardatabase.net/modifiedairlinerphotos/photos/big/00003433.jpg

Azért nem rossz...

Kata
Ez valóban létezik, vagy photshop?

[/cserf][/fülünyúl]

Airbus A380
A jumbo így is majdnem megszûnt...

(én sajnáltam volna ha leáll a gyártás)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Ez jo ideig eleg lesz 😉

Punker
végtelenségig nem lehet valamit toldozni foldozni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ezert csinalja jol a boeing. Van egy 20+ eve megcsinalt sarkany es azt bovitik. Kisebb koltseg es nagyobb esely a sikerre. Az Airbus meg nyoglodik.

Airbus A380
Kössz a linket.

Bár sajnos angolul nem tudok mikor lesz teljesen kész az egész gép?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

[NST]Cifu

Airbus A380
A B747-800-as az új lesz igen.

Úgy tudom ill ez benne is volt az Aero magazinba hogy a hajtómûveit már tesztelik.

ColdFire
vagy az uj?😊))

ColdFire
nem hiszem hogy van uj, csak ER

ColdFire
😄

Airbus A380
púp

Airbus A380
Nem tudjátok hogy fog kinézni az új B747-es? a 800-as. Én láttam egy képet azon majdnem teljesen végig ér a úp. És mikor lesz kész ezt tudni már?

Punker
ááááá 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fenrir
Amúgy az ilyen "szalagok" levétele a szerelõknek a kötelessége, én is rimúvolnám bifór flájt <#hehe>

Speedbreaker
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem már a Hadsereg végig ment rajta 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Kit--Kat
Õ!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker
döntsd el te. 😉 én eldönteném! 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kata
de jó 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Speedbreaker
ez pilóta nem?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Airbus A380

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kata
1. Még mindig ott van az opciód, hogy elhúzol másikra.
2. És igen, ilyen off vitáknak itt nincs helye. Veszekedésnek meg semmilyen témában nincs helye. Ha ez nem tetszik, goto 1.

[/cserf][/fülünyúl]

Airbus A380
Ez olyan jó hogy ezrn a fórumon annyíra féltek bármiféle vitától................

ez is de van egy másik is
ColdFire
ez?

a galériáman van egy jó kép de ide nem tudtam feltölteni
ColdFire
elb*szott egy PS 😄

Speedbreaker

Fenrir
Elég sok gépen alapfelszereltség egy aux fuel tank, ha jól emlékszem akkor valamelyik Travel Service-es 737-esen is láttam már a hangárban, mondjuk vele ETOPS-ot repültetnek.

[NST]Cifu
Nem volt spéci átalakítás, ha jól tudom. A 777-200LR 301 utassal és csomagokkal 17,445 km-es hatótávolsággal rendelkezik. A világcsúcsnak minõsülõ repülésnél csak 35 utas volt a fedélzeten, és üres volt a raktere, így repült 21,601 km-t.

Fenrir
És mennyi pótüzemanyag tank volt benne? Volt még egyáltalán csomagtere? 😊

Kata
A keresõket is tudni kell használni. Ha túl sok a találat, akkor további kulcsszavak megadásával lehet szûkíteni a kört. Így magyar oldalakat, és a témával egyértelmûen foglalkozó oldalakat is kidobnak.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Az offtopik spammelést kéretik abbafejezni, valamint könnyen utánajárható kérdések elõtt informálódni internetes keresõkben, hogy azután ne képezze ez felesleges vitatkozás alapját.

[/cserf][/fülünyúl]

Airbus A380
Én meg csak simán hogy B777!!! ls csak a 3-dik oldalon mutatta 😊

alert
Én meg ezt írtam be: "777 világrekord". És milyen fúrcsa hát nem az elsõ találatban van a válasz?! Nekem nem szívfájdalom, én korrekten válaszoltam elsõre is..

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

ColdFire
hát igazábol minket nem érdekel, mert mi nem gyakran furikázunk az utastérben... 😄DDD

fõleg FSben 😄DD

ColdFire
én meg beirtam h Boeing 777 around world és a 2. találat wow!