Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Hogy tudom, pedig csak tippeltem. 😊 Nem tudom figyelitek-e. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
😄DD lökött

[/cserf][/fülünyúl]

grotesk
azóta már õrnagy, rajta van a thunderbirds honlapján. ezt nem kekeckedésnek akartam mondani, csak gondoltam szólok 😄D

modellmaker
ezekkel nem vagy egyedül. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
F-15. csak a függõlees picit elõrébb van és döntve.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

[NST]Cifu
A Szuhoj Szu-47 esetén is már ilyen kettõs túlnyúlás volt, a Szu-27 családnál ugye fékernyõ, majd radarbesugárzásjelzõ, a Szu-32FN/Szu-34, illetve Szu-35/37 esetén pedig hátranézõ radar is lehet benne.

Az Szu-47 esetén a kettõ túlnyúlás közül a hosszabbik a hátranézõ radarnak lett "félretéve", a másikban pedig besugárzásérzékelõ volt, hga jól tudom.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
A Szuhoj S-47 kis sebességnél volt nagyon jól manõverezõ, de a csúcssebessége pl. 2 Mach alatt volt...

ColdFire
tolatóradar... ennyire nem vagy tájékozott h már ilyen is van?... 😛 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kata
Majdnem hogy csak a fúvókák keresztmetszete kör a téglalap helyett. Az a két nyúlvány meg hasonló a T-10-es család popóján található nyulványhoz. Gondolom abban is ilyen besugárzás érzékelõk vannak, esetleg hátranézõ radar meg fékernyõ...

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
nem tudom mihez tudnám hasonlitani a hátujját, de hogy az is amcsi beütés, az biztos... de mié??? nekem ruszki kell nem amcsi kopi... 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
Sukhoi PAK FA
hátulról már nem is F-22 "annyira" 😊

ColdFire
sztem már írja a szövegét😊))

I.C.ram
Szerintem nem a manõverezéssel voltak gondok, de majd Cifu megmondja a tutit 😊
I.C.ram
Ezt nem is votnam kétségbe, csak azért mondtam, hogy attól még, hogy a rajz hasonlít az f22-re még lehet, hogy a végleges változatnak köze nem lesz hozzá kinézetben 😊
I.C.ram
Csak azt akartam mondani, hogy valószínû semmi köze nem lesz a végleges változathoz.
ColdFire
szerintem is...

de azért azt talán levágom hogy fantáziarajz I.C.... 😄

az a pilota azért eleg durva lenne bele, semmi különlegesség, csak egy tetõfedõ sisak 😄

Kata
Attól függetlenül is egy F-22 vörös csillaggal tulajdonképpen.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én pont úgy hallottam, hogy kis sebességnél volt jó, de nagy sebességû és szuperszónikus repüléseknél volt gond a konstrukcióval. Most akkor melyik igaz?

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Csak sima fantáziarajz.
ColdFire
F-22? <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

I.C.ram
Szuperszónikus manõverezés meg pláne.
I.C.ram
Úgy ovlastam ,hogy nagyon jó manõverezési képességekkel rendelkezett a Su-47, hála a designjának.
I.C.ram
Ruszkik évente iszonyatos mennyiségû pénzt halmoznak fel a nyersanyagok exportjából, csak még mindig rohadtúl korrupt, és az országot gyakorlatilag multik irányítják, így ez a pénz nem oda kerül, ahova kéne, de nem kell sajnálni õket, az tuti.
Papirzacsi
Szeretnéd mi?<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[NST]Cifu
Az bizonyos, hogy hagyományos desingja lesz. Az elõrenyilazott száznyal a Szuhoj S-47-el sok tapasztalatot gyüjtöttek a Szuhojnál, tehát ha így döntöttek, akkor annak valószinüleg oka van.

[NST]Cifu
Az utóbbi idõben fõleg a magas olajárak miatt kezd rendbejönni a gazdaságuk. A hadseregüket, a haditengerészetüket és a légierejüket is elkezdték lassan rendbeszedni. Már több mint kétszáz T-90-es harckocsit vettek, BMP-3M-eket, új páncélzott szállító jármûveket, nemrég adtak át két új korvetett, befejezik a két elkezdett Borej-osztályú rakétahordozó tengeralattjárójukat és egy harmadik építését is elkezdték, felújítják a Szu-27 vadászgépeiket, Mi-28 helikoptereket és Szu-34 vadászbombázókat kapnak, stb...

Falconer
Oroszoknal qrva sok penz van egy biz reteg kezeben, aztan az atlag nep meg iszonyat csoro.
Ez van moszkvaban is, a ket veglet. Zsir uj mercik a legjobban felszerelve a legnagyobb motorokkal, ferrari kereskedes a panel mellett, meg ilyenek. Aztan lathatsz meg ezer eves zsigulikat, nivakat, de mondjuk opel corsat nem talalsz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bucser
És egyre több.... Csak hülyék, hogy nem elõbba gazdaságot állítják helyre a gázpénzekbõl hanem ilyen szar programokra költenek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Falconer
Eredeti a designja 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kit--Kat
Oroszoknál van még annyi pénz, hogy ilyen programokat indítsanak?
Ja és jut eszembe mondtad, hogy az Irak-Irán háború zavaros volt ezért nem lehet tudni mit mûveltek az F-14esek. Na de ennyire?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Elõrenyilazott szárny hol marad? 😞
[NST]Cifu
Csak kísérleti gép volt, nem rendeltek belõle. Jelenleg az oroszok jelenleg egy Pak-Fa nevezetû program keretében dolgoznak a következõ típuson. Ez a fantáziarajzok szerint így nézhet majd ki:

Clidey
Ha abban reménykedsz, hogy egy újabb trófeát gyûjthetsz be, ki kell ábrándítsalak: határozottan nem vagyok az! <#bee1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

I.C.ram
Tomcat is elfér a második helyen még 😄
Kit--Kat
SZERINTED a legszebbet, tegyük hozzá😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Úgy tudom, hogy még nem nagyon gyártják, és azt se biztos, hogy a jelenlegi állapotában gyártani fogják. Ha gyártásba kerül, akkor a ruszkik bebizonyítják újra, hogy autót rohadtul nem tudnak tervezni, viszont cserébe õk tervezik a legszebb gépeket 😊

Majd Cifu kijavít.
Kit--Kat
és ezzel mi lesz? végülis megvették az oroszok, vagy csak terv terv esteleg árulják?

I.C.ram
Az egyik legszebb (ha nem a legszebb). 😊
Siluro
Gyönyörû<#finom>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

DJ Skyline
Tomcat vs A-4

Tomcat vs F-5

hát igen,van különbség! 😄

Kit--Kat
fele akkorák mint a Tomcat😄

DJ Skyline
íme (remélem nem linkvédett)

Falconer
Pontosan XD
Erre emlekszem

Falconer
Most akkor Clidey telleg puzi?

I.C.ram
I.C.ram
+l
I.C.ram
Franciknak ez jutott, ezt kel szeretni 😊
Kit--Kat
Az világos nem is azért mondta, csak hogy ezért nem tûnik túl ütõsnek. A Top Gun sem nézett volna ki másik géppel(most nem mondom meg milyen F-**-el mert akkor kitörlik a hozzászólásomat)ennyire jól szerinten.

DJ Skyline
voltak Mig-ek! 😄 Mig-28 néven futottak az asszem F-5-ösök

I.C.ram
Csak nem fognak a franciák amerikai gépet mutatni a filmben 😊 Nekik ez a film propaganda is. Kb mintha a top gunban MiGek lennének 😊