14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Putyin
    Jó gyerek kiskorú! Ismerem személyesen.
  • Putyin
    Jó, ha ismered, akkor ok. Ha a sok mendemonda után ítélsz, akkor viszont valóban prejudikálsz, az meg nem biztos, hogy jó.
  • Kata
    Nos, valóban, úgyhogy beletörődünk, ha magunkra hagysz minket. :P
  • Bucser
    Azaz prejudikálsz:)
  • Clidey
    A neve elég.
  • kiskorúbézoltán #9322
    Én csak rongy életem féltem, de nagyon...
  • Putyin
    Mond el kérlek, pusztán kíváncsi vagyok, hogy a 27D vagy 11A ülésből te miből mondod meg, hogy aki ott ül az 15 000 órát repült és cessna volt a jele már a óviban, vagy csak 1000 órát repült és papírrepülőt sem hajtogatott 30 éves koráig. Konkrétan az érdekel, hogy milyen szempontrendszer alapján pontozol?
  • Putyin
    Sziasztok!

Azért nem szabad ilyen kirekesztőnek lenned! Tudok ellenpéldát mondani.... :))) Azért jól kezelik a botot.:)
  • kiskorúbézoltán #9319
    Meg sem érdemlitek, hogy jelenlétemmel emeltem a topik fényét...
  • Kata
    Azt szokták mondani, hogy a helikopter nem tud repülni, csak olyan ronda, hogy taszítja magától a Föld. :)
  • [NST]Cifu
    Mé'? Mindkettő zajos, meg van forgó alkatrésze.
  • kiskorúbézoltán #9316
    Mert a helikopter mi, ütvefúró? ;)
  • [NST]Cifu
    Áááááá... Konichiwááá... Azt hittem repülőgép pilótákról van szó. :)
  • kiskorúbézoltán #9314
    Hmm, miért is nem? Vagy a plató nem számít? Helópilóták egyébiránt...
  • Tikal #9313
    Akkor valoszinu hogy mindkét nap ugyanaz lesz a program? bár a két nap mindenképp jobb lenne :)
  • [NST]Cifu
    Téged miért zavar, te úgyse repülsz velük.

Vagy amiatt aggódsz, hogy a fejedre pottyannak?
  • Kata
    Ne parázz, én nem megyek hozzátok.
  • kiskorúbézoltán #9309
    Senkiben... De ha a sofőr faszi legalább tudom mire számíthatok, nőknél meg...

• Reaper
    Hát nem bízol bennük?:)
  • kiskorúbézoltán #9306
    OFF

Putyin & Reaper!

Arany drága bogárkáim! Megkérnélek Benneteket, hogy ne - ismétlem NE - beszéljetek rá nőket a pilótáskodásra, má itt is (erre mifelénk) feltűnt kettő, kezdek félni...

DO YOU COPY?!

ON
  • Bucser
    azaz előrendelve olcsóbb mint mindig....

AUGUSZTUS 10 -ig felnőtt 3500 gyerek 1500

olvasna legalább mindkettő rendesen....
  • Balázs84
    Na megártott a hőség..
    Azt akartam mondani, hogy előtte nem sokkal lesz meg a konkrét program, addig ezt biztosra nem lehet mondani.
  • Balázs84
    Általában megegyezik a két nap műsora, valószínűleg idén is így lesz, de ezt biztosra csak a végén lehet mondani.
  • Balázs84
    Ezeket a zöldségeket hol olvastad?!
    Ugyanannyiba kerül a jegy mindkét napra és Patrouille de France mindkét nap lesz.
  • Boconadi
    Talán a 2. napon lesz a Patrouille de France, és talán ezért is drágább a jegy a 2. napon. De ezt csak én gondolom így, mert mintha így lenne logikus...
  • Tikal #9298
    Repülőnapon a két nap között lesz valami lényeges kulonbség? vagy mindkét nap ugyanaz a musor lesz?
  • Fenrir
    Most hogy megvette az orosz a Malévot elkezdte hozni ide a roncsait amit ingyen tákolunk össze persze :)

Lent a hangárban elég sokféle harmadikfeles van: Air One, Futura, Sky Europe, Alitalia, Air Europe, Krasair, néha 1-2 Air Berlin, most volt bent egy angol 767-es is. Volt, hogy egy ősrégi 737-200-as jött csak azért, hogy a vállalat ne veszítse el a jogosítását erre a típusra.

Nameg persze mindegyik Malév gép különböző kis vagy nagyjavításokra.
  • Clidey
    Félreértettél. Én azt mondtam, hogy az látszik meg valakin, ha nincs kisgépes múltja. Illetve csak a kötelező óraszámok vannak meg rajta.
    S te csapod be magad, ha azt hiszed, hogy azokon a pilótákon nem látszik ez meg. Debizony hogy meglátszik! De még mennyire!!

"...ne csapd be magad, gép vezet és nem ember..."
    Rátapintottál. Épp ezért (is) van a fenti véleményem (és nem csak nekem, több, nagynevű - haddnemondjam élő legendák - pilótának is).
    Félre ne érts, nem akarom lebecsülni ezeket az általam "hirtelen F/O"-ként aposztrofált pilótákat, hisz valahogy csakelvergődtek a jobbegyig. Csak én személy szerint nyugodtabb lélekkel ülök be egy 737be pl, ha tudom hogy ott elöl annak a négycsikos vállapos bácsinak nemcsak nehézgépen van 15000 órája, hanem mondjuk párezer kisgépen is.
    Az hogy te ki mögé milyen lélekkel ülsz be, az a te egyéni szoc problémád. :) Úgy mint ahogy nekem is a fenti véleményem. :)
  • Putyin
    Iszonyatosan sokat utazom mindenféle járattal és büszke vagyok a MALÉV-ra, mert jók a szolgáltatásaik, jók a gépek, jó az egész.
  • Kit--Kat
    Más légitársaságok gépeit is szerelitek akkor?
  • Putyin
    szakmai szempontból mindegy, hogy az előírt órát mennyi idő alatt repüli le az ember, kivétel ha túl soká, ugyanis kiesik az ember a gyakorlatból. ha valaki folyamatosan repül, akkor nincs ideje felejteni és ez nagyon fontos. nem tudom miken repülsz te, de ha utasszállítón, akkor ne csapd be magad, gép vezet és nem ember...

"Az olyan "hirtelen F/O"-kból sosem lesz olyan jó pilóta, mint az előbbiből. Szerintem." Valóban, csak szerinted.
  • Clidey
    Hamar munka ritkán jó, állitja a közmondás. Szerintem ez méghatványozottabban igaz a repülésben.
    Személy szerint szívesebben ülök be egy olyan Cpt mögé, aki urambocsá' kölyökkora óta benne van a repülés vérkeringésében, így nem csak a kötelező repideje van meg kisgépen... Higyjétek el, ég-és-föld a különbség. Az olyan "hirtelen F/O"-kból sosem lesz olyan jó pilóta, mint az előbbiből. Szerintem.
    Tudnék neveket említeni pro-kontra, de ez itt mégiscsak egy fórum... :))))
  • Clidey
    Jabocs, vágommár mire irtad, sorry.
  • Clidey
    Akarod mondani CPL... :)
  • Putyin
    semmi bajom velük.
  • Fenrir
    Mi bajod a Malévval? Csak kíváncsiság szintjén persze...Európai viszonylatban egyáltalán nincsenek elmaradva fizetésben és repülnek is viszonylag jó gépeken (értsd nem egy szakadt Krasair 737-esen amit már csak a lélek tart össze).
  • Reaper
    Jó lenne, ha kimoderálnád a flame-eteket:)))
  • Kata
    Na jó, a többit privátban. :)
  • Putyin
    Spóroltam rá már pár éve, beáldoztam pár dolgot érte...Eladtam a motorom, stb és a fizetésem nagyrészét elrepültem/elrepülöm.
    De ez egy szerelem, amiért vagy mindent megtesz az ember, vagy inkább ne is kezdjen bele. Én is, mikor végzek a munkámmal pénteken, fogom és lemegyek Őcsénybe vasárnap estig. Addig ott vagyok lent, repülök, szerelek, bármi. De én váltani szeretnék, azt akarom, hogy ez legyen a foglalkozásom. Bármi, csak repülés legyen.
  • Kata
    De honnan teremt elő rá az ember annyi pénzt, hogy gyorsan meglegyen?