Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Ilyen nincs annyira eredetiek a mi kis franci barátaink, a bajszost a Gooseról mintázták a Top Gunból. Nem véletlenül Tomcatek voltak annó a Top Gunba, nagy kecses szép gépek így nagyon látványossá tették a filmet. Ez a Mirageok már nem valami jók.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[NST]Cifu
Naja, de honnan tudjam, hogy milyen pasik jönnek be neked? 😊)

Na mind1, a nemi egyenjogúság messzemenõ figyelembevételével:

A hölgy amúgy "Fifi", vagy Nicole Malachowski százados, róla már raktam be képet, õ az elsõ pilótanõ a Thunderbirds kötelékében, a 3. számú gép az övé.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ColdFire
ezt talátam <#mf1><#idiota><#idiota><#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

I.C.ram
franciáknál voltak ilyenek, hogy Sud Aviation meg Nord Aviation. ezek kis cégek fúziójából jöttek létre. Sud az a dél, Nord az észak franciául, és asszem ez a két nagyobb állami cég is egyesült, de hogy léteznek-e még, azt nem tudom.
DJ Skyline
akkor miért F-15 van a logódban? 😄

ColdFire
tudom, teljesen hihetetlen, de nekem a mig-29es a kedvenc gépem

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

I.C.ram
Azért a Sukhoi logón is látszik, hogy tudják melyik a legszebb gépük 😊

Kit--Kat
Ehh életemben nem hallottam róla:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ColdFire
<#idiota><#idiota><#idiota>

Kit--Kat
Igaz-igaz én kérek bocsánatot. NYáron ki is olvastam errõl 1 könyvet és azt hittem belém nevelõdött, de mégsem. Hordozót kéne összerakni na!!!😊 Az anyahajók valóban hidroplánokat üzemeltettek.

I.C.ram
Sud Aviation
Kit--Kat
Caravellehez megvették a De Havviland Comet orrának licencét szószerint<#vigyor3>
Amúgy ezt melyik gyár csinálta?

Kata
Az anyahajó helytelen kifejezés, ezeket repülõgép hordozónak hívják tudtommal. Az anyahajókról vízirepülõgépeket üzemeltettek a II. vh. alatt.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
az jó 😉

Kit--Kat
Jaja sejthetõ volt, ugyan nem bagyok annyira jártas, de a láttam, hogy azok Fõnixek és azokat nem szórták úgy el kis vadászokra. De azért nem semmi, hogy meg van az összes gép lelövése rögzítve😊
Amúgy a Tomcatete nem szabad lebecsülni, attól, hogy nem sok gépet lõtt meg, a puszta létével lebeszélte az ellent, hogy anyahajókat támadjon😊

I.C.ram
Nem veszek, mert egy rohadt smucig sóher vagyok 😄
I.C.ram
😊
ColdFire
😄DDDD

vegyé VIP-t😛

I.C.ram
Szóval...

Nekem a Sukhoi-47 "Berkut" az egyik kedvencem.

Kata
Nem látjuk a fától. 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
A7 nekem is nagy kedvencem.

I.C.ram
Bocsi. Rossz a link. Valaki törölné? Köszi
I.C.ram
Nekem a Sukhoi-47 az egyik kedvencem.

Kit--Kat
1x összefoghatnánk és megcsinálhatnánk akkor 1 USS Nimitzet szigorúan Tomcat elfogókkal és nem F-18akkal.
Ugyanis én is Tomcat buzi vagyok😊

ColdFire
én modellben is összerakom neked, akár reális nagyságban is (1:1), csak küldj egy kis pénzt a hajtómuvekre, meg a tobbire 😛

DJ Skyline
ami még nagyon tetszik az az F Hornet,de szigorúan Jolly Rogers festésben! 😄
egy ilyet összekell rakni majd makettben,de elõbb a Tomcat,arra már régebb óta fáj a fogam

Kata
Nagyon szép bölcsõd volt! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
én meg Tomcat b*zi vagyok! 😄 annak ellenére,hogy kivonják nem tántorodok el mellõle! 😊) múltkor Seaweed-el konzultáltam a Tomcatrõl,meg az ilyen állítható szárnyállású gépekrõl! na mind1

ColdFire
pirat? az odavág 😄

tán jakabszállási kép?😊

bár az még lehet hogy nem is volt 70be 😄

Kata
Jaja, amint nõk, udvarlás és erotika keveredik témába, hirtelen megszaporodnak a hozzászólások. 😊 De ez nem baj, ez az egészséges. 😊 Lehet, ki lesz bõvítve a topik: jó repülõgépek - csinos lányok. Nekem meg néha linkeltek be jóképû pilóta férfiakat. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
A-7 tetszik nekem is.

Szódával elmegy az YF-23 is, de ami köztük, van... Mint egy pulyka!
[NST]Cifu
Megesik mindenkivel, de legaláb pörög a topic. 😄

[NST]Cifu
Az apja volt francia, igen. 😉

[NST]Cifu
Izlések és pofonok

Én egy olyan állatfaj vagyok, amelynek a lehetõ leglehetettlenebb gépek jönnek be. 😊

YF-23

X-32

A-7

Kata
Hát akkor tévedtem. Van ez így. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Pillanatra azt hittem, hogy én vagyok a hülye 😊

A neve megtévesztõ, mert, ha jól tudom az apja vagy a nagyapja törzsgyökeres francia volt, és a neve is errõl tanuskodik.
I.C.ram
Rafale jóval szebb gép azért, szerintem.
[NST]Cifu
A Dornier német gyár. 😉

De pár francia kecses gép:

Caravelle

Dassault Falcon 7X

De nem tudom miért nem tetszik senkinek a Mirage... 😊

[center]

I.C.ram
Meg könnyed gombásodik a lábad 😛

[NST]Cifu
Izlések és pofonok. Nekem a határozott, egyszerû alakja tetszik. Te tény, hogy pl. a Rafale sokkal kecsesebb. 😊

Clidey
Nekem mondod?! Csak akkor kellemetlen, mikor a fatelepre megyek lambériáért...ott mindííííg olyan lááááábszag van!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

I.C.ram
vagy tévednék?
Clidey
Lehet hogy te nem láttál engem még gépben, ezért hogy ON is legyek, s kiváncsiságod is kielégítsem, íme egy kép rólam, a hetvenes évek végébõl. Így már oké?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

I.C.ram
Legalábbis régen az volt 😄
I.C.ram
Már nem azért, de a Dornier tudtommal Fleugzeug nem Avion 😊
Kata
A cseresznyefa a'jjó! A' nem viszket! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ó, dehogynem (lásd utasszállító kedvenc: Dornier 728), csak a mirage nem szimpatikus. Olyan jellegtelen.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Hát nem a legszebb gépek az tuti 😊
ColdFire
looool 😄
😉 ne búsulj, legalább repülni tucc fs-be, meg minden ami gépen van, repülön meg nem lattalak 😄

Clidey
Hát ha te szépnek nevezed azt az óriási púpot a hátamon, a szétálló füleimet, az öszenõtt szemüldököm alatt mélyen megbúvó üvegszememet és az egyetlen fogamat amivel így még szotyizni se tudok...hogy a cseresznyefából faragott jobb lábamat már ne is említsem...de praktikus, mert igy csak 3 lábú szék kell a számitógépasztalom elé.