7862
-
#1446 van vkinek 5lete, h miért hajt végre hibás műveletet a játék ENTER lenyomása után? (elakarom tűntetni a bar-t takaró ablakot) -
fixpont #1445 Ujabb bug, amikor a "Balde Golem" nevu .... izevel harcoltok, akkor a fokaraktert iranyitsatok, ez fontos. -
Trantorius #1444 más játék elfut..hmm...hol lehet megnézni hogy mekkora a video krátya?.. -
#1443 Nincsen normális videókártyadriver feltelepítve. -
himpike #1442 Cs Tranto! Ez akkor van ha sérült a videokari drivere! Más gáma elfut rendesen? Ha igen, ha nem frissíts drivert, ha akkor se jó, akkor lehet sovi a kártya. 120megás a minimum. -
Trantorius #1441 Ez mit jelent: Could not find any compatible direck3d devices. The application will now exit.
Letöltöttem valami hátha ettől történik valami...és ez történt ahogy elinditottam (fekete hátér,és ez az üzenet...)ez azt jelenti hogy nem birja el a gépem a game-t?Vagy csak hogy belenyultam a gamebe és bemondta az unalmast?:) -
#1440 Nekem a tolvaj szokott néha dumálni, hogy milyen készséges vagyok mindenkinek segítek pedig másként is lehetne, egy-két aranyat szerezni -
#1439 Valószínű a beállítottsága miatt van. Nézd meg milyen beállítottságú Neutral good, Lawful good, stb. -
Tomy Lee #1438 Az lesz -
#1437 Honnan veszed, hogy nem lehet őket elküldeni?? El lehet őket küldeni, de csak az előre leprogramozott helyen, úgymint a rokon fogadója neverwinterben stb.
A nehézség meg nem attól függ, hogy mennyien vannak a csapatban.
A beállításuk meg nagyon egyszerű, könnyen felszerelhetőek, és úgy urányíthatod őket akár csak a saját karakteredet. -
#1436 vagd ki a luvnyat aztan kuss lesz :D -
Trantorius #1435 Kösz,megkeresem hol lehet megnézi a privát üziket oszt töltöm...oszt mjd legfejjebb balhé lesz..:) -
Tomy Lee #1434 Az Elf kiscsajnak a csapatomban sosem tetszik valami ha felvállalok valami küldetést:(Mi a baja mindig?Egyfojtában rinyál és pontokat vesztek tőle. -
Aspyrin #1433 A reloades tartalmazza a cracket is, tehát játék fel, 2 fájlt felülírsz és mehet is. -
#1432 Privátban elküldtem, hogy én honnan szedtem le :):) -
Tomy Lee #1431 Halkan megsúgom nekem is jobban tetszik mivel igényesebb munka! -
#1430 Kár, hogy nincsen benne saját párduc mert akkor összerakhatnám a híres csapatot Drizz't- el meg Katie Brie-vel meg a többiekkel.. -
#1429 Lentebb páran azt írták, hogy túlságosan könnyű, még nehezebb fokozaton is. Ez nem amiatt van, mert a csapat létszáma megnőtt? Egyáltalán, mennyire lehet nekik parancsolni az 1. részhez képest, ha már elküldeni nem lehet őket? Én például, nem szerettem, ha az 1-ben a társam csinált mindent helyettem, szépen hátraküldtem, és csak akkor hívtam segítségül, ha szorult helyzetbe kerültem. Sokszor nem is vittem magammal. -
Trantorius #1428 Amugy reloed-os változatot,ami elindult és nem volt vele gond,honnan töltöttétek? -
#1427 Lehet nem tudom régen játszottam a régivel pedi megvan eredetiben, és jópárszor végignyomtam a kiegészítőivel eggyütt.
Ezt is végig fogom nyomni legalább, annyiszor ha nem többször.. -
Trantorius #1426 2 és fél napig töltöttem a procyon változatot(asszem ez a neve)most szentem hanyagolom kicsit,főlleg hogy igy sem örültek ősök az éjel napali gépbekapcsoltságnak(...jo szó:)
És a reloed változat simán megy?Vagy ahoz is kell cumo?(progik,fél ora szenvedés,stb) -
Tomy Lee #1425 Jó kérdés:)Na most ugye minden játéknak ami tetszik valakinek mindig az első a legjobb mivel az volt az első:)Dehát mi lenne folytatások nélkül csak emlegetnénk,hogy hú de jó kis játék volt az.Én ugyanolyan élvezettel tudom játszani ennek a játéknak a folytatását(modernebb folytatását)mint az első részét. -
#1424 pedig a zene egy resze az első részből van :) -
#1423 Szerintem sokkal jobb. És ezt nem a grafikára értettem (mert az persze, hogy jobb) hanem a játékmenetre, a történetre, meg a zenére. -
#1422 Kérdésem egyszerű. Van olyan jó, mint az első rész? -
Tomy Lee #1421 Nagyon jó a játék.Érdemes vele foglalkozni.NB1-es graf,küldik,kezelhetőség.A színvilága amit használ főleg bloom effekt-el csodálatos.A karakterek kidolgozottsága eszméletlen jó.Teljes zoom-olási lehetőség ezzel egyidejüleg kotor féle irányítást tesz lehetővé sőt ezen kívül 4 féle kamera kezelhetőség.Szinkronhangok tetszenek csak kár,hogy főhősöm sokszor némát játszik de mind1.Szuper játék -
#1420 Miután nem olcsó a cucc, tölts le előtte egy reloaded-ot, hogy ne kelljen tökölni, nézd meg milyen és ha tetszik vedd meg. A mi véleményünk nem ér 12 ezret:)
Nekem tetszik úgy ahogy van. -
Trantorius #1419 Hát,az lesz a végén hogy megveszem...:)
Amugy jo a játék?(grafika,küldik,kezelhetőseég) -
Tomy Lee #1418 Igen lehet.Az biztos,hogy nekem sokat segített az update. -
Trantorius #1417 Bocs...de ezt a részt nem nagyon értem...
"nwn2 feltelepited
SN az .nfo filebe, Dvdn a Tools dirbe levo procyon.exe-vel elinditod az nwn2main.exe-t."
-
Hasse #1416 Ebben a 10 FPS-ben mondjuk közrejátszhat, hogy a legújabb update egyben kikapcsolja a "water reflection" opciót is. -
fixpont #1415 Commander Tann kuldetes bugos a reloaded crackkel, nekem is az volt, 1.01 update utan crack nelkul az image verzioval egybol jo lett. -
fixpont #1414 En hardcore d&d rule-n nyomom, es bizony nem konnyu helyenkent. Fullon majd talan masodszorra probalkozom, most meg tul sok az ismeretlen. :-) -
#1413 Ha valaki túl könnyűnek találja tolja már feljebb a nehézséget fullra aztan utánna jöjjön vissza beszámolni :) Persze így sem kőkeményen nehéz főlleg ha valaki kenivágja dnd3/3.5-et :) De lehetnek izzasztó pillanatok :) -
#1412 Thann küldetés szerintem bugos. Most értem Act II-be, nem semmi. Végre egy játék, amit nem lehet 6-7 óra alatt végigtolni. Valaki már 2 napja végigvitte, a hivatalos NWN2 fórumon mondta az Egyik Obsidianos :D. Mióta kijött azóta tolta éjjel-nappal. Ja igen, szerintem a tárgyalást hihetetlenül eltalálták, meg a többi részt is, nagyon jó lett, eszméletlen a *hangulat*, és ez az, ami annyira hiányzott. Amikor a törpe berontott egy ponton (nem spoilerezek), és elkezdett örjöngeni az igazságtalanságról, na akkor azthittem elfekszek, hihetetlenül meg van csinálva, aztán jött az elf: 3 utcával arrébb is hallottam a barátod ordibálását, valójában azalapján találtam ide. :D. Mondjuk amikor visszalátogatok Duncanhoz néha elkezd mindenki kötözködni, mondanak olyanokat, fekszek a röhögéstől :D. Utoljára ilyen a Baldur's Gate II idején volt, ami még mindig a gépemen van, nosztalgia rulez.
-
#1411 Nem nála volt hanem egy ládában valahol. -
#1410 Szintén 13-as szintű izard vagyok (general ergo nem specializálódtam)
Sok a spoiler szóval csak az olvassa aki már a 2-es actban van
Majdnem minden Arcane szinten van területre ható varázslat. Csatlakozni fog hozzád 2-3 elég tápos harcos és a tolvaj is nagyon jó lesz ha Morning starra gyúrsz dual wield-el. Druida heal-jét szerintem senki ne tápolja mert csatlakozik majd egy Paladin a csapatba 15-ös Heal-el. Szerintem jobb healer/fighter nem kell:D Warhammer focussal Mondjuk nálam a druid nincs bent a csapatban.
Én 2 wizard 2 fighter+ thief csoportal mászkálok. Nem nagyon találkoztam senkivel aki leölne eddig.... mionden csak taktikán múliik. be van kapcsolva a puppet mode fel vannak töltve a magic missile-ok a 2 harcos meg a thief beáll az ajtóhoz beküldök mögüllük a szobába egy fireball-t Utana pedig megintulnak a mobok aztan amig a harcosok felfogjak a szörnyeket a magic missile-ok végzik a dolgukat:) Azért mikor már magsabb szintű vagy elég durván be tudnak találni:)
Meg a rengeteg rest lehetőséggl túlkjéppen csak pazarlas a healelés jó taktikával nem kell heal.
-
#1409 Sracok! A jatek elejen az erodben a papnak a szimbolumat merre talalom a tolvaj taborban???EN miutan levertem a tabort megegyeztem a fonokkel abbahagyjak a tamadasokat es mivel nem talaltam sehol arra gondolok a fonoknel lett volna ha eroszakosan csinalom meg a kuldit,de mostmar nemtudom megtamadni:P de aki tudja hol a Tyr szimbolum sugjon pls koszi -
#1408 van ápdét ugyanugy mint elsőben. -
Jumpy #1407 Szerintem Commander Thann valójában vámpír, ezért nem akar kijönni a kriptából, főleg nappal.
Éjjel próbáltátok már kicsalni?