7862
-
coRDHA DriLL #1246 á, kössz -
#1245 Akkor ezzek szerint sem öt sem a többbi csatlakozni akarot nem tudom elküldeni.Nálam ez fatális hiba ugyanis a partymat én akarom összeállitani és sötét elfként egy büdös törpét az életben nem vennék be. -
#1244 pls valaki!! #1204
hogy tüntessem el azt az ablakot? már próbáltam az összes gombot.. ha entert nyomok játék közben akkor meg kidob, h szabálytalan művelet -
sleepwalker77 #1243 Shield dwarf az a törpe, ő viszi majd a drow helyett a pajzsot. :) -
#1242 Nem lehet, hogy szurketorpe (duergar)? Azokat ugyanis ( a felszini rokonaikkal szemben) megturik a drow-k :D -
#1241 Lehet mar kapni kis hazankban? Ha meg mindig nem, akkor most mar jo lenne ha inteznenek az illetekesek valamit. Hetvegen neztem a Gameseek oldalan es ott mar azt irjak, hogy available, szoval nem tom mit kell szenvedni vele ennyit. -
Aspyrin #1240 Jól fog jönni a törpe, sőt még csatlakozni fog hozzád más is ;-) -
#1239 Sötét elfel nyomom és csatlakozott hozzám egy törpe akaratom ellenére és nem tudom elküldeni van erre valami megoldás vagy ezzel a balfékel kell végig tolnom mert akkor totál gáz. -
#1238 ha valaki tud, dobhatna kepeket amiken le van veve a reszletesseg mediumra, lowra, arnyekok kikapcsolva stb -
#1237 H! Mi a pontos megjelénsi dátum Magyarországon? Köszönöm!!! -
#1236 És még olcsóbb is:) -
G_ArchAngel #1235 nem eléggé CE:) -
G_ArchAngel #1234 Nekem a HOMM5-öt azért nem küldte megjelenéskor a SevenM, mert a CDGalaxis 1 hétig leltározott és nem voltak nyitva - na, akkor most hogy is van ez?
Amúgy a CDGalaxis múlhéten visszaigazolta már az előrendelésemet, de azóta nincs változás... -
#1233 a legegyszerubb megoldas -
sleepwalker77 #1232 Csak annyit javítanék, hogy CD Galaxisnál már október közepe óta elő lehet rendelni. -
#1231 SevenM pcdome-on keresztül küldi a cuccot egyébként...
Mellesleg hivatalos magyar Forgalmazó a SevenM.
Harmadszor CD-Galaxisban még előrendelésen sincsen. -
G_ArchAngel #1230 felejtős, a SevenM a CDgalaxis-tól hozza a cuccokat, ott pedig még nincs semmi... -
#1229 NeverWinter Nights 2
NeverWinter Nights 2 Collector's Edition -
Drizzthsz #1228 Ismerős helyzet... -
Aspyrin #1227 Craft receptekről tudna valaki bővebb infóval szolgálni? Tegnap egy várban járkáltam ahol mindenféle eszközökkel futottam össze a kalapácstól a félkész cuccokig, de egyelőre két könyvem van csak ami recepteket tartalmaz. -
Drizzthsz #1226 Vááááááá. :-D -
Thanatos #1225 www.mindmegette.hu -
G_ArchAngel #1224 sehol, ezen szenvedek én is... -
Drizzthsz #1223 Jó kis recepteket hol lehet találni? Akár a játékban, akár a neten valahol... -
Larvin #1222 Nekem is ez van már az elejétól és nem tűnik el :(
Procyon versionnel nyomom -
Ger` #1221 Leszedtem, megnéztem, tetszik, megvenném... de hol?
Tud valaki magyar onlány boltot, ami megbíztható, gyorsan szállít és nem utolsósorban megvan már nekik az NWN2?
Én nem sokat ismerek. Gamestar, Cdgalaxisban nincs még megvételre.
Plz vki help.. utálom a campaignt, multizni akarok :) -
#1220 én felpatcheltem, ahogy feltelepítettem. launcher-ben 1.01 -et ír, ha crackelt exe-vel elindítom akkor 1.0 -át.. de mivel -szerintem!- az exe csak az indulást szolgálja, a felpatchelt fájlokat használja, ergo az újításoknak működniük kell. -
#1219 a cure disease csak magat a disease-t szunteti meg sztem(mellesleg a first aid kit is megszunteti), nekem a hatasat kene elpucolni. egy masik forumon kiokositottak, hogy ehhez egy lesser restoration valamire lesz szuksegem -
Izmael #1218 Szia!
Köszi a válaszokat. Ami fent van default-ból az image-n, azt felrakta (framework 2 és a DX9)
De azért megnézem!
-
Kiru #1217 Kiadtak ey nem hivatalos (vagy féli hivatalos) 82 MB-os patch-et a játékhoz. A telepítéshez még a netet is le kell kapcsolni.
Használta valaki? Működik utánna a reloaded-es verzió? -
#1216 Csinálj több helyett a C partícion!! -
Kraptor #1215 Net 2 és a legújabb DX9 fenn van? Azok hiánya okozott ilyen problémákat. Próbáld meg netröl beszerezn alegújabb verziókat. -
Kraptor #1214 Nekem annyir sajna a játék nem jön be mint vártam és azért elég messze van ez a BG sorozattol... -
Izmael #1213 Sziasztok!
Nem tud valaki megoldást arra a problémára mit TVelvet kollega is jelzett. A játék elején a falunál, mikor indulnék Neverwinterbe visszadob a progi a faluba a kék körbe és onnan se kép, se hang.
Előre is THX!
MaTTi -
Tobias #1212 Helo, nemtom megoldódott-e már a gond, de ha nem, akkor a Sajátgépen jobbklikk - tulajdonságok, majd Advanced, ott pedig alul a baloldali Environment Variables (vagy a magyar megfelelője - gondolom környezeti változók, vagy ilyesmi). Ott átírhatod a user variables-t és a system variablest is, értelemszerűen a temp, tmp környezeti változókat kell a Neked tetsző helyekre állítani.
Remélem segített!
Üdv: Tobias -
#1211 ehhh
-
#1210 NOs 2 napja hajnali 3-ig játszottam vele:D annyira addiktív mint a Baldur's Gate volt (1-2 egyremegy)
Kicsit kisebbnek tűnik a világ talán meg jobban tápolhatóak a karakterek (ugye azért act 1 hözepén +2-es +3-as fegyverel cammogni durva pláne, hogy Drizz't Do Urden -nek is csak +4-es cuccai vannak:) NA mindegy:) Weapon Armor Alchemy Trap crafting nagyon bejön jó móka:) Varázslatok durvák (mondjuk mintha a régi rendszerben nem kellett volna ennyi idő a Magic Missile elcastolásához). Grafika gyönyrű (az előbb említett Bugon kívül másba még nem szaladtam bele) Nem is akad csak a Dock's Districtbe amkor a hajóknál mászkálok így kikapcsoltam a fénytörést meg a tükröződést.
Ami poénon nagyon: a színek másmilyenek ha az elfen a Dwarfon vagy Tiefling-en vagy humanon keresztül nézem... 3 percig kapcsoltgattam a krakterek között és tényleg így van:D Eszméletlen poén és hangulatos és minden el van tárolva... már meg is van rendelve a CE kíváncsi vagyok mikor érkezik:) -
#1209 Nem tudom volt-e már de jobb ha beírom
NOS előre Szólok ha valakinek elakad úgy a játék hogy harc után elfeketedik majd visszajön a kép és nem halad tovább a történet akkor töltsék vissza az állást és tartsátok harc közben a fő karakteren a képet (azaz ő legyen az atív) különben kiakad és nem otlja be a cut scene-t... (Eddig csak 2-szer szoptam ezzel:D)
BTW: ez mehetne a FAQ-ba is:) -
Tomy Lee #1208 Isteni a játék,tetszik nagyon!!Nagy a gépigénye de csak kicsit kellett visszavennem ahoz a graf-ból,hogy belassulás nélkül tudjak játszani és gyönyörű a grafikája.Paladin N01 -
#1207 1x már megtettem, akkor az egyik gombnál fogta magát és kidobott a játék, mondván, h szabálytalan műveletet hajtott végre ^^ (lehet vmi secret gomb kombináció volt, amivel megidéztem egy ultimate sárkányt és szétcseszte a világot? ^^)