7862
-
Tomy Lee #1606 Ott a pillanatállj,hogy visszahozd karaktered!!
Másoknak:Akinek nem tetszik ez a játék azokat nem igazán értem meg.
Nem jó az az intelligencia a játékban?Ez Bullshit!Szerintem elfogadható.Jól kezelhető,hangulatos RPG!! -
Thanatos #1605 nem vitték, nwn1 is az votl :) azt is modderek tették multira ugy ahogy alkalmassá (erről inkább nem irom le a véleményme mert abból csak flame lessz :P)..., a gépigény me glehet hogy nagy, tény hogy ez a trend ebben mostanság (megjegyzem ebben a mostani felhozatalhoz képest nwn2 egyáltalán nem rossz...), de ettől még azt ne mond hogy oylan hüde kicsi volt nwn gépigénye a maga idejében..., lehet hogy nem ennyire de szvsz te kicsit rozsaszinben látod a multat ebben is...
amugy meg moddoláshoz tény hogy nem értek de a magadtól elszált hsz-eidből azért látom hogy nwn modderek szinvonalához nem sok közöd lehet..., szvsz itt se téged fognak majd emgkérni hogy ugyan már csinálj olyan modokat amik hiánypotloak...
nade én tényleg befejeztem, mert abban igazad van hogy elbeszélünk egymás melett és ez igy csak flösleges flame..., innen inkább ignorálom hasonlo kötözködö személyeskedő hsz-eidet nagyarcu uraság... -
#1604 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá felrugok valakit....
Végre meg csináltam aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sprites küldit amivel kapom az extra képességet.. nem mentettem utánna és megdöglöttem egy grpnál EGY ÓRÁIG csináltam azt a szart... uuu
megörülök... -
Aspyrin #1603 Relax, simán hatalmas a játék:) Most jutottam Luskanbe, remélem messze még a játék vége. -
himpike #1602 :DDD Látom elbeszélünk egymás mellett. Mellesleg pont a moddolásal kapcsolatban nem írtam semmit, mivel arról szvsz fogalmad sincsen. De elárulom hogy szájba vannak szopatva a modderek a gépigénnyel ;) Egy tetves map 3 fával 5 bokorral egy folyóval 18 mega. Szorozd fel ezt egy 3-400areas persistant worldre mint az enyém, és mond meg mennyinél tartasz. Aztán képzeld hozzá, hogy mekkora szerver kell hogy ezt megmozdítsa8pl ram szempontjából). Azt meg minek bizonygatod hogy single game, pont az a bajom vele hogy arra felé vitték... -
Thanatos #1601 1. nem vagyok vallási fanatikus...
2. ha el is ovlasnád amit irok és fel si fognád pont erről pofázok hogy modok nélkül az nwn igenis egy single game..., amit emg a modok csinálnak vele az más tészta..., majd akkor fröcsögj inkább ha már ehez is lesznek modok nem pedig "meztelenül" patchek nélkül mustrálod és kb 5 bugon lovagolsz mert tevagy a nagy nwnpro..., most te tényleg nem érzed az ellentétet hogy mit hasonlitazs mivel vagy direkt nem akarod megérteni amit irok?? -
himpike #1600 Itt van pár hasznosnak tűnő info mindenféle témában, englisül:
Official Neverwinter Nights 2 Forum Highlights -
himpike #1599 Kérlek, ha te úgy gondolod, hogy ezt a játékot eddig a "fantasztikus" alapkampány, és a két kieg tartotta életben, nem a community kismillió szervere, hakja, modulja, ám legyen :)
Vallási fanatikusokkal utcán sem vitatkozok. -
Thanatos #1598 én nem a játék melet érvelek hanem inkább az elvakult stilusod ellen..., nekem ez a jajj körülttem forog az eégsznwnvilág style nem jön be..., de igazad van ez legyen az én bajom, abbahagytam sorry... -
himpike #1597 Észérveket nem is vártam a játék mellett ;) -
Thanatos #1596 még annyit füznék hozzá hogy tetszik nem tetszik az nwn egy alapvetően single játék..., attól még hogy te leszarod az az elsődleges nem az általad hypeolt dolgok..., tény hogy ebben állitolag előtérbe került a multi is de ezt ugye nem tudhatjuk amig nem probáltad rendes szerveren nem csak a hommade coopozásnál... (megjegyzem nwn1 mégjobbban single felé hajlott , netkodja nem volt tul erős..., és valjuk meg a többi se, és amit kihoztak a multiból azt is a modderek hozták ki... (ami itt ugye még nincs mert nemrég jelent meg, de nem jelenti azt hogy itt nemtudnak belőle semmit kihozni...) -
#1595 ott a pont -
#1594 na én még csak most járok ott, hogy csatlakozott a druida, ma azzal kezdtem a gamét, hogy kapcsiból puppet módba raktam mindenkit...
AI -
Thanatos #1593 most modntad hogy ugyse megy neked..., valszinű ezért nem tod belülről se állitani, csiszolni kell még az enginen , ez van...
amugy engem csak az zavar hogy süt belőled az a stilus hogy "jajénvagyokahüdenagyősnwnesésezcsakazértisfosmertarégithyponikőmerteznempontolyanahogyénmegálmodtamjajaj"... -
Thanatos #1592 attól mgé hogy mit érint simán bug kategória... -
himpike #1591 A játszhatatlan coop mód az bug ugye... végülis csak a játék multiplay részét érinti úgy totálisan ;). Az hogy hiába állítod a hercet szintén bug, igaz nem is tudod a játékon belülről állítani, csak ha megnyitod az nwn.ini-t és beleírsz kézzel :DD
Számomra a játék eddig egy kurvanagy csalódás, mert a single része szimplán nem érdekel, a coop meg nulla. A builder részével meg nem nyaggatlak, gondolom te nem csináltál 430 területes állandó világot, és nem adtál szórakozást, vidám órákat közel 80 embernek aki rajta játszott(meg játszik is). Persze ezzel már nem is teheted meg az elbaszott ramigénye miatt ;)
Peace. -
Thanatos #1590 izé >1587-ben csak bugot irtál voice chat kivételéről :D meg esetleg naptár meg napszak ami nekem spec pont nem hiányzik de az legyen az én bahom :D -
himpike #1589 Nem hibákról beszélek, hanem hogy kevesebb a feature mint az egyben a kiadása pillanatában. Bugokat nem sorolok, annyi időt nem ér meg. -
Thanatos #1588 és az origi patch nélküli alap nwn1-nek nem voltak hibái? biztos igazadvan... -
himpike #1587 Az nwn1hez képest: nincsenek napszakok, se naptár, lófasz emók vannak.Játszhatatlanul megírt cooperative mód.Nincsen voice chat. Ha hosszú mondatot írsz, a vége kilóg, és bejön a szöveged "legelején". Nincsen hercállító lehetőség, mert hiába írom át az init, szar se történik. Hirtelen ennyi jutott eszembe.... -
#1586 Áll három ember az egyik utca végén köztük lesz,szaladj körbe a negyedben hamar megtalálod öket. -
PallMall #1585 és hol van a bandita vezér?
am jah ott tartok sztem ahol mondod -
#1584 [spoiler]Rohadt jó amikor megvan már a várad, és amikor meg csináltad a merchantot elmehetsz neverwinterbe és felveszed Deeking oda árusnak. akkora arc.. :)))/spoiler] -
#1583 kell annal jobb ? :D -
#1582 Nálam 1 idő után nem jelennek meg a dialógusok, nem lehet senkivel se beszélni. Ez mitől van? -
Thanatos #1581 tedd hozzá hogy ott is van raktár ám... :P -
Larvin #1580 Köszönöm, odáig én is eljutottam 1x már (csak újrakezdtem), de engem az érdekelne, hogy: Meg lehet valósítani amit a villában a fickó kitervelt, vagy csak egy ideig bohóckodunk neki aztán meg úgyis Nashernek kell dolgoznunk? -
#1579 Bakker,h ogy nyomja mindenki még a végén beelőztök engem és hamarabb végignyomjátok -
#1578 Megnézted mindegyik szintet?? -
lazazael #1577 Megvan a peco^^ -
#1576 Pedig ott van a házban elvileg. -
#1575 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jó vonal tömény hent meg diplomacy túlképp:D -
#1574 spoiler a tolvajvonallal kapcs.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon jo a tolvaj vonal, egyik questnel egy egesz raktarnyi cuccot vihetsz magaddal, kb ~30k gold ertekben, meg ugy alapbol a feelingje is jo. bar azt nem tudom, hogy milyen a "jo" vonal... -
#1573 NA én megyek visszaű:) Tovább "olvasom" NeverWinter történetét:D -
Thanatos #1572 :DDDD -
#1571 ismerős -
Larvin #1570 Valaki mondjon már valami spoilert a tolvaj vonallal kapcsolatban pls!
Félek, hogy ha azt az utat választom kimaradok egy csomó mindenből. Elvégre Nasher az atyaúristen Neverwinterben, vagy le lehet váltani?
Jó lenne IC azon munkálkodnék, hogy Nashert megbuktassam, OOC meg azon, hogy Gyurcsányt :P -
Thanatos #1569 ott egyből votlak ezek mind ahogy kijött az alap? nalátod..., hiddel itt is lesz majd minden..., még ha tudnák se lőnék el az összes puskaport az alapban, miből lenne a kieg..? :) -
lazazael #1568 Lenne egy kérdésem egy Questel kapcsolatban a Market District ben, emtom valaki megválaszolta-e már...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fihelist kéne elvinnem a saját házából a Marshalhoz, de a házban nem találom, már vagy 10x végignéztem mindent, és megöltem mindenkit kilootoltam az összes "dobozt" viszont a questlog nem lett más.
Szal mondhatni elakadtam. Valakitől ötlet? -
#1567 igen, az az alcíme hogy Dragon Pajta Tycoon