7862
  • rezes
    Evard black tentacles+fireball.A sorci 4 evardot tud nyomni ami kicsit allat
  • zorrobomber
    egyelőre sleep, de nem nagyon haladok, ilyenkor vagyok szomorú, hogy egyszerre dolgozom és egyetemistáskodok... :)
  • zorrobomber
    faszsetudja :)
    most komolyan, ha valaki legalább hallott volna róla, biztos szólna...
  • wedge31
    Látom te is olvasol FR regényeket,teljesen igazad van.
  • Prof William
    De ebbben a világban már maga az hogy Drow vagy felhívás egy lincselésre a legtöbb városban.

Egy reálisabb gameben a törpe örjöngve megrohamozna aztán majd kiedrül ki marad életben.
    A falubeliek meg csak a nevelőapádra való tekintettel nem ontanák ki a beledet, nemhogy még barátkozzanak is veled. :)
  • Prof William
    Úgy lessz mint a Kotor-ban . Az elején hozzád csapódik mindenféle alak aztán amior lessz egy "bázisod" eldöntheted kik jöjjenek veled. A többi meg addig ott kolbászol mindenfele.

Neeska rulez! :) Csak én hallom úgy vagy tényleg az a színész adja a hangják aki anno Imoenét is?

Most már csak szende elf máguslányka kéne é teljes a kör.

Női karaktetek lesznek még? Mert a druida nem valami nagy szám a tolvaj meg csak havernak jó.

• BlackShadow

valaki légyszi mondja már meg, h, h tüntetem el azt a kis ablakot pls!
    v legalább annyi választ, h faszsetudja..
  • torma1
    Igen elindult és még menteni is sikerült!!Ez mind tört gaméval 1.01-es pachel!!
  • MrAndree
    Ja a sorci nem rossz de nálam nincs a csapatban. A törpét vinnem kell mert egyrész jó arc másrészt meg kell rajtam kívül /paladin-divine champion vagyok/ még egy tank a csapatba, a tiefling jön mert a csapdahatástalanítás-zárnyitás nagyon hasznos, a druidát meg azért viszem mert elég jó varázslatai vannak, kell a druida sztorivonalhoz meg mert első látásra beleszerettem. :) Vinném én a sorcit is magammal csak sajna nincs több hely a partiban.
  • wedge31
    Tévedés, én beakartam szállni egy jó kis törpe zúzásba de a többiek sajnos nem engedték ami hiba volt mert lenyomta öket.
  • sleepwalker77
    Hát ha olyan sötét elf lennél amilyenre gondolsz, akkor valószínüleg az erdei elf nevelőapádat tetted volna el először láb alól, így erről felesleges vitázni, itt ha drow-al kezdesz akkor nyugodj bele, hogy elfogadja a többi fajt, legalábbis jobban mint a föld alatt élő fajtársai.
    A törpe meg sok minden csak nem becsületes, bár nem vagyok biztos benne, de talán chaotic neutral-ra tippelném.
  • BEAST #1275
    a valaszaidon mulik minden , ha te folyamatosan szidtad volna , sot a torpet epp megtamadtak akkor nem lenne melletted , ha te ennyire "hudegonoszvagyokigazbekesfalubanelfneveltfel" es megis segitesz masokon akkor a hiba benned van ...
  • himpike
    Tökmindegy mit jelent, gondolom te is tudod ez mit jelent:

"This product is only available for purchase in North America."

kapisi?

Természetesen ha te ott megvetted, akkor azt írjad hogy neked onnan van.

• wedge31
    Nem gondolom mivel más fajokhoz való viszonyát nem taglalták a bevezetöben,de ez forditva is igaz mikor akarna egy becsületes törpe egy sötét gonosz hírü drow-hoz csatlakozni mert nincs a homlokomra írva,hogy hol nevelkedtem.
  • Aspyrin
    Örülök, akkor mégsem volt olyan rossz a meglátásom :)

Cordha&zorrobomber:

Nagy tömeg ellen mit szoktatok bevetni? Gondolkoztam azon a varázslaton ami másolatot készít belőlem(szintenként +1-et) de nem tudom mennyi ideig lenne képes feltartani az ellenséget..
  • BEAST #1271
    jaja amit a torpe , a thiefling es a sorci muvel az eszmeletlen :)
  • BEAST #1270
    epp ezt irtam volna enis , de inkabb toroltem nincs kedvem most ilyen vitakhoz :)
  • sleepwalker77
    A Mélysötéti drow-ok lehet hogy másképp viselkednek mint az általad alakított, felszínen nevelkedett, nem gondolod? :)
  • zorrobomber
    en wizarddal tolom, pontosabban enchanter-el
    mage shield az mindig josag, magic missile-t hasznalok, sleep-et, a combustion az altalaban hit&kill, ezen kivul hold person-t probalgattam, elsore ennyi jut eszembe, de meg konzultalhatunk a kesobbiekben(meg csak kb 4-5 orat nyomtam) ;)
  • coRDHA DriLL
    tudja valaki, hogy lehet earth, water stb essence-t kutyulni??
  • BEAST #1266
    ...hat ha te mondod :D
  • MrAndree
    Khelgart ne bántsd, a legnagyobb arc a játékban. :)
  • coRDHA DriLL
    Szevasz! Én Wizarddal nyomom. Szinte 90%-ban támadó varázslatokat használok, a többit scrollal. Védekezésre Mage's Armor és én is idézek (lvl4 Dire Boart) A druiddal szoktam idézni és védő varázslatokat nyomni. Felnyomtam a druid healing skill-jét 8-ra és így szabbaddá vált az összes lvl 1 slot, ahova nem cure light wounds, hanem támadó varázslat kerül...
  • wedge31
    Az a vicces ha nem tudod,hogy viszonyul egy sötét elf a többi fajhoz,olvass utána és egyböl megértesz.
  • BEAST #1262
    nekemis ez a gondom , amikor a fogadoban mindenki beszal az egymas szivatasaba a legjobb :DD ... sajnalom hogy nem fer be a torpe harcos / sorci / druida melle +1 a druida nem art a kesobbiekben a druida szal miatt , a thiefling tortenetszal meg akkor erdekes ha neverwinterben nem a z orseget valasztod hanem a tolvajokat
  • wedge31
    Oké köszi akkor minden rendben odáig meg moshatja a zoknijaimat az a hülye törpe
  • BEAST #1260
    akkor te valamit nagyon elneztel ugyanis minden(!) tarsjeloltnel van lehetoseg arra hogy elkuld , kesobb neverwinterben a fogadoban atalakithatod a partydat ... ez a megvetem a partymat meg eleg vicces foleg hogy a jatek legjobb resze a partytagok tarsalgasai
  • MerlinW
    Én megpróbáltam megöletni őket, de nem újraéledtek csata után?:D
  • Aspyrin
    Btw van itt valaki aki wizarddal játszik? Kíváncsi lennék milyen varázslatokat használtok. Én általában elfogadom az automatikus ajánlatokat a szintlépésnél de azért nem mindig tetszik a dolog :)
    Nálam a következő a sorrend:
    -Rányomok egy méretduplázást a törpémre :)
    -Rányomok egy pajzsot a tolvaj csajszira
    -Idézek egy állatkát
    -Íjjal támadok a háttérből miközben táamdó varázslatokat használok
    A legtöbb esetben beválik, kivéve ha rámrontanak. Olyankor kézbe veszek egy staffot és gyapálom az ellent :D
  • wedge31
    Akkor ez bug nálam mert vágom az angolt de ilyen párbeszéd opció nálam nem volt.
  • coRDHA DriLL
    Neverwinter Dock, Duncan fogadójában lesz olyan lehetőség, hogy...
    Minden alkalommal, amikor kilépsz a fogadóból kiválaszthatod, hogy kik tartsanak veled. Nekem az a gondom, hogy "CSAK" 3 an jöhetnek velem, de van egy sorcerer csaj, aki elég brutál spelleket tud
  • sleepwalker77
    A neverwinter 1 alapjátékban összesen 1 henchman-t választhattál -nem volt kötelező-, akinek volt egy saját története (mellék küldetés).
    Más szerepet nem játszott, csak könnyített a csatákon.
    Itt előjön az, ami már a BG2-ből es a KoTOR2-ből ismerős lehet, a csapat tagjainak egymáshoz/hozzád való viszonya.
    Érdekesebb a játék, mintha menne veled 1 npc aki csak a körönkénti sebzés nagyságát növeli. :)
  • Aspyrin
    Az gáz :) Pedig emlékszem ahogy kijöttünk a fogadóból(a benti balhé után) elkezdtünk dumálni és megkérdezte tőlem, hogy merre tartok stb., és mivel egy irányba haladunk csatlakozna hozzám. A kiscsajnál is volt opció, a törpe még prüszkölt is, hogy minek veszem be a csapatba..
  • wedge31
    Nem nem volt választás ráadásul most meg egy kis tolvaj csaj akaszkodot rám és nála se volt olyan opció hogy nem kell,hát nekem ez így totál csalodás,hogy olyan partyval kell játszanom amelynek minden tagját megvetem.A NW1-ben volt olyan opció,hogy el lehetet küldeni akármilyen helyzetben a tagot.
  • coRDHA DriLL
    ??? LOL Tudod egyáltalán, hogy mit jelent a DIRECT to drive...
  • sleepwalker77
    Hát a never sorozat nem Baldurs Gate, ahol a 2-ben csinálhattál saját 6 fős csapatot.
    Itt kicsit lineárisabb a történet.
  • Aspyrin
    Furcsa, én úgy emlékszem amikor a törpe beajánlja magát mintha láttam volna a lehetőséget arra, hogy ne menjünk együtt(csak ugye én neutral good vagyok :D).
  • coRDHA DriLL
    és minden kb 20-30%-al olcsóbb, mint a boltban
  • himpike
    A direct2drive csak észak-amerikában szállít tudtommal.

"This product is only available for purchase in North America."

Akinek teljesítménygondja van, nézze meg ezt, az Obsidianos FAQ:

What can I do to improve performance? (0 comments)

Try running the game at 800 X 600. Community member Beforan said this "I then decided to try changing resolution. I'd been running the game in 1680x1050, and figured detail or drivers would be causing lag more than res.

So I booted up NWN2, changed the res to 800x600 at the title screen and loaded my game. Guess what - still no significant improvement. Annoyed, I went to the game options with the game still running, and changed back to 1680x1050, applied, and everything runs smoothly!

Somewhat confused, but still chuffed, I quit out and repeated the same process, but this time turning all the graphics settings right up to full when i switched to 800x600. Sure enough, when I switch back to 1680x1050 in game, everything works, and looks damn gorgeous."

Make sure you have the latest Driver Updates - it is always worth checking, even if you updated a month ago
    Turn off Normal Mapped Terrain & Point Light Shadows. (I found this to really increase my fps)
    Try reducing your Shadows to 'Low'
    Reduce Texture Resolutions to 'Medium'
    Texture minification / magnification / mip map all set to 'Point'
    Max texture Anisotropy (god knows what this actually is) is set to 'Low'
    Number of lights is set to 4
    Water Reflection/Retraction is set to 'Off' (This will make a huge difference on performance!)
    If you have XFire turn it off.
    Turn off any Anti-virus/Spyware

This list will hopefully help you, and depending on your graphics card you may not need to do all of these things, so experiment folks. This list will be updated as and when we find the information floating about on the Bioware boards. If you're feeling dead grumpy with this seeming endless list of 'to dos' just to play a game, hop on over here and cheer yourself up..

A gámát a cdgalaxisban, a pcdomeban meg szvsz az 576ban is megtod rendelni.
  • sleepwalker77
    "This product is only available for purchase in North America." :)