7862
-
Thanatos #1366 ugyis bele fogják magyarázni midnig az nvidia/ati logo-ban hogy arra van optimalizálva meg hasonlo balfaszságok..., sose fogják felfogni hogy ez kb olyan mintha valaki azt hinné hogy a xy márjáju tv-je ariel-re van optimalizálva... -
#1365 Kár hogy az az Nvidia logo ebben a játékban és sok másikban is csak reklám. Elég hatásos, a legtöbb noob és rendes játékos be is veszi... Egyébként meg nemtudm mért kell állandóan az oblivionnal példálózni mikor az megjelent tavasszal emlékszem akkor meg minden attól volt hangos hogy azt milyen szarul csinálták meg, mekkora a gépigénye... -
Thanatos #1364 istenem de egy iqbajnok vagy te..., egyrészt nézd már meg a hordes mikori és ez emg a kettő közötti külömbséget grafban..., vagy ha ez nem elég nézd meg mai gamek nagyrészét..., és akkor rinyálj hogy milyen a gépigény... -
Tobias #1363 Ha elindítod, és végül bejön egy olyasmi képernyő, amire az van írva nagy betűvel, hogy Neverwinter Nights 2, illetve alul mindenféle gombok vannak ilyen feliratokkal pl hogy New Game, akkor elindult! Más esetben nem... -
Jumpy #1362 argh
a reloadedban ott a CRACK!!!
Csak átmásolod a két exet és megy a game...semmi egyébb progi nem kell!!
Sajna én is beszivtam hogy a csapattárs csak áll és csodálkozik, semmi sem segitett, bezzeg ha ráváltottam egyre a főhős szoirgalmasan rohangált utána :/
Engme is érdekelne mivel lehetne ezt orvosolni.
Másrészt:
Tudjátok azért a készítők bekaphatják...átlag konfigon ha zökkenpmentesen akarom futtatni, hát iszonyat le kell vennem mindent,íg ymeg szarabb a gtafikája min tpl a Hordes-ban megszoktam,ahol 1024 vagy afelett is lazán futott.
Ezzel szemben az Oblivion közepes beállításokkal már jól futott, és hát még elég értékelhető grafikával.
De ez így borzasztó..!!!
Remélem valami pacth-et kinyomnak javítandó ezt..
Bár már kezdem megszokni, ha anyűves nvidia logó megjelenik egy game elején már fittyed le a szám.. -
#1361 NEKEM A RELOADED verzio van.Ha felrakom a protstopot es azt a masik programot(SPTD) akkor azokkale lindul ez a verzio?
-
#1360 ezt ugye nem gondoltad komolyan? -
Trantorius #1359 Hello,lehet már kérdezték és akkor bocs,de az egész eddigi üziket elolvasni...háát...durva lenne:)
Na a kérdésm az lenne hogy mi kell ahoz hogy elinduljon a game ha: NWN2 ClonDVD Procyon???Láttam hozzászolásokat az ügyben,de hol lehet a progikat beszerezni(lehetőleg inygyenesen:)...
Szóval ha valaki leirná mik kellenek és hol lehet megszerezni őket(inygyé..:),nagyon örülnék.
Ja és mikor inditanám ezt irja ki:Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc
in another drive F:. -
#1358 ő izé.. az oké.. de enternél kidob a program szabálytalan mívelettel :) -
Thanatos #1357 ezért csinálják legtöbben hogyha meg is veszik leszedik warezt is, igy támogatod a kézitőke tis de nem baszol ki magaddal sem és senkinek egy szava se lehet... :) -
#1356 jah! én is néztem, h mivan :) -
#1355 Ha nagysokara vegre megjelenik majd itthon is, en is ugy tervezem, hogy megveszem, de mar nem birtam tovabb varni es beizzitottam a letoltest... -
#1354 Valaki talalkozott azzal a buggal Hogy a dialogus utan a Party elfelejt kovetni vagy barmit csinalni?Csak allnak bamban es onnantol kezdve kezzel kell oket iranyitgatni ami kisse lassu es faraszto.Megoldast tudtok? -
#1353 azert mert megveszed meg mindig jatszhatsz a warezzal amig megjon , enis igy csinalom -
G_ArchAngel #1352 kicsit morcos vagyok, én várom, hogy megjöjjön az előrendelt, míg Ti végignyomjátok a warezt...
lehet én vagyok a hülye és nem kellene évi tízezreket költenem eredeti játékra és DVD-re, ha csak hátrányom lesz belőle... -
Nabunaid #1351 A temetőben a parancsnok jön veled megkeresni az embereit, ha meg van mind a 3, akkor vissza kell vele menni az erődbe!
Nekem meg van a D&D szabálykönyv, és azt írja a druida nem viselhet csak bőr páncélt és fa pajzsot, különben nem varázsolhat. Azt hiszem ez a játékban nem így van, de azért Highcliffben bőrcuccot vettem neki. A sarlóját jó lenne lecserélni, de még nem láttam semmi jót. Egyébként mit jelent a páncéloknál az "arcane spell failura x %"? Milyen varázslatokat ronthat el x%-al?
Egyébként oda meg vissza vagyok az effektektől, főleg a mage armor nagyon szép, ahogy a varázslóm körül remeg a levegő, és olyan vízszerű a pajzs hatása!
Egyszer azért megszorultam a wizarddal is a tolvajtáborban, még jó, hogy ott volt a törpe, na abban van szufla, főleg ha felnagyítom!
Ez a familiáris jó valamire? Mert én puppet módban tartom, mivel ha meghal, én is sérülök. Nem lehet egyedül előre küldeni felderíteni? Imádtam az első részben a kis pixie-t, nagyon nagy hasznát vettem a láthatatlanságának, és a zárnyító képességének, így ezért nem kellett a Tomy gyereket magammal cipelni, inkább a fél-ork barbárt.
Magas szintű wizardoktól kérdezem, a macska végig marad, vagy lesz helyette valami normális is? -
Tobias #1350 Jah, a legeslegelső leölt dwarf is +1es bunkót dobott el... :/ -
#1349 egy drownak majdnem hogy lehetetlen a tuleles a felszinen. elveszti kepessegeit, a spec ruhaja szeteg a napon, a fegyvereivel egyutt, testet is csak vercseppek aran szoktatja a szurkulethez eloszor. meg nem jatszottam a jatekkal, vagyis csak annyit hogy random generalt karival futottam a teren 3 kort. singleben nem igazan szeretek jatszani, inkabb leszek egy haver csatlosa es vele minthogy egyedul jatszak. visszaterve a drowkhoz aki feljut az egybol verdijat kap hacsak nem drizzt do urdennek vagy liriel baenre, hogy fr-n belul maradjunk, de nekik is vannak ellensegek boszen. PW-kben egyszerubb lesz sotet csapatot inditani hogy ott a drow opcio is a tulajdonsagaival mint hekkelgetni a modult. az biztos hogy egy felszini elf elobb vagja le a kezeit labait minthogy puszipajtasa legyen drownak, akik feljarnak megolni a felszinieket az ej leple alatt. -
#1348 miert lenne? -
Larvin #1347 Neverwinterben a townwatch szálon is végig úgy parancsolgatnak mint valami senkiházinak?
Épp azért indultam el a másik szálon mert az egyből még emlékeztem Lord Nasher beképzelt, a trónról fel sem állok, de osztom az észt stílusára, de egyenlőre még azt is felülmúlja a másik oldal Moire-féle stílusa meg a többi :)
Szal van valami respect a másik oldalon?:) -
#1346 ezért nem kéne drow elf PC -
#1345 eltaláltad, valóban túlzás... -
Larvin #1344 Fort Lock-nál a temetőben a parancsnok (vagy ki) nem akar kijönni a kriptából, pedig megtaláltam neki a 3 társát, 2 élt, 1 halott volt.
Valaki tud megoldást? -
#1343 Én normalon toltam de eggyel feljebb vettem mert túl könnyü volt igy. Fura az NWN1 nehéz volt simán normálon is... Lehet ez azért könnyebb mert rendesen lehet irányitani a csapatot... -
Nabunaid #1342 Én is sötételf varázslóval játszok, de pusztulat lassan lép szintet. A többiek már 6-7 szintűek, én még mindig csak 4-es... Persze már 1-es szinten is 19-es volt az intelligencia, most meg már cuccokkal 22-es... Nagyon csodálkoztam, mikor a temetőben megtaláltam a +2-es int-et adó fejpántot! Nem túlzás ez kicsit?
Nem tudom mit tartogat még a játék, de nekem túl könnyűnek tűnik, pedig a D&D hardcore fokozaton nyomom... Tényleg, nehézséget lehet állítani menet közben? -
#1341 Huhu, BitHumen-rol kapargatom, 330 K-vel jon a kicsike ^_^
Holnap reggel mar csak beteget kellene jelentenem... >_< -
MrAndree #1340 Ez így van de azért elég durva lenne ha már pusztán a drow léted miatt mindenhol nekedugranának kérdezés nélkül. Jobban beleillene az FR világba az igaz csak éppen a játék végigvitelét tenné lehetetlenné. -
csgj #1339 számomra még semmi sem tudta überelni az Obliviont..Én még mindig azzal tudok a legjobban eljátszogatni. De azért ez egy kicsit másabb..(társak, totál más irányítás, eleve más fajta szerepjáték) -
Thanatos #1338 olyan game nem létezik ami mindnekinek bejön..., ergo ha egy forumba nincs egy gmaeról hideg is emleg is akkor az nagyon egyoldalú... az oblivion utodja meg tuti nem lessz mert semmi köze hozzá van amiben jobb van amiben rosszabb kinek mi..., de leginkább más..., ez max az nwn utodja lehet... -
cuccok #1337 kössz akkor fojtatom a töltést!
amugy az előző két oldalt vissza olvastam csak néha volt hideg is meleg is!
de letöltöm és teszek egy próbát hátha ez lesz az oblivion utódja:D -
csgj #1336 hát ez is szaggat :D nekem is pl a belső tereknél 800x600-ra kell állítanom a játékot... a Gothic 3-ban nem kellett... De maga a játék sztem sokkal hobb mint a Gothic 3. Sőt, nekem nem is jött be igazán a Gothic 3! Az NW2-őt megéri letölteni, ha nem bánod a gépigényét.. -
Thanatos #1335 probáld ki, vagy olvass vissza... -
Drizzthsz #1334 Nekem akkor fighter, Divine Champ, Weap Master. -
cuccok #1333 na akkor most egy rövid tömör kérdés :jó a játék??
mert a gothic-om is jó csak minimumon is 1 giga rammal 6600gt-vel 3ghz pricival szaggat és ráuntam!!!!mondjuk töltöttem mellette,de azért még egy prübát teszek!!ja és a válasz(okat( előre is kössz! -
kisbel32 #1332 igen lehet, nekem a karim rogue/duelist/weapon master lesz -
csgj #1331 hát igen...ilyen lineáris játékmenetet! sztem még a doom 3 is nagyobb szerepjáték ennél! [viccel] -
fixpont #1330 D&D hardcore rule fokozaton nyomom, teruletre hato varazslatot egyaltalan nem tudok hasznalni max 1-et, mert akkor ugye nekem is annyi (a teljes MI-t ki kell kapcsolnom a varazslonak, mert engem nyir ki a terulet varazslatokkal semmire nemfigyel csak nyomja a fireballt), azon a palyan amikor meg kell vedeni 1 csavo es a hazaban kb 80-an vannak az vicc, a hegyekben az orokoknal tolom most, de mar vagy 100at lehenteltem....annyira unalmas. De feladni nem szoktam programot, mindig remenykedem, hogy jobblesz. :-) -
Drizzthsz #1329 Többfajta prestige classot lehet dobálni egy karakterre? -
coRDHA DriLL #1328 oké kössz szépen -
#1327 Hát én nem is reagálok erre. Én rég láttam ilyen jó kis szerepjátékot. Főleg a fejvaitott dialógus rendszer nagyon megdobta a hangulatot és a játékélményt. Vannak benn ugyan gyilkolós részek de a BG-ben is voltak rendesen és szerintem mégis az a világ eggyik legjobb szerepjátéka.
Az elején nekem nagyon az IWD-t idézte a gyikos dungeon, jó volt ott ölni. De szeritem a harcot is elég élvezhetőre csinálták, bele is nyúltak egy kicsit a DnD-be, de nem nagyon hála istennek. Az új 3.5-ös nagyon jó lett szerintem...