7862
  • Jumpy
    Megnéztem a különbséget, ezért rinyáltam..

Hát igen látod pajtikám ezért rossz az iqbajnokok sorsa.Többet látnak..
  • G_ArchAngel #1405
    a patch-et külön kell leszedni valahonnan? itt nincs UPDATE gomb, mint az egyesben? (most ezt a CloneDVD változatra értem...)
  • MrStokes
    Es ezzel mukodik is? Megnezted a jatek verzioszamat, tenyleg patch-elte?
  • Tomy Lee
    Daemonba minden Emuláció KI.
  • MrStokes
    Sztem ha 1 heten belul nem jelenik meg kis hazankban, akkor megrendelem a Gameseek angol oldalarol, par nap alatt it a cuccos, kb ugyanannyibol kijon es a magyar importor a viszonteladokkal egyutt meg elmehetnek a pics@ba.

ps.: Lejott ejjel a tort verzioja a jateknak, mar alig varom a ma estet.
  • Tomy Lee
    Jah ezt a Reload-os verzióval hajtottam végre!
  • Tomy Lee
    Leírom mert csakis így lehet szerintem 1.01-ben elindítani:
    -Daemon 4.06 install majd rá SPTD 1.35 install
    -Játék feltesz
    -Patch leszed(Unofficial english 80MB)
    -a 80mb-os patch rar(nem kitömöríteni hanem rar-ostul bemásolni)file bemásol a játék főkönyvtárába
    -a főkönyvtárban nwupdate elindít ELŐTTE netet kikapcsolni kihúzni
    -Daemonba bemuntolni poseden_MAXI_NWN2 image-t
    -Prostop-al hide
    -Indít

Patch Austral server működik itt:http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1746&id=9255

Maxi image:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=poseden_MAXI_NWN2!rar

• Tobias
    Én az atim driverében beforce-oltam egy 2x-es AA-t, és számomra hihetetlen mennyiségben gyorsult tőle! Nem is értem... mondjuk nem zavar. :)
  • Tomy Lee
    Mindenki PATCH-elje meg a játékot mert nagyon sokat javít rajta!!Ugyanazzal a felbontással mint patch előtt minimum 10 fps-t javított!Tört verziónál nem bonyolult elindítani így a patch-el és simán mükszik.
  • luminatar
    Aki felrakta xfire-t a program melle es lassu neki akkor lojje le, nyomjon uninstallt, kapcsolja ki, akarmi es majd felugrik az fps. Az xfire most jelentette be hogy letezik egy ilyen bug es sajnaljak, javitjak. Kivancsi vagyok hanyan nyomnak majd oket ra aztsem tudva miaz es sirnak hogy lassu. :)
  • Fenrir
    Jóhogy előrendeltem a Pcdome-nál, azóta is hívnak vissza. Küldök még egy levelet és felhívom a figyelmüket arra a tényre, hogy már november 3.-án megjelent Európában a játék és már 7.-ike van hátha észbe kapnak. Bár ha nem kell nekik 13k Ft az az ő bajuk...
  • Thanatos
    majd rájössz...
  • Cassell
    Nos ahogy visszaolvastam látom Commander Tann másnál is inkább a kriptában szeret lenni minthogy visszajönne Fort Lock-ba. Ezek szerint ez egy bug mert én is megtaláltam a társait ő meg mondja is, hogy gyerünk vissza a fortba csakhát meg se moccan... Mindegy megyek tovább Higcliffbe a banditáknál minden ment rendesen.
  • Aspyrin
    Addigra már lesz 25-ik crack :D
  • BEAST #1392
    :DDD
  • Thanatos
    hihetetlen mit tudtok itt szenvedni...
  • Tomy Lee
    Nem is,inkább ezt próbálom ki:)
  • Tomy Lee
    Ha meg nem fog így működni akkor crack azt kész játszok vele!
  • Besz
    Úgy tűnik, hogy az atw nem korlátozza a letöltés sebességét, nem úgy, mint például a firstweb.

De sajnos csak 2 GB-os a pendrive-om. De nem számít, amúgy sem akarom még kipróbálni. Úgy döntöttem, hogy várok vele. Jön még ki új patch , na meg crack is.
  • Tomy Lee
    Na de jó,hogy letöröltem a clonedvd-s változatomat és elkezdtem szedni a Reload-os verziót:(Mindenképpen patch-elni szeretném tehát így fogom csinálni reload-nál:
    SPTD drivert rányomom DT 4.06-ra
    mount+install majd patch(unofficial patch amit majd úgy kell,hogy a rar file-t bemásolom a játék főkönyvtárába internetkapcs.megszüntet klikk az autoupdate-ra)
    Elvileg felfogja frissíteni a verziót
    A legvégén pedig ha kell lehúzom a cd/dvd meghajtókat vagy ha elég akkor csak prostop vagy valami segédprogi.
  • Uberlama
    nm, megoldottam
  • Thanatos
    majd akkor si ezt modnod ha már a 26. patch is kijött mint nwn és kiegjeinél? :)
  • G_ArchAngel #1384
    annyit tudok, hogy még nincs és nem is tudják mikor lesz, de hamarossan...
  • GanXstaZoleeWrk
    Hali

elkezdtem én is (Reload verz) és az irányításon kivül ami ritka mód el van baszva :D nincs negativum. Ill annyi hogy ejjel fel1ig toltam, bele lehet feledkezni :D

Lendületből meg is rendeltem coll. editiont állítólag lesz hozzá magyar kézi, stb. Erröl tud vki bővebben? vagy olvassak vissza? :)

Pach a DM cuccon kivül értelmes dolgot tartalmaz? Original exet felpeccselve majd crackeltet vissza próbálta már valaki? :)
  • G_ArchAngel #1382
    oké, akkor most, hogy lejött a reloaded, leszedem ezt is, van még 20Gb helyem:)
  • Uberlama
    valaki tart már Act II-be? épp most kéne ártatlanságomat bizonygatni, Duskwood Grooveba vagyok és a dryadnak kéne egy Glowstone nevű tárgyat visszavinni egy barlangból, de egy bazinagy szikla áll a bejárat előtt és nem tudom elmozdítani, semmit nem lehet interactolni vele, nem tudok a dryaddal erről beszélni, pedig mögötte rá tudok kattintani hogy másszon be a barlangba, de nem megy a szikla miatt. kissé zavaró hogy ötletem nincs mit csinájak itt.
  • Walkyre
    Neverwinter_Nights_2_CLONEDVD-PROCYON verzional:

Leszeded az uj daemon toolst:
    http://www.free-downloads.net/programs/Daemon_Tools
    Feltelepited, az image filet betoltod, nwn2 feltelepited
    SN az .nfo filebe, Dvdn a Tools dirbe levo procyon.exe-vel elinditod az nwn2main.exe-t.
    Siman tudod updatelni mivel nem kell cracket leszedni az update kb 85mb abba van a dm kliens.

Kiraknathatok a fejlecbe KH weblapjat igazan ha mar annyit melozik vele
    http://rpgvault.hu/
  • Aspyrin
    Miután aludtam egyet a tegnapi wizardos kilengésemre ma újrakezdtem fighterként. Kíváncsileszek mi sül majd ki belőle :)
  • Aspyrin
    Legegyszerűbb ha nem peccselsz és nem kell tökölni.
  • fixpont
    #1372 a legegyszerubb
  • G_ArchAngel #1376
    valaki írja már le érthetően, hogy melyik verzióval mit kell csinálni, hogy a lehető legkevesebb gond legyen vele és fellehessen tenni a patch-et...

ahány komment annyi tanács, ami rendes dolog, de már összezavarodtam...:(

(én a Reloaded-et töltöttem le...)
  • kisbel32
    ugy a legkönnyebb, hogy egyenként a társaid képe felett hosszan jobbklikk és kivélasztod, hogy follow me.
  • kisbel32
    Mivel a drow elf lép a leglassabban szintet ne csodálkozz, hogy még csak 4. szintü vagy. Egy ember kari mindig 2 szinttel elörébb fog járni mint te.
  • fixpont
    Van ott egy masik #2val jelzott kamu image, elvileg azzal is kene mennie, de nekem azzal nem megy, szoval pontosan ezt a verziot szedd le, nekem ezzel megy.
  • fixpont
    Nemkell a crack, http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=poseden_MAXI_NWN2!rar ezt lekapod, be a DT4.06-ba, letiltod a fizikai meghajtokat win alatt es mar megy is, 1.01-es crackel is siman, egyszeruen felismeri az "eredeti" lemezt.

A "Commander Tann" bug, amikor nem jon veled a parancsnok valamint az idegesito chat ablak is a reloaded crack bug, ezzel a modszerrel mindketto eltunik.
  • rezes
    Na megegyszer.
    A reloaded verzioval jatszom de ebben elojon az a BUG ,hogy ha atvezeto resz jon utana a csapattagok elfelejtenek barmit is csinalni es marha unalmas egymas utan szoszolni veluk vegul is ez nem egy RTS jatek.Mivel ugy lattam hogy a Patch orvosolja ezt a problemat arra gondoltam, hogy felpatchelem a jatekot de mivel nem tartom valoszinunek hogy az 1.0 reloaded crackel elindul az 1.01 verzio gondoltam megcsinalom a prot.stop-os, SPTD-s metodust.A kerdesem hogy ha telepitem a ket progit akkor a reloaded verzio patchelve elindul?
  • himpike
    Szerintem az obliviont senki se fogja 20-30 fős szervereken tolni multiban, ha már gépigényről beszélünk...
  • gergokee
    Hello , nemtom ki próbálta,ki nem , de ha paladin és utána wizard leszek azaz paladin-wizard combo, a spellbookbol kiszedett spelleket leteszem a kis menube, (nem a quickcast ba) akkor egy töltés után kijön onnan :SSS Ez bug?Vagy normális, vagy másnak is ilyen? Patch-et is leszedtem pedig...
    Másik: gépem(amd 3800+ dual core (X2), nvidia 7600gt, 1gb ram ) és annyit tölt a törpével való találkozás előtt hogy el se hittem, majdnem bealudtam ... Kb 8 perc volt!!! Teljeseb röhejes!
  • MrStokes
    Na igen jopar modder segedelmevel ertelmesen jatszhatova valt a kiadast koveto hetekben...
  • MerlinW
    Oblinak nagy ugyan a gépigénye, de fel is mutat valamit, ill kinéz valahogy...