7862
-
Arwenke #1326 Keres masik jatekot ha nem tetszik. -
fixpont #1325 teljesen linearis jatekmenet, gondolkodni semmit nem kell, hentelni hentelni hentelni -
fixpont #1324 es=ez -
fixpont #1323 Nagy csalodas a progi, es nem szerepjatek hanem sima hent....nevetseges, labirintus 1000 szorny, labirintus, 1000 szorny... -
virs lee #1322 A mágus low levelen elég karcsú, ez az ára annak hogy magas szinten beszteszt legyen. Legalábbis a DND szabályok szerint, mert az NWN1-ben is kb. a képességeinek vagy 10%-a se volt megvalósítva, és ahogy elnézem a 2-ben csak tovább rontottak a helyzeten (pl. a time stopot kivették, mert néhány láma nem bírta elviselni hogy a harcosának sose lesz olyan, ezért jól kisírták maguknak). -
kisbel32 #1321 az egy onnan nyiló terület a kijáratokat nézegesd nem mindegyiknek az a neve, hogy district exit vagymi -
kisbel32 #1320 pedig szerintem elég jó a druida(lvl 9), feat-böl adtam neki még 1 második szintü spell slotot igy betudok rakni 3tüzet a fegyókra(már csak a drida tudja) 1erő(a törpének) és 1ügyi(saját tolvaj karimra) növelö spelleket, 2 stoneskin-t(lvl 4es spell), sorcival mage armor-t meg resist energy-t mindenkire igy nem igazán tudja senki sem megsebezni a karaktereimet. -
#1319 Majd Neverwinterben fog csatlakozni:):) -
Thanatos #1318 jah, késöbb :) -
Prof William #1317 A sorci hol lelhető fel? Vagy majd a történet foylamán csatlakozik hozzánk? -
coRDHA DriLL #1316 Segítsetek plz! Elakadtam a Weapon Smugglers quest-el... Hol a p-ba van a dock districtben a Back Alley?? -
Thanatos #1315 a druida csajszi nekem se jött be..., de a piromániás sorcerer állat nagyon :D -
coRDHA DriLL #1314 protection cuccokat pakolj rá és csata előtt nyomj rá egy barkskin spellt a druiddal és egy mage's armor.... -
Aspyrin #1313 Öö hozzám még nem akart sorcerer csatlakozni -
coRDHA DriLL #1312 én nem tudom eldönteni, hogy a Druid vagy a Sorcerer csajszit tartsam a csapatban -
#1311 ebbe mennyire reménytelen vállalkozás 1edül menni ? ill. max egy tolvajjal ? mert régibe volt egy kellemes törp harcosom, ami mindent bedarált, és magasabb szinten a csapdák se nagyon hatották meg.. -
#1310 jó hát annyira nem hülyeség, gondolom kicsomagol vmi nagyobb file-t, beleteszi az új dolgokat, oszt visszacsomagolja..de azért elötte figyelmeztethetett volna, hogy "Figyi ! Kéne 2 giga ha patchelni akarsz te láma!" -
#1309 Én úgy szoktam, hogy magamra varázsolok egy varázspajzsot meg egy tükröt és szinte el sem találnak.
A harcosokat meg előre küldöm, hogy megakasszák a támadásokat én meg a háttérből mindenkit levadászok -
Aspyrin #1308 Még meggondolom, túl sokat időztem már vele, hogy csak úgy feladjam de most nagyon pipa vagyok :) -
Aspyrin #1307 Crossbowwal/bowwal az a baj, hogy a genyák rámfutnak és akkor hatástalan :( -
Aspyrin #1306 Velem egy druid csajszi van de eléggé gyengusz szegényke :( Egyedül a kétszeresére növesztett törpém az egyetlen hasznos társam illetve a tolvaj csajszi mikor csapdázni kell. -
#1305 A Varázsló a legerősebb de idő kell neki, hogy tápos legyen!!
Nekem például 11-es szintü sötételf varázslóm van. A tűzlabdámmal vagy a fagycsapásommal 7-8 szörnyet ölök meg. Esélyük sincs. -
Prof William #1304 A pach csak 82 mega de amíg felmásolja magát addig pár giga helyet lefoglal. Hülyén hangzik de ez van... -
coRDHA DriLL #1303 te tudod..... Játékstílustól függ. Pont emiatt jó a NWN2. Nagyon sok variáció van a karakterekre Én a helyedben nem nyomnék rá lvl 4 wiz-ról fighterre. Használj Heavy Crossbow-t (vegyél vagy csinálj egyet) és a Behaviourban nyomd a Puppet mode ON-ra... Ha újat kezdessz akkor szerintem érdemes kipróbálni a Barbarian/Fighter multi-classt. -
#1302 te most szivacc ?? 2 gigás patch ? LoL -
Thanatos #1301 hát nemtom, én most lvl 7-8 magasságában vagyok egy warlock-al de néha a sorcerer csajszi irtja ki enemy-k felét..., nem kicsit durva firebaljával :) -
csgj #1300 hát, asszem 2 giga a patch :D de nem éri meg... alig javít vmit... pl gépigényt semennyire sem -
csgj #1299 nekem level 4-es fighterem van :) most gyaktuk szét a banditákat a Fort Locke közelében -
"Insufficient Disk Space to Apply Patch
For assistance, please visit Atari's support web page.
http://www.atarisupport.com
The patch has been aborted"
Mi van ?!? Nincs a patchhez elég hely ?!? Mekkora ez a patch ?!? Még van vagy 600 mega szabad helyem azon a winyón, amelyre feltelepítettem...amúgy ha patchelte magát, akkor az alap-crack jó hozzá, van hozzá másik vagy müxik a #1294-ben belinkelt mini-diskkel ? -
csgj #1297 de crack is van már egy jó ideje.... -
Aspyrin #1296 Hmm azt hiszem én most feladom a wizardom :( Lvl 4-nél járok, 5-ik szinten úgy gondoltam nyomok egyet a harcos osztályra, hogy elbírjak egy nyomoronc kardot/pajzsot ha esetleg közelharcba keveredem. Most jön az érdekesség: amíg mindenféle varázslatok bevetve alig sebzek valamit addig egy astral+1-es karddal egy-maximum kettő vágással levágok mindenkit. Na ezért fogok egy harcossal újra nekiindulni a játéknak. -
kisbel32 #1295 Enter-t kell nyomni, hogy eltünjön az az ablak..... -
#1294 Itt van tőccsed
Mds -
lazazael #1293 Gondolom van... szóval valaki megtudna ajándékozni vele? MSN, Skype, vagy valami ilyesmin keresztül, esetleg direkt link vagy FTP is érdekel. :)
Légyszi segítsetek mert kezdek nagyon kész lenni. -
lazazael #1292 EZ most komoly?! Van minidisk file? Nanecsináld... -
#1291 az mds file van bemountolva? mert az mdf-fel nem megy, próbáltam... -
lazazael #1290 Hallod Kraptor én kb 3 órája szopok a Procyon verzióval...
Megcsináltam mindent:
-van DT v4.06
-SPTD v1.35
-pr0t stop 1.0
-YUTA
-lehuztam az optikai meghajtót
-és a többi amit most ide elfelejtettem leirni
Természetesen a securom minden tipusú hibaüzenetével találkoztam már, néha az eredetit kéri, néha nem is tudja elinditani a másolásvédelmet stb. Szal még mindig nem akarja az igazságot, pedig kezdek nagyon ideges lenni, valakinek valami ötlet? -
himpike #1289 No problem. -
coRDHA DriLL #1288 tudom, de am délután kötekedős kedvembem voltam de már vége, mert levezettem a stresszt BF2-vel és mégegyszer megnéztem azt az oldalt. és neked volt(van) igazad -
coRDHA DriLL #1287 Egyértelmű, hogy Fireball-t De még mielőtt a nagy tömeg közel érne eléjük varázsolok egy Dire Wolfot vagy Dire Boart, az lefoglalja az ellent, amíg jön a fájörbóól