7862
-
Thanatos #1566 én fighternek ált mindig kétkezes harcra gyurok :D -
Larvin #1565 Hát az asassinok nem is arról híresek, hogy leállnak harcolni. Mögélopakodnak és azonnal ölnek, nincs ebben semmi különös szerintem. -
#1564 te figyelj mar, igazabol a death attack szintenkent +1d6 dmg-vel noveli a sebzesed, ha ugy tamadod meg az enemyt, hogy az nem all harcban senkivel (magyarul oda kell sneakelni)
tehat alapsebzes + sneak attack sebzese + szint*1d6 sebzes
ez miota ol egybol? hat... tedd fel ujra magadnak a kerdest -
himpike #1563 Mióta öl meg a death attack egyből bárkit? Ugyanaz mint a sneak attack, csak paralizálhat, semmi több. És csak a harc elején. -
himpike #1562 3 évet toltam az elsőt multiban, és bevallom, nekem egy szebb grafikájú, butított első résznek tűnik :D Az elsőhöz rengeteg custom content volt, CEP, CTF, stb, ebben meg normális emók sincsenek... -
#1561 Legjobban partyval játszható crpg, valósidejü körökre osztott harcrendszerel. -
Gascan #1560 mondjatok mar el lecci milyen jatek ez a NN2, epiteni kell vagy csak valami diablo stilus vagy milyen? -
#1559 valaki csinalt mar barbarbol ien frenzied berserkert?
velemeny rola ? -
#1558 of course, koltoi voltam :] -
#1557 Mert te valszeg beállitotad ,hogy ne rohanjon ahogy én is. -
#1556 nalam miert nem rohan magatol sehova ? :] -
#1555 most abbahagytam kicsit, mert felment bennem a pumpa néha az AI anyira noob... alig birom kitakarítani az egyik szobát, már rohan át a másikba ami megint televan ogreval 5x döglöttem meg így.. ááá -
#1554 majd találsz eggyet a küldid során. :) egy +3mast -
#1553 igen, mondjuk boltban
+nemtom, sok poison damage, keen, meg eleve +2-es -
#1552 vagy megtanulhatsz irni :D
mas: assasin death attackja nem overpowered 1 picit? bossokat megoli 1bol, aztan meg kit erdekel, hogy a csatlosai neked esnek ?! jon a team tobbi tagja es segit... -
Larvin #1551 Talált már valaki durva rapiert?
Kétkezes harcmodorral nyomulok most és nem tudom érdemes e felvenni a weapon finesse-t. -
Larvin #1550 Lehet csak kettesben lehet elmenni a találkozóra -
himpike #1549 Monkey grip-el egykézzel forgathatsz kétkezes fegyót, igaz asszem -4 -el. -
#1548 Két választásod van, vagy mész a városi örség parancsnokához vagy a városi bünözök vezetöjéhez, mindkét út járható attól függöen milyen beállitottságu vagy -
PallMall #1547 hmmm, most nemrég kezdtem el ezzel a átékkel jáccani, de nagyon teccik...csakas most leragadtam egy küldtésnél neverwinterban, egy kuranagy vársoban vagyok és egy kcosmába kelett lemennem ahol ebszétem a pincérrel anyámról meg mdinen, és elküldött vhova és nem tom mit kéne csnálni, valaki valami helpet lécci, előre is kösz -
#1546 Ja és igen, elméletileg outsider vagyok, de nem láttam erre utalást sehol a játékban (planetouched alapból outsider). Mert pl. a Planeescape Torment-be ha Aasimar vagy, aki evil, az alapból fél tőled, de minimum nem bizik benned. -
coRDHA DriLL #1545 Format C!!!! -
Aspyrin #1544 Nagyon remélem :) Mondjuk hazudnék ha azt mondanám, hogy nem jön jól a fegyverért kapott arany de azért jobban örülnék egy használható változatnak :)
Kétkezes fegyvert eddig nem nagyon használtam, valahogy mindig jobban érzem magam egy pajzzsal. -
kisbel32 #1543 minden fegyó tipusba van durva majd találsz olyat is amire speckoztál.
általában törkardra gyurok az tetszik a legjobban, de legközelebb asszem valami kaszás weapon master karim lesz:) -
#1542 Nos, nem tudom, nálam harcos tankolta, druida shapeshift+tankolás. Cleric healelt, én meg rommá lőttem Vitriolic sphere-vel, az egyetlen olyan dolog, amire nem szint miatt immunis, és sebzi is, nem is kicsit, próbáld azzal. Később a magasabb szintű varázslatokkal a többi iron golem, meg ugy akármi csak abban reménykedhet, hogy gyorsan meghal .
Amúgy elég érdekes, hogy nem reagálják le a származásod néha, csak ha mondjuk Thiefling vagy. De az Aasimar származás senkit nem érdekel, azon kivül ,hogy Human-nak hivnak (mondjuk ez még érthető, mert nem nagyon látszik, hogy nem az vagy), még a paladin se veszi észre a plusz jóságot, nameg a Thiefling csaj se. Meg jó lenne, hogyha annak, hogy melyik istent választod, lenne hatása a játékra nézve (lehet, hogy majd lesz). -
#1541 ACT III. Úgy néz ki, hogy közeleg a vég. Sajnos az egyik csapattárs permanensen elhullott a főküldi miatt, pedig a a törpe mellett ő volt az egyik legszimpatikusabb, nameg közelállt a karakteremhez . Nem tudom, pontosan hány karakter van, akit fel lehet majd venni, de minden classból lesz egy. Ahhoz képest, hogy ez a Shadow Kinges történet mennyire sablonosnak hangzik, nos, ahhoz képest eszméletlenül jól meg van csinálva, főleg a vége felé.
Aspyrin: Lesznek majd olyan longswordok kis idővel, hogy bőven megéri a longsword spec. Kitartás, ha elkezdesz valamit, akkor maradj is mellette . Wizardos szenvedés? Nos, és sorcival viszem, és max az ellenségeim szenvednek, de van velem wizard is, aki szintén nagyon erős.
Ja igen, mit hiányolok, hogy nem lehet újrakezdeni, csak az egész kampányt. Sajna nem lehet Actot választani (ha jól láttam), ami azért nem lenne rossz. -
Aspyrin #1540 A múltkori wizardos szenvedésem óta újrakezdtem egy fighterrel. Amíg wizard voltam találtam egy nagyon szép kis mágikus longswordot, gondoltam nem fogok rosszul járni, ha a fighterem is longswordre gyúr majd. Keményem nyomom a longsword specializálódást mire találok egy mágikus mace-t ami ráadásul elektromos sebzést is ad -
DaRks7aR #1539 help!
lvl14es wizard vagyok és épp a spiriteket keresgélem a gem mines-ba 6ból 5öt már megtaláltam, és elvileg az utolsó egy iron golem megölése utána spawnolna. (Ennyit már sikerült kiderítenem) De sehogysem tudom megölni azt a fránya golemet.... 1xűen immunis mindenre sebezhetem akármivel. Valakinek valami ötlet?
(Egyébként a próba kedvéért felhúztam givexp-vel lvl20ra a partymat és úgy is alig halt meg ami felettébb érdekes, de nemszeretném cheattel továbbvinni a játékot) -
ronhaven #1538 Jobb katt magadon nyomvatart, broadcast order, follow me szerintem. -
#1537 Sztem, ha beallitod a pupet mode-ot es lekapcsolod a kulonfele AI-k kozul a megfelelot, akkor talan nem fog helyetted uj memorizalando spelleket beallitani. -
#1536 Hehhe, ismeros, tegnap jatszottam vele eloszor, de igy is sikerult az alvasra szant oraimat 2-vel csokkenteni (de azt is csak azert, mert meg nem ragadott magaval teljesen a jatek).
Jelentem en is DnD hardcore rule-ok szerint jatszom. Meg igy is kicsit konnyunek tunik, mert egyreszt latom az aoe spell-ek altal majd lefedendo teruletet. Ez mondjuk nem baj, meg 3 dimenzioban a millionyi kamerallas mellett eleg nehez lenne indikator nelkul aoe-t hasznalni. BG-ben azert vicces volt kitapasztalni pl. a fireball hatokret :D
Masreszt, ha nem vagy ellenseg kozeleben , akkor gyakorlatilag barmikor pihizhetsz, ami altal megint teljes varazslatarzenallal rendelkezel.
Persze azt is hozza kell tenni, hogy meg csak a story elejen vagyok, meg nem nagyon volt nagyon tomeges harc. A legtobb ellenfelet felsorakoztato harc eddig a mocsari romokban zajlott le az istenukhoz eppen imadkozo par gyikember kellemes tarsasagaban (A szekta vezetoje meg egy magikus torrel is megajandekozott) ^_^.
-
Lord Zax #1535 Sziasztok!
Elöször is nagyon jo kis game, már egy ideje játszogatok vele, de mindig van valami ami elrontja a kedvem.
Pl most az utolso loadom után nem akarnak követni a többiek, hiába van beállitva, nem mozognak. Másnál volt ilyen?Igy elég gáz hogy nekem kell mindet küldözgetni.. Meg az is idegel hogy hiába állitom be a spelleket miket memorizáljon, alvás után a saját beállitásai lesznek bent. -
#1534 Sziasztok!
Megmondom öszintén nem követtem a forumot, most is csak azért vagyok itt mert WOW szerver karbantartások vannak:)
kiprobáltam volna szivesen nwm2 reload verziot, viszont inditásnál ez a hiba üzi fogadott:
" The DirextX SDK been detected. Please make sure...bla bla"
erre van valami megöldás?
-
#1533 na elkezdtem másik karakterrel is. nem druida lett,hanem warlock lány :D:D:D -
#1532 valaki légyszi küldje el nekem a poseden_maxi_nwn2.rar -t ! megpróbáltam leszedni netről IE-vel és Firefox-al is, kifagy letöltés közben.. megkértem egy havert, h töltse le nekem, neki is kifagy ie.. pls help! :)
cím: bshadow at interware dot hu -
#1531 A Baldur's Gate-hez hasonloan itt is hasznalhatok a funkciobillentyuk adott csapattag kivalasztasara. F1 a karaktered, F2 az elso tars, F3 a masodik, stb. -
#1530 Minden karakternel be lehet allitani, hogy hasznaljon-e barmifele mesterseges intelligenciat a harcokban. A karakterlapot felhozva az utolso (asszem behaviour nevu) fulon megtalahatoak ezen beallitasok.
Elvileg a puppet mode-ot beallitva nem hasznal MI-t a karakter, de nalam valamiert megis varazsolgatott magatol, ugyhogy a cast spells resznel lekapcsoltam, meg ugy egyebkent minden mas ilyen onallo akciot letiltottam. -
#1529 Tegnap vegre elkezdtem kalandozasaimat, egy gnome illuzionista szemelyeben. Az utmenti fogadoig jutottam el, ott segitettem (minimalisan) a torpenek legyakni a 3 banditat, meg 1-2 gray dwarf-ot.
Eddig nagyon tetszik a jatek hangulata, atmoszferaja. A torpe hangjat nagyon eltalaltak, mindig fulig er a szam, ha megszolal. Amilyen a hangja, olyan nagy hentelogep az a torpe, eszmeletlen, mire elnyomok 1-2 varazslatot, a torpe mar az ellenfelek 4/5-et bedaralta. A kameramozgasokkal es a lassu kameraforgatasi sebesseggel meg nem vagyok kibekulve. A kamere mozgasi sebesseget mar igy is maximumra tettem, de meg memindig nem az igazi. Ettol eltekintve best of 2006 eddig.
Nekem mellesleg nagyon megtetszett a duergar, a karaktergeneraloban felkinalt modell nagyon nagyon bejovos! Kovetkezo karakterem biztos duergar lesz. Mar csak azert is, mert a szegeny kis, gonosz lelkuletu torpeket mindenki utalja a regenyekben es szerintem a jatekosok koreben is igencsak hanyagolva lesznek. -
#1528 Igen, en is erre gyanakodtam. :) -
Drizzthsz #1527 Neeshka-val amikor akar Leldon találkozni, s elkezd tölteni a fogadóban, akkor mindig kidob az asztalra. :-( Várjak újabb pecsre, vagy micsoda?