7862
  • Gorbesz
    kosz a gyors reakciot:)

csinaltam masik karit, sajna az is travel bugos :(

megprobalom a patchet, ha az se akkor reinstall ...
  • Jumpy
    mélyen elnézést, tényleg nem egészen a témához tartozik...dee..olvasgatva mennyire rpg,ez meg az...kinek merül fel emlékeiből a Realms of arcania2_Star Trail?
  • Thanatos
    hát scorcinak ott a red dragon discipline mintha ebben is bennelenne
    akkor van még ugye pale master, meg arcane tricster (bár lehet azt tolvajbol kell fejelszteni, passz), hirtelen igy fejből más nem jut eszembe :/
  • MrStokes
    Pure sorcerer, wizzard, druid-nak milyen prestige class lehetosegei lesznek?

Tegnap csak epp hogy atfutottam a valaszthato prestige classokon, de ugy lattam, mintha foleg meele karakterekbol lehetne prestige classokat csinalni.
  • himpike
    Jó, akkor erre nem kell várni egy fél évet :))
  • Bucser
    Egy mapon álldogálva.
  • BlackShadow
    saját tapasztaltból:

ha vki reloaded-el nyomja, felpatchelve.. akkor az adott crackel még elindulhat a game, de lehetnek egyéb hibák : nálam pl az action bar elött takart egy újabb ablak.. enterrel lehetett volna eltávolítani,de ha megnyomtam kidobott a játék.

megoldás: prot.stop és poseden_maxi_nwn2.mds :)
  • MrAndree
    Érdekes nekem is reloaded verzióm van, nem patchelve csak crackelve és eddig egyetlen egy buggal sem találkoztam. Úgy látszik szerencsém van. :) Amúgy nagyon tetszik a játék, sokkal hangulatosabb mint az első rész volt, meg a sztori is jobban bejön. A Kotor-ból átmentett influence rendszer is előnyére vált, ráadásul a karakterek is szimpatikusak, kár hogy csak hármat lehet vinni egyszerre magunkkal.
  • Tomy Lee
    Reinstall és szerintem érdemes lenne ezt végigcsinálnod ha a tört V.-ót használod:#1400
  • himpike
    Mintha olvastam volna valamit ezekről a utazás-bugokról.. hm, olyasmit hogy a main characterrel váltsunk mapot, de ott egyedül mész, nem utazik veled senki..
  • Larvin
    ha volt több mentésed és nem mennek, akkor meg reinstall
  • Larvin
    Talán a crack miatt. Gyakran kell menteni és különböző slotokba.
  • himpike
    Hát, caster Level 13 kell a létrehozásához.. igazából ötletem sincsen level hanyas lesz az elkészült cucc, mert csak annyit ír összetevőknél hogy any armor. Most nemtom hogy ez mit jelent, enchantos is lehet vagy csak sima, de bármilyen fajta. Addig nem mentem el a játékban.

Bucser hogyan esteledett rád? Egy álló helyedben, vagy mapváltások közben? Ha egy mapon álldogállva, akkor visszavonom azt a kijelentést.
  • Gorbesz
    hu mekkora szivas :(

ott vagyok hogy az elf elkuld neverwinterbe, amikor a world teleportra megyek ott a fogado, rakanntintok -> travel, erre visszarak ugyanoda ahol voltam, es nem tudom tobbe az egerrel iranyitani, se mentett allast visszatolteni :(

patch orvosolhtja ?:(
  • Larvin
    véletlen volt, nem spamnak szántam...
  • Larvin
    Nem tudom eldönteni melyik utat válasszam. A tolvaj utat, vagy a citywatchot.
  • Larvin
  • Larvin
  • Bucser
    Nincsennek napszakok?? nézd már meg jobban mert rám símán remásteledett... Sőt esett az eső is aztán elmúlt. direkt kipróbálltam, hogy hagytam állniaz embereket... Emote-okat meg majd szerintem tesznek még bele patch formájában de bazz ez legyen a legkevesebb bajom:D
  • Tomy Lee
    Királyság,profi kis cuccos 13-as szintünek és főleg ezt belekompenzálva:Immunity to critical hits
    Már annyi mindent beszereztem úgyhogy most Palámnak összehozok valami jól védő armour-t+fegyvert.
  • himpike
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fortified Armor: Immunity to critical hits and sneak attack
    <b>Requires /b> Caster level 13, Craft Magic Arms and Armor feat
    - Any armor
    - Glowing Power Essence
    - Radiant Earth Essence
    - Blue diamond
    Cast <i>banishment</i> on a magic workbench containing the above

ez pl egész pofás ;)
  • himpike
    Itt egy link:

Receptek

Kicsit kesze-kusza, de használható.
  • Tomy Lee
    Sikerült valakinek már valami jóféle egy vagy kétkezes kardot esetleg páncélt összehoznia workbench-el?
  • Larvin
    Mivel itt egy nagy modoló community van, és láthattuk, hogy mire képes a lobby (lásd: leütés, discipline feat) valószínű, hogy ha nem is patch-ekkel, de mondjuk egy kieg. lemezzel orvosolják a problémákat. Téyn, hoyg én is a multi miatt rendeltem meg a játékot. Single-hez elég a warez is :P
  • rezes
    Miert van az hogy ide valaki aki igazan "nagyarcu urasag" csak azert jar fel hogy flameljen es ossza az eszt.Megoldast ,segitseget es nagyobb toleranciat!!
  • himpike
    Becsapva érzem magam kissé. Még mindig agyalok a gyárin, ettől függetlenül valószínűleg megveszem, mert nem látok más szórakozási lehetőséget magamnak multira. Csak ezúttal a világkészítést másokra hagyom, és így unalmasabb lesz a várakozás ;)
  • Larvin
    Én nagyon sajnálnám, ha a gépigény miatt nem lenne magyar szerver, de a külföldi milkósok biztos összehoznak majd pár jó pw-t. Még most jött ki a játék, ne húzzuk már le. Az NWN-nek volt pár éve, hogy kialakuljon, és az elején az is tel volt buggal. Össz-vissz sok problémára megoldást találtak a készítők, jöttek újak, de minden game-nél így van az elején. Himpi csak el van keseredve, de ő is nagy NWN fanatikus azt látbni kell.
  • BEAST #1619
    htxbai , nyugodtan megkimelheted magad a szenvedestol amit az nwn2 okoz neked , miattunk sem kell eroltetni
  • Tomy Lee
    ??Hát amikor észreveszi,hogy karaktere megindul a nagyvilágba akkor pause majd a megindult karakterre klikkel és vissza ahova szeretne,hogy menjen vagy támadjon
  • himpike
    Normális játék sincsen,nemhogy RPG ;). Játszhatunk xbox irányítású Oblivionnal, meg "jövőre lesz olyanom, de nem baj, olcsóbb lesz a játék" gépigényű Ghotic-al, egyre döcögősebb NFS klónokkal, COD 12-vel. :))
  • MrStokes
    Hogyan segit a pause abban hogy "visszahozza" a karakteret? Mit jelent az, hogy visszahozza?
  • Tomy Lee
    Itt nincs szükség erre mert pont itt a dolog,hogy ha ők betámadnak akkor a csapattagok is megfelelően használják fel a megfelelő varázslataikat+automata skill-eket ellenük.
  • MrStokes
    Sztem meg oruljunk hogy meg vannak ilyenek, es nem a sok fos konzol-atiratu FF-fele gagyi rpg-ket arulnak a kiadok.
  • MrStokes
    Hat nem tom, sztem vannak egyedulallo, meg osszekapcsolt mobok. Mert pl eddig nekem az osszes olyan volt, hogy ha kozelebb mentem, ha nem is az osszes, de a kozelebb levok ramjottek, mint a huzat.
  • Tomy Lee
    Jogos!De valamilyen szinten jelen pillanatban az rpg rajongók(köztük én is:)rá vannak kényszerülve eme játékra mivel NINCS a Gothic3-on és Never.2-őn kívül semmiféle game ebben a kategóriában.Ezért örülök,hogy összehozták így is ahogy van.
  • himpike
    ... persze ha mondjuk beléjük lősz, akkor megindul az összes, mi?
  • zorrobomber
    igen
  • MerlinW
    "Akinek nem tetszik ez a játék azokat nem igazán értem meg."

No és az ízlések és pofonok közhellyel miújság?:)
  • himpike
    Ezeddig nem próbáltam, de intelligenciára rákérdeznék. továbbra is lehetséges a lényeket egyesével csalogatni, pusztán azzal hogy megfelelő távolságba mész hozzájuk - támadás nélkül - mint az egyben?
  • himpike
    Elárulok egy titkot.. egy 400areas nwn1 modul 60-80 mega. Nem tudom hol olvastad hogy modder lennék, majd postold be. Builder vagyok, azaz csak voltam. Személyeskedő hozzászólások olvasásához meg olvasd a sajátjaidat, "nagyarcú uraság" :)))