7862
-
#1526 A Svirfneblin (melysegi gnome), a Duergar (szurke torp) is ezzel a szinthatrannyal indul. A Svirneblin 3, a Duergar 2 "szintnyi eltoldassal".
Nem tudom pontosan ez hogyan mukodik, de sztem vmi ilyasmi lehet, hogy a szinteltolodasnak megadott erteku szintrol kezdodik a jatek az XP szempontjabol. Pl. ha inditasz egy duegar-t akkor nem lvl 2-nek megfelelo mennyisegu XP-re van szukseged a kovetkezo szint meglepeshez, hanem a lvl 4-hez szukseges XP-mennyisegre. Persze a szintje nem 4, hanem csak 2 lesz. Persze ez csak sztem van igy, aki jobban ismeri, az homalyositson fel minket pls! -
#1525 Köszönöm a válaszokat:) -
#1524 nallam is kinyiffant a kislany szerintem ez story line elegge sok parbeszed, video épül rá mármint arra hogy megmurdel, de lehet ha eletben maradna se jönne el mint ahogy a harcos is lepattan. -
KH #1523 50 óra feletti játékidőről beszéltek
ez csak a D&d infó a warlockról -
zero977 #1522 Ha van varázsló a csapatban, akkor lehet hogy én varázsoljak vele?
Az elején a varázsló-kiscsaj magától varázsolgatott össze-vissza :-(
Ez beállítás, vagy ilyen a játék ?
Más:Warlock az harcos-mágus ? Honnan kapja a varázslatokat, tanulnia kell?
Érdemes egy ilyen karaktert indítani ?
És amúgy klasszisokkal jobb a klasszis NW1-nél ... döbbenet! -
Ger` #1521 Nekem nem a színe miatt kell, hanem a tulajdonságai miatt :/ -
#1520 Én ezért fogok a következőképpen eljárni, az 1-ben is így tettem. Veszek egy sima elfet, bőrszínnek beállítom a szürke megfelelő árnyalatát, a hajszín meg legyen fehér, legyen gonosz, és kész is van a drow. Nem egy vérbeli szerepjátékoshoz méltó megoldás, de nekem megteszi. -
#1519 Valakinek már sikerült boltban beszereznie a cuccot? -
#1518 A kezdo teruleten a waizzard kiscsaj mindenfelekeppen megpusztul? Vagy csak akkor, ha parbajozo varazslok kozelebe megyek a partival? Kajakra lezuzta az idegen varazslo a szoszket :D -
sleepwalker77 #1517 Bocs, a tiefling kivétel, azt hiszem ő is lassabban fejlődik. -
sleepwalker77 #1516 Aasinarról tudok csak nyilatkozni szint ügyileg, de azt hiszem hasonló cipőben jár mint a drow.
Mindig 1 szinttel vagyok alacsonyabb mint a csapat többi tagja (törpe, tiefling, elf). -
Larvin #1515 Én a crack file-okat töröltem és az eredeti exével nyomom, és így nem találkoztam buggal eddig (újrakezdtem sokadszorra, de azthiszem mostmár megvan a fő csapásirány) a Tann-bug is megoldódott és a chatablak is eltünt. Köszönet annak aki először megírta a megoldást, már nem tudom ki volt. -
#1514 Koszi! Kozben feltettem a jatekot es volt szerencsem kiprobalni, es en is megtalatam a fajoknal a favore d class-t :) a 2 szintnyi elteresrol is remlett vmi, de nem emlekeztem pontosan. -
Ger` #1513 Hali!
NWN2-ben a Drow csak indulásnál lépi meg nehezebben a 2. szintet és folyamatosan 2 szintel van lejjebb, mint a többi vagy utána is kevesebb xp t kap és nöl a szintkülönbség folyamatosan?
Indítottam drow és nem drow karit is.. A sima elf rögtön a campaign elején LUp-olhatott 3 ra, a drow pedig még csak 1. szint xp csikjának feléig jutott induláskor. Rögtön fére tettem a drow os elgondolást multira.
Ha folyamatosan kevesebb xp t kap, akkor nemtom hogyan lehet megcsinalni a campaignt. Az NWN 1-el csak multiztam a nordockon és dalakorán, ott ugye volt respawn szal ez nem okozott gondot...
-
Drizzthsz #1512 Az ilyen bénázások elkerülésére erősen ajánlom, hogy minden teremben nyomjátok meg picit a highlight items gombot. :-P Rögtön világítani kezd, amint találsz valami érdekeset. Asszem alapból z. -
sleepwalker77 #1511 Egy dolog hibádzik nekem, ami az első részben nagyon tetszett, hogy a 6-os IQ-val rendelkező félorkom ugyanúgy beszél mint bárki más.
Az előző részben még át voltak írva a szövegek, így sokszor lehetett pl ezt választani : "Me want kill!". :)
De ez csak kisebb szépséghiba, a játék ettől függetlenül nagyon fasza. :) -
#1510 Sziasztok! Most kezdtem játszani,Rangerrel vok.
de gondolkodom,h elkezdem Druidával is.
Szerintetek a Drudia milyen? Tapasztalat róla? (Druidával még sosem voltam,az 1.ben sem :( ) -
#1509 igen nekem az utolso 2 nincs egyelore, mondjuk 2 karival haladok parhuzamosan :]
drow warlock, illetve drow rouge-assasin
hat nem is tudom, melyik a durvabb...
a 2.at jobban elvezem a kicsit drizztes beutese miatt, de ez a warlock nekem oriasi pozitiv csalodas -
#1508 eddig 9 NPC van a listában akik közül választhatok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sorrendben ahogy joinoltak a partyhoz : Fighter, Druid, Thief, Sorceress, Bard, Paladin, Ranger, (itt jön még be majd egy Fighter aki innentől állandó party tag lesz nem lehet kitenni, de lehet mellé másik 3-at választani. Szóval innentől 5-en vagytok!!) Wizard, Cleric, és szerintem még lesz pár. Ahogy nézem hogyan haladok a storyban még van rá idő bőven.. -
#1507 Vissza megy fort locke-ba.. sőt az a legjobb ha megkéred, hogy jöjjön veled megkeresni az embereket. egyébként mondtam már egyszer.
Ha a játék úgy teszs hogy nem tudsz kilépni a pályáról pedig már minden megvan akkor érdemes visszatölteni és úgy befejezni a harcot vagy belépni a terepre hogy a Fő lkaraktered (amit te kreáltál) van kiválasztva. Ilyenkor tovább megy. Nem akad ki a cutscene.. (nálam már többször előfordult. elég idióta hiba..
Ja és ajűánlom mindenkineka puppet módot mert pl a druida nagyob szinten úgy a fejetek felé varázsolja a jégesőt hogy hihetetlen.. Magyarul az AI hülye nem mérlegel és nem centiz, hogy kurja a fireball-t és a területre ható sebzést. Ja persze ez csak akkor fontos ha HardCore AD&D mode-ban játszol, ahol a területre ható spellek mindenkire vonatkoznak:) Egyébként szerintem úgy a legmókásabb... Legalább nem csak eszetlen hent egy harc.
Jelenleg itt tartok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cross Road Keep-ben a Gonosz Garius megpróbálta elcsenni a Shadow King hatalmát. de rajtavesztett:) rányitottam a rituálé közben csak a minionokkal kellett megküzdenem amiket a nyakamra küldött mert ha mind a 4 varázslót aki idéz megzavarod akkor visszafelé sül el a spell és meghalnak mindannyian:)
Ja mielőtt odaértem volna volt egy harcom 5 Shadow Priestel:D Jönnek velünk Varik NeverWinterből leszedni Gariust de mire felbuffoltak meghalt mind az 5 priest:D Vicces volt:) Ja 14-es szintű general Wizard vagyok elf Longbow focussal (más fegyverem nincs is Point blank shot-al meg rapid shottal mert Bishop nem jött be mint karakter (nem vagyok Chaotic evil párti:D) A partyban ami eddig a legbrutálisabban írtott benne van Keghnar (Dwarf Fighter) a githektől megmentett csaj Shanna (human Fighter és érzésem szerint románc lesz:D) Sand (szintén elf Wizard asszem abjurer) valamint a tiefling Thief (szintén ütőd dualmorningstarral lopakodva hátulról együtés/ 1 ember criticalokat csinal (ki van maxolva a dual weapon fight meg a morningstar criticalja is) Szóval jó kis csapat)
Na mindenkinek jó játéko,t mert eddig mióta megvan minden nap hajnali 3-4 óráig játszottam mert ez olyn mint egy jó könyv letehetetlen:D Várom már hogy küldjék az eredetit és kipróbáljam multiban is:) jó móka lehet:) Baldurs gate saját készítésű modullal:) mert majdnem mindent megkapott ami a BG-ben volt:) Ki merem jelenteni nekem év játéka a NeverWinter Nights 2 Akár meddig is fog eltartani még a játék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(gondolom sokáig mert act 2 végén közepén járok csak) -
#1506 Megtaláltam a testet, tényleg nagyon vak voltam:) Persze velem sem jött ki a muki. Tovább enged a quest befejezése nélkül, vagy tököljek fiximage-el?:) -
KH #1505 a drownak egyébként olyan tulajdonságai vannak, ami miatt túl táp lenne, ha úgy lépne szintet, mint a "normál" fajok
de van nála durvább is, talán a mélységi gnómoknál +3 ezt a szintlépés módosító... -
MrAndree #1504 Az biztos. Bár én akkor már inkább egy Entreri-Jarlaxle duóval nyomulnék. Na annak lenne feelingje. :) -
#1503 dehogynem, erre van a hard fokozat ! :]
na igen, ha nagyon "realisak" akarnank lenni, akkor tobbezer fos ork sereget kene ellenuk kuldeni, de akkoris nagyon nagy feelingje lenne :] -
MrAndree #1502 Az kicsit túl tápos csapat lenne nem? :) -
#1501 mmm, drow warlock odabasz
4-es 5-os szinttol kezdve egyre jobban, nagyon tetszik
mas:
jo nagyon a segitok rendszere, azt viszed magaddal, amelyiket akarod, es viszonylag nagy a valasztek is
bar a legjobb az lenne, ha ossze lehetne dobni egy drizzt-cattie brie-wulfgar-bruenor-innovindil 5ost
na de majd multiban -
#1500 kriptából ember siman kijon többiekkel 1 kivételével aki hulla. ez a csapata akivel elindult kéri is hogy szabaditsuk ki őket is. El kell olvasni a dialogusokat nem csak 1-1-1 :DD
Én még olyan bugot nem talaltam ami a továbbjutásban akadalyozott volna. Crackelt peccs kene. -
MrAndree #1499 Mellesleg egy hulla van, a másik kettőt élve találod meg. -
Nabunaid #1498 Merlin! Ne kezd újra. Én sem találtam meg elsőre, pedig ott van!
A két rácsos ajtó előtt van még, ha a parancsnok megtalálási helye felől jössz, akkor neked balra! Tartsd lenyomva az "y" billentyűt, akkor mutatja a folyosóban az ajtókat. Bent lesz a hulla, ne aggódj! Egyébként is használjátok sűrűn az ypszilont, mert mutatja a ládákat és egyéb interaktív dolgokat! -
#1497 Mellesleg sikerult patchelni de a BUG igy is megvan -
#1496 Üres mindkét rácsos részleg.. no mindegy majd újrakezdem ezt a részt.. -
Drizzthsz #1495 Amióta beszállt a paladin, sokkal jobb vagyok. A boszorkány meg talán a legjobb az összes tag közül. -
Cassell #1494 Nyílván így van szerencse más buggal eddig nem találkoztam mondjuk még Neverwinterben járok... -
Thanatos #1493 énis :) -
MrAndree #1492 Érdekes én mindenféle bug nélkül könnyedén visszajutattam Tann-t Fort Lock-ba. Biztos szerencsém volt. -
Cassell #1491 Ahogy rémlik ahogy mennél kifele a kriptából ahogy a vasrács felemelkedett egyenesen ott balkézre lesz egy ajtó. -
Cassell #1490 Sajnos nagyvalséggel hiába találod meg Tann marad a sarokban és esze ágában se lesz Fort Lock-ba visszatérni. Amúgy azon a részen van mind ahol a 2 vasrács felemelkedett. 2 él 1 meg holtan hever az egyik szobában. Forgasd a kamerát!
-
Thanatos #1489 csodás logika... -
#1488 Hol a csudában van Tann 3. (halott) embere?:) Vak lehetek, 4x végigjártam a kriptákat:) -
#1487 Pedig biztam ebben