7862
  • himpike
    Elvileg minden fajnak van egy favored classa, abba minusz nélkül multizhatsz. Ha másba multizol és asszem 2 szinttel nagyobb valamelyik level akkor kapsz 20% xp penalityt. A limit a prestige classokra nem vonatkozik. Embernek minden class favored, meg a fél-elfnek.
  • csgj
    felvettem a csapatba a druida csajt. akkora állatság volt, amikor fogta magát, és harc közben átváltozott egy kis borzzá, és úgy támadott (hatásos módszer lehet xD)
  • Thanatos
    de ettől mgé azzal hogy kétóránként beirod nem fognak tudni jobban segiteni...
  • rezes
    Amig nem lesz valami megoldas, es nem csak magam (bar elsosorban azert) hanem mas okulasara.
    Ha elolvasgatod az iromanyaimat tobb metodust probaltam vegig hatha tapasztaltabb jatekostarsaim tudnak segiteni
  • Thanatos
    ezt hányszor fogod még becopyzni???
  • Thanatos
    szvsz csak azért mert tul táp lenne amugy többiekhez képest..., de ezt asszem irják is valahol...
  • Drizzthsz
    Greatswordok megfelelnek? Lesz belőleük annyi, mint a nyű. Nekem valami Lathander izéje van, ami a legdrágább cuccom eddig.
  • Prof William
    Kafa kis kétkezes pallosokat lehet majd találni? A paladinomat még jobban komolyan vennék egy olyannal a kezében. :)
  • rezes
    Kene egy kis help!!
    Reloaded verziom van es Szivtam a parbeszedek utan megallo emberekkel.Leszedtem a patchet tobb fajtat is de nem sikerul patchelnem mert a Windows a vege fele hibauzenettel mindig kidob.Ok.
    poseden_MAXI_NWN2.mds file bemountol a 4.06 DT-be PROT.STOP beizzit jatek elindit es az a mocsok BUG meg mindig szivat.Mit kene tennem?
  • MrStokes
    Tenyleg DnD-ben multiclassing-gal kapcsolatban milyen megkotesek vannak ?
  • MrStokes
    Vki korabban irta, hogy a drow wizz/sorc lep a leglassaban szintet es a human 2 szinttel mindig elotte jar majd. Ez miert van igy?

DnD-bol egy nagy vagyok jelenleg. -_-;
  • Aragorn10
    Bocsi elsötétítés..
  • Aragorn10
    Ja meg az is jó egy drow-ban, hogy használhatja az elsötétíséds varázslatot és az sokszor nagyon jól jön..
  • Aragorn10
    Azért ez nem egészen igaz, methogy amikor valakivel beszélgetsz akkor szinte mindíg megjegyzik, hogy mit keres itt egy sötételf, mélysötétből?
  • Drizzthsz
    Most van egy Desert wind +1 scimitarom, meg egy biting swosd hortswordöm, s nagyon faszául néznek ki harc közben. :-)
  • himpike
    A drow nyilvn nem a kampányhoz készült, de ezt már leírtam. A pwken elég nehéz volt anno alfajokat csinálni, ezt megkönnyítették a beépítettekkel. Ennyi.
  • Drizzthsz
    Cuccokról, ilyesmikről valahol van már valami összegzés, mint pl.: planetnwn volt, meg gamebanshee?
  • wedge31
    Ígaz,csakhát a kedvenc fajom és sajnálom hogy pont azok a dolgok amiért kedvelem itt mintha nem is leléteznének, na mindegy inditok egy barbárt azt mehet a hentelés.
  • MrAndree
    De ha nem teszik bele akkor meg lehet sokan sírtak volna, hogy ők drow-k akarnak lenni de nem zavarja őket az "eltérés" az FR világtól. Mellesleg szerintem is hülyeség a léte, ezért nem indítottam sötételfet. Így nem zavar. :)
  • BEAST #1467
    bye
  • wedge31
    Hát én a drow karimat törlöm totál elcseszték.Az még rendben,hogy kint a vadonban nem tünik fel senkinek,hogy a FR világ legaljasabb,leggonoszab lénye vagyok de hogy még a városban is nyugodtan sétálhatok az már teljesen gagyi.Én azt vártam,hogy ugy oldják meg mint mondjuk a bloodlines-ben a nosferatut,tehát egy a többiektöl eltérö játékmenetel lehetne haladni.A játék ezt leszámitva elég zsír,de a drowokat ilyen formában kár volt beletenni.
  • MrStokes
    Nekem az elso resz single player jatekmenete egy mero unalom volt a nagyfoku linearitas miatt. Persze lehet, hogy az is kozrejatszott, hogy a nagy elod BG sorozathoz probaltam anno hasonlitani es hat ugye, ize... ^_^
  • Drizzthsz
    És hol lehet ezt letörölni? Ott kell legyen a prog hozzáadása/törlésénél?
  • himpike
    Jah, Thundraxnak 1.5ös shaderrel se ment.
  • Trantorius
    áá,megvan...ja a video kártyám szar a többi pipa de itt piros kereszt lett (Vertex Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 0.0
    Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 0.0)
  • Bucser
    Egy reloaded cracket szedj le a www.gamecopyworld.com-Ról.
  • Bucser
    Szerintem is jobb. Egyrészt mert visszatértek a Baldur's Gate-es történetvezetéshez Vannak használható NPC-k mindemellett pedig megőriztékaz NWN-ben nagyon jól eltalált modulozhatóságot és a csodaszép 3D grafikát. Valamint hát a Zene eddig az összes bioware RPG-ben hátborzongatóan jó volt:D
  • MrAndree
    Hát ne lepődj meg mert ez a kártya már 3-4 éve se számított valami jónak. Sajna ez van.
  • himpike
    A stressel is megnézheted explorerrel.

engedélyezni kell a böngészőnek a dolgokat amiket feldob.system requirements test

A gef 440 sovi lesz szerintem.
  • Trantorius
    rendszer követelménx megvan...bár a video kártyánál megakadtam...
    Nekem: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X

De itt ( http://www.rpgvault.hu/?menu=262&PHPSESSID=7b65736574a8822c0ee8b5220e4f6ef4 )nem látok ilen nevüt..magyarul nem fut..szentem...
  • Trantorius
    Király megvan!hmm..érdekes olgokat ir...ezt megjegyzem hogy értem el..
  • himpike
    Start, futtat, bepötyögöd hogy :

dxdiag

képernyő fül, ott kiír mindent ;)
  • himpike
    Turn off Normal Mapped Terrain & Point Light Shadows. (I found this to really increase my fps)

Ezt kissé elrejtették.

Dokumentumok\profil\dokumentumok\neverwinter nights 2
    itt található egy nwn2.ini file, sima txt, lehet szerkesztgetni. Többek között itt hozzáfértek a képernyőfrissítés frekvenciájához is, ami alapból 60 hercen álldogál.
  • Trantorius
    sajna nem nagyon találom a dobozát...pedig rémlik itt kell lennie..valahol...multkor láttam.
  • himpike
    Hm, látom szoknom kell még ezt a fórumot :P
  • Trantorius
    Ja ok,megnézem...
  • Trantorius
    de azt hogy miylen a video kártyád hol lehet megnézni?Mert én már nem emlékszem arra...
  • himpike
    Illene tudnod mekkora videokari van a gépben. Nézd emg a számláját/dobozát/driverinfoját.

A GUIról van screenshot a zipben, elfelejtettem írni.

GUI mod
  • himpike
    AKINEK GONDJA LENNE A CHATBOX-al:

A GUI obsiék ígérete szerint testre szabható:

innen leszedhettek egy kicsinyítettet, amitől látni is lehet ;)GUImod
  • Tomy Lee
    Ati legújabb driver-el(6.10)nálam kisebb gondok jelentkeztek ezért visszaraktam 6.9-re.Persze ez nálam fordult elö.Ha felrakod és néha fehér vibrációk jelentkeznek akkor ez lehet a gond.