7862
-
himpike #1486 Elvileg minden fajnak van egy favored classa, abba minusz nélkül multizhatsz. Ha másba multizol és asszem 2 szinttel nagyobb valamelyik level akkor kapsz 20% xp penalityt. A limit a prestige classokra nem vonatkozik. Embernek minden class favored, meg a fél-elfnek. -
csgj #1485 felvettem a csapatba a druida csajt. akkora állatság volt, amikor fogta magát, és harc közben átváltozott egy kis borzzá, és úgy támadott (hatásos módszer lehet xD) -
Thanatos #1484 de ettől mgé azzal hogy kétóránként beirod nem fognak tudni jobban segiteni... -
#1483 Amig nem lesz valami megoldas, es nem csak magam (bar elsosorban azert) hanem mas okulasara.
Ha elolvasgatod az iromanyaimat tobb metodust probaltam vegig hatha tapasztaltabb jatekostarsaim tudnak segiteni
-
Thanatos #1482 ezt hányszor fogod még becopyzni??? -
Thanatos #1481 szvsz csak azért mert tul táp lenne amugy többiekhez képest..., de ezt asszem irják is valahol... -
Drizzthsz #1480 Greatswordok megfelelnek? Lesz belőleük annyi, mint a nyű. Nekem valami Lathander izéje van, ami a legdrágább cuccom eddig. -
Prof William #1479 Kafa kis kétkezes pallosokat lehet majd találni? A paladinomat még jobban komolyan vennék egy olyannal a kezében. :) -
#1478 Kene egy kis help!!
Reloaded verziom van es Szivtam a parbeszedek utan megallo emberekkel.Leszedtem a patchet tobb fajtat is de nem sikerul patchelnem mert a Windows a vege fele hibauzenettel mindig kidob.Ok.
poseden_MAXI_NWN2.mds file bemountol a 4.06 DT-be PROT.STOP beizzit jatek elindit es az a mocsok BUG meg mindig szivat.Mit kene tennem? -
#1477 Tenyleg DnD-ben multiclassing-gal kapcsolatban milyen megkotesek vannak ? -
#1476 Vki korabban irta, hogy a drow wizz/sorc lep a leglassaban szintet es a human 2 szinttel mindig elotte jar majd. Ez miert van igy?
DnD-bol egy nagy vagyok jelenleg. -_-; -
#1475 Bocsi elsötétítés.. -
#1474 Ja meg az is jó egy drow-ban, hogy használhatja az elsötétíséds varázslatot és az sokszor nagyon jól jön.. -
#1473 Azért ez nem egészen igaz, methogy amikor valakivel beszélgetsz akkor szinte mindíg megjegyzik, hogy mit keres itt egy sötételf, mélysötétből? -
Drizzthsz #1472 Most van egy Desert wind +1 scimitarom, meg egy biting swosd hortswordöm, s nagyon faszául néznek ki harc közben. :-) -
himpike #1471 A drow nyilvn nem a kampányhoz készült, de ezt már leírtam. A pwken elég nehéz volt anno alfajokat csinálni, ezt megkönnyítették a beépítettekkel. Ennyi. -
Drizzthsz #1470 Cuccokról, ilyesmikről valahol van már valami összegzés, mint pl.: planetnwn volt, meg gamebanshee? -
#1469 Ígaz,csakhát a kedvenc fajom és sajnálom hogy pont azok a dolgok amiért kedvelem itt mintha nem is leléteznének, na mindegy inditok egy barbárt azt mehet a hentelés. -
MrAndree #1468 De ha nem teszik bele akkor meg lehet sokan sírtak volna, hogy ők drow-k akarnak lenni de nem zavarja őket az "eltérés" az FR világtól. Mellesleg szerintem is hülyeség a léte, ezért nem indítottam sötételfet. Így nem zavar. :) -
#1467 bye -
#1466 Hát én a drow karimat törlöm totál elcseszték.Az még rendben,hogy kint a vadonban nem tünik fel senkinek,hogy a FR világ legaljasabb,leggonoszab lénye vagyok de hogy még a városban is nyugodtan sétálhatok az már teljesen gagyi.Én azt vártam,hogy ugy oldják meg mint mondjuk a bloodlines-ben a nosferatut,tehát egy a többiektöl eltérö játékmenetel lehetne haladni.A játék ezt leszámitva elég zsír,de a drowokat ilyen formában kár volt beletenni. -
#1465 Nekem az elso resz single player jatekmenete egy mero unalom volt a nagyfoku linearitas miatt. Persze lehet, hogy az is kozrejatszott, hogy a nagy elod BG sorozathoz probaltam anno hasonlitani es hat ugye, ize... ^_^ -
Drizzthsz #1464 És hol lehet ezt letörölni? Ott kell legyen a prog hozzáadása/törlésénél? -
himpike #1463 Jah, Thundraxnak 1.5ös shaderrel se ment. -
Trantorius #1462 áá,megvan...ja a video kártyám szar a többi pipa de itt piros kereszt lett (Vertex Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 0.0
Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 0.0) -
#1461 Egy reloaded cracket szedj le a www.gamecopyworld.com-Ról. -
#1460 Szerintem is jobb. Egyrészt mert visszatértek a Baldur's Gate-es történetvezetéshez Vannak használható NPC-k mindemellett pedig megőriztékaz NWN-ben nagyon jól eltalált modulozhatóságot és a csodaszép 3D grafikát. Valamint hát a Zene eddig az összes bioware RPG-ben hátborzongatóan jó volt:D -
MrAndree #1459 Hát ne lepődj meg mert ez a kártya már 3-4 éve se számított valami jónak. Sajna ez van. -
himpike #1458 A stressel is megnézheted explorerrel.
engedélyezni kell a böngészőnek a dolgokat amiket feldob.system requirements test
A gef 440 sovi lesz szerintem. -
Trantorius #1457 rendszer követelménx megvan...bár a video kártyánál megakadtam...
Nekem: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X
De itt ( http://www.rpgvault.hu/?menu=262&PHPSESSID=7b65736574a8822c0ee8b5220e4f6ef4 )nem látok ilen nevüt..magyarul nem fut..szentem... -
Trantorius #1456 Király megvan!hmm..érdekes olgokat ir...ezt megjegyzem hogy értem el.. -
himpike #1455 Start, futtat, bepötyögöd hogy :
dxdiag
képernyő fül, ott kiír mindent ;)
-
himpike #1454 Turn off Normal Mapped Terrain & Point Light Shadows. (I found this to really increase my fps)
Ezt kissé elrejtették.
Dokumentumok\profil\dokumentumok\neverwinter nights 2
itt található egy nwn2.ini file, sima txt, lehet szerkesztgetni. Többek között itt hozzáfértek a képernyőfrissítés frekvenciájához is, ami alapból 60 hercen álldogál. -
Trantorius #1453 sajna nem nagyon találom a dobozát...pedig rémlik itt kell lennie..valahol...multkor láttam. -
himpike #1452 Hm, látom szoknom kell még ezt a fórumot :P -
Trantorius #1451 Ja ok,megnézem... -
Trantorius #1450 de azt hogy miylen a video kártyád hol lehet megnézni?Mert én már nem emlékszem arra... -
himpike #1449 Illene tudnod mekkora videokari van a gépben. Nézd emg a számláját/dobozát/driverinfoját.
A GUIról van screenshot a zipben, elfelejtettem írni.
GUI mod -
himpike #1448 AKINEK GONDJA LENNE A CHATBOX-al:
A GUI obsiék ígérete szerint testre szabható:
innen leszedhettek egy kicsinyítettet, amitől látni is lehet ;)GUImod -
Tomy Lee #1447 Ati legújabb driver-el(6.10)nálam kisebb gondok jelentkeztek ezért visszaraktam 6.9-re.Persze ez nálam fordult elö.Ha felrakod és néha fehér vibrációk jelentkeznek akkor ez lehet a gond.