Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régen még az nwn.hu kezdeténél sokat okoskodtunk ugye, hogy pl. egy quivering palm fordítható-e mondjuk vibráló ökölnek... 😄 Amondó voltam már akkor is, hogy úgy kellene hagyni. 😄

<#eljen>

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát igen, pont ezért nem szeretem a magyarításokat mert a készítõkkel általában elszáll a ló és MINDENT magyarra fordítanak 😊

elõször arkane trükkmesterre gondoltam, de aztán megtudtam, hogy a csaló/szélhámos hitelesebb... bár "kissé" hülyén hangzik... <#lookaround>
hmm, lehet, hogy télleg nem kéne lefordítani, no jó, akkor nem fogom... végülis a warlockokt, meg a sorcit én se szoktam...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

amugy mielött még félre leszek értve teljesen becsülendõ hogy van aki leforditja az ilyen rpg-s infomorzsákat, nekem teljesen szimpi, csak engem spec zavar, de ez max egyéni soc problémám 😊 ilyen stilusban az egyik elgjobb odlal szvsz (vagy inkább a legjobb mert msot igy fejbõl egyetlen más honlapot sem tudok mondani amit szoktam nézegetni és rpg-vel foglalkozik és magyar 😊 )

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

pedig pont az..., szerintem ezeket a neveket fölösleges leforditani mert egyrészt iszonyú hülyén hangzik másrészt meg a játékban majd ugyis ezen a néven találkozol vele... (amire lesz maygaritást az tuti 3-4 év 😛)
mongyuk nekem annyira nem problem csak zavaro, mind1, max ovlasom az angolt 😊

(azt hogy arcane trickster nem fogadom el :-P )

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

oké, arcane trickster mi legyen?

egész jó bár a magyar forditásban ez az állandó Hoppá! beszurások, meg az "arcane csaló" stilusu leforditgatások elég idegesitõek :/

az elõzõvel szemben ez már érdekesebb interjuhé, a karakter fejlõdésre koncentrálnak...

egy új interjuhé
és egy kis elõzetes

Mikor jelenik meg?

hát, az nekem se teccik, hogy már egy RPG esetében is a megjelenést fényezik, de nem lehet vele mit kezdeni, ez a piaci trend, ezt követelik meg a kiadók a fejlesztõktõl

itt van még egy hossssszú elõzetes a Gamespy-tól

visszatérsz?
hova? honnan? mivaaaan?

Najó mindenki döntse el, hogy jó, vagy rossz hír <#alien2>

Elképzelhetõ, hogy még adnak ki (a premium modulokra gondolok), bár szerintem felesleges, NWN -nek a multis része volt jó szerintem.

Én is félek a grafikától, mert az tényleg belerondíthat a multis játékélménybe. Egy single játékot pár hónap alatt elfogyaszt az ember. A multit (ha jó) akkor évekig nyúzza. Van egy rossz hírem a magyarországi NWN társadalom számára: ha kijön a játék VISSZATÉREK!! hm hm hm ...

Besz
Mindez szép, amit ezekben az interjúkban leírnak, és a képeket is elnézve nagyon jónak tûnik az egész játék.
De mi lesz a gépigénnyel?
Egyenként szinezhetõ, méretezhetõ, felszerelhetõ szörnyek? Mindenütt dinamikus árnyékok? Textúrák keverése? Részletes szörnyek, önvilágító textúra? A legjobb a kisördög szárnyai alatt észrevehetõ csillogás. Kit érdekel, hogy csillog, vagy nem? Úgy tûnik, hogy ennél a játéknál is a grafika az elsõdleges szempont.

Azt hiszem már most kijelenthetem, hogy az én gépem nem fogja bírni. Elképzelem, ahogy a nagyobb (10-20 fõs) csatáknál elkezd szaggatni a gép.

Igazából nekem már az is megfelelne, ha az nwn 1-hez kiadnának egy újabb nagy kiegészítõt.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

hosszabb IGN elõzetes

interjuhé fordítás (alapvetõen engine dolgokról)

Ch_Slater
ez nemtom vol-e már, csak párat néztem meg belölük (asse tudom igaziak-e vagy nem, most találtam):
képek

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

warlock szabályok

Ferro
" Nem lesznek “szedd le a macskát a fáról“, és “postás“ küldetések. Hõsi küldetések lesznek."

Nah erre nagyon kíváncsi leszek! *.*

Fenrir
bíztató, most már csak meg kéne hogy jelenjen hogy meg tudjam venni 😊

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
hát no comment, csak ilyen szép maradjon legalább a megjelenésekor is 😊

újabb képek

Fenrir
ez a warlock engem a jedikre emlékeztet nagyon 😊

nem mondtak még semmit, a legújabb hülye piaci infó szerint, valami elektronikus akármi az elõrendelési idõpontját 2006. június 15-re módosította...

warlock tippek

Fenrir
sajna már nincs szivem megvenni az nwn1-et a 2 kiegészítõvel együtt, inkább már nagyon várom a 2-õt 😊

mit is mondtak? kb mikorra várható?

Bucser
Nem AD&D-rõl volt szó aszsem hanem RPG-rõl igaz??? (nem s mondtam, hogy a FAllout AD&D volt) Viszont a Planescape Torment az AD&D volt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szivembõl szoltál... 😊

Fenrir
de volt annyira rpg-s az 1-2 mint az nwn1 😊

JA az UFO továbbfejlesztése volt, nem tagadom bár szerintem azzal a világgal és rendszerrel egyedit alkottak amit még máig nem tudtak überelni semmivel sem pedig sok hasonló játékot próbáltam már

Fallout Tacticsban már nem sok rpg elem volt benne, az tényleg JA volt bár lehetett választani hogy realtime vagy roundbased rendszer alapján akarod játszani

[Jakuza]
Fallout nem AD&D, kulon perk rendszert hasznal.
Persze ettol meg jo.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bucser
A JAgged Alliance-t én inkább a Körökre osztott Taktikai / stratégiai játékok közé sorolom ahol volt némi szerepe a statoknak is. Az RPG igencsak elhanyagolható volt benne. A Fallout Tactics szintén inkább a JA vonalat erõsíti. A Fallout 1-2 viszont ízig vérig RPG volt!!!!😊 Nos igen a Világ pedig durván ütõs😄 Egyébkéntr a JA az UFO vonalat követte csak szebb volt😊 meg nemvoltak fejlesztések benne😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Fallout, naigen egyik kedvencem 😊

mind3 rész megvan még, nagyon jó világa volt

btw a Jagged Alliance volt mindig a nagy kedvencem amit inkább akciórpg-nak hívtak asszem, bár rpg része abban merült ki hogy a karakteredet saját magad alakítottad 😊

mégis hangulatban és kidolgozottságban akkor verhetetlen volt

Bucser
"gw-t is annak sorolják de aki kicsit is ért a normáls (kocka/papír) rpg-hez az tudja hogy egyedül az nwn és a bg volt az amire azt lehetett mondani hogy rpg"

Elfelejtkezel a PlanScape Torment-rõl ami szintén ADF&D alapokon nyugodott szabályrendszerében csak nem a Forgotten Realms világában játszódott.. Valamint a Fallout szériáról is. Az RPG-t ne szûkítsük le a Fantasy RPG-re pls😊

[Jakuza]
Hat en mashogy latom.
Szinte az osszes MMORPG questek tobbsege ilyen es hasonlo.
"Kell nekem 3 farkasbor menj az erdo keleti reszebe es hozz nekem."
Es a WoW sem kivetel ez alol, a questek 85%-a ilyen benne.
Na ilyenkor az embernek nincsen sok kedve szerepetjatszani.
Foleg amikor 5 negyzetmeteren van 5 fele enemy negyesevel, amik jarkalnak le s fol.Ezert unom meg szinte az osszeset kivetel nelkul.
Viszont egy NWN PW-ben pl a Dalakoran ilyen erzeseim nem voltak, pedig az sem valami hude kifinomult modul.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fenrir
úgy bizony, majd jönnek hozzá az új contentek meg minden 😊

Csak rajtad múlik hogy mirõl szól. Nemtudom az RP szervereken mennyire játszák ki a szerepet az emberek, sose volt idõm benézni ilyenekre a tápolás mellett. 😊
Egyébként ez a helloween fest nagyon feelinges most a wow-ban. Fentrengeni lehet a röhögéstõl.
[Jakuza]
Legjobban scriptelheto motort akartam irni.

[Jakuza]
Jaja.
S mivel talan a legjobban scriptelheto jelenlegi jatek, a modokban sem lesz hiany.

Fenrir
hjaa, ezért olyan a legtöbb mmorpg amilyen...nah majd ha kijön az nwn2, azt meg kell vennem hogy nyomhassam pw szervereken 😊

[Jakuza]
Az osszes MMORPG egy sux ilyen teren.
De valakinek eleg az agyatlan tapolas es farmolas.

Fenrir
nah ezaz, vagy harcolsz vagy szerepet játszol...sztem meg a wow nem az utóbbiról szól

raziel.
40 fõs insta raidekbe is csak beszélgetések mennek, figyelni nem kell soha, azt csinálsz amit akarsz fõleg ha warr és mt vagy ^^ öszehangolás és taktika sem kell soha...megnéznélek egy bwl-ben azért hogy hogy nyomkodod a 30 emotét ;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Fenrir
az mmorpg része abban merül ki, hogy beszélgethetsz akárkivel és van kb 30 emotion amit ellõhetsz a beszélgetõpartnerednek

meg kell mondjam az swg sem sokkal jobb...

fps-nek nem is de third person shooternek akármikor 😛

raziel.
nekem egyik kedvenc játékom a never és csak szurkolni tudok a 2. résznek ha kiadják valaha...öszehasonlitani meg sztem felesleges még mert az egyik jelenleg világsikernek örvend a másikat meg még kise dobták...de sztem wow "esztelen gyilkolás"-on kivül picivel több, még szerencse hogy nem fps besorolásban van

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Fenrir
gw-t is annak sorolják de aki kicsit is ért a normáls (kocka/papír) rpg-hez az tudja hogy egyedül az nwn és a bg volt az amire azt lehetett mondani hogy rpg

esetleg még a kotor is hiszen ott nagyon sok minden függött arról hogy a karakteredet melyik irányba orientálod, így alakult a történet is

ki sorolja a közé? biztos van aki és tényleg tudom sajnálni az illetõt... :/