7862
-
#1686 Már ne is haragudj, de ez a postod süt a hülyeségtől. Nem szoktam flémelni, de aki azt állítja, hogy az nwn1 alapvetően single játék volt és a modok tették multivá arra kár is töb szót vesztegetni.
Nyilván a fasza (abszolut nem techdemo jellegű) alapnwn1-es kampány volt a főprofil, nem a multi, persze.
A kedvencem tőled: "megjegyzem nwn1 mégjobbban single felé hajlott..."
A szomorú az, hogy komolyan is gondolod. -
#1685 Jah mar latom, kell hozza buveszkedni...
Meg a #1680-val kapcsolatban lenne par kerdesem. Mi az a prostop, honnan lehet megszerezni es hogyan kell hasznalni?
Mekkora meretu a poseden_MAXI_NWN2 image?
Elore is koszonet. -
himpike #1684 1680...
Reloaded verzió, NEM kell megtörni, követni azt amit TommyLee bepostolt meg én 1680nál. -
#1683 Szoval azt mondod, hogy a Reloaded verziora (amit meg kellett torni a crack-elt exe-vel) felteve a patch-et, nem fog kelleni hozza adott pacht-elt verzioju tort exe, hanem menni fog siman? Es nem kell hozza semmi buveszkedes a Daemonnnal, meg a prostoppal meg mittom en mivel?
Ha igy van, akkor ezt este kiprobalom. -
#1682 OFF
Az Atari-t mar regota nem csipazom, nekik volt koszonheto tobbek kozott a Grayhawk: Temple of Elemental Evil 1000 hibatol hemzsego (hamar kiadjuk, aztan bezsebeljuk a sok penzt) koran kiadott verzioja is.
Aztan persze adtak ki hozza patch-et, de azt sem siettek el, raadasul csomo mindent nem javitott.
Vegul a sok fan es megbotrankozott vasarlo unszolasara,sirasara, fenyegetozesre vegre belekerult a targyak leirasa is a jatekba. Na ez a LOL, hogy egy ilyen jatekban nincsenek a targyakrol a jatek hivatalos, kiadott verziojaban leirasok. Mindezeket kovetoen a jatek meg mindig tele van hibakkal, de az Atari ugy dontott, nem foglalkozik tobbet a jatekkal, jo az ugy, ahogy van.
A modder kozosseg adott ki utana meg vagy 2-3 javitocsomagot.
Szoval Atari? Azt mondom: NO COMMENT!
ON -
himpike #1681 Hülyeségeimet? Majd fejtsd ki bővebben hogy mi nem volt igaz abból amit leírtam, a napszakok változásán kívül. Gyanítom nem ma fog sikerülni. -
himpike #1680 1400as post, TommyLee-től
Leírom mert csakis így lehet szerintem 1.01-ben elindítani:
-Daemon 4.06 install majd rá SPTD 1.35 install
-Játék feltesz
-Patch leszed(Unofficial english 80MB)
-a 80mb-os patch rar(nem kitömöríteni hanem rar-ostul bemásolni)file bemásol a játék főkönyvtárába
-a főkönyvtárban nwupdate elindít ELŐTTE netet kikapcsolni kihúzni
-Daemonba bemuntolni poseden_MAXI_NWN2 image-t
-Prostop-al hide
-Indít
Patch Austral server működik itt:http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1746&id=9255
Maxi image:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=poseden_MAXI_NWN2!rar
sehol se esik itt szó crackról, ezt csináltam végig betű szerint. annyit hozzáfűznék hogy amíg nincs crackelve, addig az origi exe miatt megy az online update is. -
Walkyre #1679 Mi multiba toljuk a single kampanyt es nics vele igazan nagy gond. Van par dolog amit meg bkell szokni vagy el kel fogadni es ennyi.
Himpike te meg szerintem ahelyett hogy itt mondod a hulyesegeidet vedd a faradsagot es ulj le a gep ele jatszani vele kicsit plz.
-
himpike #1678 Én install után crack nélkül peccseltem, és nem tettem fel crackot.. nem írták sehol hogy kell. Kősőbb biztosan lesz cracked 1.01 exe is ;) -
himpike #1677 Multiplayer, new game, és hivatalos kampány. Kapisi? A singlet játszanám többedmagammal. -
Aspyrin #1676 Ezt úgy érted, hogy felpeccselem és az eredeti exével indítom? :S -
himpike #1675 Az alant említett GUI hibát el tudtam érni(a plusz fekete téglalap a chatbox előtt) azzal, hogy peccseltem a játékot, és viszatettem a reloadedes crackelt exe-t. Nos, működik ja, de bugos lesz pont ahogy páran írták. Ninsc szükség a cracked exe-re, he felment a peccs, lehet nyomuldázni. -
#1674 Nem tudom nálam valami képzavar van. Te csak a multiról beszélsz. Holott szerintem ez a játék singleben is felülmúl mindent ami az elmúlt 2-3 évben RPG műfajban kijött. Szerintem ez egy 3D-sített Baldur's Gate és nem több. Anno azt is a single miatt vettem meg mert megérte és nem a multi miatt. Ezt is a single miatt vettem meg, mert annyira nem érdekel milyen lesz a multi egyenlőre. Lehet ha megfoltozzák és kipróbálom már sokkal jobb lesz. -
himpike #1673 Én is haladnék ha Artanis szerverén végre normálisan tudnánk játszani, de ebben az alant felsorolt dolgok korlátoznak. Mellesleg nem én hozom fel újra és újra, hanem mások, amikre ismét reagálok. Ha az összes postomat elolvasták volna, világos lenne miről beszélek. Amúgy meg ne sírjon senki, mert emellett azért jutott időm bevágni pár hasznosnak tűnő linket is ;). A fanok meg kétféleképpen találhatják fel magukat.
1. vesznek 4 giga ramot a szerverhez
2. ezt Paradiától: ha nem talaltak ki valamit a kulso mapok szerver oldali kezelese es/vagy a 70 meganal bekovetkezo anomaliakra, akkor tenyleg bukta van. vegszukseg eseten lehet azokat is belso mapobol gyartani, de ehhez kellenenek az nwn1es tilesetek konverzioi (ha ez tenyleg igy lesz, ezek - tippem szerint - 1-2 honapon belul letolthetoek lesznek pl nwvaultrol).
lehet, hogy Preacherman(Dalakora gyártója) tudott valamit es ezert tervezte a nagy varos pw-t, ahol szinte minimalis kulso map kell? vagy azok is megoldhatok belso terrel? -
#1672 TE követed is a történetet vagy csak hentelsz? HA megcsináltál mindent amit a watch adott akkor el tudsz menni BlackLake-be. De szerintem még a Watch feladatit sem csináltad meg mert akkor már lenne pár több shardod.
De ez csak a jó oldalra vonatkozik. a tolvaj küldiket nem tudom milyenek. -
#1671 Anno a Baldur's Gate 2-ben ugyanilyen volt a coop. amíg az egyikünk beszélt az NPC-vel addig a többi nem tudott mást csinálni. Nagyon sokmindenben visszatértek a a Baldur's Gate-es alapokhoz. (Szerintem helyesen) -
Tomy Lee #1670 Van egy(azaz 4 részre bontva a naplóban)küldetésem a törp csapattagommal kapcsolatban de nem jövök rá mitévő legyek vele.
A másik küldetés ami nem megy:van 2 silver shard valamim.Na azzal mitévő legyek??
Egyébként jelen pillanatban kifogytam a küldikből és gondolom át kellene jutnom valahogy Neverwinter egy más részlegébe de nem jön össze. -
#1669 az lehet hogy nem lesz egy ideig , de eddig is feltalaltak magukat a fanok , most sem lesz maskepp ... de amig te napokon keresztul ugyanarrol a problemarol ugyanugy nyilatkozol , addig en mar a masodik karakteremmel haladok a vilag megmentese fele xD -
himpike #1668 A coopnak meg nem a multi korcsának kéne lennie, hanem egy legalább olyan szinten játszható dolognak, mint az első résznél volt. Biztos nagyok az elvárásaim, az a baj :DDD
Az Atarit fenyegető pénzügyi csőd miatt kitolták a játékot, remélve hogy a bevételből majd dolgozgathanak menet közben, ez az igazság. Vajon miért van totális kuss minden fórumon a multiplayer bétáról?
Pwt meg egy darabig te se fogsz látni. Mellesleg nem a coop alapján fikáztam, hanem a gépigény miatt(egy map 20 mega, 4 map 80, és ekkora volt egy nwn1es pw, pl Dalakora). -
#1667 nwn2 pw-t meg nem lattal de mar fikazol a coop mode alapjan , ami abszolut felesleges mert a singleplayer resz tobbjatekos korcsa , a single resz nagyon jo es remelem pw-k is lesznek legalabb ilyen jok , a coop nem erdekel -
Izmael #1666 Sziasztok!
Találkozott valaki az alábbi problémával?:
Fort nemtoménhol megkapom a küldit, hogy derítsem ki, hová tűnt az erőd parancsnoka meg a sleppje. Elmék a temetőbe, kriptába le, ott is van az ipse. Eldumcsizunk, megtalálom a 3 haverját, akik vissz is mennek az erődbe, de a főnk cseszik visszamenni?! Van valami módja, a tróger kiösztökélésének a kriptából?:(
Üdv:
Izmael -
himpike #1665 Most nézem a peccs tartalmát:
-The Chat box, both in-game and in the Gamespy Lobby, will no longer overrun when players type long messages.
Már csak azzal kéne kezdeni valamit, hogy ha egy ember beszél npcvel mondjuk hármunk közül, a többi tudjon csinálni is valamit, ne csak a másik dialógusát nézni. Ilyenkor elgondolkodok, hogy a multiplay teszterek a béta alatt mégis mi a francot csináltak. -
himpike #1664 Ez egy fórum, vélemények nyilvánítására. Tudomásom szerint a multiplayer részt kritizálom, amit meg se néztetek. Ha meg nem rólam van szó, akkor ajánlom figyelmedbe a "válasz erre" gomb használatát, a félreértéseket elkerülendő.
Végülis csak örülhetek hogy nem jelent meg itt is harmadikán, mert ha már megvettem volna, nem lenne egy hajszálam se. -
#1663 Akkor hetvegen megrendelem angolhonbol, jovo hetvegere mar biztosan megerkezik. Addig meg elszorakozom a torttel. ^_^ -
PallMall #1662 na kösz a segítséget, csak véletlen a jónak dogadtam el a kdldetését és nem tudok a banditavezérrel társalogni:S én nem tudom mi a küldije:S, na mind1, am meg nem tom miez a nagy veszekedés lejebb egy 10-el, meert most akinek nem teccik a játék ne jáccon vele, minek kritizálja, most édes istenem ez ugyan olyan, hogy nem teccik valaki feje ezért beverem, hát bazdmeg, nem teccik ne nézzed, ugyan ez, nem teccik a jték ne káccál vele, de akkor minek pattognak itt? -
himpike #1661 Mire meglesz kijön az 1.02.. Szomorúan látom hogy a magyar megjelenést a pcdome november 30.a köré saccolta.. :( -
#1660 jó lenne egy crakelt 1.01 de még nincs. -
himpike #1659 Le.
1.01es peccs
de volt linkelve lejjebb is ám ;) -
#1658 1.01-es patch-et le lehet tölteni valahonnan? Vagy csak a beépített updaterrel? -
Tomy Lee #1657 Siker.Megláttam a tóban egy Elf-et. -
#1656 LOL:)
igen most felraktam a patchet, mar atenged :)
csak ha mentenek azt irja hogy nincs hely:)))
pfff akkor most csinalok a C-n 2 gigat.
ezt a korulmenyes gamet OMG.
remelem megeri faradni vele ennyit es jo lesz ;) -
Tomy Lee #1655 Ok.Megpróbálom köszi. -
MrAndree #1654 Feltankolni a négy fát. Mindegyikre rá kell nyomni azt a varázslatot a druidával amit a fára kattintva kér. Például amelyiken bika van arra egy Bull's Strengthet. -
Tomy Lee #1653 Skymirror-Lake?Mit kell ott csinálni?? -
#1652 Nemtudom volt-e rola már szó, sorry picit pörög a topic és néha csak keveset olvasok vissza, szoval a lényeg:
online játékhoz a következöképpen lehet eljutni>ne a játékban regeljetek hanem itt regeljetek a formhoz igy a community tagja leszel:) az itt megadott felhaszn. névvel és pass-al beenged a játékba.
jó multizást -
ShaiHulud #1651 csak hely kell a vinyon es akkor betolti:P -
#1650 Travel bugakkor van ha esteleg cutscee előtt nem main karakteren voltál és a cutscene nem ment le, így vissza kell tölteni a cut-scene előttig és onnan folytatni. Hülye bug de talán javítják majd valamikor... -
Tomy Lee #1649 Tud valaki mondani nekem Nature-val kapcsolatos Spell-t?Van egy-két fa amihez szeretném használni Skymirror-Lake-ban! -
ShaiHulud #1648 csinalj kb 2 giga helyet azon a particion ahol a TEMP dired van, illetve ird at winben a tempdir sourcet masikra. lenyeg hogy kb 2 giga korul kell neki a nagyobb map reszek betoltesehez, mivel ritka fosul van megcsinalva es a zip filejaibol pakolaszik kifele ilyenkor.
amugy kilepsz main menube utana mar tudsz loadolni es egerrel iranyitani. -
#1647 most járok neverwinterben.. nagyon fasza ez a game :)
ahogy a törpe és a rogue oltja egymást az őrület^^
itt az ideje gyorsan befejezni a vampire: the masquerade sorozatot és beszerezni néhány FR könyvecskét ^^