8627
.
-
#5727 miröl szol 2 mondatban? -
#5726 megtettem, teccene -
#5725 Aki ezt végigolvassa, annak respect :) -
MagyaR #5724 Tehát a linkeket illetően csak 1 s van a végén :DDD -
MagyaR #5723 udná nekem ezeket magyarázni?:
http://www.kepfeltoltessss.hu/view/060521/10394908631.k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltesssss.hu/view/060521/2.k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltessss.hu/view/060521/3.k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltessss.hu/view/060521/4.k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(muszály voltam így berakni az oldalakat, mert nem engedélyezett a kepfeltoltesek oldal belinkelése).
Természetesen sorrendbe nézzétek meg őket, mert egybe van ez...
A kotor3-ról és a 4-ről van benne szó de valszeg csak fake, mert hol van még kotor4 :).
Másrészt meg egy fájlcserélőn találtam ezt, word dokumentum formájában. -
petercanfly #5722 Hellló!
Nem tudjátok , hogy meg lehet-e nézni valahol ,hogy számszerint(0-100) mekkora az influnce-ed az egyes karaktereknél ?
LIVE LONG AND PROSPERT! -
#5721 nézelődj ezügyben mondjuk itt -
Forton #5720 Na, végigvittem a KOTOR 2-t. Szép menet volt, de kár hogy a végén nincs valami kis rövid bejátszás, mint az 1-ben, csak annyi hogy elrepül az Ebon Hawk... Igazatok van, KOTOR 1 jobb volt -
#5719 szasztok. segítenétek, mert én elakadtam a KOTOR2-ben..valahol nagyon az elején járok, egy űrhajóba beszáltam, és elmenekültem egy bázisról, leszáltam egy bolygóra, ahol csak bolyongok...ott mit kell csinálni, légyszíves írjátok le??? -
#5718 bocs a teljes jelzőér -
Forton #5717 Ezt még az elején kellett volna elkezdeni, amúgy lehet hogy elvállalnám. Igazából nem is a fordítással van baj, hanem ahogy olvastam a fórumjukon,inkább az elküldéssel van probléma, mert az a baj hogy egy ember írja felül ezeket a dialog.tlk-ban és ez az ember eléggé elfoglalt. Végülis én nem sírok hogy jaj milyen bénák, meg nem kérdezgetem folyton hogy mikor lesz kész a magyarosítása, teljesen megértem ha nem érnek rá, csak akkor olyan ember kezébe kéne tenni ezt a feladatot, aki mondjuk tud rá szánni hetente 2-3 órát. Ez az én véleményem.:) -
#5716 Akkor szervezd meg :] -
Forton #5715 kb. 200 fordítója van neki, hát ezt fél év alatt simán ellehetett volna készíteni, csak szervezés kérdése sztem. -
#5714 Amig ingyen csinaljak, pusztan azert, hogy te szorakozhass addig igen, orulni kell.. Persze, jobb lenne ha kesz lenne es mar teljesen magyar nyelven lehetne tolni a kotor2t, de legalabb nem mondhatjuk azt, hogy teljesen leallt a magyaritas az elmult 1 evben. -
Forton #5713 ja igen tényleg, de viszont nem tom elmozdítani, azt írja, ha angol tudásom nem csal, hogy egy másik konzolról kell ezt kinyitni vagy mi az isten -
lord nihilus #5712 lesz az 2007 is mire kész lesz, simán -
bgabor #5711 Remek, haladtak kemény 10 százalékot az útóbbi 7 hónapban.
Örülnünk kéne? 2006 elejére igérték a teljes magyarítás. -
lord nihilus #5710 hmmm, ott még nem járok...ha jól emlékszem kell valahol lennie egy bombaszerűségnek a hajón amiből kiveheted, mindjárt utánajárok! -
Forton #5709 Basszus, elakadtam. Már lenyomtam Atrist és felkerültem a Sith hajójára, és a béna Mandalóriaiak miatt állítólag véletlenül felrobbant az egyik töltet. Azt írja a napló, hogy találjak egy újat, vagy csináljak. Találni nem találtam, pedig az egész hajót átjártam, csinálni meg nem tudom hogy kell. Mi a teendő? -
lord nihilus #5708 hát az még nem olyan jó -
#5707 59637 bejegyzés kész (43.74%) -
Forton #5706 Hát, akkor Nar Shadaa-tól elkezdhetnéd mondani:) -
Forton #5705 micsoda??? már megvan a 100%-os mayarítás?? -
#5704 Ha esetleg érdekel vkit:KOTOR2 teljes magyarítás béta -
lord nihilus #5703 majd írd le ha vmi nem oké, én is most viszem végig újra(meg majd nyáron még párszor :D) -
Forton #5702 Köszi, de nekem nem azért kell a végigjátszás mert nem tudom végigvinni, hanem mert nem tudok olyan jól angolul és tökéletesen megakarom érteni a sztorit, mint ahogy az rpgvaulton is levan írva -
#5701 én inkább ezt ajánlanám.
tökéletes, szájbarágós, még a beszélgetések is le vannak írva benne, nagyon profi munka. -
Forton #5700 köszike -
lord nihilus #5699 én csak angoltot tudok, ha ezzel segítek itt
majd még körülnézek! -
Forton #5698 Tudtok adni linket egy teljes végigjátszásról? mert az rpgvault csak nar shadaa-ig írja. -
lord nihilus #5697 respect tesó :D -
#5696 Szerintem is fölösleges erröl vitázni. A kotor 1-et is és a kotor 2-t is kijátszom 10x :) -
#5695 elég értelmetlen vita, ízlések és pofonok.
én speciel inkább választok egy megnyomott bmw m5-öst mint egy audi a6ost. -
bgabor #5694 Így van. Bár tekintve a karakterek jellegteleségét, kotor1 hez képest sutább történetet, szvsz a második rész akkor sem tudta volna felülmúlni az első részt ha normálisan befelyezik, és teljes pompájában kerül a boltokba. De így, bugosan, hiányosan teljesen egyértelmű, hogy az első rész volt a jobb. -
#5693 Attol meg tetszet valakinek a game, hogy tiszaban van azzal, mennyi minden kimaradt a fejlesztes ertelmetlen surgetese miatt. En sem tarom rossznak a KotOR2-t (egy atlag jateknal joval tovabb elszorakozom vele), de ha az elso reszt vesszuk alapul torteneti/kidolgozottsagi szempontbol, akkor azt hiszem boven mondhatjuk, hogy lehetett volna ez jobb is, ha befejeztek volna. Mivel ez nem igy tortent, ezert felemas erzeseket valthat ki a jatek sokakban - es persze bizzunk abban, hogy a restoration project eljut addig a fazisig, hogy dobjon valamit a jatekelmenyen. -
Forton #5692 Azt ne mond már hogy a kotor1-ben fullos a sztori.... Azthittem azok járnak ide akiknek tetszik a gém -
lord nihilus #5691 én egy szóval se mondom hogy rossz, csak bosszantó h mennyivel jobb lehetne ha nem teszik tönkre -
bgabor #5690 Már hogy lenne jobb, amikor félkész? A sztori 30%-a hiányzik belőle, viszont emiatt rengeteg helyen bugos a sztori, hibásak a párbeszédek. A bolygók tele vannak lezárt útvonalakkal. Iszonyatosan kiábrándító.
Olyan mintha egy teljesen elkészült dolgot hasonlítanál egy félkészhez, hogy neked a félkész mennyivel jobban bejön... -
#5689 Én már meguntam.. -
Forton #5688 Nem tudom mért nem tetszik nektek a KOTOR 2. Szerintem még jobb is az 1-nél.