Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dead
Vidd lentebb az ártat!

N1ggA
Lol

Spread De Love!

még mindig eladó!! már régen illesztettem be : bontatlan STAR WARS: Knights Of The Old Republic II, The Sith Lords játékszoftver magyar nyelvû kézikönyvvel, 6000 Ft, [email protected] ......... továbbra is, esetleg csere érdekel /csomagküldéssel együtt<#awink>/

N1ggA
csak mondd el hol akadtál el
és segítek

Spread De Love!

Na jó hülye voltam hogy fikáztam a játékot csak már egy hete nem tudtam tovább lépni.Ha valaki tudna adni egy olyan helyet ahol megbízható magyarítást lehet letölteni azt nagyon megköszönném.

N1ggA
tolvaly!! 😛

Spread De Love!

N1ggA
ááááááááááá

Spread De Love!

franco
kisték😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
ezt a megoldást még nem hallottam

N1ggA
vidd lejjebb a felbontást

Spread De Love!

Zotya123
üdv mindenkinek!
feltettem játékot, és mikor beállítom karakter tulajdonságait, és továbbugrik a long long time beúszó szövegre, ezután mikor indulna játék, csak nagy fekete kép jön be..
updateltem, így se változik.
vkinek vmi tipp erre?

Sheva
http://kotor.uw.hu Készülõben

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Calver
értelmetlen imho ez az exploit. egyszer, baromi egyszerû a gém, még difficulton is - eddig aki engem meg tudott izzasztani egyedül az Vrook kölyök volt, aztán mikor megvolt a technika simán kicsináltam õt is - valamint ahogy a te szinted növekszi, a bossoké is nõ, szóval baromira nincs semmi értelme.
mind1, sikeresen kivégeztem egy magát sötét oldalnak adó Consular/Weapons Masterrel, most kezdem újra egy jófiú Sentinellel akit késöbb Weapons Masternek szánok, de csak azt
SPOILER
sajnálom hogy az utolsó videóban csak az látszik ahogy Kreira zuhan, az nem hogy a karakter nekifutásból milyen 11es rugással küldi röppályára...

"The trees move. Do you not see it?"

Dead
<#szomoru2>

Panzerfaust
Van egy bug ami újra adja az egyik hullánál azokat a lopakodós szrnyeket a korribanon. Ennyit mondok, mert énis ez alapján találtam meg, de már abbahagytam mert ritka unalmas. Akit érdekel anak jó keresgélést. <#vigyor1>

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Dead
32- már a 2. BOLYGÓN?????????????????????????????

Panzerfaust
Én most 32es vagyok a második bolygón, de fárasztó a szemét hssississeket gyakni 300tp-ért. 32000kellene egy szinthez.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Lacee
nekem sem volt még 32-nél több, de elméletben ötvenig enged a program. (csít stb)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

50-ig? Majdnem mindent miegcsináltam, és csak 30ig tudtam menni...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Dead
Rögtön lesz jedi erõd, az elsõ szintlépéskor

Calver
hosszú, sokkal hosszabb imho mint sima KotOR, implantok változtak (mondmár cons alapján megy implantok benyomása), kasztok változtak valamennyit, mostmár nem csak találni, hanem gyártani is lehet updateeket, ezek a lényegesebb változások, de még sokminden más is van...

franco
elsõ végigjátszásra kb ugyanolyan jó szvsz, talán kicsit furcsa lesz.
viszont aztán...😄

Dead
Mégtöbb a szöveg.
50-es szintig lehet.

HI!az elsö részt végignyomtam.Azt szeretném kérdezni,h mik az ujdonságok??hányas szintig fejleszthetö a kari???irjatok PLEASE egy kis leirást.thanx-letöltés miatt fontos!
Pedig már azt hittem játszol vele<#wow3><#zavart2>

Yang: Skandi- senior shao wari

még mindig eladó!! már régen illesztettem be : bontatlan STAR WARS: Knights Of The Old Republic II, The Sith Lords játékszoftver magyar nyelvû kézikönyvvel, a bolti 6000 Ft + csomagküldés, [email protected] ......... továbbra is, esetleg csere érdekel

Dead
Remélem érthetõ amit leírtam<#conf>

Dead
És ott van a keresõ felül beírod, hogy Star Wars

Dead
Inkább leírom felmész erre a honlapra és ott van a Knights of the Old Republic 2-re LETÖLTÉS

Dead
Hát nem egészen........

Dead
Shaman
link?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Dead
Mikor letöltöttem, még csak 8% volt.
Azóta nem tom(gondolom több)

Shaman
Valaki meg tuggya mondani,hogy áll a magyarítás?
sry,de nagyon régen voltam a topikban.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Dead
cheat<#mf2>

franco
látod Dead, nem kamu. ez már majdnem 300😄

franco

Dead
JAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Akkor is erõs<#vigyor>

franco
Nihilus ellen muszáj vinni Mandalore-t, mivel az alattvalói segítségével robbantod fel a cirkálót

Dead
hova muszáj mit vinni?

Dead
Sorry, de nem tudom felfogni, hogy mit írtál
plz magyarázd el<#help>

franco

franco
mivel oda muszáj vinni...

Dead
Én olvastam róla, hogy nagyon könnyû, ezért alapból a legnehezebre vettem és úgy is könnyû volt.

Calver
majd meglássuk. de sztem készítõk vmilyen szinten elcseszték gémet - már Difficulton nyomom és egyszerûen nincs benne semmi nehézség... jó, átlõ valaki 40-60 között a master energy resistance-on, én meg mindezek után fogom, force storm, fénykasza, aztán felgyógyítom a csapatot... tul egyszerû. na mind1, nyomatom tovább.

Dead
Pedig naon erõs
pl én Darth Nhilust vele (is) gyõztem le

Calver
próbálkoztam vele de sajnos nem müködött, bár lehet ha Onderon-t ujrakezdem akkor ment volna. mind1, jó ez így, csak annyi a hiba h Mandalore-t nem tudom használni - de mivel a többi karakter is meglehetõsen profin ki van fejlesztve, nem is érzem az igényét, na meg amugy sem volt egy épp szimpatikus figura...

Dead
Megtanulsz angolul, és kijátszod. (4-szer <#vigyor1>)

Lacee
a másik meg az, hogy a korábbi kérdéseid alapján szerintem ne a játékban keresd a hibát...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

N1ggA
ha szar akkor mi a faszomat keresel itt?

Spread De Love!